Global levering
Vi sender globalt
Top-rated service
Fremragende Kundeanmeldelser
Gratis Retur
100% tilfredshed garanteret
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme Dag Dispatch
Ugedag Ordrer Placeret Før 3:00
Lifetime Support
Med udvidede garantier

CO2 Supermarket Anmeldelser

kunde anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

Individuelle anmeldelser

Peter M. Verificeret køber 15th Apr 2024
Min første af disse er stadig i gang efter 4 år, så jeg købte en anden til at bruge på min nye tank i gangen. Min første af disse er stadig i gang efter 4 år, så jeg købte en anden til at bruge på min nye tank i gangen. Pro Aquarium CO2 System til Planted Tank 20L - 500L+
Stephen C. Verificeret køber 15th Apr 2024
Jeg er meget imponeret over C02 Supermarket. God kundeservice, hurtig levering og kvalitetsprodukter Jeg er meget imponeret over C02 Supermarket. God kundeservice, hurtig levering og kvalitetsprodukter Nano Aquarium CO2 System til Planted Tank 20L - 100L
Curtis W. Verificeret køber 15th Apr 2024
De gør bestemt plantning nemmere i stedet for at jeg fumler rundt med mine pølsefingre! De gør bestemt plantning nemmere i stedet for at jeg fumler rundt med mine pølsefingre! 27cm buede pincet til plantede akvarier
Billy . Verificeret køber 14th Apr 2024
Dette gør opsætning af co2-injektion smerteligt let og får dig til at føle dig lidt som en gal videnskabsmand. Instruktionsvideoer og litteratur er over de fleste andre virksomheder. Ankom som angivet uden skader. 10/10. Dette gør opsætning af co2-injektion smerteligt let og får dig til at føle dig lidt som en gal videnskabsmand. Instruktionsvideoer og litteratur er over de fleste andre virksomheder. Ankom som angivet uden skader. 10/10. Ultimate-Pro Dual Stage CO2 System til Planted Aquarium Tank 20L - 500L+
Peter W. Verificeret køber 13th Apr 2024
Fint produkt, meget god service. Skal bruges igen. Fint produkt, meget god service. Skal bruges igen. Komplet Nano CO2 Drop Checker Kit
Craig S. Verificeret køber 12th Apr 2024
Dette er en kæmpe opgradering fra intank diffuser.. Jeg kan få en fin tåge af super fine bobler gennem hele tanken. Mit filter genbruger også det co2-rige vand tilbage i tanken Dette er en kæmpe opgradering fra intank diffuser.. Jeg kan få en fin tåge af super fine bobler gennem hele tanken. Mit filter genbruger også det co2-rige vand tilbage i tanken Blizzard Inline Atomizer CO2 Diffuser - til 12 / 16mm slange
Edward J. Verificeret køber 11th Apr 2024
Jeg er meget tilfreds med servicen og produkterne. Mange tak Jeg er meget tilfreds med servicen og produkterne. Mange tak Ultimate-Pro Dual Stage CO2 System til Planted Aquarium Tank 20L - 500L+
Kai L. Verificeret køber 11th Apr 2024
Hurtig levering, nem at installere og virker en fornøjelse Hurtig levering, nem at installere og virker en fornøjelse Quooker Cylinder Tilslutningsslange (DIN 477 - UK / Europa)
Troy J. Verificeret køber 10th Apr 2024
Meget god regulator, virker som fremragende kvalitet og super hurtig levering også Meget god regulator, virker som fremragende kvalitet og super hurtig levering også CO2-regulator med magnetventil, dobbeltmålere og justerbart outputtryk
Colin D. Verificeret køber 10th Apr 2024
Fantastisk solenoide. Konnektoren/udvidelsen er meget nyttig at forbinde til min regulator. Jeg har også opgraderet til 12v-modellen, og jeg kan bekræfte, at der absolut ingen støj er. Fantastisk solenoide. Konnektoren/udvidelsen er meget nyttig at forbinde til min regulator. Jeg har også opgraderet til 12v-modellen, og jeg kan bekræfte, at der absolut ingen støj er. CO2-magnetventil til plantede akvarier
Se flere anmeldelser  Loading
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt