Global levering
Vi sender globalt
Top-rated service
Fremragende Kundeanmeldelser
Gratis Retur
100% tilfredshed garanteret
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme Dag Dispatch
Ugedag Ordrer Placeret Før 3:00
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Hjem > Adaptere Til CO2 Regulatorer > CO2 Cylinder Refill Adaptere > Sodastream Tilslutningsslange (din 477 - England / Europa)

CO2-cylinder Til SodaStream-forbindelsesslange

406,49 kr
SodaStream tilslutningsslange (DIN 477 - England / Europa)
406,49 kr
SodaStream Connection Slange (CGA 320 - USA)
 

Nøgle Fakta

  • DIN 477 / BS 341 No.8 Hunmøtrik (gevindstandard i England og Europa).
  • CGA 320 Kvindemøtrik (trådstandard i USA).
  • 1,5 meters længde.
  • Quick release-mekanisme til nem installation.
  • Flettet metalforstærket for overlegen styrke og sikkerhed.
 

Beskrivelse

Vores tilslutningsslange giver dig mulighed for at tilslutte en almindelig CO2-cylinder til din SodaStream-maskine. Dette giver dig mulighed for at bruge din SodaStream-maskine længere tid mellem gaspåfyldning, hvilket resulterer i en betydelig penge-besparelse og krævede kræfter for at udveksle dine tomme cylindre.

Forbindelsesslangen har en hurtig frigørelsesfunktion, der giver dig mulighed for let at skrue hantråden ind i SodaStream-maskinen, og betyder også, at det hul, der kræves til at blive boret i køkkenbordets bordplade, er meget mindre end hvis du skulle fodre hele hanen / møtrikken igennem.
 

kunde anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

Individuelle anmeldelser

Jonathan . Verificeret køber 12th Nov 2021
Nøjagtigt. Mange tak Nøjagtigt. Mange tak
Callum E. Verificeret køber 16th Jul 2021
Let at installere og fungerer godt. Leveres også med en ekstra skive og O-ring (til hurtigudløsertilslutning), hvilket er et godt strejf. Let at installere og fungerer godt. Leveres også med en ekstra skive og O-ring (til hurtigudløsertilslutning), hvilket er et godt strejf.
Mark V. Verificeret køber 16th May 2021
Fantastisk kvalitet, gjorde hvad jeg havde brug for Fantastisk kvalitet, gjorde hvad jeg havde brug for
Chris . Verificeret køber 26th Apr 2021
Virker meget godt lavet. Jeg elsker også hurtigudløsningen (FYI pull down dont un skrue!). Jeg tror, at bare for komplette begyndere (som mig selv) kan et par ekstra billeder i readme være godt at forklare dette. Men det er mere mig end produktet! Virker meget godt lavet. Jeg elsker også hurtigudløsningen (FYI pull down dont un skrue!). Jeg tror, at bare for komplette begyndere (som mig selv) kan et par ekstra billeder i readme være godt at forklare dette. Men det er mere mig end produktet!
James H. Verificeret køber 28th Mar 2021
Dette sæt sæt er kvalitet igennem. Absolut fast i sin fremstilling slet ikke plastikagtig. Jeg anbefaler dette produkt 100%. Dette sæt sæt er kvalitet igennem. Absolut fast i sin fremstilling slet ikke plastikagtig. Jeg anbefaler dette produkt 100%.
Paul D. Verificeret køber 20th Mar 2021
Hurtig levering nøjagtigt hvad jeg krævede. Fungerer perfekt Hurtig levering nøjagtigt hvad jeg krævede. Fungerer perfekt
Jessica . Verificeret køber 26th Feb 2021
Fremragende kvalitet til en rimelig pris Fremragende kvalitet til en rimelig pris
Dominic S. Verificeret køber 12th Feb 2021
Strålende! Ikke mere at fjerne sodastream-beholderen! Min opsætning skal vare et par år let. Strålende! Ikke mere at fjerne sodastream-beholderen! Min opsætning skal vare et par år let.
Ed D. Verificeret køber 8th Feb 2021
Fremragende kvalitetsprodukt med et flot designfunktion, så du ikke har brug for et stort hul, som slangen kan gå igennem. Fremragende kvalitetsprodukt med et flot designfunktion, så du ikke har brug for et stort hul, som slangen kan gå igennem.
Brett G. Verificeret køber 21st Dec 2020
Hurtig levering, godt lavet, og hurtigudløserkoblingen gør det meget let at bruge giver mig mulighed for at køre min karbonator fra en større 6 kg cylinder for at fjerne den sidste af gassen, når der ikke er nok flydende gas til at genopfylde mine mindre 425 g cylindre, Hurtig levering, godt lavet, og hurtigudløserkoblingen gør det meget let at bruge giver mig mulighed for at køre min karbonator fra en større 6 kg cylinder for at fjerne den sidste af gassen, når der ikke er nok flydende gas til at genopfylde mine mindre 425 g cylindre,
Se flere anmeldelser  Loading

Photo Viewer

SodaStream cylindertilslutningsrør
Klik på billedet for at se fuld skærm

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt