Global levering
Vi sender globalt
Top-rated service
Fremragende Kundeanmeldelser
Gratis Retur
100% tilfredshed garanteret
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme Dag Dispatch
Ugedag Ordrer Placeret Før 3:00
Lifetime Support
Med udvidede garantier

CO2 Supermarket Anmeldelser

kunde anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

Individuelle anmeldelser

Tim E. Verificeret køber 16th May 2019
Manglede pakningen i reg. Ærlig fejl så ingen problemer der. Hjalp mig med at løse problemet, forudsat hurtige udskiftninger og support. Fremragende kit fungerer nu godt i mit akvarium. Køb crap, køb to gange. Fremragende stykke kit jeg kan fortælle vil vare i livet. Manglede pakningen i reg. Ærlig fejl så ingen problemer der. Hjalp mig med at løse problemet, forudsat hurtige udskiftninger og support. Fremragende kit fungerer nu godt i mit akvarium. Køb crap, køb to gange. Fremragende stykke kit jeg kan fortælle vil vare i livet. Nano Aquarium CO2 system til plantetank 20L - 100L
Gregg C. Verificeret køber 16th May 2019
Fantastisk alt i ét setup! Diffusoren synes at have været blokeret efter 4 måneder, men ellers er det godt Fantastisk alt i ét setup! Diffusoren synes at have været blokeret efter 4 måneder, men ellers er det godt Nano Aquarium CO2 system til plantetank 20L - 100L
Leslie S. Verificeret køber 15th May 2019
Opsætning af instruktioner online er fremragende. Alle arbejder perfekt, brillant pakket og def problemfri installation Opsætning af instruktioner online er fremragende. Alle arbejder perfekt, brillant pakket og def problemfri installation Pro Aquarium CO2-system med justerbart tryk for plantetank 20L - 500L +
Gary H. Verificeret køber 15th May 2019
Ankommet super hurtig velpakket og nem at oprette og en meget god pris godt tilfreds, jeg vil ikke shoppe andre steder i fremtiden Ankommet super hurtig velpakket og nem at oprette og en meget god pris godt tilfreds, jeg vil ikke shoppe andre steder i fremtiden CO2 Regulator med Solenoid & Dual Måleinstrumenter til Horisontale Cylinderventiler
Barry D. Verificeret køber 14th May 2019
Gør præcis hvad jeg skal gøre Gør præcis hvad jeg skal gøre SodaStream Cylinder Refill Adapter
Vincent F. Verificeret køber 14th May 2019
Fungerer meget godt mano og tryk ikke på noget for at sige det er godt materiale! Fungerer meget godt mano og tryk ikke på noget for at sige det er godt materiale! SodaStream Cylinder Refill Adapter
Graham C. Verificeret køber 13th May 2019
Perfekt giver dig fuld kontrol og sikker Perfekt giver dig fuld kontrol og sikker CO2 Regulator med Solenoid, Dual Meter og Justerbart Udgangstryk
James H. Verificeret køber 11th May 2019
Bedste service nogensinde fandt de min fejl og var venlige ved at rådgive mig om, hvordan man korrekt bruger adapteren. Bedste service nogensinde fandt de min fejl og var venlige ved at rådgive mig om, hvordan man korrekt bruger adapteren. SodaStream Cylinder Refill Adapter
Vernon H. Verificeret køber 5th May 2019
Jeg købte disse, fordi min 2kg co2 tømte efter en måned. De har gjort tricket, de har fuldstændigt forseglet det. Og er meget god værdi for pengene Jeg købte disse, fordi min 2kg co2 tømte efter en måned. De har gjort tricket, de har fuldstændigt forseglet det. Og er meget god værdi for pengene Gummi forsegling / vaskemaskine til regulator (2 stk)
Daniel T. Verificeret køber 2nd May 2019
Alle leveres hurtigt og i ét stykke. Fremragende produkter og service, ville ikke tøve med at købe fra dem igen. Første klasse! Alle leveres hurtigt og i ét stykke. Fremragende produkter og service, ville ikke tøve med at købe fra dem igen. Første klasse! Avanceret akvarium CO2 system til plantetank 80L - 500L
Se flere anmeldelser  Loading
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt