Global levering
Vi sender globalt
Top-rated service
Fremragende Kundeanmeldelser
Gratis Retur
100% tilfredshed garanteret
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme Dag Dispatch
Ugedag Ordrer Placeret Før 3:00
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Hjem > Adaptere Til CO2 Regulatorer > CO2 Cylinder Refill Adaptere > Quooker Storcylindret Tilslutningsslange (din 477 - Uk / Europa)

CO2 Cylinder Til Quooker Tilslutningsslange

412,49 kr
Quooker storcylindret tilslutningsslange (DIN 477 - UK / Europa)
 

Nøgle Fakta

  • DIN 477 / BS 341 No.8 Hunmøtrik (gevindstandard i Storbritannien og Europa).
  • CGA 320 Hunmøtrik (gevindstandard i USA).
  • 1,5 meter længde.
  • Hurtigudløsermekanisme for nem installation.
  • Metalflettet forstærket for overlegen styrke og sikkerhed.
 

Beskrivelse

Vores tilslutningsslange gør dig i stand til at tilslutte en almindelig CO2 cylinder til din Quooker maskine. Dette giver dig mulighed for at bruge din Quooker-maskine i længere tid mellem gaspåfyldning, hvilket resulterer i en betydelig pengebesparelse og en indsats, der kræves for at udskifte dine tomme flasker.

Tilslutningsslangen har en quick release-funktion, der gør det nemt at skrue det udvendige gevind ind i Quooker-maskinen, og det betyder også, at det hul, der skal bores i din køkkenbordplade, er meget mindre, end hvis du skulle fodre hele hannen/møtrik igennem.
 

kunde anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

Individuelle anmeldelser

Brian C. Verificeret køber 12th Dec 2022
Jeg er rigtig glad for slangen, at kunne bruge en stor cylinder vil reducere omkostningerne til quookeren betydeligt! Jeg er rigtig glad for slangen, at kunne bruge en stor cylinder vil reducere omkostningerne til quookeren betydeligt!
Liam C. Verificeret køber 21st Nov 2022
Meget tilfreds med det og en fantastisk måde at reducere driftsomkostningerne for Quookeren Meget tilfreds med det og en fantastisk måde at reducere driftsomkostningerne for Quookeren
Ian M. Verificeret køber 9th Nov 2022
Jeg har nu en stor CO2-cylinder forbundet til min hane, så dette er en fantastisk måde at sænke driftsomkostningerne på. Selve enheden virker meget vellavet og stærk, så jeg er sikker på, at jeg vil få mange mange års service af den. Jeg har nu en stor CO2-cylinder forbundet til min hane, så dette er en fantastisk måde at sænke driftsomkostningerne på. Selve enheden virker meget vellavet og stærk, så jeg er sikker på, at jeg vil få mange mange års service af den.
Richard G. Verificeret køber 28th Sep 2022
Fremragende kvalitet og meget nem at forbinde. Den aftagelige dyse er meget nyttig til at føre slangen mellem skabene uden at skulle lave et stort hul. Fremragende kvalitet og meget nem at forbinde. Den aftagelige dyse er meget nyttig til at føre slangen mellem skabene uden at skulle lave et stort hul.

Photo Viewer

Quooker stor cylinder tilslutningsslange
Klik på billedet for at se fuld skærm

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt