Global levering
Vi sender globalt
Top-rated service
Fremragende Kundeanmeldelser
Gratis Retur
100% tilfredshed garanteret
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme Dag Dispatch
Ugedag Ordrer Placeret Før 3:00
Lifetime Support
Med udvidede garantier

CO2 Supermarket Anmeldelser

kunde anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

Individuelle anmeldelser

Enda V. Verificeret køber 18th Mar 2019
Fantastisk regulator, meget nøjagtig og nem at bruge. Fantastisk regulator, meget nøjagtig og nem at bruge. Ultimate Dual Stage CO2 Regulator med 12V DC Solenoid og Pisco Valve
Nicholas L. Verificeret køber 17th Mar 2019
Triple dosed dette i et par uger og succesfuldt dræbt af en angreb af BBA. Har droppet doseringen siden da men stadig bruges sammen med tryksatte co2. Planter er aldrig vokset så godt som de vokser nu. Virkelig fantastisk. Triple dosed dette i et par uger og succesfuldt dræbt af en angreb af BBA. Har droppet doseringen siden da men stadig bruges sammen med tryksatte co2. Planter er aldrig vokset så godt som de vokser nu. Virkelig fantastisk. Seachem Blomstre Excel
Craig L. Verificeret køber 16th Mar 2019
Fremragende kit med fantastisk kundeservice hvad mere kan du bede om !! Fremragende kit med fantastisk kundeservice hvad mere kan du bede om !! Ultimate Dual Stage CO2 System til Plantet Aquarium Tank 20L - 500L +
Stefan F. Verificeret køber 16th Mar 2019
Før jeg købte denne forstøver talte witth Customer Servise for at sikre, at det bliver inaf og spørg om det vil fungere fint for min 500l tank.De sagde ja.Så jeg købte det! Det var i en pakke i 2 uger før jeg fik den nye 500l tank! Jeg brugte kun i 3 dage og som jeg kan sige er det ikke så godt, hvordan de taler om. Små bobler kommer kun ud, når du kører 3-4 bobler p / s. Men for 500l tank Læs mere... Før jeg købte denne forstøver talte witth Customer Servise for at sikre, at det bliver inaf og spørg om det vil fungere fint for min 500l tank.De sagde ja.Så jeg købte det! Det var i en pakke i 2 uger før jeg fik den nye 500l tank! Jeg brugte kun i 3 dage og som jeg kan sige er det ikke så godt, hvordan de taler om. Små bobler kommer kun ud, når du kører 3-4 bobler p / s. Men for 500l tank 3-4 bobler er det ikke inaf. Hvis du sætter mere så forstøver forstøveren at lave store bryster og masser af affald! Jeg er absolut utilfreds. Jeg spilder 30 £ og jeg er nødt til at bruge flere penge til at købe reaktor.. Ingen refung eller delvis af refusion var ikke tilbud. Bare sig det blev brugt. Hvis jeg ved, at jeg ikke vil købe det! Jeg stoler bare på, hvad kundeservice fortalte mig! Min fejl! Min pris! Men alligevel !! Meget skuffet! Som dig som professionel skal du ikke sige det for 500l tank. Det kan være max for 250l, men jeg ville ikke anbefale til heavilly plantetank når du har bru Bazooka Atomizer CO2 Diffuser - 80mm til akvarier op til 500L


Small logo for CO2 Supermarket
Svar fra CO2 Supermarket
Vi er ked af at høre, at du er utilfreds, men 4 bobler / sekund er tilstrækkelig til en 500L-tank (4 bobler / sekund er faktisk mere i 600L akvariumstørrelsen). Af lyden af det forsøger du at bruge det ud over den anbefalede grænse på 500L eller 4 bobler / sekund, og derfor har du problemer, ikke fordi produktet er defekt eller ikke leverer på dens beskrivelse.

Philip C. Verificeret køber 14th Mar 2019
Fremragende service og et rigtig pænt system. Jeg har fået det oprettet på min 55l scaper's tank, og det er ideelt. Jeg havde aldrig brugt CO2, jeg var bekymret over, at det ville være stort, besværligt og kompliceret, men det er faktisk meget kompakt, smart og nemt at installere. Det eneste, jeg måske opgraderer til sidst, er boblertælleren. Det ligner præcisionen, at den er lidt slankere Læs mere... Fremragende service og et rigtig pænt system. Jeg har fået det oprettet på min 55l scaper's tank, og det er ideelt. Jeg havde aldrig brugt CO2, jeg var bekymret over, at det ville være stort, besværligt og kompliceret, men det er faktisk meget kompakt, smart og nemt at installere. Det eneste, jeg måske opgraderer til sidst, er boblertælleren. Det ligner præcisionen, at den er lidt slankere og ville sidde lidt renere end den sølv messing, jeg har. Samlet anbefaler jeg stærkt nano setup! P.S. det tog mig længere tid end jeg gerne vil indrømme at finde ud af, at de 3 store O-ringe var at holde flasken sidder pænt i holderen... på trods af at den vises på billedet... doh! Nano Aquarium CO2 system til plantetank 20L - 100L
Martin D. Verificeret køber 13th Mar 2019
Fantastisk produkt og enkel opsætning. Planterne trives! Holdet var mest nyttigt via email med rådgivning. Strålende! Fantastisk produkt og enkel opsætning. Planterne trives! Holdet var mest nyttigt via email med rådgivning. Strålende! Pro Aquarium CO2-system med justerbart tryk for plantetank 20L - 500L +
Harry F. Verificeret køber 12th Mar 2019
Fremragende produkt, god kvalitet og fantastisk service og værdi Fremragende produkt, god kvalitet og fantastisk service og værdi CO2 Regulator med Solenoid, Dual Meter og Justerbart Udgangstryk
Ruth J. Verificeret køber 9th Mar 2019
Fremragende katalog, gode priser. Varen ankom meget hurtigt og var godt pakket Fremragende katalog, gode priser. Varen ankom meget hurtigt og var godt pakket Fladbundet glas CO2-diffusor - Medium til akvarier op til 150L
Tim S. Verificeret køber 3rd Mar 2019
Dette skal være den bedste lille regulator nogensinde lavet. Værd at hver øre. Hvis du har et 88g eller 95g co2 kit.. Fluval. ista osv. Chuck deres grimme små regulatorer ud og få en af disse. Justerbart tryk. Meget nøjagtig justering af co2 output. Jeg vil ikke bruge nogen anden regulator nu. Dette skal være den bedste lille regulator nogensinde lavet. Værd at hver øre. Hvis du har et 88g eller 95g co2 kit.. Fluval. ista osv. Chuck deres grimme små regulatorer ud og få en af disse. Justerbart tryk. Meget nøjagtig justering af co2 output. Jeg vil ikke bruge nogen anden regulator nu. Nano CO2 regulator med magnet magnetventil og justerbart udgangstryk
Claus V. Verificeret køber 2nd Mar 2019
Hurtigt og effektivt levering. Virker perfekt. Hurtigt og effektivt levering. Virker perfekt. Kaliumnitrat 500 g
Se flere anmeldelser  Loading
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt