Global levering
Vi sender globalt
Top-rated service
Fremragende Kundeanmeldelser
Gratis Retur
100% tilfredshed garanteret
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme Dag Dispatch
Ugedag Ordrer Placeret Før 3:00
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Hjem > Adaptere Til CO2 Regulatorer > Disponible CO2 Cylinder Adaptere > Adapter Til Disponible Co2-cylindre

Adapter Til Disponible CO2-cylindre

117,49 kr
Adapter til disponible CO2-cylindre
17,99 kr
Tætning / vaskemaskine til engangs cylinderadapter (2 stk.)
 
 

Nøgle Fakta

  • Brug engangs CO2-cylindre som din CO2-kilde.
  • Konverterer engangs CO2-cylindertråd (M10x1) til DIN477 / JIS m22-14 / BS 341 nr. 8 / W21.8-14 /.860 "x 1/14 (dækker UK, Europa og Asien).
  • Brug din eksisterende CO2 regulator uden nogen ændringer.
  • Robust design og fremstilling - vil vare hele livet.
  • Nem installation.

Beskrivelse

Denne adapter giver dig mulighed for at tilslutte en standard CO2-regulator (med DIN477 / JIS m22-14 / W21.8-14 /.860 "x 1/14 møtrikker - dækker UK, Europa og Asien) til en disponibel / svejsende CO2-cylinder. Hurtig og nem installation.

Disponible CO2-cylindre er tilgængelige fra en bred vifte af detailhandlere, herunder DIY butikker og bilvedligeholdelsesbutikker, hvilket sikrer, at CO2-forsyning altid er let at opnå.

Instruktioner

 

kunde anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

Individuelle anmeldelser

Dennis J. Verificeret køber 27th Sep 2019
Arbejdede meget godt, tak Den. Arbejdede meget godt, tak Den.
James M. Verificeret køber 2nd Apr 2019
Robust og enkel nok til at bruge, hvis du følger instruktionerne. Jeg vedtog dårlig praksis fra et gammelt system og påvirkede et problem ved dissociering på grund af et resttryk, som jeg ikke tidligere havde stødet på, og derfor tabte jeg en lille pin fra adapterens inderside. Kontaktede kundeservice, og de var fantastiske, så glade for at anbefale på denne kendsgerning alene. Ved korrekt Læs mere... Robust og enkel nok til at bruge, hvis du følger instruktionerne. Jeg vedtog dårlig praksis fra et gammelt system og påvirkede et problem ved dissociering på grund af et resttryk, som jeg ikke tidligere havde stødet på, og derfor tabte jeg en lille pin fra adapterens inderside. Kontaktede kundeservice, og de var fantastiske, så glade for at anbefale på denne kendsgerning alene. Ved korrekt installation fungerede adapteren perfekt uden problemer.
Richard W. Verificeret køber 10th Feb 2019
Perfekt pasform til at tillade tilslutning til min backup engangs cylinder Perfekt pasform til at tillade tilslutning til min backup engangs cylinder
Massimo V. Verificeret køber 3rd Jan 2019
Denne lille og dyrebare gadget skruet på opladningsadapterens udgang gør det muligt at genopfylde cylindre med M10x1-tilslutning. Det er også flared for at kunne strammes med en passende nøgle. Fremragende og uopnåelig. Det er en del af et sæt sammen med udskiftningspakningerne og opladningsadapteren. De enkelte stykker siger lidt, men synergien og det arbejde, de laver sammen er af første orden Læs mere... Denne lille og dyrebare gadget skruet på opladningsadapterens udgang gør det muligt at genopfylde cylindre med M10x1-tilslutning. Det er også flared for at kunne strammes med en passende nøgle. Fremragende og uopnåelig. Det er en del af et sæt sammen med udskiftningspakningerne og opladningsadapteren. De enkelte stykker siger lidt, men synergien og det arbejde, de laver sammen er af første orden for dem, der er lidenskabelige. Amabile.
Graham O. Verificeret køber 19th Dec 2018
Igen hvordan vurderer du ydeevnen af et metalstykke Igen hvordan vurderer du ydeevnen af et metalstykke
Mr P. Verificeret køber 20th Oct 2018
Meget god kvalitet, bare sørg for ikke at stramme. Meget god kvalitet, bare sørg for ikke at stramme.
Raymond M. Verificeret køber 9th Jul 2018
Fantastisk vare, nu kan jeg passe en ordentlig regulator til engangs svejsecylindre. Jeg har haft to regulatorer, der er designet til at passe til disse cylindre, men har haft problemer med dem begge. Det kostede mig det samme at købe denne adapter og en anstændig tvillingmåleregulator som de små regulatorer kostede. Så hvis den anstændige regulator fejler, ville det kun koste omkring £ Læs mere... Fantastisk vare, nu kan jeg passe en ordentlig regulator til engangs svejsecylindre. Jeg har haft to regulatorer, der er designet til at passe til disse cylindre, men har haft problemer med dem begge. Det kostede mig det samme at købe denne adapter og en anstændig tvillingmåleregulator som de små regulatorer kostede. Så hvis den anstændige regulator fejler, ville det kun koste omkring £ 15 at være op og køre igen. Anbefales til alle svejsere med engangsbeholdere.
Davide S. Verificeret køber 27th Apr 2018
Fantastisk produkt fungerer godt Fantastisk produkt fungerer godt
Alan D. Verificeret køber 16th Dec 2017
Behøver at være meget forsigtig med ikke at stramme over ved tilslutning til engangsbærer Co2-beholder, ellers vil beskadigelsen blive beskadiget. God kvalitetskonstruktion foretrækker dog SodaStream. Behøver at være meget forsigtig med ikke at stramme over ved tilslutning til engangsbærer Co2-beholder, ellers vil beskadigelsen blive beskadiget. God kvalitetskonstruktion foretrækker dog SodaStream.
Dimitris L. Verificeret køber 23rd Oct 2017
Passer perfekt til enhver engangskolonne Passer perfekt til enhver engangskolonne
Se flere anmeldelser  Loading
Stående billede af Disposable CO2 Cylinder Adapter
Klik på billedet for at se fuld skærm

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt