Global levering
Vi sender globalt
Top-rated service
Fremragende Kundeanmeldelser
Gratis Retur
100% tilfredshed garanteret
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme Dag Dispatch
Ugedag Ordrer Placeret Før 3:00
Lifetime Support
Med udvidede garantier

CO2 Supermarket Anmeldelser

kunde anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

Individuelle anmeldelser

Phil J. Verificeret køber 6th Feb 2023
Komplet sæt, ideel løsning til min tank, alt sammen til en meget rimelig pris. Komplet sæt, ideel løsning til min tank, alt sammen til en meget rimelig pris. Pro Aquarium CO2 System til Planted Tank 20L - 500L+
Declan S. Verificeret køber 6th Feb 2023
Nem at bruge og fungerer glimrende Nem at bruge og fungerer glimrende Ultimate-SE Dual Stage CO2 System til Planted Aquarium Tank 20L - 500L+
Sean S. Verificeret køber 4th Feb 2023
Hurtig levering den første gik i stykker med posten, jeg sendte dem en e-mail, og de sendte en erstatning samme dag. Hurtig levering den første gik i stykker med posten, jeg sendte dem en e-mail, og de sendte en erstatning samme dag. Glas CO2 kontraventil
Geoffrey B. Verificeret køber 30th Jan 2023
Fremragende adapter til hjemmebrygget fad, god pris og meget hurtig levering (næste dag!) Fremragende adapter til hjemmebrygget fad, god pris og meget hurtig levering (næste dag!) SodaStream Hambleton Bard S30 Adapter Injektor
Paul C. Verificeret køber 30th Jan 2023
Fantastisk CO2 solenoide meget solidt godt lavet produkt. Fungerer perfekt med min CO2-generator, diffuser, bobletæller og forlængerstang, som alle sluttede let. Tak CO2 Supermarket 5-stjernet produkt og sælgerservice! Fantastisk CO2 solenoide meget solidt godt lavet produkt. Fungerer perfekt med min CO2-generator, diffuser, bobletæller og forlængerstang, som alle sluttede let. Tak CO2 Supermarket 5-stjernet produkt og sælgerservice! CO2-magnetventil til plantede akvarier
Sam R. Verificeret køber 28th Jan 2023
Fantastisk kvalitet og nem at bruge! Fantastisk kvalitet og nem at bruge! Nano CO2-regulator med magnetventil magnetisk ventil og justerbar udgangstryk
John M. Verificeret køber 28th Jan 2023
Denne smarte gadget er svaret på mit hjemmebryggende trykproblem. Det fulgte med en ekstra skive, som jeg dumt prøvede at montere sammen med den allerede monterede indvendige skive, hvilket betød, at adapteren ikke ville skrue helt fast på CO2-cylinderen. Men efter at have kontaktet de meget hjælpsomme folk hos CO2 Supermarket og fået at vide, at adapteren kom Læs mere... Denne smarte gadget er svaret på mit hjemmebryggende trykproblem. Det fulgte med en ekstra skive, som jeg dumt prøvede at montere sammen med den allerede monterede indvendige skive, hvilket betød, at adapteren ikke ville skrue helt fast på CO2-cylinderen. Men efter at have kontaktet de meget hjælpsomme folk hos CO2 Supermarket og fået at vide, at adapteren kom forsynet med tætningsskiven, skruede adapteren sig perfekt på cylinderen og virker en godbid. SodaStream Hambleton Bard S30 Adapter Injektor
Adam T. Verificeret køber 27th Jan 2023
Systemet er fantastisk og fungerer lige som jeg havde håbet, og min tank ser fantastisk ud nu. Jeg kan også rose holdet hos CO2 Supermarket, som hjalp mig med et indledende opsætningsproblem, der var brugerfejl (jeg havde ikke monteret den lille O-ring på nåleventilen, før jeg skruede bobletælleren på). Systemet er fantastisk og fungerer lige som jeg havde håbet, og min tank ser fantastisk ud nu. Jeg kan også rose holdet hos CO2 Supermarket, som hjalp mig med et indledende opsætningsproblem, der var brugerfejl (jeg havde ikke monteret den lille O-ring på nåleventilen, før jeg skruede bobletælleren på). Pro Aquarium CO2 System til Planted Tank 20L - 500L+
Adam F. Verificeret køber 25th Jan 2023
Rigtig godt kvalitetssæt, der holder trykket godt. Følsom nåleventil, der holder sin position godt og holder bobletallet ensartet. Fantastisk kommunikation fra firmaet, da jeg bestilte en ventil til at passe til sodastream, men havde brug for noget andet. Alt i alt, meget tilfreds med købet Rigtig godt kvalitetssæt, der holder trykket godt. Følsom nåleventil, der holder sin position godt og holder bobletallet ensartet. Fantastisk kommunikation fra firmaet, da jeg bestilte en ventil til at passe til sodastream, men havde brug for noget andet. Alt i alt, meget tilfreds med købet Nano Aquarium CO2 System til Planted Tank 20L - 100L
Tom W. Verificeret køber 25th Jan 2023
Mine planter vokser som aldrig før, fantastisk! Mine planter vokser som aldrig før, fantastisk! Ultimate-SE Dual Stage CO2 System til Planted Aquarium Tank 20L - 500L+
Se flere anmeldelser  Loading
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt