Global levering
Vi sender globalt
Top-rated service
Fremragende Kundeanmeldelser
Gratis Retur
100% tilfredshed garanteret
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme Dag Dispatch
Ugedag Ordrer Placeret Før 3:00
Lifetime Support
Med udvidede garantier
 
Hjem > Komplet Aquarium CO2 System Kits > Nano CO2 Systems > Nano Aquarium CO2 System Til Plantetank 20l - 100l

Nano Aquarium CO2 System Til Plantetank 20L - 100L

1 050,99 kr

Systemtilpasning

Opdater indkøbsvogn
 
 

Nøgle Fakta

  • Vigtigt: Vi kan ikke sende CO2-patroner uden for Storbritannien. Hvis du er uden for Storbritannien, skal du sørge for at vælge 'Ingen CO2-patroner'.
  • I Storbritannien kræver komprimeret gas specialistkurer til transport, og derfor kan forsendelse på samme dag ikke garanteres.
  • Højde: 26cm Bunden af ​​bunden til toppen af ​​regulatoren (inklusiv patron).
  • Nano CO2 regulator med Solenoid.
  • Nøjagtig inline bubble counter.
  • Højtydende CO2-diffusor.
  • Drop checker kit til korrekt CO2 dosering.
  • 3m Højkvalitets polyuretanrør.
  • 4 x Sugeklemmer til rydderør.
  • En CO2-patron vil vare 3-4 måneder for 75L akvarium (1 boble hvert 2. sekund 8 timer om dagen).

Beskrivelse

Nano akvarier er steget i popularitet de seneste år, men kravet om at tilføje CO2 til fremme af kraftig plantevækst forbliver stadig fordi ingen CO2 = Ingen fotosyntese = Døde planter. Fordi disse akvarier er små, er det ofte, at de ikke er forsynet med stativ eller skab, og derfor er det svært at skjule stort / omfangsrige CO2-udstyr, hvilket gør et normalt CO2-system uegnet. Vores Nano CO2 System overvinder dette problem ved at bruge det mindste, men højeste kvalitet udstyr til rådighed, og indeholder alt, hvad der er nødvendigt for at skabe et meget effektivt CO2 system til dit akvarium.

Regulatoren har indstilleligt udgangstryk, hvilket er en sjælden funktion for udstyr af denne størrelse. Det har også en Pisco-ventil med høj præcision, som kan producere en nøjagtig doseringskontrol så lav som 1 boble hvert 10. sekund, hvilket kan tage højde for akvarier så små som 20L. For at holde størrelsen på et minimum er regulatoren designet til at knytte sig direkte til små CO2-patroner, hvilket selv for et 100L akvarium vil vare i op til 3 måneder, hvilket gør det til en meget bekvem og omkostningseffektiv løsning. Regulatoren har også en integreret magnetventil, der gør det muligt at styre CO2 og kun dosere på bestemte tidspunkter, dvs. når akvarielysene er tændt. Du kan også vælge at opgradere til en 12V DC solenoid (medfølgende strømforsyningstransformator), som giver sikker, lav temperatur og garanteret ingen støjdrift.

diffusoren er en top af sortimentet 'atomizer'-diffusor, der producerer en dråbe af utroligt små bobler af CO2, hvilket giver de allerbedste niveauer af diffusion. Dette sikrer, at meget lidt CO2 er spildt og sparer penge på lang sigt.

En nano-størrelse drop checker er også inkluderet for at sikre, at du finder den rigtige CO2 dosering til dine specifikke akvariebehov.

Vores Nano CO2-system leveres også med alt andet udstyr, herunder bobletæller, 3m polyuretanrør, sugeklemmer og en støtteholder til CO2-patronen / regulatoren. I dette tilfælde er lille virkelig smuk.
 

kunde anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

Individuelle anmeldelser

Tim E. Verificeret køber 16th May 2019
Manglede pakningen i reg. Ærlig fejl så ingen problemer der. Hjalp mig med at løse problemet, forudsat hurtige udskiftninger og support. Fremragende kit fungerer nu godt i mit akvarium. Køb crap, køb to gange. Fremragende stykke kit jeg kan fortælle vil vare i livet. Manglede pakningen i reg. Ærlig fejl så ingen problemer der. Hjalp mig med at løse problemet, forudsat hurtige udskiftninger og support. Fremragende kit fungerer nu godt i mit akvarium. Køb crap, køb to gange. Fremragende stykke kit jeg kan fortælle vil vare i livet.
Gregg C. Verificeret køber 16th May 2019
Fantastisk alt i ét setup! Diffusoren synes at have været blokeret efter 4 måneder, men ellers er det godt Fantastisk alt i ét setup! Diffusoren synes at have været blokeret efter 4 måneder, men ellers er det godt
Alan D. Verificeret køber 1st Apr 2019
Meget tilfreds med dette kit, kombineret med en elektronisk timer co2 dosering kunne ikke være enklere. Venter på at se, hvor længe cylinderen varer før jeg kan kommentere økonomi, men ser godt ud indtil nu. Meget tilfreds med dette kit, kombineret med en elektronisk timer co2 dosering kunne ikke være enklere. Venter på at se, hvor længe cylinderen varer før jeg kan kommentere økonomi, men ser godt ud indtil nu.
Philip C. Verificeret køber 14th Mar 2019
Fremragende service og et rigtig pænt system. Jeg har fået det oprettet på min 55l scaper's tank, og det er ideelt. Jeg havde aldrig brugt CO2, jeg var bekymret over, at det ville være stort, besværligt og kompliceret, men det er faktisk meget kompakt, smart og nemt at installere. Det eneste, jeg måske opgraderer til sidst, er boblertælleren. Det ligner præcisionen, at den er lidt slankere Læs mere... Fremragende service og et rigtig pænt system. Jeg har fået det oprettet på min 55l scaper's tank, og det er ideelt. Jeg havde aldrig brugt CO2, jeg var bekymret over, at det ville være stort, besværligt og kompliceret, men det er faktisk meget kompakt, smart og nemt at installere. Det eneste, jeg måske opgraderer til sidst, er boblertælleren. Det ligner præcisionen, at den er lidt slankere og ville sidde lidt renere end den sølv messing, jeg har. Samlet anbefaler jeg stærkt nano setup! P.S. det tog mig længere tid end jeg gerne vil indrømme at finde ud af, at de 3 store O-ringe var at holde flasken sidder pænt i holderen... på trods af at den vises på billedet... doh!
Richard W. Verificeret køber 10th Feb 2019
Fremragende kit, der tidligere har brugt flydende kulstof på min nanotank, har plantevækst virkelig taget af siden jeg har monteret dette kit. Levering var hurtig og problemfri. Fremragende kit, der tidligere har brugt flydende kulstof på min nanotank, har plantevækst virkelig taget af siden jeg har monteret dette kit. Levering var hurtig og problemfri.
Danny P. Verificeret køber 31st Jan 2019
Det er blevet oprettet en løb i 10 dage nu og allerede bemærket en massiv forandring i mine planter, grønnere blade nye skud skyder gennem det er fantastisk meget nemt at sætte op og god kvalitet godt lavet absolut værd at pengene og 100% nødvendigt, hvis du har en plantet akvarium Det er blevet oprettet en løb i 10 dage nu og allerede bemærket en massiv forandring i mine planter, grønnere blade nye skud skyder gennem det er fantastisk meget nemt at sætte op og god kvalitet godt lavet absolut værd at pengene og 100% nødvendigt, hvis du har en plantet akvarium
Mark D. Verificeret køber 22nd Oct 2018
Fremragende kvalitetsprodukt, ideel til små akvarier. Stor støtte fra Co2 Supermarket teamet, ville helt sikkert bruge disse fyre igen. Fremragende kvalitetsprodukt, ideel til små akvarier. Stor støtte fra Co2 Supermarket teamet, ville helt sikkert bruge disse fyre igen.
Alan D. Verificeret køber 15th Aug 2018
Fantastisk kvalitetsprodukt og god service tak. Fantastisk kvalitetsprodukt og god service tak.
Andrew Y. Verificeret køber 16th Jul 2018
Dette er et meget flot stykke kit, prøv ikke at spare 30-40 pund ved at være billig, du vil kun skyde dig selv i foden. Når drop checker blev grønne planter begyndte at perle, fantastisk (Tank - Fluval kant 34) Dette er et meget flot stykke kit, prøv ikke at spare 30-40 pund ved at være billig, du vil kun skyde dig selv i foden. Når drop checker blev grønne planter begyndte at perle, fantastisk (Tank - Fluval kant 34)
Nik T. Verificeret køber 11th May 2018
Perfekt! Bare hvad jeg ledte efter. Alt super kvalitet og fungerer perfekt. Perfekt! Bare hvad jeg ledte efter. Alt super kvalitet og fungerer perfekt.
Se flere anmeldelser  Loading

Systemindhold

Klik på et emne for at få flere oplysninger

Nano CO2 regulator med magnet magnetventil og justerbart udgangstryk
Nano CO2 regulator med magnet magnetventil og justerbart udgangstryk
Vores Nano regulator med magnetventil er perfekt til små eller nano akvarier, der kræver lave niveauer af CO2 dosering for at fremme plantevæksten.
 
 
 
Sølv Messing Med Integreret Kontrolventil
Sølv Messing Med Integreret Kontrolventil
Denne bobletæller tillægger inline mellem regulator og diffusor. Placér boblertælleren i opretstående stilling og fastgør slangen til hver ende.
50mm Bazooka (op Til 100L)
50mm Bazooka (op Til 100L)
De utroligt små bobler fremstillet af en 50mm Bazooka Atomizer Diffuser har et stort overfladeareal, der giver utrolige diffusionshastigheder.
 
Komplet Nano CO2 Drop Checker Kit
Komplet Nano CO2 Drop Checker Kit
Nano-størrelse drop checker sæt ændrer farve for at indikere CO2 koncentration i akvariet. Gør det muligt at indstille CO2 dosering specifikt til dit akvariums behov.
Nano Cylinder Support Base / Stand
Nano Cylinder Support Base / Stand
Designet til brug specielt med Nano CO2-patroner, sikrer støtteholderen din patron og regulator opretstående og vil ikke let falde over.
Stærk sugeklemme til 6 mm slange (2 stk.)
Stærk sugeklemme til 6 mm slange (2 stk.)
Sæt dit rør sikkert på siden af ​​dit akvarium ved hjælp af disse stærke sugeklemmer. Lavet til 6 mm ydre diameter rør.
4 / 6mm Klar Polyurethan CO2 Resistent Slange
4 / 6mm Klar Polyurethan CO2 Resistent Slange
Polyuretanrør er modstandsdygtig overfor CO2, hvilket giver dig ro i sindet om, at dit trykbehandlede CO2-system vil være lækagerfrit og effektivt i mange år fremover.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt