Global levering
Vi sender globalt
Top-rated service
Fremragende Kundeanmeldelser
Gratis Retur
100% tilfredshed garanteret
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme Dag Dispatch
Ugedag Ordrer Placeret Før 3:00
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Hjem > Komplet Aquarium CO2 System Kits > Enkeltstående CO2-systemer > Pro Aquarium Co2-system Til Plantet Tank 20l - 500l +

Pro Aquarium CO2 System Til Aquarium 50L - 500L

1 320,49 kr

Systemtilpasning

Opdater indkøbsvogn
 

Nøgle Fakta

  • Regulator med regulerbart udgangstryk, præcisionsnålventil, dobbelttrykmålere og 12V DC magnetventil (lysnettet transformer inkluderet) til tidsstyring af CO2-dosering.
  • Precision regulator boble tæller.
  • Højtydende CO2-diffusor.
  • Let CO2-adapter (valgfrit).
  • Drop checker-kit til korrekt CO2-dosering.
  • 3m Polyurethan-slange i høj kvalitet.
  • 4 x Sugeklips til ryddig slange.
 

Beskrivelse

Pro Aquarium CO2-systemet med justerbart udgangstryk kombinerer høj ydeevne og kvalitet til en overkommelig pris, idet hver komponent tjener en vigtig funktion til et meget effektivt CO2-system.

CO2-regulatoren har justerbart outputtryk for at sikre, at det kan imødekomme ethvert akvariums behov, uanset om det er stort eller lille. Den højkvalitets 12V DC solenoid (lysnettet transformer inkluderet) gør det muligt at kontrollere doseringen, så CO2 kan doseres til tider og intervaller, du vælger. 12V DC solenoid giver sikker, lav temperatur og garanteret ingen støjdrift. Præcisionsnålventilen og bobeltælleren giver mulighed for let at opnå din nødvendige CO2-dosis.

For at sikre de bedste niveauer af CO2-diffusion opnås en 'forstøverdiffusor'. Fordi boblerne, de producerer, er utroligt små ('atomstørrelse'). Fordi boblen er så lille, diffunderes den mere effektivt i akvarievandet end større bobler produceret af andre diffusorer og giver derfor utroligt høje diffusionsniveauer. Det betyder, at meget lidt CO2 spildes, hvilket sparer penge på lang sigt.

En dråbechecker er inkluderet i CO2-systemet, som bruges til let at indstille den rigtige CO2-dosis til dit akvarium. Uden en dråbe-checker skulle du i det væsentlige bare gætte på, hvor meget CO2 der skal doseres; en dråbe checker ændrer farve for at afspejle om du doserer for meget, for lidt eller det rigtige beløb.

(valgfri) pH-regulator sætter din CO2-dosering på auto-pilot og sikrer, at CO2 kun doseres i akvariet, når det er nødvendigt. Når du bruges sammen med dråbe-checkeren, kan du sikre dig, at dine CO2- og pH-niveauer forbliver konstante for at give de mest stabile vækstbetingelser for planterne, men samtidig hjælpe med at reducere algevækst.

(Valgfri) 'Let CO2-adapter' giver dig muligheden for at skaffe den nødvendige CO2-cylinder fra en række bekvemme placeringer og endda butikker på gaden. At sikre, at den krævede gas til dit CO2-system er let og let tilgængeligt. Vælg blot hvilken adapter du ønsker; SodaStream-, engangs- eller Paintball-cylindre.

CO2-systemet leveres også med alle andre nødvendige ting, inklusive 3 m polyurethan-rør, sugeklemmer og boble-tæller.
 

kunde anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

Individuelle anmeldelser

Jean P. Verificeret køber 16th Jul 2020
Et komplet sæt kan være lidt dyrere end hvad der findes på internettet, men med klare og effektive tutorials og en effektiv, kompetent og tilgængelig eftersalgsservice Et komplet sæt kan være lidt dyrere end hvad der findes på internettet, men med klare og effektive tutorials og en effektiv, kompetent og tilgængelig eftersalgsservice
John T. Verificeret køber 31st May 2020
Fremragende produkt fungerer rigtig godt, jeg havde et problem med det at forsegle montagen på min CO2 FE. Jeg beskeder dem, og de svarede og sendte mig ekstra skiver den dag problemet blev løst. Fremragende produkt fungerer rigtig godt, jeg havde et problem med det at forsegle montagen på min CO2 FE. Jeg beskeder dem, og de svarede og sendte mig ekstra skiver den dag problemet blev løst.
Peter J. Verificeret køber 10th May 2020
Fantastisk service. Produkt godt bygget og let at bruge Fantastisk service. Produkt godt bygget og let at bruge
Tobias L. Verificeret køber 18th Mar 2020
Masser af penge og skræmmende at bestille, som nybegynder jeg er. Men det var helt unødvendigt, fordi det var hurtigt at få tingene hjem, og når jeg engang lykkedes mig at skrue alle tingene sammen, fungerer det helt efter alle kunstens regler. Masser af penge og skræmmende at bestille, som nybegynder jeg er. Men det var helt unødvendigt, fordi det var hurtigt at få tingene hjem, og når jeg engang lykkedes mig at skrue alle tingene sammen, fungerer det helt efter alle kunstens regler.
Ricardo R. Verificeret køber 22nd Feb 2020
Så langt så godt. Materialer af god kvalitet. Så langt så godt. Materialer af god kvalitet.
Martin K. Verificeret køber 9th Jan 2020
Meget godt kit og godt prissat, et par tandbørnsproblemer, men kun fordi jeg ikke har gjort det før. mine planter har ændret sig i farve og i størrelse allerede tak meget tak. Meget godt kit og godt prissat, et par tandbørnsproblemer, men kun fordi jeg ikke har gjort det før. mine planter har ændret sig i farve og i størrelse allerede tak meget tak.
Fadi A. Verificeret køber 26th Dec 2019
Hurtig levering, havde ikke tid til at prøve selve produktet endnu, virker lovende Hurtig levering, havde ikke tid til at prøve selve produktet endnu, virker lovende
Vince O. Verificeret køber 3rd Jul 2019
Førsteklasses service fra et førsteklasses firma Førsteklasses service fra et førsteklasses firma
Stephen C. Verificeret køber 3rd Jul 2019
Stor værdi for pengene at få pakken end at købe et emne ad gangen Stor værdi for pengene at få pakken end at købe et emne ad gangen
David T. Verificeret køber 20th Jun 2019
fremragende produkt og service, meget hjælpsomme og knowledgable personale, kunne ikke gør nok for at hjælpe mig, anbefales fremragende produkt og service, meget hjælpsomme og knowledgable personale, kunne ikke gør nok for at hjælpe mig, anbefales
Se flere anmeldelser  Loading

Systemindhold

Klik på et emne for at få flere oplysninger

CO2-regulator med magnetventil, dobbeltmålere og justerbart outputtryk
CO2-regulator med magnetventil, dobbeltmålere og justerbart outputtryk
Designet til brug specifikt med akvarier; det har et let tilpasset design, justerbart arbejdstryk, magnetventil, dobbelttrykmålere og præcisionsnålventil. Regulatoren passer til cylindere både lodrette og vandrette ventiler.
 
 
60mm Bazooka Atomizer (op Til 200L)
60mm Bazooka Atomizer (op Til 200L)
De utrolig små bobler produceret af en 60mm Bazooka Atomizer Diffuser har et stort overfladeareal, der giver utrolige diffusionshastigheder.
Komplet CO2 Drop Checker Kit
Komplet CO2 Drop Checker Kit
Et drop checker kit ændrer farve for at indikere CO2 koncentration i akvariet. Gør det muligt at indstille CO2 dosering specifikt til dit akvariums behov.
Regulator CO2-bobeltæller med indbygget kontrolventil
Regulator CO2-bobeltæller med indbygget kontrolventil
Denne boble tæller fastgøres til udgangen fra din regulator og har også en integreret tilbageslagsventil for at forhindre vandafvanding fra akvariet ind i regulatoren.
Stærk sugeklemme til 6 mm slange (2 stk.)
Stærk sugeklemme til 6 mm slange (2 stk.)
Sæt dit rør sikkert på siden af ​​dit akvarium ved hjælp af disse stærke sugeklemmer. Lavet til 6 mm ydre diameter rør.
4 / 6mm Klar Polyurethan CO2 Resistent Slange
4 / 6mm Klar Polyurethan CO2 Resistent Slange
Polyuretanrør er modstandsdygtig overfor CO2, hvilket giver dig ro i sindet om, at dit trykbehandlede CO2-system vil være lækagerfrit og effektivt i mange år fremover.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt