Global levering
Vi sender globalt
Top-rated service
Fremragende Kundeanmeldelser
Gratis Retur
100% tilfredshed garanteret
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme Dag Dispatch
Ugedag Ordrer Placeret Før 3:00
Lifetime Support
Med udvidede garantier

Installationsvejledning til standardadapter

Bemærk: Adapteren i denne vejledning er SodaStream-adapteren, men den samme installationsprocedure gælder for "Disposable CO2 Cylinder" og "Paintball CGA 320" -adaptere.

video


Trin for trin

Stram adapteren til co2 regulatoren
Trin 1) Tilslut regulatoren til adapteren ved hjælp af to nøgler eller nøgler; en til regulatormøtrikken og en til adapteren. Forsøg ikke at fastspænde delene, da det medfører en dårlig forsegling mellem de to dele.
Skift CO2 magnetventil på
Trin 2) Hvis din regulator har en magnetventil, skal du sætte den i og tænde den.
Fuldt åben CO2 nålventil
Trin 3) Åbn nåleventilen helt ved at dreje mod uret.
Stram regulatoren til SodaStream cylinder
Trin 4) Tag fat i CO2-cylinderen med den ene hånd, mens du strammer regulatoren / adapteren til cylinderen med en nøgle eller en skruenøgle. Stram til cylinderen glider i din hånd.
Regulator fastgjort til SodaStream cylinder ved hjælp af en adapter
Trin 5) Mens du spænder adapteren til cylinderen, vil du høre gasfrigørelsen fra cylinderen. Cylindertrykket og udgangstrykket vises på de tilsvarende trykmålere.
Luk CO2 nåleventilen
Trin 6) Stop gasstrømmen ved at dreje nåleventilen helt med uret.

Din regulator er nu klar til brug.


Vær venlig med din regulator

Når du frigiver gassen fra CO2-cylinder, tager regulatoren og trykmålerne den fulde kraft på ~ 900 PSI på bare en brøkdel af et sekund. Når du mener, at et bildæk er ~ 30 PSI, kan du sætte pris på, at der er meget pres for pludselig at håndtere, og at trykpåvirkningen kan beskadige regulatorens og / eller trykmålerens indre.

Hvis du udfører trin 2 og trin 3, giver det gassen en flugtvej og mindsker den pludselige trykstigning, som regulatoren og trykmålere skal absorbere, når gassen først frigives fra cylinderen. Når regulatoren er trykket, kan du straks lukke nåleventilen eller slukke for solenoiden for at stoppe gasstrømmen.

Husk at udføre disse trin hver gang du ændrer CO2-cylinderen.

Hvis du bruger en CO2-ildslukker til din CO2-forsyning, så sørg for langsomt og forsigtigt at klemme håndtagene for at frigøre gassen. Brandslukkere er designet til at frigøre gassen meget hurtigt og klemme håndtagene for at frigøre gassen meget pludselig kan forårsage skade på regulatoren og / eller trykmålere.

Check for lækager

Det anbefales, at hver gang du tilslutter regulatoren igen til CO2-forsyningen, som du kontrollerer for lækager. At identificere en lækage fra starten er et langt mere ønskeligt resultat end at opdage, at der kun er en lækage, når en betydelig mængde (eller alle) af din CO2-cylinder er lækket.

Den nemmeste måde at kontrollere efter lækager er at dække alle sammenføjninger med sæbeskum og se efter tegn på bobler, og lyt også efter en "hissing" lyd. Hvis din regulator har en magnetventil, anbefales det at slukke for strømforsyningen, før du anvender sæbeskum. Prøv også kun at bruge sæbeskyttene selv og så lidt vand som muligt.

Afbrydelse fra SodaStream Cylinder

Hvis du ønsker at afbryde adapteren / regulatoren fra SodaStream-cylinderen, er det vigtigt, at du giver en mulighed for at gas er fanget inde i regulatoren for at undslippe, når du skruer SodaStream-cylinderen ud. For at gøre dette skal du sørge for, at magnetventilen er tændt, og nåleventilen på regulatoren er helt åben, og dette vil give mulighed for, at den fangede gas udluftes.

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt