Global levering
Vi sender globalt
Top-rated service
Fremragende Kundeanmeldelser
Gratis Retur
100% tilfredshed garanteret
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme Dag Dispatch
Ugedag Ordrer Placeret Før 3:00
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Hjem > CO2 Regulatorer > Nano CO2 Regulatorer > Nano Co2-regulator Med Magnetventil Magnetisk Ventil Og Justerbar Udgangstryk

Nano CO2-regulator Med Magnetventil Magnetisk Ventil Og Justerbar Udgangstryk

597,99 kr

Systemtilpasning

Opdater indkøbsvogn
 

Nøgle Fakta

 • Perfekt til nano eller små akvarier.
 • Højeste kvalitet design og fremstilling.
 • Justerbart outputtryk 0-8 bar for at imødekomme ethvert akvariums behov (20L - 500L).
 • 12v Magnetventil muliggør, at CO2 kan tændes / slukkes på definerede tidspunkter. Strømforsyning medfølger.
 • Højpræcisionsnålventil til ultimativ doseringskontrol helt ned til 1 boble / 10 sekunder.
 • Trykmåler, der viser output / arbejdstryk.
 • Tilsluttes til nano CO2-patroner med 5/8 "-18 UNF gevind (typisk 88g og 95g patroner).
 • Arbejder med enhver CO2-diffusor.
 • Valg af stik og spænding.
 

Beskrivelse

Vores Nano CO2-regulator er designet specielt til at imødekomme behovene i små / nano akvarier, som typisk kræver lavere niveauer af CO2-dosering.

Regulatoren har justerbart udgangstryk for at sikre, at det opfylder de krav til tryk, der er nødvendige for at køre de bedste CO2-diffusorer. Det har også en højpræcisionsnålventil, der muliggør utroligt fin justering af CO2-dosering så lavt som 1 boble hvert 10. sekund. Den integrerede magnetventil gør det muligt at slukke for CO2-strømmen natten over, når akvarieplanterne ikke fotosynteser; dette betyder, at du ikke spilder CO2 ved at dosere, når det ikke er nødvendigt, hvilket igen betyder, at din CO2-forsyning vil vare meget længere og spare penge på lang sigt. 12V DC solenoid (lysnettet transformer inkluderet) giver sikker, lav temperatur og garanteret ingen støjdrift.

Det har også en trykmåler, der viser output / arbejdstryk, som kan indstilles ved hjælp af trykreguleringsknappen. Regulatoren monteres på mini CO2-patroner med gevindstandard på 5/8 "-18 UNF (sælges også af CO2 Supermarket).

Instruktioner

 • Indstil udgangstrykket til minimum ved at dreje trykjusteringen knap helt mod uret.
 • Luk nåleventilen ved at dreje helt med uret.
 • Skru CO2-kassette ind i regulatoren. Du kan føle en vis modstand, da stiften inden i regulatoren gennemborer toppen af CO2-patronen for at frigive gas. patronen er skruet ind, den skal ikke fjernes, før al gas er blevet brugt.
 • Placer CO2-patronen i basen / holderen. Basen har en klistret pude nedenunder, som kan bruges til at yde yderligere støtte, hvis nødvendigt.
 • Sæt magnetventilen i netstikket og tænd.
 • Drej trykregulatoren med uret, indtil trykmåleren har 0,3 MPa (ca. 40 PSI). Dette er et godt udgangspunkt for de fleste CO2-diffusorer. Det kan øges, hvis nødvendigt.
 • Drej nålventilens antik med den boble tæller fastgjort med uret for at opnå den ønskede boblehastighed. 1 boble / sekund er velegnet til et 150L akvarium - juster din dosering i overensstemmelse med denne, dvs. 1 boble / 2 sekunder for 75L akvarium.
 • Klik her for at læse den komplette installationsvejledning til Nano CO2 Regulator
 

kunde anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

Individuelle anmeldelser

Rob L. Verificeret køber 10th Aug 2022
Fantastisk produkt og hurtig service, jeg vil helt sikkert bruge jer igen! Fantastisk produkt og hurtig service, jeg vil helt sikkert bruge jer igen!
Andrew S. Verificeret køber 13th Jun 2022
En vellavet lille regulator med funktioner, du ikke ville forvente på en lille nanomodel som justerbart udgangstryk. Virkelig glad for den! En vellavet lille regulator med funktioner, du ikke ville forvente på en lille nanomodel som justerbart udgangstryk. Virkelig glad for den!
Dave W. Verificeret køber 8th Jun 2022
Fantastisk, rigtig glad for det! Fantastisk, rigtig glad for det!
Darren M. Verificeret køber 2nd Jun 2022
Virker en godbid og så let at sætte op. Bestilling fra CO2 Supermarket var hurtig effektiv og topkvalitet Virker en godbid og så let at sætte op. Bestilling fra CO2 Supermarket var hurtig effektiv og topkvalitet
Ronan C. Verificeret køber 23rd May 2022
Fantastisk lille regulator, føles meget solid og velfremstillet. Køb med tillid Fantastisk lille regulator, føles meget solid og velfremstillet. Køb med tillid
Martin B. Verificeret køber 7th May 2022
Rigtig god regulator. Godt lavet. Let at bruge. God service og levering. Rigtig god regulator. Godt lavet. Let at bruge. God service og levering.
Paul R. Verificeret køber 4th May 2022
Utrolig lille regulator med mange funktioner, du kan forvente af en 'fuld størrelse'. Du kan ikke gå galt med dette! Utrolig lille regulator med mange funktioner, du kan forvente af en 'fuld størrelse'. Du kan ikke gå galt med dette!
Tom S. Verificeret køber 19th Apr 2022
Strålende produkt og service fra CO2 Supermarket. Stærkt anbefale! Strålende produkt og service fra CO2 Supermarket. Stærkt anbefale!
Rod C. Verificeret køber 27th Mar 2022
God lille regulator til montering i små skabsrum God lille regulator til montering i små skabsrum
Daniel G. Verificeret køber 23rd Mar 2022
Rigtig god kvalitet og funktionalitet, især da det er en nanoregulator. Andre nano regs har ikke solenoider, denne har solenoide og justerbart tryk og en meget høj præcision nåleventil. Rigtig god kvalitet og funktionalitet, især da det er en nanoregulator. Andre nano regs har ikke solenoider, denne har solenoide og justerbart tryk og en meget høj præcision nåleventil.
Se flere anmeldelser  Loading
Nano CO2 regulator forfra
Klik på billedet for at se fuld skærm

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt