Global levering
Vi sender globalt
Top-rated service
Fremragende Kundeanmeldelser
Gratis Retur
100% tilfredshed garanteret
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme Dag Dispatch
Ugedag Ordrer Placeret Før 3:00
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Hjem > Akvarium Plant Gødning > Seachem > Seachem Blomstre Excel

Seachem Blomstre Excel

85,49 kr

Systemtilpasning

Opdater indkøbsvogn
 
 

Nøgle Fakta

  • Alternativ eller additiv til diffundering af CO2 i akvariumvand.
  • Nem daglig dosering.
  • Kan bruges, hvor tilsætning af CO2 kan reducere akvarie pH til uønskede niveauer.

Beskrivelse

Seachem Flourish Excel er et supplerende tilsætningsstof til akvarier, der er et alternativ til direkte CO2-injektion / diffusion. I stedet for diffus CO2 i dit akvariumvand tilføjer du i stedet en daglig dosis af Flourish Excel. Blomstrende Excel er en kilde til biotilgængeligt organisk kulstof, som planterne kan bruge på samme måde som CO2.

Blomstrer Excel er også et algecid og kan bidrage til at fjerne og hæmme algevækst. For særligt stædige alger, der sprøjter den daglige doseringsmængde direkte på området ved hjælp af en pipette, kan der opnås bedre succes.

Instruktioner

  • Efter en indledende vandforandring på> 40%, brug 1 capful (5ml) for hver 40L.
  • Brug derefter 1 cupful (5ml) til hver 200L dagligt.
  • Dosering kan langsomt øges i stærkt plantede akvarier.
  • Ved mindre dosering skal du overveje, at hver tråd i hætten svarer til 1 ml, eller brug en pipette eller sprøjte til præcis måling.
 

kunde anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

Individuelle anmeldelser

Nicholas L. Verificeret køber 17th Mar 2019
Triple dosed dette i et par uger og succesfuldt dræbt af en angreb af BBA. Har droppet doseringen siden da men stadig bruges sammen med tryksatte co2. Planter er aldrig vokset så godt som de vokser nu. Virkelig fantastisk. Triple dosed dette i et par uger og succesfuldt dræbt af en angreb af BBA. Har droppet doseringen siden da men stadig bruges sammen med tryksatte co2. Planter er aldrig vokset så godt som de vokser nu. Virkelig fantastisk.
Ricky T. Verificeret køber 10th Feb 2016
Jeg købte faktisk dette for at dræbe nogle sorte skægalger, jeg havde, og det fungerede en godbid med den ekstra bonus at være god til mine planter! Jeg købte faktisk dette for at dræbe nogle sorte skægalger, jeg havde, og det fungerede en godbid med den ekstra bonus at være god til mine planter!
Daniel B. Verificeret køber 15th Jan 2016
Mine planter ser meget sundere ud, og algerne forsvandt næsten efter 5 dage. Også billig i brug, da du ikke behøver store mængder af det. Jeg kan med sikkerhed anbefale dette til folk der stadig ikke har et co2-system. Alligevel besluttede jeg at bestille et par dage efter, da jeg var så tilfreds med tjenesten fra denne webshop. Mine planter ser meget sundere ud, og algerne forsvandt næsten efter 5 dage. Også billig i brug, da du ikke behøver store mængder af det. Jeg kan med sikkerhed anbefale dette til folk der stadig ikke har et co2-system. Alligevel besluttede jeg at bestille et par dage efter, da jeg var så tilfreds med tjenesten fra denne webshop.

Photo Viewer

Foto af Seachem Flourish Excel 500ml
Klik på billedet for at se fuld skærm

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt