Global levering
Vi sender globalt
Top-rated service
Fremragende Kundeanmeldelser
Gratis Retur
100% tilfredshed garanteret
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme Dag Dispatch
Ugedag Ordrer Placeret Før 3:00
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Hjem > Adaptere Til CO2 Regulatorer > SodaStream Cylinder Adaptere > Adapter Til Sodastream Cylinders

Adapter Til SodaStream Cylinders

117,49 kr
Adapter til SodaStream Cylinders
17,99 kr
SodaStream Adapter Seal / Washer (2 pack)
 
 

Nøgle Fakta

 • Brug SodaStream CO2-cylindre som din CO2-kilde.
 • Konverterer SodaStream-tråd til DIN477 / JIS m22-14 / BS 341 nr. 8 / W21.8-14 /.860 "x 1/14 (dækker UK, Europa og Asien) eller CGA 320 (dækker nord og syd. Amerika)
 • . Passer 'ny' (det er 10 år gammel) stil 60L SodaStream cylinder
 • Brug din eksisterende CO2-regulator uden ændringer.
 • Robust design og fremstilling - vil vare hele livet.
 • Easy
 • Justerbar ventilstang sikrer kompatibilitet med enhver cylinderventilvariation.
 • Samme cylinderventil design over hele verden undtagen Australien og New Zealand. Klik her for Australien og New Zealand SodaStream Adapter.

Beskrivelse

SodaStream-cylindre giver en billig og bekvem måde at opnå din CO2-kilde på. Konstruktionen af ​​cylinderventilens tråd er imidlertid ikke i overensstemmelse med standardgarnmålere af industrien og kan derfor ikke anvendes direkte med en regulator. Vores SodaStream adapter giver dig mulighed for at bruge en SodaStream-cylinder, ligesom du ville have en 'normal' CO2-cylinder. Du kan få cylindrene fra high street butikker, hvilket gør den ideel til brug i akvarier, homebrewing og andre fritidsinteresser. Høj kvalitet, holdbar konstruktion.

Man / udgangstråd på adapteren er lavet til DIN477 / JIS m22-14 / W21.8-14 /.860 "x1 / 14 (dækker UK, Europa og Asien) specifikationer, som passer til industrien standardregulatorer.

Udskiftningsflasker kan købes hos en række high street butikker som Sainsbury, Comet, Argos, Maplin Store, John Lewis, Dunelm Mill, Harvey Nichols, Robert Dyas, nogle lokale hardwareforretninger og også SodaStream hjemmeside (som tilbyder direkte levering direkte til din dør).

En flaske vil typisk vare i 3-4months, når den anvendes med en hastighed på 1 boble / sekund i 8 timer om dagen, hvilket gør det ideelt til akvarier op til 200 liter.

Instruktioner

 • Tilslut regulatoren til adapteren ved hjælp af en passende nøgle eller nøgle.
 • Hold SodaStream-cylinderen fast med en hånd, stram adapteren / regulatoren til cylinderen ved hjælp af en skruenøgle eller en nøgle.
 • Stiften inde i adapteren vil trykke ventilen på SodaStream cylinderen for at åbne gasstrømmen.
 • Fortsæt med at stramme adapteren til cylinderen, indtil cylinderen glider i hånden.
 • Klik her for at læse hele SodaStream Adapter Setup Guide
 

kunde anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

Individuelle anmeldelser

Danny P. Verificeret køber 8th Oct 2019
Kvalitet pr. Norm Kvalitet pr. Norm
Dimitri S. Verificeret køber 13th Aug 2019
Fantastisk produkt, fungerer godt og leveringstid ok. Der rapporteres ikke om lækage mellem flasken og adapteren mod andet produkt, der ofte har problemet. Jeg anbefaler. Fantastisk produkt, fungerer godt og leveringstid ok. Der rapporteres ikke om lækage mellem flasken og adapteren mod andet produkt, der ofte har problemet. Jeg anbefaler.
Conrad W. Verificeret køber 30th Jun 2019
Bedste måde at passe en standard tråd CO2 regulator til en sodavand flaske. Bedste måde at passe en standard tråd CO2 regulator til en sodavand flaske.
Jesper R. Verificeret køber 14th Apr 2019
God kvalitet og hurtig levering God kvalitet og hurtig levering
John S. Verificeret køber 28th Jan 2019
Helt enkelt gør jobbet med at konvertere til SodaStream Cylinder. Helt enkelt gør jobbet med at konvertere til SodaStream Cylinder.
Raphael S. Verificeret køber 2nd Jan 2019
Perfekt, god kvalitet Perfekt, god kvalitet
Ensio H. Verificeret køber 23rd Oct 2018
Produktet var hvad det var, men det ville være godt, hvis adapteren havde en tætning. Levering skal også være hurtigere, synes at være et almindeligt problem, når man bestiller fra udlandet. Produktet var hvad det var, men det ville være godt, hvis adapteren havde en tætning. Levering skal også være hurtigere, synes at være et almindeligt problem, når man bestiller fra udlandet.


Small logo for CO2 Supermarket
Svar fra CO2 Supermarket
Bare for at bekræfte til nogen, der læser denne anmeldelse; Adapteren leveres ikke med forsegling og kontrolleres før afsendelse. Leveringstider fra UK til europæiske destinationer tager normalt 3-5 arbejdsdage.

Jordi M. Verificeret køber 15th Oct 2018
Indledende problemer, det er nødvendigt at justere (løsne i mit tilfælde) den indre tud, så vi får det til at fungere på patronens ventil, når tætningen er lukket, så vi undgår at miste gas. Indledende problemer, det er nødvendigt at justere (løsne i mit tilfælde) den indre tud, så vi får det til at fungere på patronens ventil, når tætningen er lukket, så vi undgår at miste gas.
Sean G. Verificeret køber 8th Oct 2018
Fungerer som annonceret. Fungerer som annonceret.
Andrew . Verificeret køber 26th Sep 2018
Forseglinger ser ikke ud til at være meget robuste, måtte bestilles mere, p & p-afgifterne er lidt stejle, da du kan sende dem i en kuvert 1. klasse til 73p, så måske måske opkræve et pund og ikke £ 3. Forseglinger ser ikke ud til at være meget robuste, måtte bestilles mere, p & p-afgifterne er lidt stejle, da du kan sende dem i en kuvert 1. klasse til 73p, så måske måske opkræve et pund og ikke £ 3.


Small logo for CO2 Supermarket
Svar fra CO2 Supermarket
Hvis du forlader sælerne for at hvile i en time, genopretter de ofte deres form og form, så de kan genbruges. Portoomkostningerne er beregnet efter vægt, og disse sæler vejer det samme som andre varer, der skal sendes som små pakker, så det er det minimum, vi skal opkræve. Hvis du vil have bedre værdi fra porto så kan du bestille flere sæler. Du kan også bestille reserveforseglinger samtidig med at du bestiller adapteren og pålægger ingen ekstra fragtomkostninger.

Se flere anmeldelser  Loading
Stående billede af SodaStream Cylinder Adapter
Klik på billedet for at se fuld skærm

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt