Global levering
Vi sender globalt
Top-rated service
Fremragende Kundeanmeldelser
Gratis Retur
100% tilfredshed garanteret
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme Dag Dispatch
Ugedag Ordrer Placeret Før 3:00
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Hjem > Komplet Aquarium CO2 System Kits > Dual Stage CO2 Systems > Ultimate-pro Dual Stage CO2 System Til Planted Aquarium Tank 20l - 500l+

Ultimate-Pro Dual Stage CO2 System Til Planted Aquarium Tank 20L - 500L+

1 745,49 kr

Systemtilpasning

Opdater indkøbsvogn
232,99 kr
Ekstra outputmanifold og bobetæller til Ultimate-Pro-regulator
 

Nøgle Fakta

  • Top of the range Ultimate Dual Stage Regulator med justerbart udgangstryk, præcisionsnåleventil, dobbelte trykmålere og 12v DC solenoide til tidsstyret kontrol af CO2-dosering (nettransformator inkluderet).
  • Tilføj hurtigt og nemt flere udgangsmanifolder for at betjene flere diffusorer.
  • Præcisions bobletæller.
  • Nem CO2-adapter (ekstraudstyr).
  • Højtydende CO2 diffusor.
  • Drop checker for korrekt CO2-dosering.
  • 3m højkvalitets polyurethanslange.
  • 4 x sugeklemmer til ryddelige slanger.
 

Beskrivelse

Ultimate-Pro Dual Stage CO2-systemet giver det allerhøjeste niveau af ydeevne og kontrol til dit akvarie CO2-dosering. Hver komponent i systemet er den allerbedste tilgængelige og oser af kvalitet.

Den ultimative dobbelttrins CO2-regulator kommer med en højkvalitets 12v DC magnetventil, der giver sikker, lav temperatur og garanteret ingen støjdrift. En højpræcisions nåleventil er installeret som standard og giver hurtig, præcis og nem justering af CO2-dosering, så den nøjagtige dosis kan opnås og vedligeholdes med akkompagnement af præcisionsbobletælleren. Det justerbare udgangstryk sikrer, at regulatoren kan opfylde behovene i ethvert akvarium, fra et 30L nano-akvarie til et 3000L-liters akvarium ved hjælp af 6 diffusorer.

Regulatorens magnetventil kan nemt sættes i et almindeligt timerstik for at koordinere CO2-dosering med dit akvariebelysning. Ved hjælp af Drop Checker kan du identificere det optimale CO2-niveau for dit akvarium og vedligeholde de nøjagtige parametre. At give disse stabile forhold vil fremme sundere plantevækst og også hjælpe med at hæmme algevækst.

Diffusormulighederne, der følger med CO2-systemet, er i 'atomizer'-familien af diffusorer, som producerer utroligt små ('atom-størrelse') bobler, der let diffunderer ind i akvarievandet og giver exceptionelle niveauer af diffusion. Det betyder, at mere af CO2'en 'optages', og meget lidt CO2 går til spilde.

Den CO2, der spredes i akvarievandet, bruges af planterne under fotosyntesen, men for at kunne dyrke nye cellestrukturer har planterne brug for adgang til en bred vifte af makro- og mikronæringsstoffer. Uden disse essentielle byggesten vil planterne til sidst gå til grunde, selv med tilsætning af CO2.

Den (valgfri) 'Easy CO2-adapter' giver dig mulighed for at bruge let tilgængelige CO2-cylindre som CO2-kilde til dit system. Ved at bruge en adapter kan du bruge enten en SodaStream, en engangssvejsning eller en Paintball CO2 cylinder. Dette sikrer, at du altid vil være i stand til at hente gassen til dit CO2-system på en omkostningseffektiv og bekvem måde fra gadebutikker.

At sætte alt dette sammen gør Ultimate Dual Stage CO2-systemet til det allerbedste akvarie-CO2-system, man kan købe for penge.
 

kunde anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

Individuelle anmeldelser

Elani P. Verificeret køber 7th Dec 2023
Alt fantastisk, ingen problemer overhovedet. Alt fantastisk, ingen problemer overhovedet.
Rachel J. Verificeret køber 24th Nov 2023
Jeg kan kun sige, at jeg er lige så imponeret over det faktiske CO2-system og den fremragende kundeservice, jeg fik fra CO2 Supermarket. Som helt nybegynder havde jeg en masse spørgsmål, som alle blev hurtigt og meget tålmodigt besvaret. Min største bekymring var at sætte udstyret op, da jeg ikke ligefrem er en "handy" person, men instruktionerne, jeg Læs mere... Jeg kan kun sige, at jeg er lige så imponeret over det faktiske CO2-system og den fremragende kundeservice, jeg fik fra CO2 Supermarket. Som helt nybegynder havde jeg en masse spørgsmål, som alle blev hurtigt og meget tålmodigt besvaret. Min største bekymring var at sætte udstyret op, da jeg ikke ligefrem er en "handy" person, men instruktionerne, jeg modtog via e-mail efter bestilling, var nemme at følge, og selv jeg fandt det ret nemt at gøre, bare tag det et trin ad gangen tid.
Roji S. Verificeret køber 16th Nov 2023
Virkelig fremragende system og ekspertråd fra co2 supermarked fra start til slut. Det er sjældent at få så god service i disse dage Virkelig fremragende system og ekspertråd fra co2 supermarked fra start til slut. Det er sjældent at få så god service i disse dage
Daniel B. Verificeret køber 1st Nov 2023
Jeg endte med at blive en akavet kunde, men Martin fra CO2 Supermarket var meget hjælpsom og tålmodig. Hvad angår det udstyr, jeg bestilte, er det hele af god kvalitet og til en god pris. Jeg endte med at blive en akavet kunde, men Martin fra CO2 Supermarket var meget hjælpsom og tålmodig. Hvad angår det udstyr, jeg bestilte, er det hele af god kvalitet og til en god pris.
Rod B. Verificeret køber 26th Oct 2023
Hurtig levering (bestilte lige før kl. 16.00 og var i mine hænder kl. 10.00 næste morgen!) og meget nem at sætte op, meget tilfreds med det! Hurtig levering (bestilte lige før kl. 16.00 og var i mine hænder kl. 10.00 næste morgen!) og meget nem at sætte op, meget tilfreds med det!
Michele H. Verificeret køber 19th Oct 2023
Alt fungerer fantastisk. Hurtig levering også, ankom dagen efter. Alt fungerer fantastisk. Hurtig levering også, ankom dagen efter.
Sam W. Verificeret køber 7th Oct 2023
Jeg har ikke konfigureret den endnu, da jeg venter på, at andre bits kommer til min tank, men ser jeg på, hvad jeg har modtaget, ser det ud til at være udstyr af rigtig god kvalitet, så jeg er sikker på, at jeg ikke vil have nogen problemer med det. Jeg har ikke konfigureret den endnu, da jeg venter på, at andre bits kommer til min tank, men ser jeg på, hvad jeg har modtaget, ser det ud til at være udstyr af rigtig god kvalitet, så jeg er sikker på, at jeg ikke vil have nogen problemer med det.
David T. Verificeret køber 1st Oct 2023
Jeg efterlader normalt ikke anmeldelser for virksomheder, men jeg følte, at CO2 Supermarket fortjente det. De besvarede hurtigt alle mine forskellige spørgsmål og hjalp mig med at vælge det rigtige system. De forsøgte aldrig at opsælge, og det var faktisk mig, der foreslog det dyrere system. Jeg er glad for, at jeg betalte lidt mere for den dobbelte fase, da jeg Læs mere... Jeg efterlader normalt ikke anmeldelser for virksomheder, men jeg følte, at CO2 Supermarket fortjente det. De besvarede hurtigt alle mine forskellige spørgsmål og hjalp mig med at vælge det rigtige system. De forsøgte aldrig at opsælge, og det var faktisk mig, der foreslog det dyrere system. Jeg er glad for, at jeg betalte lidt mere for den dobbelte fase, da jeg vil sikre, at jeg er beskyttet mod EOTD. Alt er i top kvalitet, jeg er virkelig imponeret over det. Efter blot et par uger kan jeg helt sikkert se en forbedring med plantevæksten, så jeg er glad/lettet over, at min investering vil være givet godt ud.
Daniel C. Verificeret køber 15th Sep 2023
Alt ankom omgående næste dag via speciel levering, og takket være instruktionerne, jeg blev sendt på forhånd, var jeg oppe at køre på ingen tid. Nu skal jeg bare vente på at se resultaterne. Alt ankom omgående næste dag via speciel levering, og takket være instruktionerne, jeg blev sendt på forhånd, var jeg oppe at køre på ingen tid. Nu skal jeg bare vente på at se resultaterne.
Sharon K. Verificeret køber 2nd Sep 2023
Fremragende kundeservice. In line diffuser havde en manglende skive så lækket. Til sidst sørgede jeg for en ny spændeskive og var stadig nødt til at bruge ptf-tape for at stoppe dryppen, hvilket var skuffende. Resten af udstyret var nemt at sætte op og fungerede godt. Det hele ankom til tiden. Fremragende kundeservice. In line diffuser havde en manglende skive så lækket. Til sidst sørgede jeg for en ny spændeskive og var stadig nødt til at bruge ptf-tape for at stoppe dryppen, hvilket var skuffende. Resten af udstyret var nemt at sætte op og fungerede godt. Det hele ankom til tiden.
Se flere anmeldelser  Loading

Systemindhold

Klik på et emne for at få flere oplysninger

Ultimate-Pro CO2-regulator med dobbelt fase
Ultimate-Pro CO2-regulator med dobbelt fase
Vores Ultimate regulator er designet til brug specifikt med akvarier og har dobbelttrinsdesign til at forhindre ende på tankdumpen, justerbart arbejdstryk, 12V solenoid (med nettransformator), dobbelttrykmålere og præcisionsnålventil til nøjagtig doseringskontrol.
 
 
Lille Bazooka Atomizer (op Til 200L)
Lille Bazooka Atomizer (op Til 200L)
De utroligt små bobler produceret af en Bazooka Atomizer Diffuser har et stort overfladeareal, der giver utrolige diffusionshastigheder.
Komplet CO2 Drop Checker Kit
Komplet CO2 Drop Checker Kit
Et drop checker kit ændrer farve for at indikere CO2 koncentration i akvariet. Gør det muligt at indstille CO2 dosering specifikt til dit akvariums behov.
Regulator CO2-bobeltæller med indbygget kontrolventil
Regulator CO2-bobeltæller med indbygget kontrolventil
Denne boble tæller fastgøres til udgangen fra din regulator og har også en integreret tilbageslagsventil for at forhindre vandafvanding fra akvariet ind i regulatoren.
Stærk sugeklemme til 6 mm slange (2 stk.)
Stærk sugeklemme til 6 mm slange (2 stk.)
Sæt dit rør sikkert på siden af ​​dit akvarium ved hjælp af disse stærke sugeklemmer. Lavet til 6 mm ydre diameter rør.
4 / 6mm Klar Polyurethan CO2 Resistent Slange
4 / 6mm Klar Polyurethan CO2 Resistent Slange
Polyuretanrør er modstandsdygtig overfor CO2, hvilket giver dig ro i sindet om, at dit trykbehandlede CO2-system vil være lækagerfrit og effektivt i mange år fremover.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt