Global levering
Vi sender globalt
Top-rated service
Fremragende Kundeanmeldelser
Gratis Retur
100% tilfredshed garanteret
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme Dag Dispatch
Ugedag Ordrer Placeret Før 3:00
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Hjem > Adaptere Til CO2 Regulatorer > SodaStream Cylinder Adaptere > Adapter Til Australien Og New Zealand Sodastream Cylinders

Adapter Til Australien Og New Zealand SodaStream Cylinders

118,49 kr
Adapter til Australien og New Zealand SodaStream Cylinders
18,49 kr
SodaStream Adapter Seal / Washer (2 pack)
 

Nøgle Fakta

 • Brug australske og New Zealand SodaStream CO2-cylindre som din CO2-kilde.
 • Konverterer SodaStream tråd til DIN477 / JIS m22-14 / BS 341 nr. 8 / W21.8-14 /.860 "x 1/14 (dækker UK, Europa og Asien).
 • Brug din eksisterende CO2 regulator
 • Robust design og fremstilling - vil vare hele livet.
 • Nem installation.
 • Justerbar ventilstift sikrer kompatibilitet med enhver cylinderventil variation.
 

Beskrivelse

SodaStream-cylindre giver en billig og bekvem måde at opnå din CO2-kilde på. Konstruktionen af ​​cylinderventilens tråd er imidlertid ikke i overensstemmelse med standardgarnmålere af industrien og kan derfor ikke anvendes direkte med en regulator. Vores australske og New Zealand SodaStream Adapter tilbyder den perfekte løsning.

Man / udgangstråd på adapteren er lavet til DIN477 / JIS m22-14 / W21.8-14 /.860 "x 1/14 (dækker UK, Europa og Asien) specifikationerne, som passer industriel standard regulatorer.

Udskiftningsflasker kan købes hos en række high street butikker, som giver dig en nem og pålidelig kilde til CO2 til dit akvarium CO2 system.

En flaske vil typisk vare i 3-4 måneder, når den anvendes i en hastighed på 1 boble / sekund i 8 timer om dagen, hvilket gør den ideel til akvarier op til 200 liter.

Instruktioner

 • Tilslut regulatoren til adapteren ved hjælp af en passende nøgle eller nøgle.
 • Hold SodaStream-cylinderen fast med en hånd, stram adapteren / regulatoren til cylinderen med en skruenøgle eller en nøgle.
 • Nålen i adapteren trykker på ventilen på SodaStream-cylinderen for at åbne strømmen af ​​gas.
 • Fortsæt med at stramme adapteren til cylinderen, indtil cylinderen glider i hånden.
 • Klik her for at læse ful l SodaStream Adapter setup guide
 

kunde anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

Individuelle anmeldelser

Tom T. Verificeret køber 21st Feb 2020
Fungerer nøjagtigt som det skal Fungerer nøjagtigt som det skal
David M. Verificeret køber 19th Aug 2019
Oprindeligt bestilte jeg den forkerte version, men denne blev meget hurtigt løst af Martin. Min SodaStream kører nu korrekt. Fremragende service. Oprindeligt bestilte jeg den forkerte version, men denne blev meget hurtigt løst af Martin. Min SodaStream kører nu korrekt. Fremragende service.
Kim B. Verificeret køber 25th Jun 2018
Virkelig hurtig og effektiv service Virkelig hurtig og effektiv service
Wi B. Verificeret køber 16th Jun 2017
Fungerer ikke med nyere Sodastream flasker. De er klar over det og sælger alligevel adapteren alligevel. Meget skuffet. Fungerer ikke med nyere Sodastream flasker. De er klar over det og sælger alligevel adapteren alligevel. Meget skuffet.


Small logo for CO2 Supermarket
Svar fra CO2 Supermarket
Vi beklager at høre, at du er skuffet. Men vær opmærksom på at du har købt typen til 'Australia og New Zealand' SodaStream cylindre, der bruger den gamle stil af SodaStream cylinder. Vi sælger den type, der anvendes til nuværende SodaStream-cylindre. Billeder af SodaStream-ventilen findes på begge produktsider, så du kan kontrollere, før du køber.

Mike J. Verificeret køber 28th Nov 2016
Stort produkt. Nøjagtigt fremstillet og passer til sodavandflasken uden lækager. Instruktionerne var klare og nemme at følge. Stort produkt. Nøjagtigt fremstillet og passer til sodavandflasken uden lækager. Instruktionerne var klare og nemme at følge.
Gordon C. Verificeret køber 21st Sep 2015
Jeg har en gammel SodaStream-maskine, men kan ikke erstatte cylindrene, da de ophører, så jeg bruger denne adapter til at genopfylde den fra en donortank. Så bare for at være klar: DENNE ADAPTER OGSÅ FINDER DE OLDE SODASTREAM CYLINDERS - håber det hjælper en anden i fremtiden. Jeg har en gammel SodaStream-maskine, men kan ikke erstatte cylindrene, da de ophører, så jeg bruger denne adapter til at genopfylde den fra en donortank. Så bare for at være klar: DENNE ADAPTER OGSÅ FINDER DE OLDE SODASTREAM CYLINDERS - håber det hjælper en anden i fremtiden.
Stående billede af SodaStream Cylinder Adapter til Australien og New Zealand
Klik på billedet for at se fuld skærm

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt