Global levering
Vi sender globalt
Top-rated service
Fremragende Kundeanmeldelser
Gratis Retur
100% tilfredshed garanteret
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme Dag Dispatch
Ugedag Ordrer Placeret Før 3:00
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Hjem > CO2 Regulatorer > Nano CO2 Regulatorer > Nano Co2-regulator Med Magnetventil Magnetisk Ventil Og Justerbar Udgangstryk

Nano CO2-regulator Med Magnetventil Magnetisk Ventil Og Justerbar Udgangstryk

612,49 kr

Systemtilpasning

Opdater indkøbsvogn
 

Nøgle Fakta

 • Perfekt til nano eller små akvarier.
 • Højeste kvalitet design og fremstilling.
 • Justerbart outputtryk 0-8 bar for at imødekomme ethvert akvariums behov (20L - 500L).
 • 12v Magnetventil muliggør, at CO2 kan tændes / slukkes på definerede tidspunkter. Strømforsyning medfølger.
 • Højpræcisionsnålventil til ultimativ doseringskontrol helt ned til 1 boble / 10 sekunder.
 • Trykmåler, der viser output / arbejdstryk.
 • Tilsluttes til nano CO2-patroner med 5/8 "-18 UNF gevind (typisk 88g og 95g patroner).
 • Arbejder med enhver CO2-diffusor.
 • Valg af stik og spænding.
 

Beskrivelse

Vores Nano CO2-regulator er designet specielt til at imødekomme behovene i små / nano akvarier, som typisk kræver lavere niveauer af CO2-dosering.

Regulatoren har justerbart udgangstryk for at sikre, at det opfylder de krav til tryk, der er nødvendige for at køre de bedste CO2-diffusorer. Det har også en højpræcisionsnålventil, der muliggør utroligt fin justering af CO2-dosering så lavt som 1 boble hvert 10. sekund. Den integrerede magnetventil gør det muligt at slukke for CO2-strømmen natten over, når akvarieplanterne ikke fotosynteser; dette betyder, at du ikke spilder CO2 ved at dosere, når det ikke er nødvendigt, hvilket igen betyder, at din CO2-forsyning vil vare meget længere og spare penge på lang sigt. 12V DC solenoid (lysnettet transformer inkluderet) giver sikker, lav temperatur og garanteret ingen støjdrift.

Det har også en trykmåler, der viser output / arbejdstryk, som kan indstilles ved hjælp af trykreguleringsknappen. Regulatoren monteres på mini CO2-patroner med gevindstandard på 5/8 "-18 UNF (sælges også af CO2 Supermarket).

Instruktioner

 • Indstil udgangstrykket til minimum ved at dreje trykjusteringen knap helt mod uret.
 • Luk nåleventilen ved at dreje helt med uret.
 • Skru CO2-kassette ind i regulatoren. Du kan føle en vis modstand, da stiften inden i regulatoren gennemborer toppen af CO2-patronen for at frigive gas. patronen er skruet ind, den skal ikke fjernes, før al gas er blevet brugt.
 • Placer CO2-patronen i basen / holderen. Basen har en klistret pude nedenunder, som kan bruges til at yde yderligere støtte, hvis nødvendigt.
 • Sæt magnetventilen i netstikket og tænd.
 • Drej trykregulatoren med uret, indtil trykmåleren har 0,3 MPa (ca. 40 PSI). Dette er et godt udgangspunkt for de fleste CO2-diffusorer. Det kan øges, hvis nødvendigt.
 • Drej nålventilens antik med den boble tæller fastgjort med uret for at opnå den ønskede boblehastighed. 1 boble / sekund er velegnet til et 150L akvarium - juster din dosering i overensstemmelse med denne, dvs. 1 boble / 2 sekunder for 75L akvarium.
 • Klik her for at læse den komplette installationsvejledning til Nano CO2 Regulator
 

kunde anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

Individuelle anmeldelser

Amanda A. Verificeret køber 8th Apr 2024
Elsker denne regulator, nem at sætte op og styre, indbygget magnetventil, som fungerer godt på timeren. Elsker denne regulator, nem at sætte op og styre, indbygget magnetventil, som fungerer godt på timeren.
Harry H. Verificeret køber 26th Mar 2024
Fantastisk lille måler ideel til mindre opsætninger og meget godt lavet. Fantastisk lille måler ideel til mindre opsætninger og meget godt lavet.
Jason F. Verificeret køber 20th Mar 2024
Virkelig godt lavet, men hvis sæt Virkelig godt lavet, men hvis sæt
Craig S. Verificeret køber 12th Mar 2024
Fremragende lille regulator, solenoiden er meget støjsvag godt køb og robust bygning Fremragende lille regulator, solenoiden er meget støjsvag godt køb og robust bygning
Selime B. Verificeret køber 11th Mar 2024
Jeg bestilte kl. 15.30, og den blev leveret kl. 9.30 næste morgen. Forbandet imponerende. Regulatoren er også god! Jeg bestilte kl. 15.30, og den blev leveret kl. 9.30 næste morgen. Forbandet imponerende. Regulatoren er også god!
Simon W. Verificeret køber 9th Feb 2024
Fantastisk stykke sæt. Jeg var bekymret for opsætningen, men det er fint. Min sodavandsbeholder holdt 10 måneder ved at bruge denne i en 35 liters tank. Fantastisk stykke sæt. Jeg var bekymret for opsætningen, men det er fint. Min sodavandsbeholder holdt 10 måneder ved at bruge denne i en 35 liters tank.
Andy R. Verificeret køber 12th Jan 2024
Fantastisk lille regulator og hurtig levering også Fantastisk lille regulator og hurtig levering også
Boguslawa . Verificeret køber 18th Dec 2023
Fik det kun for en uge og fungerer perfekt ved brug på soda stream flasker med adapter før havde fluval regulator med masser af problemer glad for købet indtil videre Fik det kun for en uge og fungerer perfekt ved brug på soda stream flasker med adapter før havde fluval regulator med masser af problemer glad for købet indtil videre
Przemyslaw J. Verificeret køber 17th Dec 2023
Rigtig god pris fin kvalitet, fungerer perfekt selvfølgelig meget hurtig levering Rigtig god pris fin kvalitet, fungerer perfekt selvfølgelig meget hurtig levering
Mateusz B. Verificeret køber 24th Nov 2023
Fungerer meget godt som en del af et nanosystem. Meget tilfreds med den plantede tank, der trives fint med dette nano-setup. Fungerer meget godt som en del af et nanosystem. Meget tilfreds med den plantede tank, der trives fint med dette nano-setup.
Se flere anmeldelser  Loading
Nano CO2 regulator forfra
Klik på billedet for at se fuld skærm

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt