Global levering
Vi sender globalt
Top-rated service
Fremragende Kundeanmeldelser
Gratis Retur
100% tilfredshed garanteret
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme Dag Dispatch
Ugedag Ordrer Placeret Før 3:00
Lifetime Support
Med udvidede garantier

CO2 Supermarket Anmeldelser

kunde anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

Individuelle anmeldelser

Will B. Verificeret køber 26th Nov 2021
Fantastisk sæt nemt at sætte op Fantastisk sæt nemt at sætte op Nano Aquarium CO2-system til plantet tank 20L - 100L
John W. Verificeret køber 26th Nov 2021
Gør jobbet og sparer en masse agro med at købe de gamle co2-beholdere til hjemmebryg Gør jobbet og sparer en masse agro med at købe de gamle co2-beholdere til hjemmebryg SodaStream Hambleton Bard S30 Adapter Injektor
Michael M. Verificeret køber 23rd Nov 2021
Hurtig service, rimelig pris og fungerer godt. Hurtig service, rimelig pris og fungerer godt. CO2-magnetventil til plantede akvarier
Howard D. Verificeret køber 21st Nov 2021
Meget venlige og hjælpsomme råd, før jeg købte dobbelttrinsregulatorsættet.. godt lavet, hurtigt oppe og kørende med fremragende instruktioner... Mærkede en forskel efter blot et par dage Meget venlige og hjælpsomme råd, før jeg købte dobbelttrinsregulatorsættet.. godt lavet, hurtigt oppe og kørende med fremragende instruktioner... Mærkede en forskel efter blot et par dage Ultimate-SE CO2-system med dobbelt fase til plantet akvarietank 20L - 500L +
Rob B. Verificeret køber 21st Nov 2021
Gode kvalitetsprodukter, der ankom hurtigt. Systemet har været sat op i over 3 uger nu, og planterne vokser godt med bonus uden tegn på alger. Forespørgsler blev behandlet hurtigt via e-mail, så generelt er jeg meget tilfreds. Gode kvalitetsprodukter, der ankom hurtigt. Systemet har været sat op i over 3 uger nu, og planterne vokser godt med bonus uden tegn på alger. Forespørgsler blev behandlet hurtigt via e-mail, så generelt er jeg meget tilfreds. Ultimate-Pro Dual Stage CO2-system til plantet akvarietank 20L - 500L +
Cory M. Verificeret køber 17th Nov 2021
Rigtig godt co2 system, jeg holder meget af det og har fået meget mere vækst siden jeg brugte det Rigtig godt co2 system, jeg holder meget af det og har fået meget mere vækst siden jeg brugte det Pro Aquarium CO2-system til plantetank 20L - 500L +
Thomas P. Verificeret køber 17th Nov 2021
Fungerer rigtig godt og omgår nemt de booby-fangede / anti-fyld ventiler på SodaStream cylindre. God service fra co2 supermarked også, tak! Fungerer rigtig godt og omgår nemt de booby-fangede / anti-fyld ventiler på SodaStream cylindre. God service fra co2 supermarked også, tak! SodaStream Cylinder Refill Adapter
Fabrizio Verificeret køber 13th Nov 2021
Fremragende service, varer af god kvalitet Fremragende service, varer af god kvalitet Komplet Nano CO2 Drop Checker Kit
Jason M. Verificeret køber 12th Nov 2021
Fantastisk produkt! Fylder nemt selv boobytrap-versionerne af sodastream-dåsen. Jeg havde nogle begyndervanskeligheder med at fylde ved at bruge en 1,5 kg co2-dåse - den nægtede bare at fylde. Jeg endte med at spilde hele 1,5 kg dunken på at forsøge at fylde sodavandene. Jeg besluttede at bestille en større co2-donor, 6,5 kg, dette fyldte sodavandsstrømmene Læs mere... Fantastisk produkt! Fylder nemt selv boobytrap-versionerne af sodastream-dåsen. Jeg havde nogle begyndervanskeligheder med at fylde ved at bruge en 1,5 kg co2-dåse - den nægtede bare at fylde. Jeg endte med at spilde hele 1,5 kg dunken på at forsøge at fylde sodavandene. Jeg besluttede at bestille en større co2-donor, 6,5 kg, dette fyldte sodavandsstrømmene fantastisk. Jeg tror, det var at gøre med mængden af tryk, de 1,5 kg afgav, det var bare ikke nok! Så mit råd er, sørg for at få en stor donorcylinder. SodaStream Cylinder Refill Adapter


Small logo for CO2 Supermarket
Svar fra CO2 Supermarket
Tak for din anmeldelse, Jason. Mest sandsynligt er det, at den første donorcylinder ikke udstødte flydende CO2. Til genopfyldning er det vigtigt at anmode om en cylinder med et dyppe-/hævertrør, så flydende CO2 udstødes fra cylinderen, ellers vil SodaStream-cylinderen ikke genopfyldes.

Jonathan . Verificeret køber 12th Nov 2021
Nøjagtigt. Mange tak Nøjagtigt. Mange tak SodaStream tilslutningsslange (DIN 477 - England / Europa)
Se flere anmeldelser  Loading
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt