Global levering
Vi sender globalt
Top-rated service
Fremragende Kundeanmeldelser
Gratis Retur
100% tilfredshed garanteret
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme Dag Dispatch
Ugedag Ordrer Placeret Før 3:00
Lifetime Support
Med udvidede garantier

Standard Adapter Setup Instruktioner

Bemærk: Adapteren, der er vist i denne vejledning, er SodaStream-adapteren, men den samme installationsprocedure gælder for adapterne 'Disponibel CO2-cylinder' og 'Paintball CGA 320'.

Køb denne adapter her

Foto af en SodaStream-adapter solgt i CO2-systemer fra CO2 Supermarket.

video


Trin for trin

Spænd adapteren til co2-regulatoren
Trin 1) Tilslut regulatoren til adapteren ved hjælp af to skruenøgler eller skruenøgler; en til reguleringsmøtrikken og en til adapteren. Forsøg ikke at stramme delene hånd, da det vil resultere i en dårlig tætning mellem de to dele.
Tænd for CO2-magnetventil
Trin 2) Hvis din regulator har en magnetventil, skal du tilslutte den og tænde den.
Åbn CO2-nålventilen helt
Trin 3) Åbn nåleventilen helt ved at dreje mod uret.
Spænd regulatoren til SodaStream-cylinder
Trin 4) Grib CO2-cylinderen fast med en hånd, mens regulatoren / adapteren strammes til cylinderen ved hjælp af en skruenøgle eller skruenøgle. Spænd, indtil cylinderen glider i hånden.
Regulator monteret på SodaStream cylinder ved hjælp af en adapter
Trin 5) Mens stramningen af adapteren til cylinderen hører du gasudløsningen fra cylinderen. Cylinderen og udgangens arbejdstryk vises på de tilsvarende trykmåler.
Luk CO2-nåleventilen
Trin 6) Stop gasstrømmen ved at dreje nålventilen helt med uret.

Din regulator er nu klar til brug.


Vær venlig over for din regulator

Når du frigiver gassen fra CO2-cylinder, tager regulatoren og trykmålerne hele kraften på ~ 900 PSI på bare en brøkdel af et sekund. Når du overvejer, at et bildæk er ~ 30 PSI, kan du forstå, at det er et meget pres, der pludselig skal håndtere, og at påvirkningen af pres kan forårsage skade på regulatorens indvendige og / eller trykmåler.

Hvis du udfører trin 2 og trin 3, giver det gassen en flugtvej og mindsker den pludselige stigning i tryk, som regulatoren og trykmålerne skal absorbere, når gassen først frigøres fra cylinderen. Når regulatoren er under tryk, kan du straks lukke nåleventilen eller slukke magnetventilen for at stoppe strømmen af gas.

Husk at udføre disse trin hver gang du skifter CO2-cylinder.

Hvis du bruger en CO2-ildslukker til din CO2-forsyning, skal du sikre dig, at du langsomt og forsigtigt klemmer håndtagene for at frigive gas. Brandslukningsapparater er designet til at frigive gassen meget hurtigt, og presning af håndtagene for at frigøre gassen meget pludseligt kan forårsage skader på regulatoren og / eller trykmålerne.

Kontroller for lækager

Det anbefales, at hver gang du tilslutter regulatoren til den CO2-forsyning, du kontrollerer for lækager. At identificere en lækage fra starten er et meget mere ønskeligt resultat end at opdage, at der kun er en lækage, når en betydelig mængde (eller hele) din CO2-cylinder er lækket.

Den nemmeste måde at tjekke for lækager er at dække alle sammenføjningerne med sæbevand og se efter ethvert tegn på boblende og også lytte til en 'susende' lyd. Hvis din regulator har en magnetventil, anbefales det, at du slukker for strømforsyningen, inden du anvender sæbevand. Forsøg også kun at bruge selv sæbeudtræk og så lidt vand som muligt.

Frakobling fra SodaStream Cylinder

Hvis du ønsker at frakoble adapteren / regulatoren fra SodaStream-cylinderen, er det vigtigt, at du giver en måde, hvorpå gas, der er fanget inde i regulatoren, at slippe ud, når du skruer SodaStream-cylinderen af. For at gøre dette skal du sikre dig, at magnetventilen er tændt, og at nåleventilen på regulatoren er helt åben, og dette vil give en måde, hvorpå den indfangede gas kan udluftes.

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt