Global levering
Vi sender globalt
Top-rated service
Fremragende Kundeanmeldelser
Gratis Retur
100% tilfredshed garanteret
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme Dag Dispatch
Ugedag Ordrer Placeret Før 3:00
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Hjem > Komplet Aquarium CO2 System Kits > Dual Stage CO2 Systems > Ultimate-pro Dual Stage CO2 System Til Planted Aquarium Tank 20l - 500l+

Ultimate-Pro Dual Stage CO2 System Til Planted Aquarium Tank 20L - 500L+

1 700,99 kr

Systemtilpasning

Opdater indkøbsvogn
226,99 kr
Ekstra outputmanifold og bobetæller til Ultimate-Pro-regulator
 

Nøgle Fakta

  • Top of the range Ultimate Dual Stage Regulator med justerbart udgangstryk, præcisionsnåleventil, dobbelte trykmålere og 12v DC solenoide til tidsstyret kontrol af CO2-dosering (nettransformator inkluderet).
  • Tilføj hurtigt og nemt flere udgangsmanifolder for at betjene flere diffusorer.
  • Præcisions bobletæller.
  • Nem CO2-adapter (ekstraudstyr).
  • Højtydende CO2 diffusor.
  • Drop checker for korrekt CO2-dosering.
  • 3m højkvalitets polyurethanslange.
  • 4 x sugeklemmer til ryddelige slanger.
 

Beskrivelse

Ultimate-Pro Dual Stage CO2-systemet giver det allerhøjeste niveau af ydeevne og kontrol til dit akvarie CO2-dosering. Hver komponent i systemet er den allerbedste tilgængelige og oser af kvalitet.

Den ultimative dobbelttrins CO2-regulator kommer med en højkvalitets 12v DC magnetventil, der giver sikker, lav temperatur og garanteret ingen støjdrift. En højpræcisions nåleventil er installeret som standard og giver hurtig, præcis og nem justering af CO2-dosering, så den nøjagtige dosis kan opnås og vedligeholdes med akkompagnement af præcisionsbobletælleren. Det justerbare udgangstryk sikrer, at regulatoren kan opfylde behovene i ethvert akvarium, fra et 30L nano-akvarie til et 3000L-liters akvarium ved hjælp af 6 diffusorer.

Regulatorens magnetventil kan nemt sættes i et almindeligt timerstik for at koordinere CO2-dosering med dit akvariebelysning. Ved hjælp af Drop Checker kan du identificere det optimale CO2-niveau for dit akvarium og vedligeholde de nøjagtige parametre. At give disse stabile forhold vil fremme sundere plantevækst og også hjælpe med at hæmme algevækst.

Diffusormulighederne, der følger med CO2-systemet, er i 'atomizer'-familien af diffusorer, som producerer utroligt små ('atom-størrelse') bobler, der let diffunderer ind i akvarievandet og giver exceptionelle niveauer af diffusion. Det betyder, at mere af CO2'en 'optages', og meget lidt CO2 går til spilde.

Den CO2, der spredes i akvarievandet, bruges af planterne under fotosyntesen, men for at kunne dyrke nye cellestrukturer har planterne brug for adgang til en bred vifte af makro- og mikronæringsstoffer. Uden disse essentielle byggesten vil planterne til sidst gå til grunde, selv med tilsætning af CO2.

Den (valgfri) 'Easy CO2-adapter' giver dig mulighed for at bruge let tilgængelige CO2-cylindre som CO2-kilde til dit system. Ved at bruge en adapter kan du bruge enten en SodaStream, en engangssvejsning eller en Paintball CO2 cylinder. Dette sikrer, at du altid vil være i stand til at hente gassen til dit CO2-system på en omkostningseffektiv og bekvem måde fra gadebutikker.

At sætte alt dette sammen gør Ultimate Dual Stage CO2-systemet til det allerbedste akvarie-CO2-system, man kan købe for penge.
 

kunde anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

Individuelle anmeldelser

Frank F. Verificeret køber 8th Mar 2023
Jeg er meget glad for co2 systemet og kundesupporten fra co2 supermarked, jeg anbefaler gerne begge dele. Jeg er meget glad for co2 systemet og kundesupporten fra co2 supermarked, jeg anbefaler gerne begge dele.
David M. Verificeret køber 1st Mar 2023
Fantastisk CO2 system. Kommer med alt det nødvendige og er let at sætte op. Fantastisk CO2 system. Kommer med alt det nødvendige og er let at sætte op.
Andrew W. Verificeret køber 9th Feb 2023
Jeg er rigtig glad for den, og planterne vokser nu rigtig godt, så jeg er glad for mit køb og kan også anbefale det til andre Jeg er rigtig glad for den, og planterne vokser nu rigtig godt, så jeg er glad for mit køb og kan også anbefale det til andre
John H. Verificeret køber 13th Jan 2023
Fantastisk kvalitet og service, skal bare finde ud af hvad jeg laver nu Fantastisk kvalitet og service, skal bare finde ud af hvad jeg laver nu
Frank R. Verificeret køber 20th Dec 2022
Jeg er rigtig glad for den. Kvalitetsbit af kit, og jeg kan allerede se resultater ved at tilføje CO2 Jeg er rigtig glad for den. Kvalitetsbit af kit, og jeg kan allerede se resultater ved at tilføje CO2
Hugo J. Verificeret køber 12th Dec 2022
Et ord beskriver systemet og co2 supermarkedet: fremragende. Du kan købe med tillid. Et ord beskriver systemet og co2 supermarkedet: fremragende. Du kan købe med tillid.
Joss H. Verificeret køber 12th Nov 2022
Helt fantastisk service fra folket i co2 supermarked, de kan bestemt deres kram, og jeg havde ingen forbehold ved at bestille fra dem. Helt fantastisk service fra folket i co2 supermarked, de kan bestemt deres kram, og jeg havde ingen forbehold ved at bestille fra dem.
Ian S. Verificeret køber 18th Oct 2022
Jeg tænkte, at jeg ville bruge lidt ekstra på dobbelttrins Ultimate-Pro, og jeg er virkelig glad for, at jeg gjorde det, fordi det, jeg har modtaget, er fantastisk, og mine planter reagerer meget godt på CO2 Jeg tænkte, at jeg ville bruge lidt ekstra på dobbelttrins Ultimate-Pro, og jeg er virkelig glad for, at jeg gjorde det, fordi det, jeg har modtaget, er fantastisk, og mine planter reagerer meget godt på CO2
Mark H. Verificeret køber 5th Oct 2022
Jeg havde hørt gode ting om CO2 Supermarket, så jeg havde ingen bekymringer om at bestille fra dem, og det glæder mig at kunne sige, at de gode ting fortsatte med mig. Fantastisk kommunikation med ordrebekræftelse, afsendelses-e-mail med sporing og også e-mailet med instruktioner. Jeg kan ikke vente med at se den forbedring, dette vil gøre for mine planter Jeg havde hørt gode ting om CO2 Supermarket, så jeg havde ingen bekymringer om at bestille fra dem, og det glæder mig at kunne sige, at de gode ting fortsatte med mig. Fantastisk kommunikation med ordrebekræftelse, afsendelses-e-mail med sporing og også e-mailet med instruktioner. Jeg kan ikke vente med at se den forbedring, dette vil gøre for mine planter
James C. Verificeret køber 22nd Sep 2022
Fantastisk kommunikation fra co2 supermarked og glad for at besvare alle mine spørgsmål. Meget tilfreds med udstyret og glæder mig til at se resultaterne i min tank Fantastisk kommunikation fra co2 supermarked og glad for at besvare alle mine spørgsmål. Meget tilfreds med udstyret og glæder mig til at se resultaterne i min tank
Se flere anmeldelser  Loading

Systemindhold

Klik på et emne for at få flere oplysninger

Ultimate-Pro CO2-regulator med dobbelt fase
Ultimate-Pro CO2-regulator med dobbelt fase
Vores Ultimate regulator er designet til brug specifikt med akvarier og har dobbelttrinsdesign til at forhindre ende på tankdumpen, justerbart arbejdstryk, 12V solenoid (med nettransformator), dobbelttrykmålere og præcisionsnålventil til nøjagtig doseringskontrol.
 
 
Lille Bazooka Atomizer (op Til 200L)
Lille Bazooka Atomizer (op Til 200L)
De utroligt små bobler produceret af en Bazooka Atomizer Diffuser har et stort overfladeareal, der giver utrolige diffusionshastigheder.
Komplet CO2 Drop Checker Kit
Komplet CO2 Drop Checker Kit
Et drop checker kit ændrer farve for at indikere CO2 koncentration i akvariet. Gør det muligt at indstille CO2 dosering specifikt til dit akvariums behov.
Regulator CO2-bobeltæller med indbygget kontrolventil
Regulator CO2-bobeltæller med indbygget kontrolventil
Denne boble tæller fastgøres til udgangen fra din regulator og har også en integreret tilbageslagsventil for at forhindre vandafvanding fra akvariet ind i regulatoren.
Stærk sugeklemme til 6 mm slange (2 stk.)
Stærk sugeklemme til 6 mm slange (2 stk.)
Sæt dit rør sikkert på siden af ​​dit akvarium ved hjælp af disse stærke sugeklemmer. Lavet til 6 mm ydre diameter rør.
4 / 6mm Klar Polyurethan CO2 Resistent Slange
4 / 6mm Klar Polyurethan CO2 Resistent Slange
Polyuretanrør er modstandsdygtig overfor CO2, hvilket giver dig ro i sindet om, at dit trykbehandlede CO2-system vil være lækagerfrit og effektivt i mange år fremover.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt