Global levering
Vi sender globalt
Top-rated service
Fremragende Kundeanmeldelser
Gratis Retur
100% tilfredshed garanteret
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme Dag Dispatch
Ugedag Ordrer Placeret Før 3:00
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Hjem > CO2 Regulatorer > Nano CO2 Regulatorer > Nano Co2-regulator Med Magnetventil Magnetisk Ventil Og Justerbart Udgangstryk

Nano CO2-regulator Med Magnetventil Magnetisk Ventil Og Justerbart Udgangstryk

594,99 kr Undskyld, ude af lager

Systemtilpasning

 
 

Nøgle Fakta

 • Perfekt til nano eller små akvarier.
 • Højeste kvalitet design og fremstilling.
 • Justerbart udgangstryk 0-8 bar for at imødekomme ethvert akvariums behov (20L - 500L).
 • 12v Magnetventil muliggør, at CO2 kan tændes / slukkes på definerede tidspunkter. Strømforsyning medfølger.
 • Precision Pisco nåleventil til ultimativ doseringskontrol helt ned til 1 boble / 10 sekunder.
 • Trykmåler, der viser output / arbejdstryk.
 • Tilsluttes til nano CO2-patroner med 5/8 "-18 UNF gevind (typisk 88g og 95g patroner).
 • Arbejder med enhver CO2-diffusor.
 • Valg af stik og spænding.

Beskrivelse

Vores Nano CO2-regulator er designet specielt til at imødekomme behovene i små / nano akvarier, som typisk kræver lavere niveauer af CO2-dosering.

Regulatoren har justerbart udgangstryk for at sikre, at det opfylder de krav til tryk, der er nødvendige for at køre de bedste CO2-diffusorer. Den har også en Pisco-nåleventil med høj præcision, der muliggør utroligt fin justering af CO2-dosering så lavt som 1 boble hvert 10. sekund. Den integrerede magnetventil gør det muligt at slukke for CO2-strømmen natten over, når akvarieplanterne ikke fotosynteser; Dette betyder, at du ikke spilder CO2 ved at dosere, når det ikke er nødvendigt, hvilket igen betyder, at din CO2-forsyning vil vare meget længere og spare penge på lang sigt. 12V DC solenoid (lysnettet transformer inkluderet) giver sikker, lav temperatur og garanteret ingen støjdrift.

Det har også en trykmåler, der viser output / arbejdstryk, som kan indstilles ved hjælp af trykjusteringsknappen. Regulatoren fastgøres til mini CO2-patroner med gevindstandard på 5/8 "-18 UNF (sælges også af CO2 Supermarket).

Instruktioner

 • Indstil udgangstrykket til minimum ved at dreje trykregulatoren knap helt mod uret.
 • Luk nåleventilen ved at dreje helt med uret.
 • Skru CO2-patron ind i regulatoren. Du kan føle en vis modstand, da stiften inden i regulatoren trænger gennem toppen af CO2-patronen for at frigive gas. patronen er skruet fast, den skal ikke fjernes, før al gas er blevet brugt.
 • Placer CO2-patronen i basen / holderen. Basen har en klistret pude nedenunder, som kan bruges til at yde yderligere støtte, hvis nødvendigt.
 • Sæt magnetventilen i netstikket og tænd.
 • Drej trykregulatoren med uret, indtil trykmåleren har 0,3 MPa (ca. 40 PSI). Dette er et godt udgangspunkt for de fleste CO2-diffusorer. Det kan øges, hvis nødvendigt.
 • Drej nålventilens antik med den boble tæller fastgjort med uret for at opnå den ønskede boblehastighed. 1 boble / sekund er velegnet til et 150L akvarium - juster din dosering i overensstemmelse med denne, dvs. 1 boble / 2 sekunder for 75L akvarium.
 • Klik her for at læse den komplette installationsvejledning til Nano CO2 Regulator
 

kunde anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

Individuelle anmeldelser

Danny P. Verificeret køber 14th Jun 2019
Enkel effektiv fungerer godt med en timed plug Enkel effektiv fungerer godt med en timed plug
Tim E. Verificeret køber 16th May 2019
Manglede pakningen i reg. Ærlig fejl så ingen problemer der. Hjalp mig med at løse problemet, forudsat hurtige udskiftninger og support. Fremragende kit fungerer nu godt i mit akvarium. Køb crap, køb to gange. Fremragende stykke kit jeg kan fortælle vil vare i livet. Manglede pakningen i reg. Ærlig fejl så ingen problemer der. Hjalp mig med at løse problemet, forudsat hurtige udskiftninger og support. Fremragende kit fungerer nu godt i mit akvarium. Køb crap, køb to gange. Fremragende stykke kit jeg kan fortælle vil vare i livet.
Tim S. Verificeret køber 3rd Mar 2019
Dette skal være den bedste lille regulator nogensinde lavet. Værd at hver øre. Hvis du har et 88g eller 95g co2 kit.. Fluval. ista osv. Chuck deres grimme små regulatorer ud og få en af disse. Justerbart tryk. Meget nøjagtig justering af co2 output. Jeg vil ikke bruge nogen anden regulator nu. Dette skal være den bedste lille regulator nogensinde lavet. Værd at hver øre. Hvis du har et 88g eller 95g co2 kit.. Fluval. ista osv. Chuck deres grimme små regulatorer ud og få en af disse. Justerbart tryk. Meget nøjagtig justering af co2 output. Jeg vil ikke bruge nogen anden regulator nu.
Ben B. Verificeret køber 10th Feb 2019
Præcis hvad jeg søgte efter min nanoplantede tank, og regulatoren og 95g patronen passer perfekt bag tanken, så jeg kan holde alt ude af syne. Nåleventil fungerer godt, og jeg er i stand til at regulere strømmen til omkring en boble pr. Minut, hvilket er præcis den lave dosering, jeg ledte efter. Præcis hvad jeg søgte efter min nanoplantede tank, og regulatoren og 95g patronen passer perfekt bag tanken, så jeg kan holde alt ude af syne. Nåleventil fungerer godt, og jeg er i stand til at regulere strømmen til omkring en boble pr. Minut, hvilket er præcis den lave dosering, jeg ledte efter.
Carl Verificeret køber 3rd Feb 2019
Den ene jeg fik først blev brudt efter at komme i kontakt med co2 supermarked de trak alle stoppesteder og sorteret det straks. Ville købe fra disse fyre igen. Nice en Martin. Den ene jeg fik først blev brudt efter at komme i kontakt med co2 supermarked de trak alle stoppesteder og sorteret det straks. Ville købe fra disse fyre igen. Nice en Martin.
Albi . Verificeret køber 14th Jan 2019
God service og produkter som altid. Tak skal du have. God service og produkter som altid. Tak skal du have.
Tony W. Verificeret køber 10th Dec 2018
Fremragende stykke sæt let at sætte op. Godt konstrueret. Førsteklasses service fra dette firma Fremragende stykke sæt let at sætte op. Godt konstrueret. Førsteklasses service fra dette firma
Nik T. Verificeret køber 11th May 2018
En rigtig god regulator. Meget fin kontrol af tryk og doseringskontrol - lige hvad jeg var efter for min 40L nano En rigtig god regulator. Meget fin kontrol af tryk og doseringskontrol - lige hvad jeg var efter for min 40L nano
Chuck M. Verificeret køber 25th Apr 2018
Meget god kvalitet. Bedste jeg har set. Værd at pengene! Meget god kvalitet. Bedste jeg har set. Værd at pengene!
John S. Verificeret køber 17th Apr 2018
Jeg fik det fulde kit, og det virker meget godt. Jeg fik det fulde kit, og det virker meget godt.
Se flere anmeldelser  Loading
Nano CO2 regulator forfra
Klik på billedet for at se fuld skærm

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt