Global levering
Vi sender globalt
Top-rated service
Fremragende Kundeanmeldelser
Gratis Retur
100% tilfredshed garanteret
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme Dag Dispatch
Ugedag Ordrer Placeret Før 3:00
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Hjem > Komplet Aquarium CO2 System Kits > Nano CO2 Systems > Nano Aquarium Co2-system Til Plantet Tank 20l - 100l

Nano Aquarium CO2-system Til Plantet Tank 20L - 100L

977,99 kr

Systemtilpasning

Opdater indkøbsvogn
 

Nøgle Fakta

  • Vigtigt: Vi kan ikke sende CO2-patroner uden for England. Hvis du er uden for Det Forenede Kongerige, skal du sikre dig, at du vælger 'Ingen CO2-kassetter'.
  • I Storbritannien kræver komprimeret gas specialkurer til transport, og derfor kan samme dag forsendelse ikke garanteres.
  • Nano CO2-regulator med justerbart udgangstryk, præcisionsnålventil, udgangstryksmåler og 12V DC solenoid (nettransformator inkluderet) til tidsstyring af CO2-dosering.
  • Precision inline bobetæller.
  • Højtydende CO2-diffusor.
  • Drop checker-kit til korrekt CO2-dosering.
  • 3m Polyurethan-slange i høj kvalitet.
  • 4 x Sugeklips til ryddig slange.
  • En CO2-patron vil vare 3-4 måneder i 75L akvarium (1 boble hver 2. sekund 8 timer om dagen).
  • Højde: 26 cm Bunden af bunden til toppen af regulatoren (inkl. Patron).
 

Beskrivelse

Nano-akvarier er steget i popularitet i de senere år, men kravet om at tilføje CO2 for at fremme kraftig plantevækst forbliver stadig, fordi Ingen CO2 = Ingen fotosyntese = Døde planter. Fordi disse akvarier er små, er det ofte tilfældet, at de ikke er forsynet med et stativ eller et skab, og derfor er stort / voluminøst CO2-udstyr vanskeligt at skjule, hvilket gør et normalt CO2-system uegnet. Vores Nano CO2-system overvinder dette problem ved at bruge det mindste, men højeste kvalitetsudstyr, der er til rådighed, og inkluderer alt, hvad der er nødvendigt for at skabe et yderst effektivt CO2-system til dit akvarium.

Regulatoren har justerbart udgangstryk, som er en sjælden funktion for udstyr af denne størrelse. Den har også en nåleventil med høj præcision, der kan producere nøjagtig doseringskontrol helt ned til 1 boble hvert 10. sekund, der kan imødekomme akvarier helt op til 20L. For at holde størrelsen på et minimum er regulatoren designet til at fastgøres direkte til små CO2-patroner, som selv for et 100L akvarium vil vare i op til 3 måneder, hvilket gør det til en meget praktisk og omkostningseffektiv løsning. Regulatoren har også en integreret 12v DC magnetventil (lysnettet transformer inkluderet) for at gøre det muligt at kontrollere CO2 og kun dosis til bestemte tidspunkter, dvs. mens akvarielysene er tændt. 12V DC solenoid giver sikker, lav temperatur og garanteret ingen støjdrift.

diffusoren er en top af området 'forstøver' diffusor, der producerer en uklarhed af utroligt små bobler af CO2, hvilket giver de allerbedste diffusionsniveauer. Dette sikrer, at meget lidt CO2 spildes og sparer penge på lang sigt.

En nano-størrelse dråbe checker er også inkluderet for at sikre, at du finder den rigtige CO2-dosering til dine specifikke akvariumbehov.

Vores Nano CO2-system leveres også med alt andet udstyr, inklusive bobetæller, 3 m polyurethan-rør, sugeklemmer og et støttefod til CO2-patronen / regulatoren. I dette tilfælde er små virkelig smukke.
 

kunde anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

Individuelle anmeldelser

Nick C. Verificeret køber 16th Jun 2022
Elsker den lille størrelse passer perfekt i mit lille skab. Får allerede mere vækst efter et par dage! Elsker den lille størrelse passer perfekt i mit lille skab. Får allerede mere vækst efter et par dage!
Paul S. Verificeret køber 15th Jun 2022
Fantastisk produkt og fantastisk virksomhed Fantastisk produkt og fantastisk virksomhed
Andrew S. Verificeret køber 13th Jun 2022
Et rigtig godt lille system, alt fungerer perfekt og hurtig levering også Et rigtig godt lille system, alt fungerer perfekt og hurtig levering også
Dave W. Verificeret køber 8th Jun 2022
Min første gang jeg bestiller fra CO2 Supermarket, og jeg er blevet imponeret over deres kundeservice, som var hurtige til at svare på mine forespørgsler, hurtig levering af et meget godt produkt af høj kvalitet. Stærkt anbefale. Min første gang jeg bestiller fra CO2 Supermarket, og jeg er blevet imponeret over deres kundeservice, som var hurtige til at svare på mine forespørgsler, hurtig levering af et meget godt produkt af høj kvalitet. Stærkt anbefale.
Erland H. Verificeret køber 26th May 2022
Fremragende service, meget værdsat! Fremragende service, meget værdsat!
Colin S. Verificeret køber 25th May 2022
Fantastisk lille system og hurtig levering Fantastisk lille system og hurtig levering
Peter H. Verificeret køber 23rd May 2022
En ven anbefalede det til mig, fordi han var glad for det og fik gode resultater, og efter at have brugt det i et par uger nu er jeg glad for at sige, at jeg også er glad for den og også ser meget bedre plantevækst. Elsker også hjemmesiden, nem at bruge og masser af information. God kommunikation og fantastisk virksomhed at håndtere, jeg er sikker på, at jeg vil Læs mere... En ven anbefalede det til mig, fordi han var glad for det og fik gode resultater, og efter at have brugt det i et par uger nu er jeg glad for at sige, at jeg også er glad for den og også ser meget bedre plantevækst. Elsker også hjemmesiden, nem at bruge og masser af information. God kommunikation og fantastisk virksomhed at håndtere, jeg er sikker på, at jeg vil være tilbage igen i fremtiden.
Ewan S. Verificeret køber 18th May 2022
Fantastisk produkt og service tak Fantastisk produkt og service tak
Martin B. Verificeret køber 7th May 2022
Rigtig godt system. Godt lavet. Let at bruge. God service og levering. Rigtig godt system. Godt lavet. Let at bruge. God service og levering.
Paul R. Verificeret køber 4th May 2022
Jeg havde allerede Ultimate-SE-systemet til en større tank, jeg har, men købte dette til den nanotank, jeg har sat op i min hal. Jeg vidste, hvor gode ting er fra CO2 Supermarket, og jeg blev ikke skuffet over dette. Dette nanosystem er helt fantastisk, alt er perfekt! Jeg havde allerede Ultimate-SE-systemet til en større tank, jeg har, men købte dette til den nanotank, jeg har sat op i min hal. Jeg vidste, hvor gode ting er fra CO2 Supermarket, og jeg blev ikke skuffet over dette. Dette nanosystem er helt fantastisk, alt er perfekt!
Se flere anmeldelser  Loading

Systemindhold

Klik på et emne for at få flere oplysninger

Nano CO2-regulator med magnetventil magnetisk ventil og justerbar udgangstryk
Nano CO2-regulator med magnetventil magnetisk ventil og justerbar udgangstryk
Vores Nano-regulator med magnetventil er perfekt til små eller nano-akvarier, der kræver lave niveauer af CO2-dosering for at fremme plantevækst.
 
 
Pollenspreder - Lille (op Til 200L)
Pollenspreder - Lille (op Til 200L)
CO2 tvinges gennem en keramisk skive, der bruges til at producere en tåge af små bobler for at opnå et højt niveau af diffusion.
Regulator CO2-bobeltæller med indbygget kontrolventil
Regulator CO2-bobeltæller med indbygget kontrolventil
Denne boble tæller fastgøres til udgangen fra din regulator og har også en integreret tilbageslagsventil for at forhindre vandafvanding fra akvariet ind i regulatoren.
Komplet Nano CO2 Drop Checker Kit
Komplet Nano CO2 Drop Checker Kit
Nano-størrelse drop checker sæt ændrer farve for at indikere CO2 koncentration i akvariet. Gør det muligt at indstille CO2 dosering specifikt til dit akvariums behov.
Nano Cylinder Support Base / Stand
Nano Cylinder Support Base / Stand
Designet til brug specielt med Nano CO2-patroner, sikrer støtteholderen din patron og regulator opretstående og vil ikke let falde over.
Stærk sugeklemme til 6 mm slange (2 stk.)
Stærk sugeklemme til 6 mm slange (2 stk.)
Sæt dit rør sikkert på siden af ​​dit akvarium ved hjælp af disse stærke sugeklemmer. Lavet til 6 mm ydre diameter rør.
4 / 6mm Klar Polyurethan CO2 Resistent Slange
4 / 6mm Klar Polyurethan CO2 Resistent Slange
Polyuretanrør er modstandsdygtig overfor CO2, hvilket giver dig ro i sindet om, at dit trykbehandlede CO2-system vil være lækagerfrit og effektivt i mange år fremover.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt