Global levering
Vi sender globalt
Top-rated service
Fremragende Kundeanmeldelser
Gratis Retur
100% tilfredshed garanteret
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme Dag Dispatch
Ugedag Ordrer Placeret Før 3:00
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Hjem > CO2 Regulatorer > Nano CO2 Regulatorer > Nano CO2 Regulator Med Magnet Magnetventil Og Justerbart Udgangstryk

Nano CO2 Regulator Med Magnet Magnetventil Og Justerbart Udgangstryk

626,99 kr

Systemtilpasning

Opdater indkøbsvogn
 
 

Nøgle Fakta

 • Perfekt til nano eller små akvarier.
 • Højeste kvalitet design og fremstilling.
 • Justerbart udgangstryk 0-8 bar for at imødekomme behovene hos et akvarium (20L - 500L).
 • 12v Solenoid magnetventil gør det muligt at tænde / slukke for CO2 på bestemte tidspunkter.
 • Precision Pisco nåleventil til ultimativ doseringskontrol så lav som 1 boble / 10 sekunder.
 • Trykmåler med output / arbejdstryk.
 • Forbindes med nano CO2-patroner med 5/8 "-18 UNF tråd (typisk 88g og 95g patroner).
 • Fungerer med nogen CO2 diffusor.
 • Valg af stik og spænding.

Beskrivelse

Vores Nano CO2 regulator er designet specielt til at imødekomme behovene hos små / nano akvarier, som typisk kræver lavere niveauer af CO2 dosering.

Regulatoren har justerbart udgangstryk for at sikre, at det opfylder de trykbehov, der er nødvendige for at køre de bedste CO2-diffusorer. Det har også en Pisco nålventil med høj præcision, som muliggør en utrolig fin justering af CO2 dosering så lav som 1 boble hvert 10. sekund. Den integrerede magnetventil gør det muligt at afbryde CO2-strømmen natten over, når akvarieplanterne ikke fotosynteserer; Det betyder, at du ikke spilder CO2 ved dosering, når det ikke er nødvendigt. Dette betyder igen, at din CO2-forsyning varer meget længere og sparer penge på lang sigt. Du kan også vælge at opgradere til en 12V DC solenoid (medfølgende strømforsyningstransformator), som giver sikker, lav temperatur og garanteret ingen støjdrift.

Det har også en trykmåler, der viser udgangs- / arbejdstrykket, som kan justeres ved hjælp af trykreguleringsknappen. Regulatoren er knyttet til mini-CO2-patroner med trådstandard på 5/8 "-18 UNF (også solgt af CO2 Supermarket).

Instruktioner

 • Indstil udgangstrykket til minimum ved at dreje trykregulatoren knap helt mod uret.
 • Luk nåleventilen ved at dreje helt ur uret.
 • Skru CO2-patron i regulatoren. Du kan føle en vis modstand, da stiften inde i regulatoren gennemborer toppen af CO2-patronen for at frigøre gasen. patronen er skruet ind, den bør ikke fjernes, indtil al gas er blevet brugt.
 • Placer CO2-patronen i basen / holderen. Basen har en klæbrig underplade, der kan bruges til at yde ekstra støtte, hvis det er nødvendigt.
 • Sæt magnetventilen i stikkontakten og tænd.
 • Drej trykregulatoren med uret, indtil trykmåleren læser 0,3 MPa (ca. 40 PSI). Dette er et godt udgangspunkt for de fleste CO2-diffusorer. Det kan øges, hvis nødvendigt.
 • Med bobletælleren fastgjort, drej nåleventilen antisk låsvis for at opnå den ønskede boblehastighed. 1 boble / sekund er egnet til et 150L akvarium - juster din dosering i overensstemmelse hermed, dvs. 1 boble / 2 sekunder til 75L akvarium.
 • Klik her for at læse hele Nano CO2 Regulator setup guide
 

kunde anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

Individuelle anmeldelser

Danny P. Verificeret køber 14th Jun 2019
Enkel effektiv fungerer godt med en timed plug Enkel effektiv fungerer godt med en timed plug
Tim E. Verificeret køber 16th May 2019
Manglede pakningen i reg. Ærlig fejl så ingen problemer der. Hjalp mig med at løse problemet, forudsat hurtige udskiftninger og support. Fremragende kit fungerer nu godt i mit akvarium. Køb crap, køb to gange. Fremragende stykke kit jeg kan fortælle vil vare i livet. Manglede pakningen i reg. Ærlig fejl så ingen problemer der. Hjalp mig med at løse problemet, forudsat hurtige udskiftninger og support. Fremragende kit fungerer nu godt i mit akvarium. Køb crap, køb to gange. Fremragende stykke kit jeg kan fortælle vil vare i livet.
Tim S. Verificeret køber 3rd Mar 2019
Dette skal være den bedste lille regulator nogensinde lavet. Værd at hver øre. Hvis du har et 88g eller 95g co2 kit.. Fluval. ista osv. Chuck deres grimme små regulatorer ud og få en af disse. Justerbart tryk. Meget nøjagtig justering af co2 output. Jeg vil ikke bruge nogen anden regulator nu. Dette skal være den bedste lille regulator nogensinde lavet. Værd at hver øre. Hvis du har et 88g eller 95g co2 kit.. Fluval. ista osv. Chuck deres grimme små regulatorer ud og få en af disse. Justerbart tryk. Meget nøjagtig justering af co2 output. Jeg vil ikke bruge nogen anden regulator nu.
Ben B. Verificeret køber 10th Feb 2019
Præcis hvad jeg søgte efter min nanoplantede tank, og regulatoren og 95g patronen passer perfekt bag tanken, så jeg kan holde alt ude af syne. Nåleventil fungerer godt, og jeg er i stand til at regulere strømmen til omkring en boble pr. Minut, hvilket er præcis den lave dosering, jeg ledte efter. Præcis hvad jeg søgte efter min nanoplantede tank, og regulatoren og 95g patronen passer perfekt bag tanken, så jeg kan holde alt ude af syne. Nåleventil fungerer godt, og jeg er i stand til at regulere strømmen til omkring en boble pr. Minut, hvilket er præcis den lave dosering, jeg ledte efter.
Carl Verificeret køber 3rd Feb 2019
Den ene jeg fik først blev brudt efter at komme i kontakt med co2 supermarked de trak alle stoppesteder og sorteret det straks. Ville købe fra disse fyre igen. Nice en Martin. Den ene jeg fik først blev brudt efter at komme i kontakt med co2 supermarked de trak alle stoppesteder og sorteret det straks. Ville købe fra disse fyre igen. Nice en Martin.
Albi . Verificeret køber 14th Jan 2019
God service og produkter som altid. Tak skal du have. God service og produkter som altid. Tak skal du have.
Tony W. Verificeret køber 10th Dec 2018
Fremragende stykke sæt let at sætte op. Godt konstrueret. Førsteklasses service fra dette firma Fremragende stykke sæt let at sætte op. Godt konstrueret. Førsteklasses service fra dette firma
Nik T. Verificeret køber 11th May 2018
En rigtig god regulator. Meget fin kontrol af tryk og doseringskontrol - lige hvad jeg var efter for min 40L nano En rigtig god regulator. Meget fin kontrol af tryk og doseringskontrol - lige hvad jeg var efter for min 40L nano
Chuck M. Verificeret køber 25th Apr 2018
Meget god kvalitet. Bedste jeg har set. Værd at pengene! Meget god kvalitet. Bedste jeg har set. Værd at pengene!
John S. Verificeret køber 17th Apr 2018
Jeg fik det fulde kit, og det virker meget godt. Jeg fik det fulde kit, og det virker meget godt.
Se flere anmeldelser  Loading
Nano CO2 regulator forfra
Klik på billedet for at se fuld skærm

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt