Global levering
Vi sender globalt
Top-rated service
Fremragende Kundeanmeldelser
Gratis Retur
100% tilfredshed garanteret
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme Dag Dispatch
Ugedag Ordrer Placeret Før 3:00
Lifetime Support
Med udvidede garantier

CO2 Supermarket Anmeldelser

kunde anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

Individuelle anmeldelser

Brian R. Verificeret køber 24th Oct 2019
Lige hvad jeg havde brug for til min brandslukker oprettet god service Lige hvad jeg havde brug for til min brandslukker oprettet god service Gummi forsegling / vaskemaskine til regulator (2 stk)
Paulo N. Verificeret køber 22nd Oct 2019
Meget godt produkt og bet, der er let at installere, fungerer som en charme. Meget godt produkt og bet, der er let at installere, fungerer som en charme. SodaStream Connection Slange (CGA 320 - USA)
Bridgewater A. Verificeret køber 22nd Oct 2019
Jeg så frem til at få dette udstyr. Når jeg åbner pakken, er denne enhed lys og veludviklet. Jeg anbragte denne sodavandspåfyldningsenhed på en cylinder C02-gas. Det virkede ikke. Jeg prøvede flere forskellige måder at genopfylde sodavandscylinder. Men kunne ikke genopfylde. Hvad var problemet? Jeg havde læst instruktionerne og gik en anden gang, ikke fyldte op. Jeg gik tilbage til det grundlæggende Læs mere... Jeg så frem til at få dette udstyr. Når jeg åbner pakken, er denne enhed lys og veludviklet. Jeg anbragte denne sodavandspåfyldningsenhed på en cylinder C02-gas. Det virkede ikke. Jeg prøvede flere forskellige måder at genopfylde sodavandscylinder. Men kunne ikke genopfylde. Hvad var problemet? Jeg havde læst instruktionerne og gik en anden gang, ikke fyldte op. Jeg gik tilbage til det grundlæggende ved at læse instruktionerne og indså, at det, som jeg selv læste, ikke var tilfældet. Jeg lagde ikke sodavandscylindrene i fryseren i lejekontrakt i 2 timer, og jeg havde heller ikke en rørcylinder, og jeg havde ikke påfyldt cylinderen langsomt, da alle instruktionerne var i e-mailen. Da jeg forsøgte at genopfylde igen efter at have taget omhyggeligt med instruktionerne, det virkede, behøver jeg ikke nu at købe sodavandscylindere til £ 10,00 eller derover fra sodavand. Hvilket godt produkt, og jeg takker C02 Supermarked for hjælpen i denne sag. Derfor gav jeg dem 5 stjerner. SodaStream Cylinder Refill Adapter
Joakim A. Verificeret køber 14th Oct 2019
Samlet set et godt sæt til gode penge. Har lige kørt det og har været tilfreds så længe. Den første adapter blev udskiftet uden problemer overhovedet, fordi den ikke var i funktion. Fantastisk service! // Jocke Samlet set et godt sæt til gode penge. Har lige kørt det og har været tilfreds så længe. Den første adapter blev udskiftet uden problemer overhovedet, fordi den ikke var i funktion. Fantastisk service! // Jocke Avanceret akvarium CO2 system til plantetank 80L - 500L
Danny P. Verificeret køber 8th Oct 2019
Skal have det, hvis du kører C02 Skal have det, hvis du kører C02 Intense Inline Atomizer CO2 diffuser - til 16 / 22mm slange
Fredrik E. Verificeret køber 4th Oct 2019
Fantastisk adapter! Hurtig levering og en fantastisk butik generelt! Fantastisk adapter! Hurtig levering og en fantastisk butik generelt! Avanceret adapter til SodaStream Cylinders
Jo W. Verificeret køber 3rd Oct 2019
Arbejdet godt, er let at konfigurere og gør arbejdet perfekt Arbejdet godt, er let at konfigurere og gør arbejdet perfekt CO2-regulator med magnetventil og dobbeltmålere
Ronny A. Verificeret køber 3rd Oct 2019
Fin og hurtig ordrebehandling. CO2-dropchecker udfører jobbet, godt tilfreds Fin og hurtig ordrebehandling. CO2-dropchecker udfører jobbet, godt tilfreds Nano Size Glass CO2 Drop Checker
Lucie S. Verificeret køber 1st Oct 2019
Meget praktisk. på linje med mine forventninger. Meget praktisk. på linje med mine forventninger. Avanceret adapter til SodaStream Cylinders
Lilli B. Verificeret køber 30th Sep 2019
Så glad for, at jeg købte denne enhed - denne enhed er ikke kun enkel at bruge, men har alle de sikkerhedsfunktioner, der kræves til ståhejsfri fylde sodastream flasker. Vi har nu gode, fizzy drinks til omkring 2p pr. Liter (1,30 £ ish pr. Påfyldning) - ikke mere affaldsflasker, så vi gør noget for jorden, mens vi får gode drikkevarer, let shopping og sparer masser af øre også - anbefales Læs mere... Så glad for, at jeg købte denne enhed - denne enhed er ikke kun enkel at bruge, men har alle de sikkerhedsfunktioner, der kræves til ståhejsfri fylde sodastream flasker. Vi har nu gode, fizzy drinks til omkring 2p pr. Liter (1,30 £ ish pr. Påfyldning) - ikke mere affaldsflasker, så vi gør noget for jorden, mens vi får gode drikkevarer, let shopping og sparer masser af øre også - anbefales 5 *** ** ++++++++ SodaStream Cylinder Refill Adapter
Se flere anmeldelser  Loading
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt