Global levering
Vi sender globalt
Top-rated service
Fremragende Kundeanmeldelser
Gratis Retur
100% tilfredshed garanteret
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme Dag Dispatch
Ugedag Ordrer Placeret Før 3:00
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Hjem > Adaptere Til CO2 Regulatorer > CO2 Cylinder Refill Adaptere > Sodastream Cylinder Refill Adapter

SodaStream Cylinder Refill Adapter

496,49 kr

Systemtilpasning

Opdater indkøbsvogn
17,99 kr
SodaStream Adapter Seal / Washer (2 pack)
 

Nøgle Fakta

 • Sikker påfyld SodaStream cylindre fra en større donor cylinder.
 • Tilslut til DIN 477 / W21.8 / BS 341 nr. 8 eller CGA 320 donor / forældrelsescylindre.
 • Refill SodaStream-cylindre, der anvendes i Storbritannien / USA / Europa (resten af ​​verden), eller i Australien / New Zealand.
 • Fungerer på * alle * typer af SodaStream-cylinderventil, herunder 'booby-fanget' model, som tilsyneladende forhindrer genopfyldning.
 • SodaStream isoleringsfunktion til sikker fjernelse af cylinder.
 • Dump / udluftningsventil til sikker og kontrolleret udledning af gas.
 • Integreret trykmåler til sikkerhed og visning af donorcylindertryk.
 • Tænd / sluk knap til styret frigivelse.
 • Højest mulige kvalitetsdesign og fremstilling.
 

Beskrivelse

Vores SodaStream Cylinder Refill Adapter giver dig frihed og evne til at genopfylde dine SodaStream-cylindre til en brøkdel af prisen, du betaler for udveksling hos en forhandler. Genopfyldningsadapteren bruges til at genopfylde SodaStream-cylindre sikkert fra større donorcylindre. Den er designet til at forbinde til enten en CGA 320 eller DIN 477 / W21.8 / BS 341 nr. 8 donorcylinder, og tilslut derefter enten direkte til SodaStream-cylinderen eller via en ekstra højtryksslange som vist i produktfotos.

Kundsikkerhed er altid vores primære overvejelse ved design af nye produkter. Derfor indeholder vores refilladapter et trykmåler for at sikre, at donorcylinderens tryk ikke overstiger modtagercylinderens trykspecifikation, en on / off-knap for nem og direkte kontrol af genopfyldningsprocessen og en dumpnings- / udluftningsventil for at skubbe resterende gas i forbindelsen mellem donor og recipientcylinder, når genopfyldning er afsluttet.

Instruktioner

 • Slut refilladapteren til forælder / donorcylinderen.
 • Skru SodaStream adapteren i påfyldningsadapteren.
 • Skru SodaStream-cylinderen i adapteren.
 • Åbn ventilen på forælder / donorcylinderen for at frigøre gasen.
 • Drej afstødningsventilen for at frigøre gasen.
 • Drej SodaStream-ventilens knap for at injicere gas i cylinderen.
 • Du hører gas, som strømmer ind i cylinderen. Genopfyldning tager cirka 30 sekunder.
 • Når genopfyldning er færdig, stop CO2 ved at dreje afbryderen.
 • Isolér SodaStream-cylinderen ved at dreje justeringsknappen.
 • Slip resterende gas ved at åbne dumpnings- / udluftningsventilen.
 • Fjern SodaStream-cylinderen fra adapteren.
 • Gentag genopfyldningsprocessen for hver SodaStream-cylinder.
 • Når du er færdig, skal du lukke ventilen på forælder / donorcylinderen.
 • Klik her for at læse hele SodaStream Cylinder Refill Adapter instruktionerne
 

kunde anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

Individuelle anmeldelser

Thomas P. Verificeret køber 17th Nov 2021
Fungerer rigtig godt og omgår nemt de booby-fangede / anti-fyld ventiler på SodaStream cylindre. God service fra co2 supermarked også, tak! Fungerer rigtig godt og omgår nemt de booby-fangede / anti-fyld ventiler på SodaStream cylindre. God service fra co2 supermarked også, tak!
Jason M. Verificeret køber 12th Nov 2021
Fantastisk produkt! Fylder nemt selv boobytrap-versionerne af sodastream-dåsen. Jeg havde nogle begyndervanskeligheder med at fylde ved at bruge en 1,5 kg co2-dåse - den nægtede bare at fylde. Jeg endte med at spilde hele 1,5 kg dunken på at forsøge at fylde sodavandene. Jeg besluttede at bestille en større co2-donor, 6,5 kg, dette fyldte sodavandsstrømmene Læs mere... Fantastisk produkt! Fylder nemt selv boobytrap-versionerne af sodastream-dåsen. Jeg havde nogle begyndervanskeligheder med at fylde ved at bruge en 1,5 kg co2-dåse - den nægtede bare at fylde. Jeg endte med at spilde hele 1,5 kg dunken på at forsøge at fylde sodavandene. Jeg besluttede at bestille en større co2-donor, 6,5 kg, dette fyldte sodavandsstrømmene fantastisk. Jeg tror, det var at gøre med mængden af tryk, de 1,5 kg afgav, det var bare ikke nok! Så mit råd er, sørg for at få en stor donorcylinder.


Small logo for CO2 Supermarket
Svar fra CO2 Supermarket
Tak for din anmeldelse, Jason. Mest sandsynligt er det, at den første donorcylinder ikke udstødte flydende CO2. Til genopfyldning er det vigtigt at anmode om en cylinder med et dyppe-/hævertrør, så flydende CO2 udstødes fra cylinderen, ellers vil SodaStream-cylinderen ikke genopfyldes.

Caroline O. Verificeret køber 28th Oct 2021
Jeg bruger dette til at genopfylde sodastream-beholdere, og det gør genopfyldning meget nemt. Uden denne adapter, som skubber beholderstiften ind under genopfyldning, fandt jeg det meget svært at få trykket rigtigt, så den fangede stift ikke sprang ud og stoppede Co2-strømmen. Med denne adapter fylder jeg mine dåser til næsten 1200g. Det er godt. Jeg bruger dette til at genopfylde sodastream-beholdere, og det gør genopfyldning meget nemt. Uden denne adapter, som skubber beholderstiften ind under genopfyldning, fandt jeg det meget svært at få trykket rigtigt, så den fangede stift ikke sprang ud og stoppede Co2-strømmen. Med denne adapter fylder jeg mine dåser til næsten 1200g. Det er godt.
Dean L. Verificeret køber 16th Oct 2021
Fantastisk produkt, med god kvalitet konstruktion. Bedre alternativ til de billigere kinesiske varer. Så tilfreds med min, købte jeg også en til en ven. Fantastisk produkt, med god kvalitet konstruktion. Bedre alternativ til de billigere kinesiske varer. Så tilfreds med min, købte jeg også en til en ven.
Micro M. Verificeret køber 27th Sep 2021
Godt produkt, der gør det den det skal Godt produkt, der gør det den det skal
Harrie B. Verificeret køber 4th Jul 2021
Dette fungerer også fint på den nye sodastream-cylinder med beskyttelse mod fælde. Bare et godt produkt. Betal nu ikke så meget for genopfyldning til Co2. Nu er det interessant at lave sodavand selv. Dette fungerer også fint på den nye sodastream-cylinder med beskyttelse mod fælde. Bare et godt produkt. Betal nu ikke så meget for genopfyldning til Co2. Nu er det interessant at lave sodavand selv.
Anthony B. Verificeret køber 29th May 2021
Fremragende service, leveret på ingen tid. Adapter fungerer perfekt. Instruktionerne er fremragende og nemme at følge. Fremragende service, leveret på ingen tid. Adapter fungerer perfekt. Instruktionerne er fremragende og nemme at følge.
Anthony B. Verificeret køber 28th May 2021
Fungerer glimrende med de 2 cylindre, som jeg begge har med forskellige versioner af ventilen uden problemer overhovedet. Godt gjort let at bruge. Fungerer glimrende med de 2 cylindre, som jeg begge har med forskellige versioner af ventilen uden problemer overhovedet. Godt gjort let at bruge.
Jon K. Verificeret køber 26th May 2021
Jeg indrømmer, at jeg prøvede at købe en billig påfyldningsadapter, men lad mig spare alle pengene og kræfterne og sige, at de ikke fungerer - du spilder dine penge - DETTE FUNGERER! Som jeg har opdaget, skal du for at kunne genopfylde SodaStream-cylindrene være i stand til at kontrollere gasstrømmen, der overføres til cylinderen for at overvinde Læs mere... Jeg indrømmer, at jeg prøvede at købe en billig påfyldningsadapter, men lad mig spare alle pengene og kræfterne og sige, at de ikke fungerer - du spilder dine penge - DETTE FUNGERER! Som jeg har opdaget, skal du for at kunne genopfylde SodaStream-cylindrene være i stand til at kontrollere gasstrømmen, der overføres til cylinderen for at overvinde envejs / anti-genopfyldningsventilen, der er monteret på SodaStream-cylinderen, og også have en sikker måde at rense den resterende gas, når du er færdig med at genopfylde - denne genopfyldningsadapter har begge disse funktioner. Jeg kan varmt anbefale dette, det fungerer meget godt!
Charlotte W. Verificeret køber 14th May 2021
Så meget bedre end de små sodavandbeholdere. Føles robust. Så meget bedre end de små sodavandbeholdere. Føles robust.
Se flere anmeldelser  Loading

Photo Viewer

Genopfyldning af en SodaStream cylinder
Klik på billedet for at se fuld skærm

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt