Global levering
Vi sender globalt
Top-rated service
Fremragende Kundeanmeldelser
Gratis Retur
100% tilfredshed garanteret
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme Dag Dispatch
Ugedag Ordrer Placeret Før 3:00
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Hjem > CO2-diffusorer > Turbo Reactor CO2-diffusorer > Ekstern Turbo CO2 -reaktor - Til 12/16mm Slange

Ekstern Turbo CO2 -reaktor Til 12/16mm Slange

305,99 kr
Ekstern Turbo CO2 -reaktor - til 12/16mm slange
 

Nøgle Fakta

 • Velegnet til 12 mm / 16 mm rør (12 mm indvendig / 16 mm udvendig). Klik her for råd om slangestørrelse
 • CO2 er fanget inde i reaktoren, så den ikke kan slippe ud og opnå 100% CO2 -diffusion.
 • Bruger en løber til hurtigt at blande CO2 i vandet.
 • Aftageligt monteringsbeslag.
 • Kan fastgøres til akvarium eller skrues på væg eller skab.
 

Beskrivelse

Ekstern Turbo CO2 -reaktor til plantede akvarier. Opnår 100% CO2 -diffusion ved at fange CO2 i toppen af reaktorkammeret og bruge to impeller til at diffundere CO2 med akvarievandet. De integrerede kompressionsbeslag til filteret og CO2 -slangen sikrer, at slangen ikke er løsnet.

Det aftagelige monteringsbeslag giver mulighed for at fastgøre enheden til enten indersiden eller ydersiden af akvariet ved hjælp af sugekopper, eller den kan skrues på en væg eller et skab.

Instruktioner

 • Reaktorer er installeret på returnering / udstrømningen slangen fra et filter, efterhånden som vandet genindføres til akvariet.
 • Skær eller udskift dit filterrør med PVC -rør.
 • Sæt filterrøret på tilsvarende indløb/udløb i reaktoren.
 • Tilslut CO2 -forsyning til reaktorens CO2 -indløb.
 • Tænd filter og CO2, og lad reaktoren fylde med vand.
 • Vend (vend på hovedet) reaktoren for at skubbe eventuel fanget luft ud.
 • Juster CO2 -hastigheden, indtil det ønskede doseringsniveau er opnået.
 

kunde anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

Individuelle anmeldelser

Chris G. Verificeret køber 22nd Nov 2023
Jeg kan ikke lide at se CO2-boblerne flyde rundt om tanken, og det har løst det problem, og jeg har nu krystalklart vand, og formodentlig et meget effektivt CO2-system, da ingen CO2 kan slippe ud. Jeg kan ikke lide at se CO2-boblerne flyde rundt om tanken, og det har løst det problem, og jeg har nu krystalklart vand, og formodentlig et meget effektivt CO2-system, da ingen CO2 kan slippe ud.
Jeff H. Verificeret køber 19th Mar 2023
Beslaget passer kun til den ene side, så jeg var nødt til at være lidt kreativ med mit rørarbejde for at passe til mit særlige opsætning. Andet end det fantastiske produkt. Fremragende CO2-absorption, lydløs og nem at tilslutte. Over en måned ingen tegn på utætheder. Monter en vandhane til dit CO2-indtag, for hvis du afbryder af en eller Læs mere... Beslaget passer kun til den ene side, så jeg var nødt til at være lidt kreativ med mit rørarbejde for at passe til mit særlige opsætning. Andet end det fantastiske produkt. Fremragende CO2-absorption, lydløs og nem at tilslutte. Over en måned ingen tegn på utætheder. Monter en vandhane til dit CO2-indtag, for hvis du afbryder af en eller anden grund....vand vand overalt....lol Virkelig pointe med anmeldelsen... som sædvanlig her, gode ting, gode priser, hurtig levering. I årenes løb har jeg købt ting fra alle vegne... bemærkede den anden dag, at da jeg har udskiftet, ser det ud til, at jeg får det hele herfra.
Xander Y. Verificeret køber 11th Jul 2022
Det fungerer meget godt, ingen bobler i tanken nu Det fungerer meget godt, ingen bobler i tanken nu
Ian N. Verificeret køber 30th Jan 2022
Godt lavet og fuldstændigt opløser CO2 Godt lavet og fuldstændigt opløser CO2
Edmund O. Verificeret køber 28th May 2017
Kun to dage siden opsætning af det, men så langt er boblerne blevet elimineret. Kun to dage siden opsætning af det, men så langt er boblerne blevet elimineret.
Shaun J. Verificeret køber 9th Feb 2017
Co2 diffusionsniveauet er højt og ligger i vandkolonnen. lille affald Co2 diffusionsniveauet er højt og ligger i vandkolonnen. lille affald
Frederik T. Verificeret køber 22nd Feb 2016
God service og hurtig levering til et andet land God service og hurtig levering til et andet land
Andrius G. Verificeret køber 4th Dec 2015
Integrerede kompressionsbeslag er for korte til at fastgøre vandindløb / udløbsslange Integrerede kompressionsbeslag er for korte til at fastgøre vandindløb / udløbsslange


Small logo for CO2 Supermarket
Svar fra CO2 Supermarket
Kompressionsbeslagene på disse arbejder på en anden måde end dem, der findes på regulatorer / diffusorer. Hold kraven helt skruet på, tryk slangen på indløbet / stikkontakten, og skru skruen løs, så den går over slangen - det holder den på plads.

Paul B. Verificeret køber 20th Nov 2015
Virkelig chuffed med dette. Fungerer ligesom jeg havde håbet på. Ingen bobler i tanken, hvor er lige hvad jeg ville have, da jeg * hader * den "fizzy pop" look du får fra at bruge diffuser. Virkelig chuffed med dette. Fungerer ligesom jeg havde håbet på. Ingen bobler i tanken, hvor er lige hvad jeg ville have, da jeg * hader * den "fizzy pop" look du får fra at bruge diffuser.
Steve D. Verificeret køber 21st Sep 2015
Jeg er tilfreds med reaktorens ydeevne. Få et par bobler ind i tanken, men ikke i nærheden af ​​så mange som om jeg brugte en diffusor, så CO2 skal diffunderes i reaktoren som det er meningen at. Jeg vil forlade det et stykke tid og derefter eksperimentere med at reducere CO2-dosen, som teoretisk, hvis alt CO2 bliver diffunderet, så skulle jeg ikke have brug for så meget som, når jeg brugte Læs mere... Jeg er tilfreds med reaktorens ydeevne. Få et par bobler ind i tanken, men ikke i nærheden af ​​så mange som om jeg brugte en diffusor, så CO2 skal diffunderes i reaktoren som det er meningen at. Jeg vil forlade det et stykke tid og derefter eksperimentere med at reducere CO2-dosen, som teoretisk, hvis alt CO2 bliver diffunderet, så skulle jeg ikke have brug for så meget som, når jeg brugte en pollendiffusor.

Photo Viewer

Foto af Turbo Reactor Diffuser til plantede akvarier
Klik på billedet for at se fuld skærm

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt