Global levering
Vi sender globalt
Top-rated service
Fremragende Kundeanmeldelser
Gratis Retur
100% tilfredshed garanteret
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme Dag Dispatch
Ugedag Ordrer Placeret Før 3:00
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Hjem > Komplet Aquarium CO2 System Kits > Nano CO2 Systems > Nano Aquarium Co2-system Til Plantet Tank 20l - 100l

Nano Aquarium CO2-system Til Plantet Tank 20L - 100L

1 145,99 kr

Systemtilpasning

Opdater indkøbsvogn
 
 

Nøgle Fakta

  • Vigtigt: Vi kan ikke sende CO2-patroner uden for England. Hvis du er uden for Det Forenede Kongerige, skal du sikre dig, at du vælger 'Ingen CO2-kassetter'.
  • I Storbritannien kræver komprimeret gas specialkurer til transport, og derfor kan samme dag forsendelse ikke garanteres.
  • Nano CO2-regulator med justerbart udgangstryk, præcisionsnålventil, udgangstryksmåler og 12V DC solenoid (nettransformator inkluderet) til tidsstyring af CO2-dosering.
  • Precision inline bobetæller.
  • Højtydende CO2-diffusor.
  • Drop checker-kit til korrekt CO2-dosering.
  • 3m Polyurethan-slange i høj kvalitet.
  • 4 x Sugeklips til ryddig slange.
  • En CO2-patron vil vare 3-4 måneder i 75L akvarium (1 boble hver 2. sekund 8 timer om dagen).
  • Højde: 26 cm Bunden af bunden til toppen af regulatoren (inkl. Patron).

Beskrivelse

Nano-akvarier er steget i popularitet i de senere år, men kravet om at tilføje CO2 for at fremme kraftig plantevækst forbliver stadig, fordi Ingen CO2 = Ingen fotosyntese = Døde planter. Fordi disse akvarier er små, er det ofte tilfældet, at de ikke er forsynet med et stativ eller et skab, og derfor er stort / voluminøst CO2-udstyr vanskeligt at skjule, hvilket gør et normalt CO2-system uegnet. Vores Nano CO2-system overvinder dette problem ved at bruge det mindste, men højeste kvalitetsudstyr, der er til rådighed, og inkluderer alt, hvad der er nødvendigt for at skabe et yderst effektivt CO2-system til dit akvarium.

Regulatoren har justerbart udgangstryk, som er en sjælden funktion for udstyr af denne størrelse. Den har også en nåleventil med høj præcision, der kan producere nøjagtig doseringskontrol helt ned til 1 boble hvert 10. sekund, der kan imødekomme akvarier helt op til 20L. For at holde størrelsen på et minimum er regulatoren designet til at fastgøres direkte til små CO2-patroner, som selv for et 100L akvarium vil vare i op til 3 måneder, hvilket gør det til en meget praktisk og omkostningseffektiv løsning. Regulatoren har også en integreret 12v DC magnetventil (lysnettet transformer inkluderet) for at gøre det muligt at kontrollere CO2 og kun dosis til bestemte tidspunkter, dvs. mens akvarielysene er tændt. 12V DC solenoid giver sikker, lav temperatur og garanteret ingen støjdrift.

diffusoren er en top af området 'forstøver' diffusor, der producerer en uklarhed af utroligt små bobler af CO2, hvilket giver de allerbedste diffusionsniveauer. Dette sikrer, at meget lidt CO2 spildes og sparer penge på lang sigt.

En nano-størrelse dråbe checker er også inkluderet for at sikre, at du finder den rigtige CO2-dosering til dine specifikke akvariumbehov.

Vores Nano CO2-system leveres også med alt andet udstyr, inklusive bobetæller, 3 m polyurethan-rør, sugeklemmer og et støttefod til CO2-patronen / regulatoren. I dette tilfælde er små virkelig smukke.
 

kunde anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

Individuelle anmeldelser

Paul A. Verificeret køber 10th Dec 2019
Så langt så godt. Planter, der vokser som klapperne! Så langt så godt. Planter, der vokser som klapperne!
Alexander L. Verificeret køber 11th Sep 2019
Super tilfreds med dette system, allerede set en enorm forbedring med mine planter. Meget tilfreds med kundeservicen og den måde, hvorpå produkterne blev pakket. Systemet var meget let at konfigurere, men elskede det faktum, at du får tilsendt links til klare kortfattede instruktioner. Vil bestemt købe igen! Super tilfreds med dette system, allerede set en enorm forbedring med mine planter. Meget tilfreds med kundeservicen og den måde, hvorpå produkterne blev pakket. Systemet var meget let at konfigurere, men elskede det faktum, at du får tilsendt links til klare kortfattede instruktioner. Vil bestemt købe igen!
Duncan W. Verificeret køber 15th Jun 2019
Fantastisk stykke kit. Meget nem at bruge. Fantastisk stykke kit. Meget nem at bruge.
Tim E. Verificeret køber 16th May 2019
Manglede pakningen i reg. Ærlig fejl så ingen problemer der. Hjalp mig med at løse problemet, forudsat hurtige udskiftninger og support. Fremragende kit fungerer nu godt i mit akvarium. Køb crap, køb to gange. Fremragende stykke kit jeg kan fortælle vil vare i livet. Manglede pakningen i reg. Ærlig fejl så ingen problemer der. Hjalp mig med at løse problemet, forudsat hurtige udskiftninger og support. Fremragende kit fungerer nu godt i mit akvarium. Køb crap, køb to gange. Fremragende stykke kit jeg kan fortælle vil vare i livet.
Gregg C. Verificeret køber 16th May 2019
Fantastisk alt i ét setup! Diffusoren synes at have været blokeret efter 4 måneder, men ellers er det godt Fantastisk alt i ét setup! Diffusoren synes at have været blokeret efter 4 måneder, men ellers er det godt
Alan D. Verificeret køber 1st Apr 2019
Meget tilfreds med dette kit, kombineret med en elektronisk timer co2 dosering kunne ikke være enklere. Venter på at se, hvor længe cylinderen varer før jeg kan kommentere økonomi, men ser godt ud indtil nu. Meget tilfreds med dette kit, kombineret med en elektronisk timer co2 dosering kunne ikke være enklere. Venter på at se, hvor længe cylinderen varer før jeg kan kommentere økonomi, men ser godt ud indtil nu.
Philip C. Verificeret køber 14th Mar 2019
Fremragende service og et rigtig pænt system. Jeg har fået det oprettet på min 55l scaper's tank, og det er ideelt. Jeg havde aldrig brugt CO2, jeg var bekymret over, at det ville være stort, besværligt og kompliceret, men det er faktisk meget kompakt, smart og nemt at installere. Det eneste, jeg måske opgraderer til sidst, er boblertælleren. Det ligner præcisionen, at den er lidt slankere Læs mere... Fremragende service og et rigtig pænt system. Jeg har fået det oprettet på min 55l scaper's tank, og det er ideelt. Jeg havde aldrig brugt CO2, jeg var bekymret over, at det ville være stort, besværligt og kompliceret, men det er faktisk meget kompakt, smart og nemt at installere. Det eneste, jeg måske opgraderer til sidst, er boblertælleren. Det ligner præcisionen, at den er lidt slankere og ville sidde lidt renere end den sølv messing, jeg har. Samlet anbefaler jeg stærkt nano setup! P.S. det tog mig længere tid end jeg gerne vil indrømme at finde ud af, at de 3 store O-ringe var at holde flasken sidder pænt i holderen... på trods af at den vises på billedet... doh!
Richard W. Verificeret køber 10th Feb 2019
Fremragende kit, der tidligere har brugt flydende kulstof på min nanotank, har plantevækst virkelig taget af siden jeg har monteret dette kit. Levering var hurtig og problemfri. Fremragende kit, der tidligere har brugt flydende kulstof på min nanotank, har plantevækst virkelig taget af siden jeg har monteret dette kit. Levering var hurtig og problemfri.
Danny P. Verificeret køber 31st Jan 2019
Det er blevet oprettet en løb i 10 dage nu og allerede bemærket en massiv forandring i mine planter, grønnere blade nye skud skyder gennem det er fantastisk meget nemt at sætte op og god kvalitet godt lavet absolut værd at pengene og 100% nødvendigt, hvis du har en plantet akvarium Det er blevet oprettet en løb i 10 dage nu og allerede bemærket en massiv forandring i mine planter, grønnere blade nye skud skyder gennem det er fantastisk meget nemt at sætte op og god kvalitet godt lavet absolut værd at pengene og 100% nødvendigt, hvis du har en plantet akvarium
Mark D. Verificeret køber 22nd Oct 2018
Fremragende kvalitetsprodukt, ideel til små akvarier. Stor støtte fra Co2 Supermarket teamet, ville helt sikkert bruge disse fyre igen. Fremragende kvalitetsprodukt, ideel til små akvarier. Stor støtte fra Co2 Supermarket teamet, ville helt sikkert bruge disse fyre igen.
Se flere anmeldelser  Loading

Systemindhold

Klik på et emne for at få flere oplysninger

Nano CO2-regulator med magnetventil magnetisk ventil og justerbar udgangstryk
Nano CO2-regulator med magnetventil magnetisk ventil og justerbar udgangstryk
Vores Nano-regulator med magnetventil er perfekt til små eller nano-akvarier, der kræver lave niveauer af CO2-dosering for at fremme plantevækst.
 
 
60mm Bazooka (op Til 200L)
60mm Bazooka (op Til 200L)
De utrolig små bobler produceret af en 60mm Bazooka Atomizer Diffuser har et stort overfladeareal, der giver utrolige diffusionshastigheder.
Komplet Nano CO2 Drop Checker Kit
Komplet Nano CO2 Drop Checker Kit
Nano-størrelse drop checker sæt ændrer farve for at indikere CO2 koncentration i akvariet. Gør det muligt at indstille CO2 dosering specifikt til dit akvariums behov.
Regulator CO2 Bubble Counter med indbygget kontrolventil
Regulator CO2 Bubble Counter med indbygget kontrolventil
Denne sølv messingbobletæller er knyttet til udgangen af ​​din regulator og har også en integreret kontraventil for at forhindre vandrensning.
Nano Cylinder Support Base / Stand
Nano Cylinder Support Base / Stand
Designet til brug specielt med Nano CO2-patroner, sikrer støtteholderen din patron og regulator opretstående og vil ikke let falde over.
Stærk sugeklemme til 6 mm slange (2 stk.)
Stærk sugeklemme til 6 mm slange (2 stk.)
Sæt dit rør sikkert på siden af ​​dit akvarium ved hjælp af disse stærke sugeklemmer. Lavet til 6 mm ydre diameter rør.
4 / 6mm Klar Polyurethan CO2 Resistent Slange
4 / 6mm Klar Polyurethan CO2 Resistent Slange
Polyuretanrør er modstandsdygtig overfor CO2, hvilket giver dig ro i sindet om, at dit trykbehandlede CO2-system vil være lækagerfrit og effektivt i mange år fremover.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt