Global levering
Vi sender globalt
Top-rated service
Fremragende Kundeanmeldelser
Gratis Retur
100% tilfredshed garanteret
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme Dag Dispatch
Ugedag Ordrer Placeret Før 3:00
Lifetime Support
Med udvidede garantier
 
Hjem > Komplet Aquarium CO2 System Kits > Enkeltstående CO2-systemer > Pro Aquarium Co2-system Med Justerbart Tryk For Plantetank 20l - 500l +

Pro Aquarium CO2-system Med Justerbart Tryk For Akvariet 50L - 500L

1 313,49 kr

Systemtilpasning

Opdater indkøbsvogn
 
 

Nøgle Fakta

  • Regulator med justerbart udgangstryk, præcisions Pisco ventil, dobbelt trykmålere og magnetventil til tidsregulering af CO2 dosering.
  • Nøjagtig regulator boble tæller.
  • Højtydende CO2-diffusor.
  • Easy CO2 adapter (valgfri).
  • Drop checker kit til korrekt CO2 dosering.
  • 3m Højkvalitets polyuretanrør.
  • 4 x Sugeklemmer til rydderør.

Beskrivelse

Pro Aquarium CO2-systemet med justerbart udgangstryk kombinerer høj ydeevne og kvalitet til en overkommelig pris, hvor hver komponent tjener en væsentlig funktion for et yderst effektivt CO2-system.

CO2 Regulator har justerbart udgangstryk for at sikre, at det opfylder behovene hos et akvarium, hvad enten det er stort eller lille. Højkvalitets solenoiden gør det muligt at styre doseringen, så CO2 kan doseres til tider og intervaller, som du vælger. Du kan også vælge at opgradere til en 12V DC solenoid (medfølgende strømforsyningstransformator), som giver sikker, lav temperatur og garanteret ingen støjdrift. Precision Pisco nåleventil og boble tæller giver mulighed for nemt at opnå din krævede CO2 dosis.

For at sikre de bedste niveauer af CO2-diffusion opnås en "forstøver diffuser". Fordi de bobler, de producerer, er utroligt små ('atomstørrelse'). Fordi boblen er så lille, bliver de diffunderet i akvariet vand mere effektivt end større bobler produceret af andre diffusorer og giver derfor utroligt høje niveauer af diffusion. Det betyder, at meget lidt CO2 er spildt, hvilket sparer penge på lang sigt.

En drop checker er inkluderet i CO2-systemet, som bruges til nemt at indstille den korrekte CO2 dosis til dit akvarium. Uden en drop checker ville du stort set bare gætte på, hvor meget CO2 der skal doseres; en drop checker ændrer farve for at afspejle, om du doserer for meget, for lidt eller den rigtige mængde.

Den (valgfrie) pH-regulator sætter din CO2 dosering på auto-pilot og sikrer, at CO2 kun doseres i akvariet, når det er nødvendigt. Når det bruges sammen med drop checker, kan du sikre, at dit CO2- og pH-niveau forbliver konstant for at give de mest stabile vækstbetingelser for planterne, samtidig med at de bidrager til at reducere algevæksten.

Den (valgfri) 'Easy CO2 Adapter' giver dig mulighed for at kilde den krævede CO2-cylinder fra en række bekvemme steder og endda high street butikker. Sikring af den nødvendige gas til dit CO2-system er let og let tilgængeligt. Du skal blot vælge hvilken adapter du vil have; SodaStream, engangs eller Paintball cylindre.

CO2-systemet leveres også med alle andre nødvendige emner, herunder 3m polyuretanrør, sugeklemmer og bobletæller.
 

kunde anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

Individuelle anmeldelser

Leslie S. Verificeret køber 15th May 2019
Opsætning af instruktioner online er fremragende. Alle arbejder perfekt, brillant pakket og def problemfri installation Opsætning af instruktioner online er fremragende. Alle arbejder perfekt, brillant pakket og def problemfri installation
Martin D. Verificeret køber 13th Mar 2019
Fantastisk produkt og enkel opsætning. Planterne trives! Holdet var mest nyttigt via email med rådgivning. Strålende! Fantastisk produkt og enkel opsætning. Planterne trives! Holdet var mest nyttigt via email med rådgivning. Strålende!
Helle R. Verificeret køber 29th Jan 2019
Alt i alt er det et godt system, og endog muligt at regne ud for nybegyndere, som mig selv. Alt i alt er det et godt system, og endog muligt at regne ud for nybegyndere, som mig selv.
Phil F. Verificeret køber 9th Jan 2019
Jeg har fået mit CO2 system opsætning i et par uger nu, og jeg er meget imponeret over det. Alt fungerer som det skal, og mine planter vokser som om det ikke er i morgen. Jeg har fået mit CO2 system opsætning i et par uger nu, og jeg er meget imponeret over det. Alt fungerer som det skal, og mine planter vokser som om det ikke er i morgen.
Chris B. Verificeret køber 25th Nov 2018
let at bestille, fleksibelt valg og ankom hurtigt let at bestille, fleksibelt valg og ankom hurtigt
Steven . Verificeret køber 9th Nov 2018
Dette er mit første co2-system, og som sådan var jeg lidt bekymret over det hele fra at sætte det op til fiskens velvære. Før jeg købte jeg e-mailet co2 supermarked for rådgivning om hvilket system der bedst passer til mine behov, fik jeg et hurtigt svar med råd og anbefaling, jeg tog springet og bestilte systemet, som ankom den næste dag. Når du modtager din ordreformation e-mail, indeholder Læs mere... Dette er mit første co2-system, og som sådan var jeg lidt bekymret over det hele fra at sætte det op til fiskens velvære. Før jeg købte jeg e-mailet co2 supermarked for rådgivning om hvilket system der bedst passer til mine behov, fik jeg et hurtigt svar med råd og anbefaling, jeg tog springet og bestilte systemet, som ankom den næste dag. Når du modtager din ordreformation e-mail, indeholder den links om, hvordan du opsætter systemet, jeg så disse videoer et par gange og fulgte dem med brevet, der medførte en problemfri opsætning. Systemet har kørt uden problemer overhovedet, og jeg kan allerede se fordelene i plantevæksten og kraften. Fiskens opførsel ændres aldrig eller ændres. Så alt går godt. Den eneste beklagelse jeg har er, har jeg aldrig købt systemet tidligere. Jeg bruger sodastream co2 og boblen tæller 1 boble per sekund. Tilsluttet en timerkontakt, så systemet tændes to timer, før lyset tændes og slukker en time før lyset ud.
Alan G. Verificeret køber 18th Sep 2018
Mit andet CO2-system fra co2 supermarked til min anden tank på mit kontor, og igen modtaget fremragende service og produkter. Jeg kan meget anbefale disse fyre til alle, der leder efter et co2-system. Mit andet CO2-system fra co2 supermarked til min anden tank på mit kontor, og igen modtaget fremragende service og produkter. Jeg kan meget anbefale disse fyre til alle, der leder efter et co2-system.
Rosalyn . Verificeret køber 3rd Sep 2018
Jeg anbefaler stærkt co2 supermarked. Jeg købte dette system i begyndelsen af ​​året, og bortset fra et mindre problem med sodavandadapteren, som blev løst hurtigt, har alt fungeret godt. Jeg har nu fået produktet 8 måneder og nåleventilen er blevet defekt. Ved at tale med co2 supermarked blev en anden sendt gratis til mig. Fantastisk service. ! Og virkelig hjælpsomme råd, når det er Læs mere... Jeg anbefaler stærkt co2 supermarked. Jeg købte dette system i begyndelsen af ​​året, og bortset fra et mindre problem med sodavandadapteren, som blev løst hurtigt, har alt fungeret godt. Jeg har nu fået produktet 8 måneder og nåleventilen er blevet defekt. Ved at tale med co2 supermarked blev en anden sendt gratis til mig. Fantastisk service. ! Og virkelig hjælpsomme råd, når det er nødvendigt.


Small logo for CO2 Supermarket
Svar fra CO2 Supermarket
Vi er glade for at høre det, selvom Rosalyn havde nogle problemer, at hun er tilfreds med den måde, de er blevet håndteret på. Vi vil blot gerne gøre det klart, at det er meget sjældent for kunderne at opleve vanskeligheder eller problemer med udstyr, så det er sjældent at have et problem, men to er meget sjældne. Men vi vil altid samarbejde og hjælpe kunder, når vi kan.

Dave G. Verificeret køber 21st Aug 2018
Købt på anbefaling fra en ven, der allerede har dette system, så vidste jeg stort set, hvad jeg fik. Men jeg er meget imponeret over systemet og service fra co2 supermarked. Bestilt eftermiddag torsdag og havde det morgen næste dag. Udpakket, alt er nemt at bruge og virker perfekt. Købt på anbefaling fra en ven, der allerede har dette system, så vidste jeg stort set, hvad jeg fik. Men jeg er meget imponeret over systemet og service fra co2 supermarked. Bestilt eftermiddag torsdag og havde det morgen næste dag. Udpakket, alt er nemt at bruge og virker perfekt.
Tommy W. Verificeret køber 21st Jun 2018
Alt godt undtagen regulatoren. Uden trykmåler lækkede en masse, måtte sættes i en o-ring. Tanktryksmåler fungerede dog ikke. Alt godt undtagen regulatoren. Uden trykmåler lækkede en masse, måtte sættes i en o-ring. Tanktryksmåler fungerede dog ikke.


Small logo for CO2 Supermarket
Svar fra CO2 Supermarket
Vi er ked af at høre dette, Tommy, men dette er den første, vi hører om det problem, du har haft. Hvis du havde fortalt os, ville vi selvfølgelig have hjulpet og arrangeret en erstatning, men hvis du ikke fortæller os, er der et problem, hvordan skal vi vide, at du har brug for hjælp?

Se flere anmeldelser  Loading

Systemindhold

Klik på et emne for at få flere oplysninger

CO2 Regulator med Solenoid, Dual Meter og Justerbart Udgangstryk
CO2 Regulator med Solenoid, Dual Meter og Justerbart Udgangstryk
Designet til brug specifikt med akvarier; Den har et let at tilpasse design, justerbart arbejdstryk, magnetventil, dobbelttryksmålere og præcisionsnålventil. Regulatoren passer til cylindre både vertikale og vandrette ventiler.
 
 
 
Sølv Messing Med Integreret Kontrolventil
Sølv Messing Med Integreret Kontrolventil
Denne sølv messingbobletæller er knyttet til udgangen af ​​din regulator og har også en integreret kontraventil for at forhindre vandrensning.
50mm Bazooka Atomizer (op Til 100L)
50mm Bazooka Atomizer (op Til 100L)
De utroligt små bobler fremstillet af en 50mm Bazooka Atomizer Diffuser har et stort overfladeareal, der giver utrolige diffusionshastigheder.
Komplet CO2 Drop Checker Kit
Komplet CO2 Drop Checker Kit
Et drop checker kit ændrer farve for at indikere CO2 koncentration i akvariet. Gør det muligt at indstille CO2 dosering specifikt til dit akvariums behov.
 
 
Pisco Flow Controller til Bubble Counter Adapter
Pisco Flow Controller til Bubble Counter Adapter
Denne adapter bruges til at forbinde vores sortiment af regulatorbobletællere til Pisco precision flow controller.
Stærk sugeklemme til 6 mm slange (2 stk.)
Stærk sugeklemme til 6 mm slange (2 stk.)
Sæt dit rør sikkert på siden af ​​dit akvarium ved hjælp af disse stærke sugeklemmer. Lavet til 6 mm ydre diameter rør.
4 / 6mm Klar Polyurethan CO2 Resistent Slange
4 / 6mm Klar Polyurethan CO2 Resistent Slange
Polyuretanrør er modstandsdygtig overfor CO2, hvilket giver dig ro i sindet om, at dit trykbehandlede CO2-system vil være lækagerfrit og effektivt i mange år fremover.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt