Global levering
Vi sender globalt
Top-rated service
Fremragende Kundeanmeldelser
Gratis Retur
100% tilfredshed garanteret
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme Dag Dispatch
Ugedag Ordrer Placeret Før 3:00
Lifetime Support
Med udvidede garantier

CO2 Supermarket Anmeldelser

kunde anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

Individuelle anmeldelser

Cedric A. Verificeret køber 3rd Sep 2019
MEGET GOD KVALITET OG DESIGN MEGET GOD KVALITET OG DESIGN U-Shape Glass CO2 Drop Checker
Mark R. Verificeret køber 31st Aug 2019
Kører jobbet på 2 bar Gode tilbud og hurtig levering Kører jobbet på 2 bar Gode tilbud og hurtig levering Bazooka Atomizer CO2 Diffuser - 70mm til akvarier op til 300L
Rob C. Verificeret køber 30th Aug 2019
Virkelig tilfreds med dette, jeg fik en sodavand fra Argos og monterede adapteren ikke noget problem. Jeg købte også skiverne, men havde ikke brug for dem. Jeg kan anbefale det, og det er meget bedre end de gamle hambleton bardcylindre. Natronstrømcylindrene er ret lange, så du har brug for tilstrækkelig plads over din fade til at passe den på. Virkelig tilfreds med dette, jeg fik en sodavand fra Argos og monterede adapteren ikke noget problem. Jeg købte også skiverne, men havde ikke brug for dem. Jeg kan anbefale det, og det er meget bedre end de gamle hambleton bardcylindre. Natronstrømcylindrene er ret lange, så du har brug for tilstrækkelig plads over din fade til at passe den på. SodaStream Hambleton Bard S30 Adapter Injektor
David M. Verificeret køber 19th Aug 2019
Oprindeligt bestilte jeg den forkerte version, men denne blev meget hurtigt løst af Martin. Min SodaStream kører nu korrekt. Fremragende service. Oprindeligt bestilte jeg den forkerte version, men denne blev meget hurtigt løst af Martin. Min SodaStream kører nu korrekt. Fremragende service. Adapter til Australien og New Zealand SodaStream Cylinders
John W. Verificeret køber 19th Aug 2019
Ser godt ud i akvarium, god kundeservice fra CO2 Supermarket også Ser godt ud i akvarium, god kundeservice fra CO2 Supermarket også Flat-Bottom Glass CO2 Diffuser - Extra Large til akvarier op til 500L
Frode O. Verificeret køber 16th Aug 2019
Jeg kan ikke tænke på nogen anden webshop, jeg har købt noget fra med så hurtig og service. Det tog kun 20 minutter, fra jeg bestilte ordren, og indtil jeg modtog bekræftelse på, at den blev sendt! Da den ankom, var magnetventilen med forkert strømtilslutning og spænding. Jeg underrettede CO2 Supermarket, og de sendte mig en ny strømspole samme dag. Mange tak Martin for fremragende service! Selve Læs mere... Jeg kan ikke tænke på nogen anden webshop, jeg har købt noget fra med så hurtig og service. Det tog kun 20 minutter, fra jeg bestilte ordren, og indtil jeg modtog bekræftelse på, at den blev sendt! Da den ankom, var magnetventilen med forkert strømtilslutning og spænding. Jeg underrettede CO2 Supermarket, og de sendte mig en ny strømspole samme dag. Mange tak Martin for fremragende service! Selve kittet var også fejlfrit. Jeg kan varmt anbefale CO2 Supermarket til nogen. Avanceret akvarium CO2 system til plantetank 80L - 500L
Dimitri S. Verificeret køber 13th Aug 2019
Fantastisk produkt, fungerer godt og leveringstid ok. Der rapporteres ikke om lækage mellem flasken og adapteren mod andet produkt, der ofte har problemet. Jeg anbefaler. Fantastisk produkt, fungerer godt og leveringstid ok. Der rapporteres ikke om lækage mellem flasken og adapteren mod andet produkt, der ofte har problemet. Jeg anbefaler. Adapter til SodaStream Cylinders
Fokke B. Verificeret køber 4th Aug 2019
Første gang jeg har bestilt fra dig, vil dette bestemt ikke være sidste gang, meget tilfreds med leveringen Første gang jeg har bestilt fra dig, vil dette bestemt ikke være sidste gang, meget tilfreds med leveringen UP Inline Atomizer CO2-diffusor - til 16 / 22mm slange
Adam C. Verificeret køber 1st Aug 2019
Det fungerer i modsætning til de billige på dem. Leveringen var også hurtig. Kører ganske varmt, hvilket jeg ikke troede, at DC-versionen skulle, men ikke forårsager nogen problemer. Det fungerer i modsætning til de billige på dem. Leveringen var også hurtig. Kører ganske varmt, hvilket jeg ikke troede, at DC-versionen skulle, men ikke forårsager nogen problemer. CO2-magnetventil til plantede akvarier
Callum H. Verificeret køber 30th Jul 2019
Grundlæggende hvis du google bedst diffusorer og køber en af dem til 4x er prisen for denne diffuser din dum. Dette produkt er fremragende, og den service, en-til-en rådgivning og support, du får, er uden sidestykke. Kan ikke anbefale nok, fastgjort dette produkt til et ildslukker, og mine planter blomstrer, ingen stopper med at perle og vokse som vanvittigt! Hvis du ikke kan beslutte, om du vil Læs mere... Grundlæggende hvis du google bedst diffusorer og køber en af dem til 4x er prisen for denne diffuser din dum. Dette produkt er fremragende, og den service, en-til-en rådgivning og support, du får, er uden sidestykke. Kan ikke anbefale nok, fastgjort dette produkt til et ildslukker, og mine planter blomstrer, ingen stopper med at perle og vokse som vanvittigt! Hvis du ikke kan beslutte, om du vil få et co2-system, ville jeg 100000% procent og bestemt bruge dette firma ikke være lykkeligere. P.s Jeg er ikke sponsoreret lige nu på vej til at få min drømmeopsætning haha Avanceret akvarium CO2 system til plantetank 80L - 500L
Se flere anmeldelser  Loading
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt