Global levering
Vi sender globalt
Top-rated service
Fremragende Kundeanmeldelser
Gratis Retur
100% tilfredshed garanteret
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme Dag Dispatch
Ugedag Ordrer Placeret Før 3:00
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Hjem > Plantede Akvarium Tilbehør > Solenoids > Co2-magnetventil Til Plantede Akvarier

CO2-magnetventil Til Plantede Akvarier

207,99 kr Undskyld, ude af lager

Systemtilpasning

 

Nøgle Fakta

  • Nyttigt til DIY CO2 opsætning eller ud over en regulator uden en integreret magnetventil.
  • Dual kompressionsbeslag til sikker slangebinding.
  • Kompressionsbeslag til 4 / 6mm rør.
  • 220V-240V magnet magnetventil.
 

Beskrivelse

Højkvalitets, pålidelig magnetventil til akvarium CO2-systemer. Kan bruges med DIY opsætning, eller med regulator uden integreret magnetventil. Har kompressionskraber af rustfri stål, der kan passe 4 mm eller 6 mm slanger.

Hvis den tilsigtede brug skal tilsluttes en regulator, anbefales det, at du også installerer enten en 24 mm eller 57 mm udvidelse for sikker tilslutning til regulatoren. Hvis du skulle bruge rør (enten PVC eller Polyurethan), vil du finde, når solenoiden er slukket, vil trykket i slangen mellem regulator og magnetventil få slangen til at pope, med en vis betydelig kraft. En metalforlængelse vil negere denne mulighed.

Du kan også vælge at opgradere til en 12V DC magnetventil (medfølgende strømforsyningstransformator), som giver sikker, lav temperatur og garanteret ingen støjdrift.
 

kunde anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

Individuelle anmeldelser

Mark M. Verificeret køber 26th Feb 2022
Alle mine køb fra CO2 supermarked er af god kvalitet og ankom så hurtigt! Alle mine køb fra CO2 supermarked er af god kvalitet og ankom så hurtigt!
Martin B. Verificeret køber 7th Dec 2021
Meget solidt bygget faktisk. Imponeret indtil videre. Hvis det fortsætter med at fungere godt, vil jeg helt sikkert bestille mere. Meget solidt bygget faktisk. Imponeret indtil videre. Hvis det fortsætter med at fungere godt, vil jeg helt sikkert bestille mere.
Michael M. Verificeret køber 23rd Nov 2021
Hurtig service, rimelig pris og fungerer godt. Hurtig service, rimelig pris og fungerer godt.
Julian S. Verificeret køber 27th Sep 2021
Arbejde godt og solidt bygget. Arbejde godt og solidt bygget.
Colin . Verificeret køber 24th May 2021
Fremragende kvalitet og hurtig levering. Fremragende kvalitet og hurtig levering.
Mark N. Verificeret køber 7th May 2021
Helt fantastisk! Det er bygget solidt som en sten! Intet skide med en transformer, bare sæt den i timeren og gå! Det bliver ikke varmt, og jeg bemærker intet hørbart brummen. Der er et tilfredsstillende klik, når det fungerer, så jeg ved, at co2 er sparket ind. At være 240v sørgede jeg for, at stikkontakten er EKSTRA beskyttet for at undgå stænk. Læs mere... Helt fantastisk! Det er bygget solidt som en sten! Intet skide med en transformer, bare sæt den i timeren og gå! Det bliver ikke varmt, og jeg bemærker intet hørbart brummen. Der er et tilfredsstillende klik, når det fungerer, så jeg ved, at co2 er sparket ind. At være 240v sørgede jeg for, at stikkontakten er EKSTRA beskyttet for at undgå stænk. Dette er den tredje magnetventil, der ejes, og det er let DET BEDSTE.
Tim D. Verificeret køber 22nd Apr 2021
Meget tilfreds med dette produkt og også med sælgeren Meget tilfreds med dette produkt og også med sælgeren
Richard B. Verificeret køber 29th Jan 2021
Perfekt. Føjet til et DIY citronsyre / bicarb-system. Arbejder lydløst med 12V DC USB-transformer. Brug på en 20 gallons tank med digital digital timer. Perfekt. Føjet til et DIY citronsyre / bicarb-system. Arbejder lydløst med 12V DC USB-transformer. Brug på en 20 gallons tank med digital digital timer.
Owen P. Verificeret køber 20th Jan 2021
Min JBL-magnetventil mislykkedes, og jeg fandt denne. Jeg satte det op med WIFI-stik og en rutine i google home-appen, så jeg behøver ikke rode med noget nu Min JBL-magnetventil mislykkedes, og jeg fandt denne. Jeg satte det op med WIFI-stik og en rutine i google home-appen, så jeg behøver ikke rode med noget nu
Mike P. Verificeret køber 11th Oct 2020
Fremragende. Forbundet til en Tropica Nano ved hjælp af 24 mm forlængelse til tidsbestemt CO2-injektion. Fremragende. Forbundet til en Tropica Nano ved hjælp af 24 mm forlængelse til tidsbestemt CO2-injektion.
Se flere anmeldelser  Loading
Foto af solenoid til akvarium CO2 systemer.
Klik på billedet for at se fuld skærm

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt