Global levering
Vi sender globalt
Top-rated service
Fremragende Kundeanmeldelser
Gratis Retur
100% tilfredshed garanteret
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme Dag Dispatch
Ugedag Ordrer Placeret Før 3:00
Lifetime Support
Med udvidede garantier

CO2 Supermarket Anmeldelser

kunde anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

Individuelle anmeldelser

Ewan S. Verificeret køber 18th May 2022
Fantastisk produkt og service tak Fantastisk produkt og service tak Nano Aquarium CO2-system til plantet tank 20L - 100L
Darren H. Verificeret køber 17th May 2022
fantastiske produkter og planterne elsker deres co2! fantastiske produkter og planterne elsker deres co2! Ultimate-SE Dual Stage CO2 System til Planted Aquarium Tank 20L - 500L+
Robert D. Verificeret køber 17th May 2022
Virkelig god regulator og fremragende kommunikation og service fra fyrene på CO2 Supermarket. Enestående tak Virkelig god regulator og fremragende kommunikation og service fra fyrene på CO2 Supermarket. Enestående tak Ultimate-SE CO2-regulator med dobbelt fase
Martin P. Verificeret køber 17th May 2022
Fantastisk produkt. Fantastisk service. Højt anbefalet. Fantastisk produkt. Fantastisk service. Højt anbefalet. Pro Aquarium CO2 System til Planted Tank 20L - 500L+
Andrea H. Verificeret køber 17th May 2022
Meget stærk og vellavet, så ingen bekymringer om, at den kan klare presset. Fantastisk at SodaStream-stikket kan afbrydes, så der skal et mindre hul i bordpladen. Meget stærk og vellavet, så ingen bekymringer om, at den kan klare presset. Fantastisk at SodaStream-stikket kan afbrydes, så der skal et mindre hul i bordpladen. SodaStream tilslutningsslange (DIN 477 - England / Europa)
John D. Verificeret køber 13th May 2022
Nem at bruge med de medfølgende og online instruktioner. Nem at bruge med de medfølgende og online instruktioner. SodaStream Cylinder Refill Adapter
Antonino B. Verificeret køber 11th May 2022
Alt i perfekt stand og af kvalitet Alt i perfekt stand og af kvalitet Ultimate-Pro Dual Stage CO2 System til Planted Aquarium Tank 20L - 500L+
Colin M. Verificeret køber 11th May 2022
Fantastisk produkt og service kan varmt anbefales Fantastisk produkt og service kan varmt anbefales Ultimate-SE Dual Stage CO2 System til Planted Aquarium Tank 20L - 500L+
Harry W. Verificeret køber 9th May 2022
Nem at bruge med klare instruktioner, der blev sendt på e-mail efter bestilling, og alt fungerer godt og producerer en lind strøm af små bobler. Solenoiden fungerer godt og fantastisk til at kunne time doseringsskemaet. Nem at bruge med klare instruktioner, der blev sendt på e-mail efter bestilling, og alt fungerer godt og producerer en lind strøm af små bobler. Solenoiden fungerer godt og fantastisk til at kunne time doseringsskemaet. Ultimate-SE Dual Stage CO2 System til Planted Aquarium Tank 20L - 500L+
Rob H. Verificeret køber 9th May 2022
Jeg hørte gode ting om co2-supermarkedet og denne regulator, og efter at være blevet dårligt svigtet af en regulator fra et andet mærke besluttede jeg at anskaffe mig denne, og jeg er MEGET imponeret over den. Dette er let den bedste regulator på markedet. Bygge- og materialekvaliteten er enestående og til prisen faktisk virkelig rimelig. Jeg hørte gode ting om co2-supermarkedet og denne regulator, og efter at være blevet dårligt svigtet af en regulator fra et andet mærke besluttede jeg at anskaffe mig denne, og jeg er MEGET imponeret over den. Dette er let den bedste regulator på markedet. Bygge- og materialekvaliteten er enestående og til prisen faktisk virkelig rimelig. Ultimate-Pro CO2-regulator med dobbelt fase
Se flere anmeldelser  Loading
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt