Global levering
Vi sender globalt
Top-rated service
Fremragende Kundeanmeldelser
Gratis Retur
100% tilfredshed garanteret
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme Dag Dispatch
Ugedag Ordrer Placeret Før 3:00
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Hjem > Komplet Aquarium CO2 System Kits > Dual Stage CO2 Systems > Ultimate-pro Dual Stage CO2 System Til Planted Aquarium Tank 20l - 500l+

Ultimate-Pro Dual Stage CO2 System Til Planted Aquarium Tank 20L - 500L+

1 750,99 kr

Systemtilpasning

Opdater indkøbsvogn
233,49 kr
Ekstra outputmanifold og bobetæller til Ultimate-Pro-regulator
 

Nøgle Fakta

  • Top of the range Ultimate Dual Stage Regulator med justerbart udgangstryk, præcisionsnåleventil, dobbelte trykmålere og 12v DC solenoide til tidsstyret kontrol af CO2-dosering (nettransformator inkluderet).
  • Tilføj hurtigt og nemt flere udgangsmanifolder for at betjene flere diffusorer.
  • Præcisions bobletæller.
  • Nem CO2-adapter (ekstraudstyr).
  • Højtydende CO2 diffusor.
  • Drop checker for korrekt CO2-dosering.
  • 3m højkvalitets polyurethanslange.
  • 4 x sugeklemmer til ryddelige slanger.
 

Beskrivelse

Ultimate-Pro Dual Stage CO2-systemet giver det allerhøjeste niveau af ydeevne og kontrol til dit akvarie CO2-dosering. Hver komponent i systemet er den allerbedste tilgængelige og oser af kvalitet.

Den ultimative dobbelttrins CO2-regulator kommer med en højkvalitets 12v DC magnetventil, der giver sikker, lav temperatur og garanteret ingen støjdrift. En højpræcisions nåleventil er installeret som standard og giver hurtig, præcis og nem justering af CO2-dosering, så den nøjagtige dosis kan opnås og vedligeholdes med akkompagnement af præcisionsbobletælleren. Det justerbare udgangstryk sikrer, at regulatoren kan opfylde behovene i ethvert akvarium, fra et 30L nano-akvarie til et 3000L-liters akvarium ved hjælp af 6 diffusorer.

Regulatorens magnetventil kan nemt sættes i et almindeligt timerstik for at koordinere CO2-dosering med dit akvariebelysning. Ved hjælp af Drop Checker kan du identificere det optimale CO2-niveau for dit akvarium og vedligeholde de nøjagtige parametre. At give disse stabile forhold vil fremme sundere plantevækst og også hjælpe med at hæmme algevækst.

Diffusormulighederne, der følger med CO2-systemet, er i 'atomizer'-familien af diffusorer, som producerer utroligt små ('atom-størrelse') bobler, der let diffunderer ind i akvarievandet og giver exceptionelle niveauer af diffusion. Det betyder, at mere af CO2'en 'optages', og meget lidt CO2 går til spilde.

Den CO2, der spredes i akvarievandet, bruges af planterne under fotosyntesen, men for at kunne dyrke nye cellestrukturer har planterne brug for adgang til en bred vifte af makro- og mikronæringsstoffer. Uden disse essentielle byggesten vil planterne til sidst gå til grunde, selv med tilsætning af CO2.

Den (valgfri) 'Easy CO2-adapter' giver dig mulighed for at bruge let tilgængelige CO2-cylindre som CO2-kilde til dit system. Ved at bruge en adapter kan du bruge enten en SodaStream, en engangssvejsning eller en Paintball CO2 cylinder. Dette sikrer, at du altid vil være i stand til at hente gassen til dit CO2-system på en omkostningseffektiv og bekvem måde fra gadebutikker.

At sætte alt dette sammen gør Ultimate Dual Stage CO2-systemet til det allerbedste akvarie-CO2-system, man kan købe for penge.
 

kunde anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

Individuelle anmeldelser

Adrian K. Verificeret køber 10th May 2024
Rigtig godt system og har boblet pænt afsted i et par uger nu og planterne perler endda med ilt, hvilket jeg tror betyder, at de er glade for deres nye CO2. Rigtig godt system og har boblet pænt afsted i et par uger nu og planterne perler endda med ilt, hvilket jeg tror betyder, at de er glade for deres nye CO2.
Robert T. Verificeret køber 29th Apr 2024
Wow, hvilket fantastisk sæt, jeg var bestemt meget imponeret over at åbne kassen og se udstyret. Det fungerer også upåklageligt. Wow, hvilket fantastisk sæt, jeg var bestemt meget imponeret over at åbne kassen og se udstyret. Det fungerer også upåklageligt.
Philip R. Verificeret køber 18th Apr 2024
Første gang jeg bruger co2, fremragende kvalitet nem at bruge, videoen var meget nyttig, mine planter elsker det! Første gang jeg bruger co2, fremragende kvalitet nem at bruge, videoen var meget nyttig, mine planter elsker det!
Billy . Verificeret køber 14th Apr 2024
Dette gør opsætning af co2-injektion smerteligt let og får dig til at føle dig lidt som en gal videnskabsmand. Instruktionsvideoer og litteratur er over de fleste andre virksomheder. Ankom som angivet uden skader. 10/10. Dette gør opsætning af co2-injektion smerteligt let og får dig til at føle dig lidt som en gal videnskabsmand. Instruktionsvideoer og litteratur er over de fleste andre virksomheder. Ankom som angivet uden skader. 10/10.
Edward J. Verificeret køber 11th Apr 2024
Jeg er meget tilfreds med servicen og produkterne. Mange tak Jeg er meget tilfreds med servicen og produkterne. Mange tak
Nathan P. Verificeret køber 3rd Apr 2024
Har brugt den i et par måneder nu, og jeg er rigtig glad for den. Meget nøjagtigt og stabilt tryk og flow. Har brugt den i et par måneder nu, og jeg er rigtig glad for den. Meget nøjagtigt og stabilt tryk og flow.
Harry K. Verificeret køber 18th Mar 2024
Jeg har et system fra CO2 Supermarket, som jeg købte for 10+ år siden, og det er stadig i gang, men jeg har givet det til min søn, der lige har fået sit første akvarium, og jeg har forkælet mig selv med Ultimate-Pro-systemet. Det er utroligt, hvor langt produktdesignet og sortimentet er nået på de 10 år, regulatoren er utrolig og alt er så Læs mere... Jeg har et system fra CO2 Supermarket, som jeg købte for 10+ år siden, og det er stadig i gang, men jeg har givet det til min søn, der lige har fået sit første akvarium, og jeg har forkælet mig selv med Ultimate-Pro-systemet. Det er utroligt, hvor langt produktdesignet og sortimentet er nået på de 10 år, regulatoren er utrolig og alt er så godt lavet. Jeg er sikker på, at jeg stadig vil være glad for denne om 10 år.
Peter D. Verificeret køber 11th Mar 2024
Jeg har brugt et par CO2-systemer gennem årene, og dette er langt det bedste, jeg har brugt. God service fra CO2 Supermarket også. Jeg har brugt et par CO2-systemer gennem årene, og dette er langt det bedste, jeg har brugt. God service fra CO2 Supermarket også.
Stephen H. Verificeret køber 29th Feb 2024
Virkelig imponeret over CO2 Supermarket, jeg tror, jeg har fundet min nye yndlingsbutik. Venlig service, fantastisk udstyr og hurtig levering også. Virkelig imponeret over CO2 Supermarket, jeg tror, jeg har fundet min nye yndlingsbutik. Venlig service, fantastisk udstyr og hurtig levering også.
Tom S. Verificeret køber 21st Feb 2024
Fantastisk sæt, alt er det absolut bedste af det bedste. Der er absolut ingen drift på flowet eller trykket. Jeg sparer op til en ph-controller nu, som jeg vil være sikker på at købe herfra. Fantastisk sæt, alt er det absolut bedste af det bedste. Der er absolut ingen drift på flowet eller trykket. Jeg sparer op til en ph-controller nu, som jeg vil være sikker på at købe herfra.
Se flere anmeldelser  Loading

Systemindhold

Klik på et emne for at få flere oplysninger

Ultimate-Pro CO2-regulator med dobbelt fase
Ultimate-Pro CO2-regulator med dobbelt fase
Vores Ultimate regulator er designet til brug specifikt med akvarier og har dobbelttrinsdesign til at forhindre ende på tankdumpen, justerbart arbejdstryk, 12V solenoid (med nettransformator), dobbelttrykmålere og præcisionsnålventil til nøjagtig doseringskontrol.
 
 
Lille Bazooka Atomizer (op Til 200L)
Lille Bazooka Atomizer (op Til 200L)
De utroligt små bobler produceret af en Bazooka Atomizer Diffuser har et stort overfladeareal, der giver utrolige diffusionshastigheder.
Komplet CO2 Drop Checker Kit
Komplet CO2 Drop Checker Kit
Et drop checker kit ændrer farve for at indikere CO2 koncentration i akvariet. Gør det muligt at indstille CO2 dosering specifikt til dit akvariums behov.
Regulator CO2-bobeltæller med indbygget kontrolventil
Regulator CO2-bobeltæller med indbygget kontrolventil
Denne boble tæller fastgøres til udgangen fra din regulator og har også en integreret tilbageslagsventil for at forhindre vandafvanding fra akvariet ind i regulatoren.
Stærk sugeklemme til 6 mm slange (2 stk.)
Stærk sugeklemme til 6 mm slange (2 stk.)
Sæt dit rør sikkert på siden af ​​dit akvarium ved hjælp af disse stærke sugeklemmer. Lavet til 6 mm ydre diameter rør.
4 / 6mm Klar Polyurethan CO2 Resistent Slange
4 / 6mm Klar Polyurethan CO2 Resistent Slange
Polyuretanrør er modstandsdygtig overfor CO2, hvilket giver dig ro i sindet om, at dit trykbehandlede CO2-system vil være lækagerfrit og effektivt i mange år fremover.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt