Global levering
Vi sender globalt
Top-rated service
Fremragende Kundeanmeldelser
Gratis Retur
100% tilfredshed garanteret
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme Dag Dispatch
Ugedag Ordrer Placeret Før 3:00
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Hjem > Komplet Aquarium CO2 System Kits > Enkeltstående CO2-systemer > Pro Aquarium Co2-system Til Plantetank 20l - 500l +

Pro Aquarium CO2 System Til Aquarium 20L - 500L +

1 425,99 kr

Systemtilpasning

Opdater indkøbsvogn
 

Nøgle Fakta

  • Regulator med justerbart udgangstryk, præcisionsnålventil, dobbelte trykmålere og 12V DC-solenoid (strømforsyning inkluderet) til tidsbestemt kontrol af CO2-dosering.
  • Precision regulator bobletæller.
  • Højtydende CO2-diffusor.
  • Let CO2-adapter (valgfri).
  • Drop checker kit til korrekt CO2-dosering.
  • 3m Polyuretanrør af høj kvalitet.
  • 4 x Sugeklemmer til ryddelig slange.
 

Beskrivelse

Pro Aquarium CO2-system med justerbart udgangstryk kombinerer høj ydeevne og kvalitet til en overkommelig pris, hvor hver komponent tjener en vigtig funktion til et meget effektivt CO2-system.

CO2-regulatoren har justerbart udgangstryk for at sikre, at det kan imødekomme ethvert akvariums behov, hvad enten det er stort eller lille. Den højkvalitets 12v jævnstrømsmagnet (inkluderet strømtransformator) gør det muligt at kontrollere doseringen, så CO2 kan doseres på de tidspunkter og intervaller, du vælger. 12V DC-solenoiden giver sikker, lav temperatur og garanteret ingen støjdrift. Præcisionsnålventilen og bobletælleren giver mulighed for let at nå den krævede CO2-dosis.

For at sikre de bedste niveauer af CO2-diffusion opnås der en 'forstøverdiffusor'. Fordi boblerne, de producerer, er utroligt små ('atomstørrelse'). Fordi boblen er så lille, diffunderes de mere effektivt i akvarievandet end større bobler produceret af andre diffusorer og giver derfor utroligt høje niveauer af diffusion. Det betyder, at der spildes meget lidt CO2, hvilket sparer penge på lang sigt.

En drop checker er inkluderet i CO2-systemet, som bruges til nemt at indstille den korrekte CO2-dosis til dit akvarium. Uden en drop checker ville du i det væsentlige bare gætte på, hvor meget CO2 der skal doseres; en drop checker skifter farve for at afspejle, om du doserer for meget, for lidt eller den rigtige mængde.

Den (valgfri) pH-controller sætter din CO2-dosering på auto-pilot og sikrer, at CO2 kun doseres i akvariet, når og når det er nødvendigt. Når det bruges sammen med dropchecker, kan du sikre, at dine CO2- og pH-niveauer forbliver konstante for at give planterne de mest stabile vækstbetingelser, samtidig med at du også hjælper med at reducere algevækst.

Den (valgfri) 'Easy CO2 Adapter' giver dig mulighed for at hente den krævede CO2-cylinder fra en række praktiske placeringer og endda high-street butikker. Det er let og let at sikre den nødvendige gas til dit CO2-system. Du skal blot vælge, hvilken adapter du vil have; SodaStream-, engangs- eller Paintball-cylindre.

CO2-systemet leveres også med alle andre nødvendige emner, inklusive 3 m polyuretanrør, sugeklemmer og bobletæller.
 

kunde anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

Individuelle anmeldelser

Cory M. Verificeret køber 17th Nov 2021
Rigtig godt co2 system, jeg holder meget af det og har fået meget mere vækst siden jeg brugte det Rigtig godt co2 system, jeg holder meget af det og har fået meget mere vækst siden jeg brugte det
Georgina B. Verificeret køber 3rd Sep 2021
Fantastisk CO2 -system, god pris og fantastisk service! Fantastisk CO2 -system, god pris og fantastisk service!
Dave H. Verificeret køber 18th Aug 2021
Alt perfekt, tak! Alt perfekt, tak!
Andrew K. Verificeret køber 2nd Aug 2021
Jeg modtog fremragende service fra co2 supermarked og hjalp mig med at vælge det bedste system til mine behov. Jeg fik dette pro -system, og det var let at bruge, og planter vokser bedre end nogensinde Jeg modtog fremragende service fra co2 supermarked og hjalp mig med at vælge det bedste system til mine behov. Jeg fik dette pro -system, og det var let at bruge, og planter vokser bedre end nogensinde
Peter . Verificeret køber 13th Jul 2021
Det tog et stykke tid at samle alle bits. Efter at have læst alle oplysningerne for den trettende gang. Jeg samlede det. Efter at have tændt CO2 havde jeg en massiv lækage på regulatoren. Jeg troede, at jeg måske ikke strammede regulatorens rygmøtrik, prøvede igen, stadig lækket fjernet og fandt ud af, at unbrakonøglen, der fulgte med regulatorsættet, Læs mere... Det tog et stykke tid at samle alle bits. Efter at have læst alle oplysningerne for den trettende gang. Jeg samlede det. Efter at have tændt CO2 havde jeg en massiv lækage på regulatoren. Jeg troede, at jeg måske ikke strammede regulatorens rygmøtrik, prøvede igen, stadig lækket fjernet og fandt ud af, at unbrakonøglen, der fulgte med regulatorsættet, strammer møtrikken på regulatoren. alle sorteret ingen lækager godt glade
Richard B. Verificeret køber 8th Jul 2021
Meget flot produkt og god værdi for pengene. Opsætning kunne ikke være nemmere, og med tilføjelsen af sodavandadapteren er co2 også let tilgængelig. Meget flot produkt og god værdi for pengene. Opsætning kunne ikke være nemmere, og med tilføjelsen af sodavandadapteren er co2 også let tilgængelig.
Andy B. Verificeret køber 6th Jul 2021
Lidt nervøs, da dette er min første gang med co2 i min tank, men alt lige frem og let at bruge, gode instruktioner. det har gået i næsten 4 uger nu, og mine planter vokser meget hurtigere end før, og jeg kan se på de stammede planter den øgede vækst på det tidspunkt, hvor jeg begyndte at tilføje co2. det værd, ville ønske Læs mere... Lidt nervøs, da dette er min første gang med co2 i min tank, men alt lige frem og let at bruge, gode instruktioner. det har gået i næsten 4 uger nu, og mine planter vokser meget hurtigere end før, og jeg kan se på de stammede planter den øgede vækst på det tidspunkt, hvor jeg begyndte at tilføje co2. det værd, ville ønske jeg havde gjort det før!
Matthew P. Verificeret køber 21st Jun 2021
Jeg købte en af disse allerede, men min søn har nu et akvarium på sit værelse og ville have et der også. Desværre var dette udsolgt i over en måned, men vi ventede, fordi jeg vidste, hvor godt det er. Endnu en gang fungerer alt perfekt, og sodastream-stikket gør det let at få gas. 5/5! Jeg købte en af disse allerede, men min søn har nu et akvarium på sit værelse og ville have et der også. Desværre var dette udsolgt i over en måned, men vi ventede, fordi jeg vidste, hvor godt det er. Endnu en gang fungerer alt perfekt, og sodastream-stikket gør det let at få gas. 5/5!
Mark W. Verificeret køber 18th May 2021
Perfekt service fra co2 supermarked, store detaljerede installationsinstruktioner, som jeg fandt let at følge. Perfekt service fra co2 supermarked, store detaljerede installationsinstruktioner, som jeg fandt let at følge.
Werner H. Verificeret køber 1st Mar 2021
Alt som lovet. Kan anbefale dette. Alt som lovet. Kan anbefale dette.
Se flere anmeldelser  Loading

Systemindhold

Klik på et emne for at få flere oplysninger

CO2-regulator med magnetventil, dobbeltmålere og justerbart outputtryk
CO2-regulator med magnetventil, dobbeltmålere og justerbart outputtryk
Designet til brug specifikt med akvarier; det har et let tilpasset design, justerbart arbejdstryk, magnetventil, dobbelttrykmålere og præcisionsnålventil. Regulatoren passer til cylindere både lodrette og vandrette ventiler.
 
 
Lille Bazooka Atomizer (op Til 200L)
Lille Bazooka Atomizer (op Til 200L)
De utroligt små bobler produceret af en Bazooka Atomizer Diffuser har et stort overfladeareal, der giver utrolige diffusionshastigheder.
Komplet CO2 Drop Checker Kit
Komplet CO2 Drop Checker Kit
Et drop checker kit ændrer farve for at indikere CO2 koncentration i akvariet. Gør det muligt at indstille CO2 dosering specifikt til dit akvariums behov.
Regulator CO2-bobeltæller med indbygget kontrolventil
Regulator CO2-bobeltæller med indbygget kontrolventil
Denne boble tæller fastgøres til udgangen fra din regulator og har også en integreret tilbageslagsventil for at forhindre vandafvanding fra akvariet ind i regulatoren.
Stærk sugeklemme til 6 mm slange (2 stk.)
Stærk sugeklemme til 6 mm slange (2 stk.)
Sæt dit rør sikkert på siden af ​​dit akvarium ved hjælp af disse stærke sugeklemmer. Lavet til 6 mm ydre diameter rør.
4 / 6mm Klar Polyurethan CO2 Resistent Slange
4 / 6mm Klar Polyurethan CO2 Resistent Slange
Polyuretanrør er modstandsdygtig overfor CO2, hvilket giver dig ro i sindet om, at dit trykbehandlede CO2-system vil være lækagerfrit og effektivt i mange år fremover.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt