Global levering
Vi sender globalt
Top-rated service
Fremragende Kundeanmeldelser
Gratis Retur
100% tilfredshed garanteret
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme Dag Dispatch
Ugedag Ordrer Placeret Før 3:00
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Hjem > Akvarium Plant Gødning > Doseringspumper > Akvarium Gødning Doseringspumpe 2 Output

Akvarium Gødning Doseringspumpe 2 Output

701,49 kr

Systemtilpasning

Opdater indkøbsvogn
 
 

Nøgle Fakta

  • Giver stabil og konsekvent dosering af gødning til overlegen plantevækst.
  • 2 Output med programmerbar kontrol af hvert output.
  • Indstil antal doser pr. Dag (1-24).
  • Indstillet mængde (i ml) pr. Dosis.
  • Kalibrering af hver pumpe gør enheden meget præcis.
  • Skærmen og navigationsmenuerne gør det meget nemt at bruge.

Beskrivelse

Doseringspumpen med dobbelt udgangsgødning giver mulighed for automatisk, tidsbestemt levering af akvariegødning til dit akvarium, hvilket giver dine planter stabile niveauer af næringsstoffer og elementer, der er nødvendige for overlegen sundhed og vækst.

Hver udgang kan programmeres individuelt både med hensyn til tidspunktet på dagen og dosisens varighed. Det betyder, at pumpen kan anvende hele dosis i ét "hit", eller det kan spredes over flere "hits" for at sikre ensartede næringsniveauer og ikke udsættes for pludselige toppe og trug. For eksempel, hvis din daglige dosis af gødning er 15 ml, hellere end at anvende hele dosen i ét hit, kan pumpen programmeres til at gøre 3 hits på 5 ml spredt jævnt i løbet af dagen.

Enheden har en primerfunktion, der muliggør hurtig og nem priming af gødningen ved hjælp af pumpens peristaltiske virkning. Opsætning er utroligt ligetil; Du skal blot forbinde slangen til at pumpe og sætte den ene ende i dit akvarium og den anden i gødningsopløsningen.
 

kunde anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

Individuelle anmeldelser

Reginald P. Verificeret køber 10th Sep 2018
Jeg fandt instruktionerne lidt frustrerende, de ville have gavn af at blive omskrevet. Når jeg har programmeret, overvåger jeg det i et målerglas over en uge, fire doser på 10 mm meget fire timer. Dette viste sig at være meget nøjagtigt og pålideligt, hvilket gør dette til et værdifuldt køb. Det er mere fornuftigt at sprede doseringen over en tolv timers periode og skal være mere bevaret Læs mere... Jeg fandt instruktionerne lidt frustrerende, de ville have gavn af at blive omskrevet. Når jeg har programmeret, overvåger jeg det i et målerglas over en uge, fire doser på 10 mm meget fire timer. Dette viste sig at være meget nøjagtigt og pålideligt, hvilket gør dette til et værdifuldt køb. Det er mere fornuftigt at sprede doseringen over en tolv timers periode og skal være mere bevaret for akvariet. Jeg ville have givet fem stjerner, hvis manuelle var blevet bedre.
Steve A. Verificeret køber 25th Jan 2018
Virkelig behage med det, og kan ikke fejl det. Let at bruge og virker perfekt. Virkelig behage med det, og kan ikke fejl det. Let at bruge og virker perfekt.
Javier H. Verificeret køber 17th Nov 2017
Doseringspumpen er meget nem at bruge. Først kalibreret, så sig blot, hvor mange ml du vil dosere, hvor mange gange om dagen. Gør dosering af næringsopløsningen meget nemmere! Doseringspumpen er meget nem at bruge. Først kalibreret, så sig blot, hvor mange ml du vil dosere, hvor mange gange om dagen. Gør dosering af næringsopløsningen meget nemmere!

Photo Viewer

Akvariumgødningsdoseringspumpe 2 udløb
Klik på billedet for at se fuld skærm

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt