Global levering
Vi sender globalt
Top-rated service
Fremragende Kundeanmeldelser
Gratis Retur
100% tilfredshed garanteret
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme Dag Dispatch
Ugedag Ordrer Placeret Før 3:00
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Hjem > Adaptere Til CO2 Regulatorer > SodaStream Cylinder Adaptere > Avanceret Adapter Til Australien Og New Zealand Sodastream Cylinders

Avanceret Adapter Til Australien Og New Zealand SodaStream Cylinders

182,49 kr
Avanceret adapter til Australien og New Zealand SodaStream Cylinders
18,49 kr
SodaStream Adapter Seal / Washer (2 pack)
 
 

Nøgle Fakta

 • Brug Australien / New Zealand SodaStream CO2-cylindre som din CO2-kilde.
 • Konverterer SodaStream tråd til DIN477 / JIS m22-14 / BS 341 nr. 8 / W21.8-14 /.860 "x 1/14 (dækker UK, Europa og Asien).
 • Brug din eksisterende CO2 regulator uden ændringer.
 • Avanceret adapter design betyder ikke mere lækager, mens du lægger adapteren i cylinderen.
 • Robust design og fremstilling - varer hele livet.
 • Nem installation.

Beskrivelse

Trådene, der anvendes på australske og New Zealand SodaStream-cylindre, er forskellige fra dem, der anvendes i resten af ​​verden. Men det er ikke noget problem - vi har adapteren til dem også!

Vores avancerede adapterdesign giver dig mulighed for at tilslutte en standard CO2-regulator (med DIN477 / JIS m22-14 / W21.8-14 /.860 "x 1/14 møtrik - dækker Storbritannien, Europa og Asien) til en australsk / New Zealand SodaStream CO2-cylinder. Nem installation, uden risiko for lækager.

Udskiftningsflasker kan købes hos en række high street butikker, der giver dig en nem og pålidelig kilde til CO2 til din akvarium CO2 system.

Instruktioner

 • Sørg for, at adapterens ventilstiften er helt tilbagetrukket ved at dreje justeringsknappen mod uret.
 • Skru adapteren på SodaStream CO2-cylinderen og stram så meget som muligt med hånd.
 • Tilslut regulatoren til adapteren ved hjælp af en passende nøgle eller nøgle.
 • Drej adapterens justeringsknap med uret for at starte gasstrømmen.
 • Klik her for at læse hele Advanced Australia SodaStream Adapter installationsguide
 

kunde anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

Individuelle anmeldelser

Dave S. Verificeret køber 26th May 2019
Den højeste kvalitet håndværk. Endelig ingen gas tab, mens udveksling sodavand cylindre et godt produkt, glad brewing.Thank you. Den højeste kvalitet håndværk. Endelig ingen gas tab, mens udveksling sodavand cylindre et godt produkt, glad brewing.Thank you.
Léonie Ha. Verificeret køber 25th Sep 2018
Fremragende produkt. Godt lavet og ankom hurtigt. Meget hjælpsomt og hurtigt svar på spørgsmål jeg har. Stærkt anbefale Fremragende produkt. Godt lavet og ankom hurtigt. Meget hjælpsomt og hurtigt svar på spørgsmål jeg har. Stærkt anbefale
Frederic . Verificeret køber 23rd Sep 2018
meget robust og godt produkt meget robust og godt produkt
Robert M. Verificeret køber 3rd Jun 2018
Virkelig tilfreds med dette produkt - CO2 sodastrømcylindre er den nemmeste måde at få CO2 på, og denne adapter fungerer godt med NZ sodastrømcylindre. Instruktionerne var meget klare, og jeg havde ingen problemer med at oprette adapteren og regulatoren (bruges CO2-regulatoren med Dual-trykmålere til vandret cylinderventil). Jeg havde brugt fermenteringsreaktorer til at levere min CO2, men det Læs mere... Virkelig tilfreds med dette produkt - CO2 sodastrømcylindre er den nemmeste måde at få CO2 på, og denne adapter fungerer godt med NZ sodastrømcylindre. Instruktionerne var meget klare, og jeg havde ingen problemer med at oprette adapteren og regulatoren (bruges CO2-regulatoren med Dual-trykmålere til vandret cylinderventil). Jeg havde brugt fermenteringsreaktorer til at levere min CO2, men det er meget lettere, og nåleventilen på regulatoren giver god kontrol over CO2-strømmen.
Jon W. Verificeret køber 13th Jan 2018
Dette virker, selv om jeg havde en rogue cylinder, der havde brug for en smule jord fra nakken, da den ikke sad korrekt, men min anden cylinder monterede godt. Mine cylindre var de originale stål som leveret i Storbritannien. Dette virker, selv om jeg havde en rogue cylinder, der havde brug for en smule jord fra nakken, da den ikke sad korrekt, men min anden cylinder monterede godt. Mine cylindre var de originale stål som leveret i Storbritannien.
Ray E. Verificeret køber 27th Nov 2017
Gik til min lokale Shell brændstof butik, købt en sodastream refill for 35 dollars, vedhæftet min regulator, så genopfyldning og væk vi går. Sure slår over 200 dollars plus genopladning af et akvarium købt co2 flaske til præcis det samme resultat. Godt produkt tak gutter. Gik til min lokale Shell brændstof butik, købt en sodastream refill for 35 dollars, vedhæftet min regulator, så genopfyldning og væk vi går. Sure slår over 200 dollars plus genopladning af et akvarium købt co2 flaske til præcis det samme resultat. Godt produkt tak gutter.
Damian . Verificeret køber 28th Sep 2017
Passer fint og stramt på en NZ sodastream flaske. Hurtig levering og vil shoppe igen hvis det er nødvendigt. Passer fint og stramt på en NZ sodastream flaske. Hurtig levering og vil shoppe igen hvis det er nødvendigt.
Wi B. Verificeret køber 16th Jun 2017
Fungerer ikke med nyere Sodastream flasker. De er klar over det og sælger alligevel adapteren alligevel. Meget skuffet. Fungerer ikke med nyere Sodastream flasker. De er klar over det og sælger alligevel adapteren alligevel. Meget skuffet.


Small logo for CO2 Supermarket
Svar fra CO2 Supermarket
Vi beklager at høre, at du er skuffet. Men vær opmærksom på at du har købt typen til 'Australia og New Zealand' SodaStream cylindre, der bruger den gamle stil af SodaStream cylinder. Vi sælger den type, der anvendes til nuværende SodaStream-cylindre. Billeder af SodaStream-ventilen findes på begge produktsider, så du kan kontrollere, før du køber.

Trevor C. Verificeret køber 7th Feb 2017
Fantastisk produkt. Fungerer glat og er godt lavet. Fantastisk produkt. Fungerer glat og er godt lavet.
Matt R. Verificeret køber 25th Jan 2017
Vidunderligt lavet og bygget. Hurtig levering til New Zealand også Vidunderligt lavet og bygget. Hurtig levering til New Zealand også
Set fra siden af ​​Advanced SodaStream Adapter til Australien og New Zealand
Klik på billedet for at se fuld skærm

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt