Global levering
Vi sender globalt
Top-rated service
Fremragende Kundeanmeldelser
Gratis Retur
100% tilfredshed garanteret
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme Dag Dispatch
Ugedag Ordrer Placeret Før 3:00
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Hjem > Adaptere Til CO2 Regulatorer > CO2 Cylinder Refill Adaptere > Sodastream Cylinder Refill Adapter

SodaStream Cylinder Refill Adapter

482,49 kr Undskyld, ude af lager

Systemtilpasning

17,49 kr
SodaStream Adapter Seal / Washer (2 pack)
 
 

Nøgle Fakta

 • Sikker påfyld SodaStream cylindre fra en større donor cylinder.
 • Tilslut til DIN 477 / W21.8 / BS 341 nr. 8 eller CGA 320 donor / forældrelsescylindre.
 • Refill SodaStream-cylindre, der anvendes i Storbritannien / USA / Europa (resten af ​​verden), eller i Australien / New Zealand.
 • Fungerer på * alle * typer af SodaStream-cylinderventil, herunder 'booby-fanget' model, som tilsyneladende forhindrer genopfyldning.
 • SodaStream isoleringsfunktion til sikker fjernelse af cylinder.
 • Dump / udluftningsventil til sikker og kontrolleret udledning af gas.
 • Integreret trykmåler til sikkerhed og visning af donorcylindertryk.
 • Tænd / sluk knap til styret frigivelse.
 • Højest mulige kvalitetsdesign og fremstilling.

Beskrivelse

Vores SodaStream Cylinder Refill Adapter giver dig frihed og evne til at genopfylde dine SodaStream-cylindre til en brøkdel af prisen, du betaler for udveksling hos en forhandler. Genopfyldningsadapteren bruges til at genopfylde SodaStream-cylindre sikkert fra større donorcylindre. Den er designet til at forbinde til enten en CGA 320 eller DIN 477 / W21.8 / BS 341 nr. 8 donorcylinder, og tilslut derefter enten direkte til SodaStream-cylinderen eller via en ekstra højtryksslange som vist i produktfotos.

Kundsikkerhed er altid vores primære overvejelse ved design af nye produkter. Derfor indeholder vores refilladapter et trykmåler for at sikre, at donorcylinderens tryk ikke overstiger modtagercylinderens trykspecifikation, en on / off-knap for nem og direkte kontrol af genopfyldningsprocessen og en dumpnings- / udluftningsventil for at skubbe resterende gas i forbindelsen mellem donor og recipientcylinder, når genopfyldning er afsluttet.

Instruktioner

 • Slut refilladapteren til forælder / donorcylinderen.
 • Skru SodaStream adapteren i påfyldningsadapteren.
 • Skru SodaStream-cylinderen i adapteren.
 • Åbn ventilen på forælder / donorcylinderen for at frigøre gasen.
 • Drej afstødningsventilen for at frigøre gasen.
 • Drej SodaStream-ventilens knap for at injicere gas i cylinderen.
 • Du hører gas, som strømmer ind i cylinderen. Genopfyldning tager cirka 30 sekunder.
 • Når genopfyldning er færdig, stop CO2 ved at dreje afbryderen.
 • Isolér SodaStream-cylinderen ved at dreje justeringsknappen.
 • Slip resterende gas ved at åbne dumpnings- / udluftningsventilen.
 • Fjern SodaStream-cylinderen fra adapteren.
 • Gentag genopfyldningsprocessen for hver SodaStream-cylinder.
 • Når du er færdig, skal du lukke ventilen på forælder / donorcylinderen.
 • Klik her for at læse hele SodaStream Cylinder Refill Adapter instruktionerne
 

kunde anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

Individuelle anmeldelser

Bridgewater A. Verificeret køber 22nd Oct 2019
Jeg så frem til at få dette udstyr. Når jeg åbner pakken, er denne enhed lys og veludviklet. Jeg anbragte denne sodavandspåfyldningsenhed på en cylinder C02-gas. Det virkede ikke. Jeg prøvede flere forskellige måder at genopfylde sodavandscylinder. Men kunne ikke genopfylde. Hvad var problemet? Jeg havde læst instruktionerne og gik en anden gang, ikke fyldte op. Jeg gik tilbage til det grundlæggende Læs mere... Jeg så frem til at få dette udstyr. Når jeg åbner pakken, er denne enhed lys og veludviklet. Jeg anbragte denne sodavandspåfyldningsenhed på en cylinder C02-gas. Det virkede ikke. Jeg prøvede flere forskellige måder at genopfylde sodavandscylinder. Men kunne ikke genopfylde. Hvad var problemet? Jeg havde læst instruktionerne og gik en anden gang, ikke fyldte op. Jeg gik tilbage til det grundlæggende ved at læse instruktionerne og indså, at det, som jeg selv læste, ikke var tilfældet. Jeg lagde ikke sodavandscylindrene i fryseren i lejekontrakt i 2 timer, og jeg havde heller ikke en rørcylinder, og jeg havde ikke påfyldt cylinderen langsomt, da alle instruktionerne var i e-mailen. Da jeg forsøgte at genopfylde igen efter at have taget omhyggeligt med instruktionerne, det virkede, behøver jeg ikke nu at købe sodavandscylindere til £ 10,00 eller derover fra sodavand. Hvilket godt produkt, og jeg takker C02 Supermarked for hjælpen i denne sag. Derfor gav jeg dem 5 stjerner.
Lilli B. Verificeret køber 30th Sep 2019
Så glad for, at jeg købte denne enhed - denne enhed er ikke kun enkel at bruge, men har alle de sikkerhedsfunktioner, der kræves til ståhejsfri fylde sodastream flasker. Vi har nu gode, fizzy drinks til omkring 2p pr. Liter (1,30 £ ish pr. Påfyldning) - ikke mere affaldsflasker, så vi gør noget for jorden, mens vi får gode drikkevarer, let shopping og sparer masser af øre også - anbefales Læs mere... Så glad for, at jeg købte denne enhed - denne enhed er ikke kun enkel at bruge, men har alle de sikkerhedsfunktioner, der kræves til ståhejsfri fylde sodastream flasker. Vi har nu gode, fizzy drinks til omkring 2p pr. Liter (1,30 £ ish pr. Påfyldning) - ikke mere affaldsflasker, så vi gør noget for jorden, mens vi får gode drikkevarer, let shopping og sparer masser af øre også - anbefales 5 *** ** ++++++++
Conrad W. Verificeret køber 30th Jun 2019
Fremragende måde at gøre sodavand flasker genbrugelige. Nem at oprette og bruge gang på gang. Fremragende måde at gøre sodavand flasker genbrugelige. Nem at oprette og bruge gang på gang.
Richard M. Verificeret køber 20th May 2019
Brilliant device. Meget godt lavet og nem at bruge. Det skrækker omkostningerne ved påfyldninger, og det giver de en video, der viser, hvordan man gør det. Alt du skal gøre er at købe selve CO2-cylinderen, og de fortalte mig selv om en lokal leverandør og hvad man skulle spørge om. Imponeret. Brilliant device. Meget godt lavet og nem at bruge. Det skrækker omkostningerne ved påfyldninger, og det giver de en video, der viser, hvordan man gør det. Alt du skal gøre er at købe selve CO2-cylinderen, og de fortalte mig selv om en lokal leverandør og hvad man skulle spørge om. Imponeret.
Barry D. Verificeret køber 14th May 2019
Gør præcis hvad jeg skal gøre Gør præcis hvad jeg skal gøre
Vincent F. Verificeret køber 14th May 2019
Fungerer meget godt mano og tryk ikke på noget for at sige det er godt materiale! Fungerer meget godt mano og tryk ikke på noget for at sige det er godt materiale!
James H. Verificeret køber 11th May 2019
Bedste service nogensinde fandt de min fejl og var venlige ved at rådgive mig om, hvordan man korrekt bruger adapteren. Bedste service nogensinde fandt de min fejl og var venlige ved at rådgive mig om, hvordan man korrekt bruger adapteren.
Axis &. Verificeret køber 2nd May 2019
Fremragende produkt. God støtte. Fremragende produkt. God støtte.
Nicholas S. Verificeret køber 24th Apr 2019
Jeg bruger SodaStream-cylindre til mit akvarium CO2 system, så jeg har nu en stor cylinder i min garage, som jeg bruger til at genopfylde, når SodaStream-cylinderen tømmes. Jeg er så glad for, at jeg købte denne adapter, det er stor værdi, da jeg sparer en formue på lang sigt, og det virker rigtig godt. Jeg bruger SodaStream-cylindre til mit akvarium CO2 system, så jeg har nu en stor cylinder i min garage, som jeg bruger til at genopfylde, når SodaStream-cylinderen tømmes. Jeg er så glad for, at jeg købte denne adapter, det er stor værdi, da jeg sparer en formue på lang sigt, og det virker rigtig godt.
Peter . Verificeret køber 25th Mar 2019
Helt topprodukt. Fungerer uden problemer !! Helt topprodukt. Fungerer uden problemer !!
Se flere anmeldelser  Loading

Photo Viewer

Genopfyldning af en SodaStream cylinder
Klik på billedet for at se fuld skærm

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt