Global levering
Vi sender globalt
Top-rated service
Fremragende Kundeanmeldelser
Gratis Retur
100% tilfredshed garanteret
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme Dag Dispatch
Ugedag Ordrer Placeret Før 3:00
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Hjem > Adaptere Til CO2 Regulatorer > CO2 Cylinder Refill Adaptere > Sodastream Storcylindret Tilslutningsslange (din 477 - Uk / Europa)

CO2 Cylinder Til SodaStream Tilslutningsslange

454,49 kr
SodaStream storcylindret tilslutningsslange (DIN 477 - UK / Europa)
454,49 kr
SodaStream Connection Slange (CGA 320 - USA)
 

Nøgle Fakta

  • DIN 477 / BS 341 No.8 Hunmøtrik (gevindstandard i Storbritannien og Europa).
  • CGA 320 Hunmøtrik (gevindstandard i USA).
  • 1,5 meter længde.
  • Hurtigudløsermekanisme for nem installation.
  • Metalflettet forstærket for overlegen styrke og sikkerhed.
 

Beskrivelse

Vores tilslutningsslange gør dig i stand til at tilslutte en almindelig CO2-cylinder til din SodaStream-maskine. Dette giver dig mulighed for at bruge din SodaStream-maskine i længere tid mellem gaspåfyldning, hvilket resulterer i en betydelig pengebesparelse og en indsats, der kræves for at udskifte dine tomme flasker.

Tilslutningsslangen har en quick release-funktion, der gør det nemt at skrue det udvendige gevind ind i SodaStream-maskinen, og det betyder også, at det hul, der skal bores i din køkkenbordplade, er meget mindre, end hvis du skulle fodre hele hannen/møtrik igennem.
 

kunde anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

Individuelle anmeldelser

Zach S. Verificeret køber 10th Jun 2024
Virker fint, kun et par minutter og det hele var færdigt. Nu skal jeg nok ikke røre cylinderen igen i over et år. Virker fint, kun et par minutter og det hele var færdigt. Nu skal jeg nok ikke røre cylinderen igen i over et år.
Remik B. Verificeret køber 9th May 2024
Lige hvad jeg ledte efter! Meget vellavet og stærk, jeg er sikker på, at dette vil vare længere end jeg gør. Lige hvad jeg ledte efter! Meget vellavet og stærk, jeg er sikker på, at dette vil vare længere end jeg gør.
Billy O. Verificeret køber 15th Mar 2024
Gør arbejdet pænt! Gør arbejdet pænt!
Steph D. Verificeret køber 5th Feb 2024
Fungerer godt og vil gøre prisen på min sodavandsstrøm meget billigere Fungerer godt og vil gøre prisen på min sodavandsstrøm meget billigere
Nicola S. Verificeret køber 8th Jan 2024
Fremragende firma at bestille fra. Produkter fremragende kvalitet. Var nødt til at bytte min ordre og det blev gjort med lethed. Mange tak Fremragende firma at bestille fra. Produkter fremragende kvalitet. Var nødt til at bytte min ordre og det blev gjort med lethed. Mange tak
Guy B. Verificeret køber 16th Dec 2023
En fantastisk virksomhed, der leverer enestående kundeservice og varer. Strålende! En fantastisk virksomhed, der leverer enestående kundeservice og varer. Strålende!
Ryan L. Verificeret køber 20th Nov 2023
Fungerer godt, og det er meget nyttigt, at ventilen kan løsne sig, så du ikke behøver at lave et stort hul i bordpladen Fungerer godt, og det er meget nyttigt, at ventilen kan løsne sig, så du ikke behøver at lave et stort hul i bordpladen
Alexander . Verificeret køber 11th Nov 2023
Fantastisk kvalitet og produkt. Fantastisk kvalitet og produkt.
Anthony D. Verificeret køber 11th Nov 2023
Gid jeg havde fået denne for måneder siden. Jeg har genopfyldt sodastream-cylindrene fra kommerciel stor cylinder. Nu bruger jeg bare den kommercielle cylinder direkte. Gid jeg havde fået denne for måneder siden. Jeg har genopfyldt sodastream-cylindrene fra kommerciel stor cylinder. Nu bruger jeg bare den kommercielle cylinder direkte.
Jason S. Verificeret køber 15th Sep 2023
En fantastisk måde at sænke omkostningerne til din sodastrøm En fantastisk måde at sænke omkostningerne til din sodastrøm
Se flere anmeldelser  Loading

Photo Viewer

SodaStream cylindertilslutningsslangerør
Klik på billedet for at se fuld skærm

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt