Global levering
Vi sender globalt
Top-rated service
Fremragende Kundeanmeldelser
Gratis Retur
100% tilfredshed garanteret
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme Dag Dispatch
Ugedag Ordrer Placeret Før 3:00
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Hjem > Adaptere Til CO2 Regulatorer > SodaStream Cylinder Adaptere > Sodastream Hambleton Bard S30 Adapter Injektor

SodaStream Hambleton Bard S30 Adapter Injektor

111,99 kr
SodaStream Hambleton Bard S30 Adapter Injektor
17,49 kr
SodaStream Adapter Seal / Washer (2 pack)
 

Nøgle Fakta

  • Passer til 'ny' (det er 10 år gammel) stil 60L SodaStream cylinder.
  • Indsætter i Hambleton Bard / S30 ventil.
  • Spreder CO2 i keg ved at trykke ned på ventilen.
  • Enkel og nem at bruge.
 

Beskrivelse

Hambleton Bard / S30 SodaStream injektoren er endelig her! I årevis har vi haft homebrew entusiaster kontakt os for at spørge, om vi fremstillede dette produkt, og nu er vi glade for at sige ja det gør vi!

Adapteren kommer til at skrue på * NEW * stilen af ​​SodaStream cylinder, som i øjeblikket sælges i butikker, og ved at trykke på en Hambleton Bard / S30 ventil, vil den injicere en sprøjte af CO2 i keglen.
 

kunde anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

Individuelle anmeldelser

Geoffrey B. Verificeret køber 30th Jan 2023
Fremragende adapter til hjemmebrygget fad, god pris og meget hurtig levering (næste dag!) Fremragende adapter til hjemmebrygget fad, god pris og meget hurtig levering (næste dag!)
John M. Verificeret køber 28th Jan 2023
Denne smarte gadget er svaret på mit hjemmebryggende trykproblem. Det fulgte med en ekstra skive, som jeg dumt prøvede at montere sammen med den allerede monterede indvendige skive, hvilket betød, at adapteren ikke ville skrue helt fast på CO2-cylinderen. Men efter at have kontaktet de meget hjælpsomme folk hos CO2 Supermarket og fået at vide, at adapteren kom Læs mere... Denne smarte gadget er svaret på mit hjemmebryggende trykproblem. Det fulgte med en ekstra skive, som jeg dumt prøvede at montere sammen med den allerede monterede indvendige skive, hvilket betød, at adapteren ikke ville skrue helt fast på CO2-cylinderen. Men efter at have kontaktet de meget hjælpsomme folk hos CO2 Supermarket og fået at vide, at adapteren kom forsynet med tætningsskiven, skruede adapteren sig perfekt på cylinderen og virker en godbid.
Stephen Y. Verificeret køber 5th Nov 2022
Fantastisk gør gob godt. Tak. Fantastisk gør gob godt. Tak.
James L. Verificeret køber 30th Sep 2022
Efter at have købt adapteren troede jeg, at julen var kommet tidligt. Jeg bor på en ø i Orkney, da vores bryggeributik ikke har været i stand til at få nogen gasflasker og kan ikke købe dem online, da de ikke kan sendes, så heldigvis var jeg så en video på u tube, da jeg så nogen demonstrere en hambleton bard adapter, så jeg købte Læs mere... Efter at have købt adapteren troede jeg, at julen var kommet tidligt. Jeg bor på en ø i Orkney, da vores bryggeributik ikke har været i stand til at få nogen gasflasker og kan ikke købe dem online, da de ikke kan sendes, så heldigvis var jeg så en video på u tube, da jeg så nogen demonstrere en hambleton bard adapter, så jeg købte en, det er jeg meget glad for, at jeg gjorde, da vi havde en sodavandsstrøm, der bare lå i køkkenet og lavede ingenting og var noget med at sælge i forhold til brugen af liss patronerne som er ubrugelige og koster en formue Jeg var klar til at opgive hjemmebrygningen indtil jeg så u tube videoen om adapteren nu er jeg en glad bamse igen bortset fra at jeg nogle gange opdager at efter at have brugt cylinderen til at putte gas i tønden den lille ventil på sodastreamcylinderen lukker ikke, og du kan høre gassen slippe ud af cylinderen. Jeg er nødt til at prøve at skubbe ventilen ned for at lukke for gassen, er det normalt, eller jeg gør det ikke rigtigt
Marcel K. Verificeret køber 11th Aug 2022
Virker en godbid, god pasform og ingen lækager Virker en godbid, god pasform og ingen lækager
Philip H. Verificeret køber 24th Jul 2022
Ventilen var ret stiv og passede dårligt til at starte med, men har nu frigjort sig og fungerer fint. Et godt produkt. Ventilen var ret stiv og passede dårligt til at starte med, men har nu frigjort sig og fungerer fint. Et godt produkt.
Brandon G. Verificeret køber 16th Jun 2022
Meget tilfreds med adapteren, fungerer godt og en god erstatning for en hambleton cylinder. Meget tilfreds med adapteren, fungerer godt og en god erstatning for en hambleton cylinder.
Barry C. Verificeret køber 7th Mar 2022
Hurtig levering og fungerede som den skulle Hurtig levering og fungerede som den skulle
Miles . Verificeret køber 31st Jan 2022
Lige hvad jeg havde brug for, da HB-gas ikke er tilgængelig i mit område. Med dette tilbehør kan jeg bruge gassen fra min sodastreamflaske. Store! Lige hvad jeg havde brug for, da HB-gas ikke er tilgængelig i mit område. Med dette tilbehør kan jeg bruge gassen fra min sodastreamflaske. Store!
Yom B. Verificeret køber 26th Jan 2022
Gør hvad den siger, brug den sammen med ss s30 til at presse min king keg. Et sekund eksplosion gør underværker. Fungerer også praktisk med s30 pin ventil også. Gør hvad den siger, brug den sammen med ss s30 til at presse min king keg. Et sekund eksplosion gør underværker. Fungerer også praktisk med s30 pin ventil også.
Se flere anmeldelser  Loading
SodaStream Hambleton Bard Injector
Klik på billedet for at se fuld skærm

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt