Global levering
Vi sender globalt
Top-rated service
Fremragende Kundeanmeldelser
Gratis Retur
100% tilfredshed garanteret
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme Dag Dispatch
Ugedag Ordrer Placeret Før 3:00
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Hjem > Adaptere Til CO2 Regulatorer > SodaStream Cylinder Adaptere > Avanceret Adapter Til Sodastream-cylindre

Avanceret SodaStream-adapter Til CO2-regulatorer

179,49 kr
Avanceret adapter til SodaStream-cylindre
179,49 kr
Avanceret adapter til sodavandcylindre (CGA 320 udgang)
17,99 kr
SodaStream Adapter Seal / Washer (2 pack)
 

Nøgle Fakta

  • Brug SodaStream CO2-cylindre som din CO2-kilde.
  • Konverterer SodaStream-tråd til DIN477 / JIS m22-14 / BS 341 nr. 8 / W21.8-14 /.860 "x 1/14 (dækker Storbritannien, Europa og Asien) eller CGA 320 (dækker nord og syd Amerika).
  • Passer til 'ny' (den er 10 år gammel) stil 60L SodaStream-cylinder.
  • Brug din eksisterende CO2-regulator uden nogen ændring.
  • Avanceret adapterdesign betyder ikke flere lækager, mens adapteren monteres på cylinderen
  • Robust design og fremstilling - vil vare livet.
  • Nem installation
  • Samme cylinderventildesign overalt i verden undtagen Australien og New Zealand Klik her for Australien og New Zealand SodaStream Adapter.
 

Beskrivelse

Vores avancerede adapterdesign giver dig mulighed for at forbinde en standard CO2-regulator (med DIN477 / JIS m22-14 / W21.8-14 /.860 "x 1/14 møtrik - dækker UK, Europa og Asien) til en SodaStream CO2-cylinder. Nem installation uden mulighed for lækager.

SodaStream CO2-cylindre er let tilgængelige fra en lang række detailhandlere i hovedgaden, herunder Sainsbury's, Comet, Argos, Maplin Store, John Lewis, Dunelm Mill, Harvey Nichols, Robert Dyas, nogle lokale hardwareforretninger og også SodaStream-webstedet (som tilbyder direkte levering direkte til din dør), hvilket sikrer en levering af CO2 er altid let at få.

Instruktioner

 

kunde anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

Individuelle anmeldelser

Koen D. Verificeret køber 26th Nov 2023
Ja det fungerer godt, og min regulator har ingen problemer Ja det fungerer godt, og min regulator har ingen problemer
Andrew C. Verificeret køber 10th Oct 2023
Denne adapter giver en meget nyttig måde at få CO2 på Denne adapter giver en meget nyttig måde at få CO2 på
Andrew F. Verificeret køber 20th Sep 2023
En meget anvendelig adapter, så du kan bruge sodastream. Jeg købte også genopfyldningsadapteren, så jeg kan genopfylde cylindrene fra en større tank. En meget anvendelig adapter, så du kan bruge sodastream. Jeg købte også genopfyldningsadapteren, så jeg kan genopfylde cylindrene fra en større tank.
Derek C. Verificeret køber 7th Aug 2023
Meget nyttig måde at få CO2-cylindre til at bruge med mit akvarie-co2-system Meget nyttig måde at få CO2-cylindre til at bruge med mit akvarie-co2-system
Jonathan C. Verificeret køber 15th Apr 2023
Jeg læste ikke instruktionerne, men den support, jeg modtog, var førsteklasses og løste mit problem øjeblikkeligt. Jeg læste ikke instruktionerne, men den support, jeg modtog, var førsteklasses og løste mit problem øjeblikkeligt.
Michael F. Verificeret køber 17th Mar 2023
Kvalitetsadapter, der giver mulighed for omkostningseffektiv og pladsbesparende mulighed for genopfyldelig beholder. Nem at installere efter vejledningen. Anbefal denne mulighed, hvis du har trang om plads i dit skab, og har brug for, at udstyret holdes af vejen. Kvalitetsadapter, der giver mulighed for omkostningseffektiv og pladsbesparende mulighed for genopfyldelig beholder. Nem at installere efter vejledningen. Anbefal denne mulighed, hvis du har trang om plads i dit skab, og har brug for, at udstyret holdes af vejen.
Charles H. Verificeret køber 15th Jan 2023
God kundeservice og kommunikation. Sorterede mig med den rigtige adapter med hurtig levering. Kan varmt anbefale dem. God kundeservice og kommunikation. Sorterede mig med den rigtige adapter med hurtig levering. Kan varmt anbefale dem.
Nicholas F. Verificeret køber 22nd Dec 2022
Det virker godt lavet, det trådte på både min regulator og sodastreamflaske uden problemer. Det virker godt lavet, det trådte på både min regulator og sodastreamflaske uden problemer.
Sami M. Verificeret køber 9th Nov 2022
Det bedste. Jeg var i stand til at bruge SodaStream flaske akvarium kuldioxid, der findes i mange hjem. Det bedste ved disse er, at man her i Finland kan "fylde" dem i mange butikker. Uden at reklamere for det på nogen måde, lad mig nævne, at i Rusta er erstatningsflasken til disse løfter den billigste, jeg har fundet. Det bedste. Jeg var i stand til at bruge SodaStream flaske akvarium kuldioxid, der findes i mange hjem. Det bedste ved disse er, at man her i Finland kan "fylde" dem i mange butikker. Uden at reklamere for det på nogen måde, lad mig nævne, at i Rusta er erstatningsflasken til disse løfter den billigste, jeg har fundet.
Ed F. Verificeret køber 6th Oct 2022
Fungerer godt og tilsluttes nemt Fungerer godt og tilsluttes nemt
Se flere anmeldelser  Loading
Set fra siden af den avancerede SodaStream-adapter
Klik på billedet for at se fuld skærm

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt