Global levering
Vi sender globalt
Top-rated service
Fremragende Kundeanmeldelser
Gratis Retur
100% tilfredshed garanteret
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme Dag Dispatch
Ugedag Ordrer Placeret Før 3:00
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Hjem > Adaptere Til CO2 Regulatorer > CO2 Cylinder Refill Adaptere > Sodastream Cylinder Refill Adapter

SodaStream Cylinder Refill Adapter

517,49 kr

Systemtilpasning

Opdater indkøbsvogn
17,99 kr
SodaStream Adapter Seal / Washer (2 pack)
 

Nøgle Fakta

 • Sikker påfyld SodaStream cylindre fra en større donor cylinder.
 • Tilslut til DIN 477 / W21.8 / BS 341 nr. 8 eller CGA 320 donor / forældrelsescylindre.
 • Refill SodaStream-cylindre, der anvendes i Storbritannien / USA / Europa (resten af ​​verden), eller i Australien / New Zealand.
 • Fungerer på * alle * typer af SodaStream-cylinderventil, herunder 'booby-fanget' model, som tilsyneladende forhindrer genopfyldning.
 • SodaStream isoleringsfunktion til sikker fjernelse af cylinder.
 • Dump / udluftningsventil til sikker og kontrolleret udledning af gas.
 • Integreret trykmåler til sikkerhed og visning af donorcylindertryk.
 • Tænd / sluk knap til styret frigivelse.
 • Højest mulige kvalitetsdesign og fremstilling.
 

Beskrivelse

Vores SodaStream Cylinder Refill Adapter giver dig frihed og evne til at genopfylde dine SodaStream-cylindre til en brøkdel af prisen, du betaler for udveksling hos en forhandler. Genopfyldningsadapteren bruges til at genopfylde SodaStream-cylindre sikkert fra større donorcylindre. Den er designet til at forbinde til enten en CGA 320 eller DIN 477 / W21.8 / BS 341 nr. 8 donorcylinder, og tilslut derefter enten direkte til SodaStream-cylinderen eller via en ekstra højtryksslange som vist i produktfotos.

Kundsikkerhed er altid vores primære overvejelse ved design af nye produkter. Derfor indeholder vores refilladapter et trykmåler for at sikre, at donorcylinderens tryk ikke overstiger modtagercylinderens trykspecifikation, en on / off-knap for nem og direkte kontrol af genopfyldningsprocessen og en dumpnings- / udluftningsventil for at skubbe resterende gas i forbindelsen mellem donor og recipientcylinder, når genopfyldning er afsluttet.

Instruktioner

 • Slut refilladapteren til forælder / donorcylinderen.
 • Skru SodaStream adapteren i påfyldningsadapteren.
 • Skru SodaStream-cylinderen i adapteren.
 • Åbn ventilen på forælder / donorcylinderen for at frigøre gasen.
 • Drej afstødningsventilen for at frigøre gasen.
 • Drej SodaStream-ventilens knap for at injicere gas i cylinderen.
 • Du hører gas, som strømmer ind i cylinderen. Genopfyldning tager cirka 30 sekunder.
 • Når genopfyldning er færdig, stop CO2 ved at dreje afbryderen.
 • Isolér SodaStream-cylinderen ved at dreje justeringsknappen.
 • Slip resterende gas ved at åbne dumpnings- / udluftningsventilen.
 • Fjern SodaStream-cylinderen fra adapteren.
 • Gentag genopfyldningsprocessen for hver SodaStream-cylinder.
 • Når du er færdig, skal du lukke ventilen på forælder / donorcylinderen.
 • Klik her for at læse hele SodaStream Cylinder Refill Adapter instruktionerne
 

kunde anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

Individuelle anmeldelser

Laurence T. Verificeret køber 17th May 2023
Hurtig levering, tilsluttet det uden problemer, og et minut senere havde jeg en fuld SodaStream cylinder - perfekt! Hurtig levering, tilsluttet det uden problemer, og et minut senere havde jeg en fuld SodaStream cylinder - perfekt!
Mark S. Verificeret køber 24th Apr 2023
Hjælp via e-mail før køb og leveret omgående. Meget tilfreds Hjælp via e-mail før køb og leveret omgående. Meget tilfreds
Ted C. Verificeret køber 23rd Apr 2023
Meget gode enkle instruktioner, der forklarer, hvordan man bruger et godt designet og lavet produkt. Perfekt. Meget gode enkle instruktioner, der forklarer, hvordan man bruger et godt designet og lavet produkt. Perfekt.
Craig M. Verificeret køber 27th Mar 2023
Rigtig godt stykke sæt, mit eneste problem med det har været, at jeg skal lave 2-3 cyklusser med at sætte den tomme flaske i fryseren, lade den stå et stykke tid og derefter fylde den. Jeg ved ikke, om det er et problem med min gascylinder (HobbyWeld), eller det er bare det, du skal gøre. Jeg har nu købt en af de direkte tilslutningsslanger, men vil stadig bruge Læs mere... Rigtig godt stykke sæt, mit eneste problem med det har været, at jeg skal lave 2-3 cyklusser med at sætte den tomme flaske i fryseren, lade den stå et stykke tid og derefter fylde den. Jeg ved ikke, om det er et problem med min gascylinder (HobbyWeld), eller det er bare det, du skal gøre. Jeg har nu købt en af de direkte tilslutningsslanger, men vil stadig bruge denne, så vi kan tage SodaStream med på ferie med os :-)


Small logo for CO2 Supermarket
Svar fra CO2 Supermarket
Det kan være, at donorcylinderen ikke har et dykrør, så cylinderen udleder flydende CO2, uden at det er sværere at genopfylde og kræver flere frysecyklusser for at sænke trykket i SodaStream-cylinderen, så den bliver lettere at genopfylde.

Andy D. Verificeret køber 10th Mar 2023
Købte denne, da det nu er sværere at få fat i nye skruetopcylindre efter Sodastream skiftede ventilen til Quick Connect. Gid jeg havde købt denne for år siden, det er så meget billigere end at få nye cylindre fra Sodastream! Købte denne, da det nu er sværere at få fat i nye skruetopcylindre efter Sodastream skiftede ventilen til Quick Connect. Gid jeg havde købt denne for år siden, det er så meget billigere end at få nye cylindre fra Sodastream!
Patrick B. Verificeret køber 10th Jan 2023
Robust, nem at bruge og fungerer perfekt. Præcis hvad jeg skulle bruge for at fylde mine Co2 flasker Robust, nem at bruge og fungerer perfekt. Præcis hvad jeg skulle bruge for at fylde mine Co2 flasker
Tom M. Verificeret køber 7th Nov 2022
Super lille enhed, men betjeningsknapperne kunne være en smule større/gribeligere. Når det er under pres, kan det være lidt svært at vende Super lille enhed, men betjeningsknapperne kunne være en smule større/gribeligere. Når det er under pres, kan det være lidt svært at vende
Ioannis K. Verificeret køber 29th Sep 2022
Fremragende adapter, nemmere at montere og bruge end jeg troede. Fremragende adapter, nemmere at montere og bruge end jeg troede.
Alan C. Verificeret køber 4th Sep 2022
rigtig god adapter - kommer med en unbrakonøgle og nogle små o-ringe, som jeg ikke aner hvor de passer, da det ikke står i den medfølgende vejledning Adapteren virker dog en godbid rigtig god adapter - kommer med en unbrakonøgle og nogle små o-ringe, som jeg ikke aner hvor de passer, da det ikke står i den medfølgende vejledning Adapteren virker dog en godbid
Simon M. Verificeret køber 14th Aug 2022
Jeg har denne adapter tilsluttet min 15 kg CO2 cylinder, den virker en godbid. Ikke mere at vente på at bytte Sodastream-cylindre til en rip off-pris, med dette værktøj kan jeg fylde mine cylindre, når jeg vil. Jeg så på andre adaptere, men den indbyggede trykmåler solgte den til mig, og jeg var meget overrasket over adapterens kvalitet. Meget hurtig levering Læs mere... Jeg har denne adapter tilsluttet min 15 kg CO2 cylinder, den virker en godbid. Ikke mere at vente på at bytte Sodastream-cylindre til en rip off-pris, med dette værktøj kan jeg fylde mine cylindre, når jeg vil. Jeg så på andre adaptere, men den indbyggede trykmåler solgte den til mig, og jeg var meget overrasket over adapterens kvalitet. Meget hurtig levering og gode råd fra hjemmesiden. Brug instruktionerne, som firmaet sender dig, ikke dem med adapteren, så meget mere nyttig information, og led dig gennem den enkle proces for at undgå at blive forvirret med ventilåbningssekvensen. Meget glad og næsten betalt for sig selv allerede.
Se flere anmeldelser  Loading

Photo Viewer

Genopfyldning af en SodaStream cylinder
Klik på billedet for at se fuld skærm

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt