Global levering
Vi sender globalt
Top-rated service
Fremragende Kundeanmeldelser
Gratis Retur
100% tilfredshed garanteret
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme Dag Dispatch
Ugedag Ordrer Placeret Før 3:00
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Hjem > Adaptere Til CO2 Regulatorer > SodaStream Cylinder Adaptere > Sodastream Hambleton Bard S30 Adapter Injektor

SodaStream Hambleton Bard S30 Adapter Injektor

108,49 kr
SodaStream Hambleton Bard S30 Adapter Injektor
17,99 kr
SodaStream Adapter Seal / Washer (2 pack)
 
 

Nøgle Fakta

  • Passer til 'ny' (det er 10 år gammel) stil 60L SodaStream cylinder.
  • Indsætter i Hambleton Bard / S30 ventil.
  • Spreder CO2 i keg ved at trykke ned på ventilen.
  • Enkel og nem at bruge.

Beskrivelse

Hambleton Bard / S30 SodaStream injektoren er endelig her! I årevis har vi haft homebrew entusiaster kontakt os for at spørge, om vi fremstillede dette produkt, og nu er vi glade for at sige ja det gør vi!

Adapteren kommer til at skrue på * NEW * stilen af ​​SodaStream cylinder, som i øjeblikket sælges i butikker, og ved at trykke på en Hambleton Bard / S30 ventil, vil den injicere en sprøjte af CO2 i keglen.
 

kunde anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

Individuelle anmeldelser

Rob C. Verificeret køber 30th Aug 2019
Virkelig tilfreds med dette, jeg fik en sodavand fra Argos og monterede adapteren ikke noget problem. Jeg købte også skiverne, men havde ikke brug for dem. Jeg kan anbefale det, og det er meget bedre end de gamle hambleton bardcylindre. Natronstrømcylindrene er ret lange, så du har brug for tilstrækkelig plads over din fade til at passe den på. Virkelig tilfreds med dette, jeg fik en sodavand fra Argos og monterede adapteren ikke noget problem. Jeg købte også skiverne, men havde ikke brug for dem. Jeg kan anbefale det, og det er meget bedre end de gamle hambleton bardcylindre. Natronstrømcylindrene er ret lange, så du har brug for tilstrækkelig plads over din fade til at passe den på.
Andy L. Verificeret køber 5th Apr 2019
Tillader sodastrømcylindre at blive brugt med standard Hambleton Bard CO2-beslag (S30). Fungerer perfekt! Tillader sodastrømcylindre at blive brugt med standard Hambleton Bard CO2-beslag (S30). Fungerer perfekt!
David H. Verificeret køber 27th Mar 2019
Monteret til min Sodastream-cylinder, men midtdysen var for lang og aktiverede cylinderen, så snart den blev spændt. Jeg var nødt til at sætte en lille skive i adapteren for at flytte den væk fra cylinderens ventil. Til prisen på adapteren var det ikke værd at tilføje besværet med at returnere det. Det fungerer nu som det skal. Monteret til min Sodastream-cylinder, men midtdysen var for lang og aktiverede cylinderen, så snart den blev spændt. Jeg var nødt til at sætte en lille skive i adapteren for at flytte den væk fra cylinderens ventil. Til prisen på adapteren var det ikke værd at tilføje besværet med at returnere det. Det fungerer nu som det skal.
Michael M. Verificeret køber 23rd Feb 2019
Fungerer perfekt, modtaget det mindre end 48 timer efter bestilling. Fremragende service. Fungerer perfekt, modtaget det mindre end 48 timer efter bestilling. Fremragende service.
Rob N. Verificeret køber 22nd Feb 2019
Gør hvad det skal. God pasform, ingen lækager, synes godt lavet. Gør hvad det skal. God pasform, ingen lækager, synes godt lavet.
Dave S. Verificeret køber 16th Jan 2019
Leveres straks og det virker. Tak. Leveres straks og det virker. Tak.
Michael C. Verificeret køber 19th Oct 2018
Bare jobbet denne adapter. Bare jobbet denne adapter.
Robert B. Verificeret køber 14th Oct 2018
Fremragende produkt, godt lavet og meget nyttigt. Hvis jeg har lov til at sende et link til min video anmeldelse, så er det her.... https: //youtu.be/vOwntmFrMi8 Fremragende produkt, godt lavet og meget nyttigt. Hvis jeg har lov til at sende et link til min video anmeldelse, så er det her.... https: //youtu.be/vOwntmFrMi8
John B. Verificeret køber 11th Jul 2018
Arbejder efter behov. Stort produkt Arbejder efter behov. Stort produkt
Michael R. Verificeret køber 3rd Apr 2018
denne del var ikke for mig det var for en kompis af mig, men jeg vil sige det var stor hurtig service tak. denne del var ikke for mig det var for en kompis af mig, men jeg vil sige det var stor hurtig service tak.
Se flere anmeldelser  Loading
SodaStream Hambleton Bard Injector
Klik på billedet for at se fuld skærm

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt