Global levering
Vi sender globalt
Top-rated service
Fremragende Kundeanmeldelser
Gratis Retur
100% tilfredshed garanteret
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme Dag Dispatch
Ugedag Ordrer Placeret Før 3:00
Lifetime Support
Med udvidede garantier
 
Hjem > Komplet Aquarium CO2 System Kits > Dual Stage CO2 Systems > Ultimate Dual Stage CO2 System Til Plantet Aquarium Tank 20l - 500l +

Ultimate Dual Stage CO2 System Til Plantet Aquarium Tank 20L - 500L +

2 013,99 kr

Systemtilpasning

Opdater indkøbsvogn
 
 

Nøgle Fakta

  • Øverst i serien Ultimate Dual Stage Regulator med justerbart udgangstryk, Pisco Precision Pisco-ventil, dobbelttryksmålere og magnetventil til tidsbestemt styring af CO2-dosering.
  • Høj præcision boble tæller.
  • Easy CO2 adapter (valgfri).
  • Højtydende CO2-diffusor.
  • Drop checker til korrekt CO2 dosering.
  • Plantegødning til komplet plantnæring.
  • 3m Højkvalitets polyuretanrør.
  • 4 x Sugeklemmer til rydderør.

Beskrivelse

Det Ultimate Dual Stage CO2 System giver det allerbedste niveau af ydeevne og kontrol til dit akvarium CO2 dosering. Hver komponent i systemet er den allerbedste tilgængelige og udstråler kvalitet.

Ultimate Dual Stage CO2 Regulator leveres med en højkvalitets 12V magnetventil, der giver sikker, lav temperatur og garanteret ingen støjdrift. En høj præcision Pisco nåleventil er installeret som standard og giver hurtig, præcis og nem indstilling af CO2 dosering, så den nøjagtige dosis kan opnås og vedligeholdes med akkompagnementet af præcisionsbobletælleren. Det justerbare udgangstryk sikrer, at regulatoren kan imødekomme et akvariums behov, fra et 30L nano akvarium til et 3000L liter akvarium ved hjælp af 6 diffusorer.

Regulatorens magnetventil er tilsluttet til (valgfri) pH-regulator, som kontinuerligt overvåger akvariumets pH-niveau og tænder og slukker for CO2 for at opretholde stabile pH- og CO2-niveauer. Anvendes i forbindelse med Drop Checker, kan du identificere den optimale pH og CO2-niveau for dit akvarium og opretholde de nøjagtige parametre. At tilvejebringe disse stabile betingelser vil fremme en sundere plantevækst og også bidrage til at hæmme algevæksten.

Diffusionsmulighederne med CO2-systemet er i diffuserens forstøvningsfamilie, der producerer utroligt små ("atomstørrelses") bobler, som let diffunderer ind i akvarievandet og giver exceptionelle diffusionsniveauer. Det betyder, at flere af CO2'et er "absorberet", og meget lidt CO2 er spildt.

CO2, der er diffunderet i akvariet, bruges af planterne under fotosyntese, men for at dyrke nye cellestrukturer skal planterne have adgang til et bredt udvalg af makro- og mikronæringsstoffer. Uden disse væsentlige byggesten vil planterne til sidst blive til grunde, selv med tilsætning af CO2. Den (valgfrie) plantegødning, der følger med 'Ultimate Dual Stage CO2 System', vil give dine akvarieplanter med alle de nødvendige næringsstoffer og elementer, de har brug for at vokse og blomstre.

Den (valgfri) 'Easy CO2 adapter' giver dig mulighed for at bruge ledige CO2-cylindre som CO2-kilde til dit system. Ved hjælp af en adapter kan du bruge enten en SodaStream, en Disposable Welding eller en Paintball CO2 cylinder. Dette sikrer, at du altid vil kunne kilde gassen til dit CO2-system på en omkostningseffektiv og bekvem måde fra high street butikker.

Ved at kombinere alt sammen gør Ultimate Dual Stage CO2 System det allerbedste akvarium CO2-system, som penge kan købe.
 

kunde anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

Individuelle anmeldelser

Chris J. Verificeret køber 24th Apr 2019
Dette er mit første CO2-system, så jeg havde mange spørgsmål før bestilling. CO2 Supermarket reagerede hurtigt og med meget gode detaljer, som lindrede alle mine bekymringer / forespørgsler. Jeg har fået dybtgående instruktioner via email før pakken ankom, så jeg vidste, hvordan man forbinder alt. Ordren ankom den næste dag som annonceret, alt var til stede og korrekt. Alle dele er af høj Læs mere... Dette er mit første CO2-system, så jeg havde mange spørgsmål før bestilling. CO2 Supermarket reagerede hurtigt og med meget gode detaljer, som lindrede alle mine bekymringer / forespørgsler. Jeg har fået dybtgående instruktioner via email før pakken ankom, så jeg vidste, hvordan man forbinder alt. Ordren ankom den næste dag som annonceret, alt var til stede og korrekt. Alle dele er af høj kvalitet, og jeg kunne forbinde alt uden problemer. Jeg har haft systemet i mere end 3 uger, og mine planter vokser bedre end nogensinde, så jeg er meget tilfreds med mit køb. Tak og godt klaret til CO2 Supermarket, jeg har anbefalet dine tjenester til en række af mine venner.
Craig L. Verificeret køber 16th Mar 2019
Fremragende kit med fantastisk kundeservice hvad mere kan du bede om !! Fremragende kit med fantastisk kundeservice hvad mere kan du bede om !!
Charlie T. Verificeret køber 28th Feb 2019
Hej gutter virkelig imponeret over levering og kvalitet af varer desværre gøre for dårligt helbred jeg har ikke haft chance for at installere det, men så snart jeg gør vil jeg forlade en ny anmeldelse hilsner Charlie Hej gutter virkelig imponeret over levering og kvalitet af varer desværre gøre for dårligt helbred jeg har ikke haft chance for at installere det, men så snart jeg gør vil jeg forlade en ny anmeldelse hilsner Charlie
Mike L. Verificeret køber 4th Aug 2018
Meget nyttigt at besvare mine spørgsmål og oplysninger før mit køb, da jeg lagde min ordre, ankom den næste dag. Kvaliteten er fremragende, meget nem at oprette og fungere godt. Meget nyttigt at besvare mine spørgsmål og oplysninger før mit køb, da jeg lagde min ordre, ankom den næste dag. Kvaliteten er fremragende, meget nem at oprette og fungere godt.
Paul M. Verificeret køber 11th Nov 2017
Alle førsteklasses kvalitetsvarer. Regulatoren skal vare for altid, da den er meget solid, velbygget og absolut en kvalitetsvare. Hvis læseren er interesseret, passer den til industristandard CO2-cylindre, der har BS341 # 8 / DIN477 # 6 regulatorforbindelser (jeg bruger en 6,35 kg CO2-cylinder). Et meget let system til at oprette og justere følgende CO2 Supermarket s fremragende on line instruktioner. Læs mere... Alle førsteklasses kvalitetsvarer. Regulatoren skal vare for altid, da den er meget solid, velbygget og absolut en kvalitetsvare. Hvis læseren er interesseret, passer den til industristandard CO2-cylindre, der har BS341 # 8 / DIN477 # 6 regulatorforbindelser (jeg bruger en 6,35 kg CO2-cylinder). Et meget let system til at oprette og justere følgende CO2 Supermarket s fremragende on line instruktioner. Anbefalede.
Simon L. Verificeret køber 19th Oct 2017
Kun ét ord er nødvendigt: fantastisk Kun ét ord er nødvendigt: fantastisk
Dennis Verificeret køber 24th Sep 2017
fremragende produktkvalitet kvalitet. nem at installere. god service. fremragende produktkvalitet kvalitet. nem at installere. god service.
Ben K. Verificeret køber 16th Aug 2017
Strålende kit! Nem at passe (Meget hjælpsomme instruktioner blev sendt til mig) - Regulatoren føles bare fantastisk fremstillet og nåleventilen er meget følsom og giver total kontrol over din boble tæller. Leveringen var meget hurtig, godt pakket og kundeservice er fremragende. Højt anbefalet! Bare læne dig tilbage og vente på, at planterne vokser og blomstrer. Strålende kit! Nem at passe (Meget hjælpsomme instruktioner blev sendt til mig) - Regulatoren føles bare fantastisk fremstillet og nåleventilen er meget følsom og giver total kontrol over din boble tæller. Leveringen var meget hurtig, godt pakket og kundeservice er fremragende. Højt anbefalet! Bare læne dig tilbage og vente på, at planterne vokser og blomstrer.
Jonathon P. Verificeret køber 16th Jul 2017
Kvaliteten af ​​komponenterne er fantastisk sammenlignet med andre kits, jeg har købt ellers hvor. Meget tilfreds med mit køb, levering var også hurtig også. Kvaliteten af ​​komponenterne er fantastisk sammenlignet med andre kits, jeg har købt ellers hvor. Meget tilfreds med mit køb, levering var også hurtig også.
Jeremy W. Verificeret køber 24th May 2017
Jeg har fået systemet til stede i en uge, og der er en konkret forbedring i plantesundhed og vækst. Udstyret selv er fremragende og nem at bruge, og god service fra co2 supermarked Jeg har fået systemet til stede i en uge, og der er en konkret forbedring i plantesundhed og vækst. Udstyret selv er fremragende og nem at bruge, og god service fra co2 supermarked
Se flere anmeldelser  Loading

Systemindhold

Klik på et emne for at få flere oplysninger

Precision Regulator CO2 Bubble Counter med integreret kontrolventil
Precision Regulator CO2 Bubble Counter med integreret kontrolventil
Højkvalitets metal Precision Bubble Counter direkte til regulatorens nåleventil. Den har en integreret kontraventil for at forhindre vandtypen / tilbagestrømningen.
Ultimate Dual Stage CO2 Regulator med 12V DC Solenoid og Pisco Valve
Ultimate Dual Stage CO2 Regulator med 12V DC Solenoid og Pisco Valve
Vores Ultimate regulator er designet til brug specielt med akvarier, og det er designet med to trin for at forhindre enden af ​​tankdumpen, justerbart arbejdstryk, 12V-solenoid (med nettransformator), dobbelttryksmålere og præcisionsnålventil til nøjagtig doseringskontrol.
 
 
50mm Bazooka Atomizer (op Til 100L)
50mm Bazooka Atomizer (op Til 100L)
De utroligt små bobler fremstillet af en 50mm Bazooka Atomizer Diffuser har et stort overfladeareal, der giver utrolige diffusionshastigheder.
Komplet CO2 Drop Checker Kit
Komplet CO2 Drop Checker Kit
Et drop checker kit ændrer farve for at indikere CO2 koncentration i akvariet. Gør det muligt at indstille CO2 dosering specifikt til dit akvariums behov.
 
 
12V DC Solenoid Transformer UK Plug
12V DC Solenoid Transformer UK Plug
Vores 12v DC Solenoid transformator vil betjene regulatorer med en passende 12V elektromagnetisk spole. Den leveres med en 3-bens stik i UK-stil.
Pisco Flow Controller til Bubble Counter Adapter
Pisco Flow Controller til Bubble Counter Adapter
Denne adapter bruges til at forbinde vores sortiment af regulatorbobletællere til Pisco precision flow controller.
Stærk sugeklemme til 6 mm slange (2 stk.)
Stærk sugeklemme til 6 mm slange (2 stk.)
Sæt dit rør sikkert på siden af ​​dit akvarium ved hjælp af disse stærke sugeklemmer. Lavet til 6 mm ydre diameter rør.
4 / 6mm Klar Polyurethan CO2 Resistent Slange
4 / 6mm Klar Polyurethan CO2 Resistent Slange
Polyuretanrør er modstandsdygtig overfor CO2, hvilket giver dig ro i sindet om, at dit trykbehandlede CO2-system vil være lækagerfrit og effektivt i mange år fremover.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt