Global levering
Vi sender globalt
Top-rated service
Fremragende Kundeanmeldelser
Gratis Retur
100% tilfredshed garanteret
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme Dag Dispatch
Ugedag Ordrer Placeret Før 3:00
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Hjem > Plantede Akvarium Tilbehør > Solenoids > Co2-magnetventil Til Plantede Akvarier

CO2-magnetventil Til Plantede Akvarier

206,49 kr

Systemtilpasning

Opdater indkøbsvogn
 

Nøgle Fakta

  • Nyttigt til DIY CO2 opsætning eller ud over en regulator uden en integreret magnetventil.
  • Dual kompressionsbeslag til sikker slangebinding.
  • Kompressionsbeslag til 4 / 6mm rør.
  • 220V-240V magnet magnetventil.
 

Beskrivelse

Højkvalitets, pålidelig magnetventil til akvarium CO2-systemer. Kan bruges med DIY opsætning, eller med regulator uden integreret magnetventil. Har kompressionskraber af rustfri stål, der kan passe 4 mm eller 6 mm slanger.

Hvis den tilsigtede brug skal tilsluttes en regulator, anbefales det, at du også installerer enten en 24 mm eller 57 mm udvidelse for sikker tilslutning til regulatoren. Hvis du skulle bruge rør (enten PVC eller Polyurethan), vil du finde, når solenoiden er slukket, vil trykket i slangen mellem regulator og magnetventil få slangen til at pope, med en vis betydelig kraft. En metalforlængelse vil negere denne mulighed.

Du kan også vælge at opgradere til en 12V DC magnetventil (medfølgende strømforsyningstransformator), som giver sikker, lav temperatur og garanteret ingen støjdrift.
 

kunde anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

Individuelle anmeldelser

Colin D. Verificeret køber 10th Apr 2024
Fantastisk solenoide. Konnektoren/udvidelsen er meget nyttig at forbinde til min regulator. Jeg har også opgraderet til 12v-modellen, og jeg kan bekræfte, at der absolut ingen støj er. Fantastisk solenoide. Konnektoren/udvidelsen er meget nyttig at forbinde til min regulator. Jeg har også opgraderet til 12v-modellen, og jeg kan bekræfte, at der absolut ingen støj er.
Stephen S. Verificeret køber 2nd Mar 2024
Jeg ville ønske, jeg havde fundet CO2 Supermarket, da jeg første gang købte mit CO2-udstyr, da jeg ikke er alt for imponeret over det Tropica-sæt, jeg fik. Men jeg kan i det mindste tilføje dette Jeg ville ønske, jeg havde fundet CO2 Supermarket, da jeg første gang købte mit CO2-udstyr, da jeg ikke er alt for imponeret over det Tropica-sæt, jeg fik. Men jeg kan i det mindste tilføje dette
Piotr K. Verificeret køber 7th Dec 2023
Virker rist, bruger det med min fluval 95g setup, absolut ingen problemer og selenoid er lydløs Virker rist, bruger det med min fluval 95g setup, absolut ingen problemer og selenoid er lydløs
David F. Verificeret køber 1st Nov 2023
Fungerer godt, og forlængeren/stikket er meget nyttigt til parring med en regulator og sikrer, at det fastgøres sikkert til nåleventilen. Perfekt! Fungerer godt, og forlængeren/stikket er meget nyttigt til parring med en regulator og sikrer, at det fastgøres sikkert til nåleventilen. Perfekt!
Kyle R. Verificeret køber 6th Oct 2023
Godt lavet og meget pålidelig Godt lavet og meget pålidelig
Boguslawa . Verificeret køber 9th Sep 2023
Hurtig levering produkt som beskrevet fungerer perfekt tilfreds med købet Hurtig levering produkt som beskrevet fungerer perfekt tilfreds med købet
Anthony B. Verificeret køber 3rd Jun 2023
Værd at pengene virker 100%. Værd at pengene virker 100%.
Gulam C. Verificeret køber 15th May 2023
Produktet er fantastisk god kvalitet, jeg bruger til min DIY f zone co2 cylinder, oprindeligt købt f zone solenoide fra Amazon var forfærdelig kvalitet. Jeg er ny inden for co2 og havde masser af spørgsmål om produktet inden køb. Jeg kontaktede co2 supermarkeds kundeservice ved flere lejligheder og blev overrasket over, hvor hjælpsomme de var, uanset hvor lille Læs mere... Produktet er fantastisk god kvalitet, jeg bruger til min DIY f zone co2 cylinder, oprindeligt købt f zone solenoide fra Amazon var forfærdelig kvalitet. Jeg er ny inden for co2 og havde masser af spørgsmål om produktet inden køb. Jeg kontaktede co2 supermarkeds kundeservice ved flere lejligheder og blev overrasket over, hvor hjælpsomme de var, uanset hvor lille spørgsmålet var. Jeg vil varmt anbefale dem, kundeservice er enestående, ligesom produkterne. Hvis du har et gør-det-selv-co2-sæt og ikke er sikker på, om disse vil fungere for dit, så spørg bare, de er glade for at hjælpe. Fremragende service
Paul C. Verificeret køber 30th Jan 2023
Fantastisk CO2 solenoide meget solidt godt lavet produkt. Fungerer perfekt med min CO2-generator, diffuser, bobletæller og forlængerstang, som alle sluttede let. Tak CO2 Supermarket 5-stjernet produkt og sælgerservice! Fantastisk CO2 solenoide meget solidt godt lavet produkt. Fungerer perfekt med min CO2-generator, diffuser, bobletæller og forlængerstang, som alle sluttede let. Tak CO2 Supermarket 5-stjernet produkt og sælgerservice!
Fco J. Verificeret køber 20th Nov 2022
I øjeblikket fungerer det fint I øjeblikket fungerer det fint
Se flere anmeldelser  Loading
Foto af solenoid til akvarium CO2 systemer.
Klik på billedet for at se fuld skærm

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt