Global levering
Vi sender globalt
Top-rated service
Fremragende Kundeanmeldelser
Gratis Retur
100% tilfredshed garanteret
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme Dag Dispatch
Ugedag Ordrer Placeret Før 3:00
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Hjem > Adaptere Til CO2 Regulatorer > CO2 Cylinder Refill Adaptere > Sodastream Cylinder Refill Adapter

SodaStream Cylinder Refill Adapter

483,49 kr

Systemtilpasning

Opdater indkøbsvogn
17,49 kr
SodaStream Adapter Seal / Washer (2 pack)
 

Nøgle Fakta

 • Sikker påfyld SodaStream cylindre fra en større donor cylinder.
 • Tilslut til DIN 477 / W21.8 / BS 341 nr. 8 eller CGA 320 donor / forældrelsescylindre.
 • Refill SodaStream-cylindre, der anvendes i Storbritannien / USA / Europa (resten af ​​verden), eller i Australien / New Zealand.
 • Fungerer på * alle * typer af SodaStream-cylinderventil, herunder 'booby-fanget' model, som tilsyneladende forhindrer genopfyldning.
 • SodaStream isoleringsfunktion til sikker fjernelse af cylinder.
 • Dump / udluftningsventil til sikker og kontrolleret udledning af gas.
 • Integreret trykmåler til sikkerhed og visning af donorcylindertryk.
 • Tænd / sluk knap til styret frigivelse.
 • Højest mulige kvalitetsdesign og fremstilling.
 

Beskrivelse

Vores SodaStream Cylinder Refill Adapter giver dig frihed og evne til at genopfylde dine SodaStream-cylindre til en brøkdel af prisen, du betaler for udveksling hos en forhandler. Genopfyldningsadapteren bruges til at genopfylde SodaStream-cylindre sikkert fra større donorcylindre. Den er designet til at forbinde til enten en CGA 320 eller DIN 477 / W21.8 / BS 341 nr. 8 donorcylinder, og tilslut derefter enten direkte til SodaStream-cylinderen eller via en ekstra højtryksslange som vist i produktfotos.

Kundsikkerhed er altid vores primære overvejelse ved design af nye produkter. Derfor indeholder vores refilladapter et trykmåler for at sikre, at donorcylinderens tryk ikke overstiger modtagercylinderens trykspecifikation, en on / off-knap for nem og direkte kontrol af genopfyldningsprocessen og en dumpnings- / udluftningsventil for at skubbe resterende gas i forbindelsen mellem donor og recipientcylinder, når genopfyldning er afsluttet.

Instruktioner

 • Slut refilladapteren til forælder / donorcylinderen.
 • Skru SodaStream adapteren i påfyldningsadapteren.
 • Skru SodaStream-cylinderen i adapteren.
 • Åbn ventilen på forælder / donorcylinderen for at frigøre gasen.
 • Drej afstødningsventilen for at frigøre gasen.
 • Drej SodaStream-ventilens knap for at injicere gas i cylinderen.
 • Du hører gas, som strømmer ind i cylinderen. Genopfyldning tager cirka 30 sekunder.
 • Når genopfyldning er færdig, stop CO2 ved at dreje afbryderen.
 • Isolér SodaStream-cylinderen ved at dreje justeringsknappen.
 • Slip resterende gas ved at åbne dumpnings- / udluftningsventilen.
 • Fjern SodaStream-cylinderen fra adapteren.
 • Gentag genopfyldningsprocessen for hver SodaStream-cylinder.
 • Når du er færdig, skal du lukke ventilen på forælder / donorcylinderen.
 • Klik her for at læse hele SodaStream Cylinder Refill Adapter instruktionerne
 

kunde anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

Individuelle anmeldelser

Ioannis K. Verificeret køber 29th Sep 2022
Fremragende adapter, nemmere at montere og bruge end jeg troede. Fremragende adapter, nemmere at montere og bruge end jeg troede.
Alan C. Verificeret køber 4th Sep 2022
rigtig god adapter - kommer med en unbrakonøgle og nogle små o-ringe, som jeg ikke aner hvor de passer, da det ikke står i den medfølgende vejledning Adapteren virker dog en godbid rigtig god adapter - kommer med en unbrakonøgle og nogle små o-ringe, som jeg ikke aner hvor de passer, da det ikke står i den medfølgende vejledning Adapteren virker dog en godbid
Simon M. Verificeret køber 14th Aug 2022
Jeg har denne adapter tilsluttet min 15 kg CO2 cylinder, den virker en godbid. Ikke mere at vente på at bytte Sodastream-cylindre til en rip off-pris, med dette værktøj kan jeg fylde mine cylindre, når jeg vil. Jeg så på andre adaptere, men den indbyggede trykmåler solgte den til mig, og jeg var meget overrasket over adapterens kvalitet. Meget hurtig levering Læs mere... Jeg har denne adapter tilsluttet min 15 kg CO2 cylinder, den virker en godbid. Ikke mere at vente på at bytte Sodastream-cylindre til en rip off-pris, med dette værktøj kan jeg fylde mine cylindre, når jeg vil. Jeg så på andre adaptere, men den indbyggede trykmåler solgte den til mig, og jeg var meget overrasket over adapterens kvalitet. Meget hurtig levering og gode råd fra hjemmesiden. Brug instruktionerne, som firmaet sender dig, ikke dem med adapteren, så meget mere nyttig information, og led dig gennem den enkle proces for at undgå at blive forvirret med ventilåbningssekvensen. Meget glad og næsten betalt for sig selv allerede.
Craig M. Verificeret køber 29th Jul 2022
Denne adapter er fuldstændig genial. Selvom jeg er nødt til at sætte mine gasflasker i fryseren 2-3 gange for at få en ordentlig påfyldning, er de besparelser, du får ved at bruge dette system til at genopfylde SodaStream-flasker, bare fantastiske. Jeg betalte 150 £ for 10 måneder siden for adaptere fra CO2 Supermarket og en HobbyWeld CO2-cylinder Læs mere... Denne adapter er fuldstændig genial. Selvom jeg er nødt til at sætte mine gasflasker i fryseren 2-3 gange for at få en ordentlig påfyldning, er de besparelser, du får ved at bruge dette system til at genopfylde SodaStream-flasker, bare fantastiske. Jeg betalte 150 £ for 10 måneder siden for adaptere fra CO2 Supermarket og en HobbyWeld CO2-cylinder i fødevarekvalitet. £120 af det var engangsomkostninger (£70 for depositum på cylinderen og £50 for adaptere), plus £30 for den faktiske gas. Jeg har lige været nødt til at udskifte Hobbyweld-flasken efter omkring 9 måneder, og i løbet af den tid ville jeg have brugt omkring £15/14 dage på de officielle SodaStream-refills. Nu skulle jeg få yderligere 9 måneder for kun £30! Hvis du har en SodaStream, så invester!
Raymond Y. Verificeret køber 15th Jul 2022
Endelig at få genopfyldt mine cylindre derhjemme til en lav pris, fungerer perfekt Endelig at få genopfyldt mine cylindre derhjemme til en lav pris, fungerer perfekt
Jan A. Verificeret køber 11th Jul 2022
Godt produkt Godt produkt
Tom D. Verificeret køber 17th Jun 2022
Fantastisk adapter fungerer meget godt. Brug af sodavandsstrømmen er nu en brøkdel af prisen sammenlignet med cylinderbytning Fantastisk adapter fungerer meget godt. Brug af sodavandsstrømmen er nu en brøkdel af prisen sammenlignet med cylinderbytning
John D. Verificeret køber 13th May 2022
Nem at bruge med de medfølgende og online instruktioner. Nem at bruge med de medfølgende og online instruktioner.
Craig M. Verificeret køber 20th Apr 2022
Brugte dette endelig i dag efter at have købt en CO2-dip-beholder. Det fungerede meget godt, selvom de trykte instruktioner, der følger med adapteren, ikke er særlig klare (og ser ud til at springe et trin over). Instruktionerne på hjemmesiden fungerede dog perfekt. Nu fylder jeg Sodastream op for kun 2 £ pr. Brugte dette endelig i dag efter at have købt en CO2-dip-beholder. Det fungerede meget godt, selvom de trykte instruktioner, der følger med adapteren, ikke er særlig klare (og ser ud til at springe et trin over). Instruktionerne på hjemmesiden fungerede dog perfekt. Nu fylder jeg Sodastream op for kun 2 £ pr.
David B. Verificeret køber 19th Apr 2022
Jeg er rigtig glad for adapteren, den er meget vellavet og giver selvtillid, når man håndterer det involverede høje pres. Jeg er rigtig glad for adapteren, den er meget vellavet og giver selvtillid, når man håndterer det involverede høje pres.
Se flere anmeldelser  Loading

Photo Viewer

Genopfyldning af en SodaStream cylinder
Klik på billedet for at se fuld skærm

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt