Global levering
Vi sender globalt
Top-rated service
Fremragende Kundeanmeldelser
Gratis Retur
100% tilfredshed garanteret
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme Dag Dispatch
Ugedag Ordrer Placeret Før 3:00
Lifetime Support
Med udvidede garantier

CO2 Supermarket Anmeldelser

kunde anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

Individuelle anmeldelser

Mark H. Verificeret køber 5th Oct 2022
Jeg havde hørt gode ting om CO2 Supermarket, så jeg havde ingen bekymringer om at bestille fra dem, og det glæder mig at kunne sige, at de gode ting fortsatte med mig. Fantastisk kommunikation med ordrebekræftelse, afsendelses-e-mail med sporing og også e-mailet med instruktioner. Jeg kan ikke vente med at se den forbedring, dette vil gøre for mine planter Jeg havde hørt gode ting om CO2 Supermarket, så jeg havde ingen bekymringer om at bestille fra dem, og det glæder mig at kunne sige, at de gode ting fortsatte med mig. Fantastisk kommunikation med ordrebekræftelse, afsendelses-e-mail med sporing og også e-mailet med instruktioner. Jeg kan ikke vente med at se den forbedring, dette vil gøre for mine planter Ultimate-Pro Dual Stage CO2 System til Planted Aquarium Tank 20L - 500L+
Tom S. Verificeret køber 5th Oct 2022
Alt er rigtig godt, og planterne vokser meget stærkere nu, selv at få planterne på gulvtæppe, hvilket de aldrig har gjort før Alt er rigtig godt, og planterne vokser meget stærkere nu, selv at få planterne på gulvtæppe, hvilket de aldrig har gjort før Nano Aquarium CO2-system til plantet tank 20L - 100L
Karl S. Verificeret køber 3rd Oct 2022
God service og respons og produktet er perfekt og nemt at bruge. Tak skal du have! God service og respons og produktet er perfekt og nemt at bruge. Tak skal du have! Quooker Cylinder Refill Adapter
Sanjay S. Verificeret køber 1st Oct 2022
Utrolig hjælpsomme og hurtige svar selv for en nybegynder som mig selv. Solid bit kit. Martin besvarede alle mine spørgsmål, og leveringen var hurtig. Absolut anbefale! Utrolig hjælpsomme og hurtige svar selv for en nybegynder som mig selv. Solid bit kit. Martin besvarede alle mine spørgsmål, og leveringen var hurtig. Absolut anbefale! Quooker Cylinder Refill Adapter
Terry C. Verificeret køber 1st Oct 2022
Jeg anbefaler stærkt dette produkt, det er nemt at installere og nemt at vedligeholde. Jeg havde dog børneproblemer med solenoiden, men fik godt tilbage fra teamet i Co2-supermarkedet og var oppe at køre igen efter 48 timer. Jeg anbefaler stærkt dette produkt, det er nemt at installere og nemt at vedligeholde. Jeg havde dog børneproblemer med solenoiden, men fik godt tilbage fra teamet i Co2-supermarkedet og var oppe at køre igen efter 48 timer. Nano Aquarium CO2-system til plantet tank 20L - 100L
Graham B. Verificeret køber 1st Oct 2022
Fremragende produkt, nemt at bruge, fungerer perfekt. Det er faktisk sjovt at bruge det, det er i hvert fald, hvad mine børn synes. Fremragende produkt, nemt at bruge, fungerer perfekt. Det er faktisk sjovt at bruge det, det er i hvert fald, hvad mine børn synes. Quooker Cylinder Refill Adapter
James L. Verificeret køber 30th Sep 2022
Efter at have købt adapteren troede jeg, at julen var kommet tidligt. Jeg bor på en ø i Orkney, da vores bryggeributik ikke har været i stand til at få nogen gasflasker og kan ikke købe dem online, da de ikke kan sendes, så heldigvis var jeg så en video på u tube, da jeg så nogen demonstrere en hambleton bard adapter, så jeg købte Læs mere... Efter at have købt adapteren troede jeg, at julen var kommet tidligt. Jeg bor på en ø i Orkney, da vores bryggeributik ikke har været i stand til at få nogen gasflasker og kan ikke købe dem online, da de ikke kan sendes, så heldigvis var jeg så en video på u tube, da jeg så nogen demonstrere en hambleton bard adapter, så jeg købte en, det er jeg meget glad for, at jeg gjorde, da vi havde en sodavandsstrøm, der bare lå i køkkenet og lavede ingenting og var noget med at sælge i forhold til brugen af liss patronerne som er ubrugelige og koster en formue Jeg var klar til at opgive hjemmebrygningen indtil jeg så u tube videoen om adapteren nu er jeg en glad bamse igen bortset fra at jeg nogle gange opdager at efter at have brugt cylinderen til at putte gas i tønden den lille ventil på sodastreamcylinderen lukker ikke, og du kan høre gassen slippe ud af cylinderen. Jeg er nødt til at prøve at skubbe ventilen ned for at lukke for gassen, er det normalt, eller jeg gør det ikke rigtigt SodaStream Hambleton Bard S30 Adapter Injektor
Ioannis K. Verificeret køber 29th Sep 2022
Fremragende adapter, nemmere at montere og bruge end jeg troede. Fremragende adapter, nemmere at montere og bruge end jeg troede. SodaStream Cylinder Refill Adapter
Augustas V. Verificeret køber 29th Sep 2022
Smukt glas, genialt lavet og fungerer perfekt! Smukt glas, genialt lavet og fungerer perfekt! Fladbundet glas CO2-diffusor - Medium til akvarier op til 150L
Gideon D. Verificeret køber 28th Sep 2022
Nem at bruge og fungerer fantastisk! Nem at bruge og fungerer fantastisk! Quooker Cylinder Refill Adapter
Se flere anmeldelser  Loading
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt