Global levering
Vi sender globalt
Top-rated service
Fremragende Kundeanmeldelser
Gratis Retur
100% tilfredshed garanteret
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme Dag Dispatch
Ugedag Ordrer Placeret Før 3:00
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Hjem > Komplet Aquarium CO2 System Kits > Nano CO2 Systems > Nano Aquarium Co2-system Til Plantet Tank 20l - 100l

Nano Aquarium CO2-system Til Plantet Tank 20L - 100L

1 245,99 kr

Systemtilpasning

Opdater indkøbsvogn
 

Nøgle Fakta

  • Vigtigt: Vi kan ikke sende CO2-patroner uden for England. Hvis du er uden for Det Forenede Kongerige, skal du sikre dig, at du vælger 'Ingen CO2-kassetter'.
  • I Storbritannien kræver komprimeret gas specialkurer til transport, og derfor kan samme dag forsendelse ikke garanteres.
  • Nano CO2-regulator med justerbart udgangstryk, præcisionsnålventil, udgangstryksmåler og 12V DC solenoid (nettransformator inkluderet) til tidsstyring af CO2-dosering.
  • Precision inline bobetæller.
  • Højtydende CO2-diffusor.
  • Drop checker-kit til korrekt CO2-dosering.
  • 3m Polyurethan-slange i høj kvalitet.
  • 4 x Sugeklips til ryddig slange.
  • En CO2-patron vil vare 3-4 måneder i 75L akvarium (1 boble hver 2. sekund 8 timer om dagen).
  • Højde: 26 cm Bunden af bunden til toppen af regulatoren (inkl. Patron).
 

Beskrivelse

Nano-akvarier er steget i popularitet i de senere år, men kravet om at tilføje CO2 for at fremme kraftig plantevækst forbliver stadig, fordi Ingen CO2 = Ingen fotosyntese = Døde planter. Fordi disse akvarier er små, er det ofte tilfældet, at de ikke er forsynet med et stativ eller et skab, og derfor er stort / voluminøst CO2-udstyr vanskeligt at skjule, hvilket gør et normalt CO2-system uegnet. Vores Nano CO2-system overvinder dette problem ved at bruge det mindste, men højeste kvalitetsudstyr, der er til rådighed, og inkluderer alt, hvad der er nødvendigt for at skabe et yderst effektivt CO2-system til dit akvarium.

Regulatoren har justerbart udgangstryk, som er en sjælden funktion for udstyr af denne størrelse. Den har også en nåleventil med høj præcision, der kan producere nøjagtig doseringskontrol helt ned til 1 boble hvert 10. sekund, der kan imødekomme akvarier helt op til 20L. For at holde størrelsen på et minimum er regulatoren designet til at fastgøres direkte til små CO2-patroner, som selv for et 100L akvarium vil vare i op til 3 måneder, hvilket gør det til en meget praktisk og omkostningseffektiv løsning. Regulatoren har også en integreret 12v DC magnetventil (lysnettet transformer inkluderet) for at gøre det muligt at kontrollere CO2 og kun dosis til bestemte tidspunkter, dvs. mens akvarielysene er tændt. 12V DC solenoid giver sikker, lav temperatur og garanteret ingen støjdrift.

diffusoren er en top af området 'forstøver' diffusor, der producerer en uklarhed af utroligt små bobler af CO2, hvilket giver de allerbedste diffusionsniveauer. Dette sikrer, at meget lidt CO2 spildes og sparer penge på lang sigt.

En nano-størrelse dråbe checker er også inkluderet for at sikre, at du finder den rigtige CO2-dosering til dine specifikke akvariumbehov.

Vores Nano CO2-system leveres også med alt andet udstyr, inklusive bobetæller, 3 m polyurethan-rør, sugeklemmer og et støttefod til CO2-patronen / regulatoren. I dette tilfælde er små virkelig smukke.
 

kunde anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

Individuelle anmeldelser

Stuart R. Verificeret køber 18th Jan 2022
Fremragende produkt, gode råd og vejledning om opsætningen af hver komponent. Jeg købte sodastream cylinderadapteren, og den fungerer perfekt og er meget mere omkostningseffektiv end engangsartikler. Efter en uge i brug på 40 l tankanlæg viser allerede fordelene. Jeg vil varmt anbefale dette produkt Fremragende produkt, gode råd og vejledning om opsætningen af hver komponent. Jeg købte sodastream cylinderadapteren, og den fungerer perfekt og er meget mere omkostningseffektiv end engangsartikler. Efter en uge i brug på 40 l tankanlæg viser allerede fordelene. Jeg vil varmt anbefale dette produkt
Michael L. Verificeret køber 10th Jan 2022
Perfekt, lige hvad jeg ledte efter - langt bedre end skrammel fra tropica, der ikke engang har en solenoide. Perfekt, lige hvad jeg ledte efter - langt bedre end skrammel fra tropica, der ikke engang har en solenoide.
Shaun R. Verificeret køber 6th Dec 2021
Fantastisk sæt, har gjort hele forskellen for mit akvarium, planter trives og alger er reduceret markant. Dejligt og roligt opsat og nemt placeret af vejen. Fantastisk sæt, har gjort hele forskellen for mit akvarium, planter trives og alger er reduceret markant. Dejligt og roligt opsat og nemt placeret af vejen.
Will B. Verificeret køber 26th Nov 2021
Fantastisk sæt nemt at sætte op Fantastisk sæt nemt at sætte op
Howard L. Verificeret køber 6th Nov 2021
Fantastisk lille system, der fungerer glimrende på min 35L nano. God service også fra co2 supermarked, som var glade for at besvare mit spørgsmål, før jeg bestilte. Fantastisk lille system, der fungerer glimrende på min 35L nano. God service også fra co2 supermarked, som var glade for at besvare mit spørgsmål, før jeg bestilte.
Jas N. Verificeret køber 24th Oct 2021
Fantastisk lille opsætning, der fungerer som en charme i min nanotank (26 l). Har kun kørt i en uge indtil videre, men de første tanker er meget positive. Fantastisk lille opsætning, der fungerer som en charme i min nanotank (26 l). Har kun kørt i en uge indtil videre, men de første tanker er meget positive.
Stephen W. Verificeret køber 26th Sep 2021
Jeg kiggede i første omgang på andre billigere systemer, men efter at have lavet nogle lektier var dette, hvad jeg havde brug for til mig 60l tank. Et fremragende firma at håndtere og takket være deres fremragende websted har jeg ikke haft brug for at stille spørgsmål om mit køb takket være deres instruktioner på webstedet, som blev sendt til Læs mere... Jeg kiggede i første omgang på andre billigere systemer, men efter at have lavet nogle lektier var dette, hvad jeg havde brug for til mig 60l tank. Et fremragende firma at håndtere og takket være deres fremragende websted har jeg ikke haft brug for at stille spørgsmål om mit køb takket være deres instruktioner på webstedet, som blev sendt til mig efter bestilling. Men betryggende ved jeg, at de vil besvare alle spørgsmål, jeg har, hvis de opstår. Godt klaret!
Ian C. Verificeret køber 22nd Sep 2021
Kvalitetstykke kit, der var nyttigt til første opsætning og meget pænt. Sikker på, at jeg kunne have gået til DIY eller købt separat fra andre steder eller direkte fra udlandet, men ville gerne sikre, at jeg havde lidt støtte og tillid til produktets kvalitet ved hjælp af højtryksgas. Gode instruktioner og nem at sætte op for første Læs mere... Kvalitetstykke kit, der var nyttigt til første opsætning og meget pænt. Sikker på, at jeg kunne have gået til DIY eller købt separat fra andre steder eller direkte fra udlandet, men ville gerne sikre, at jeg havde lidt støtte og tillid til produktets kvalitet ved hjælp af højtryksgas. Gode instruktioner og nem at sætte op for første gang - selvom jeg vil anbefale at notere ikke at fortryde den nederste bobletællerhætte, da den frigiver fjeder og lille gummipakning, som jeg gætter på er kontraventilen, og du skal samle korrekt igen! Ved genopfyldning af bobletælleren kan du ikke vride topdækslet, når alt er sat op, da du først skal skrue klemmen af og trække slangen af og derefter tage hætten af for at genopfylde.
Jonathan T. Verificeret køber 21st Sep 2021
Strålende opsætning, første gang jeg har brugt Co2, og det har været let at konfigurere og stort set vedligeholdelsesfrit. Har siden konverteret til at bruge Soda Stream -flasker ved hjælp af adapteren. Strålende opsætning, første gang jeg har brugt Co2, og det har været let at konfigurere og stort set vedligeholdelsesfrit. Har siden konverteret til at bruge Soda Stream -flasker ved hjælp af adapteren.
Michael H. Verificeret køber 3rd Sep 2021
Fantastisk! Mine planter tæpper og perler, hvilket de aldrig har gjort før. Kunne ikke være lykkeligere med mit køb. Fantastisk! Mine planter tæpper og perler, hvilket de aldrig har gjort før. Kunne ikke være lykkeligere med mit køb.
Se flere anmeldelser  Loading

Systemindhold

Klik på et emne for at få flere oplysninger

Nano CO2-regulator med magnetventil magnetisk ventil og justerbar udgangstryk
Nano CO2-regulator med magnetventil magnetisk ventil og justerbar udgangstryk
Vores Nano-regulator med magnetventil er perfekt til små eller nano-akvarier, der kræver lave niveauer af CO2-dosering for at fremme plantevækst.
 
 
Lille Bazooka (op Til 200L)
Lille Bazooka (op Til 200L)
De utroligt små bobler produceret af en Bazooka Atomizer Diffuser har et stort overfladeareal, der giver utrolige diffusionshastigheder.
Regulator CO2-bobeltæller med indbygget kontrolventil
Regulator CO2-bobeltæller med indbygget kontrolventil
Denne boble tæller fastgøres til udgangen fra din regulator og har også en integreret tilbageslagsventil for at forhindre vandafvanding fra akvariet ind i regulatoren.
Komplet Nano CO2 Drop Checker Kit
Komplet Nano CO2 Drop Checker Kit
Nano-størrelse drop checker sæt ændrer farve for at indikere CO2 koncentration i akvariet. Gør det muligt at indstille CO2 dosering specifikt til dit akvariums behov.
Nano Cylinder Support Base / Stand
Nano Cylinder Support Base / Stand
Designet til brug specielt med Nano CO2-patroner, sikrer støtteholderen din patron og regulator opretstående og vil ikke let falde over.
Stærk sugeklemme til 6 mm slange (2 stk.)
Stærk sugeklemme til 6 mm slange (2 stk.)
Sæt dit rør sikkert på siden af ​​dit akvarium ved hjælp af disse stærke sugeklemmer. Lavet til 6 mm ydre diameter rør.
4 / 6mm Klar Polyurethan CO2 Resistent Slange
4 / 6mm Klar Polyurethan CO2 Resistent Slange
Polyuretanrør er modstandsdygtig overfor CO2, hvilket giver dig ro i sindet om, at dit trykbehandlede CO2-system vil være lækagerfrit og effektivt i mange år fremover.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt