Global levering
Vi sender globalt
Top-rated service
Fremragende Kundeanmeldelser
Gratis Retur
100% tilfredshed garanteret
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme Dag Dispatch
Ugedag Ordrer Placeret Før 3:00
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Hjem > Komplet Aquarium CO2 System Kits > Enkeltstående CO2-systemer > Pro Aquarium Co2-system Med Justerbart Tryk For Plantet Tank 20l - 500l +

Pro Aquarium CO2-system Med Justerbart Tryk Til Aquarium 50L - 500L

1 274,49 kr

Systemtilpasning

Opdater indkøbsvogn
 
 

Nøgle Fakta

  • Regulator med justerbart udgangstryk, præcision Pisco-nåleventil, dobbelttrykmålere og 12V DC-magnetventil (lysnettet transformer inkluderet) til tidsstyret kontrol af CO2-dosering.
  • Precision regulator boble tæller.
  • Højtydende CO2-diffusor.
  • Let CO2-adapter (valgfrit).
  • Drop checker-kit til korrekt CO2-dosering.
  • 3m Polyurethan-slange i høj kvalitet.
  • 4 x Sugeklips til ryddig slange.

Beskrivelse

Pro Aquarium CO2-systemet med justerbart udgangstryk kombinerer høj ydeevne og kvalitet til en overkommelig pris, idet hver komponent tjener en vigtig funktion for et meget effektivt CO2-system.

CO2-regulatoren har justerbart outputtryk for at sikre, at det kan imødekomme ethvert akvariums behov, uanset om det er stort eller lille. Den højkvalitets 12V DC solenoid (lysnettet transformer inkluderet) gør det muligt at kontrollere doseringen, så CO2 kan doseres til tider og intervaller, du vælger. 12V DC solenoid giver sikker, lav temperatur og garanteret ingen støjdrift. Den præcise Pisco-nåleventil og bobeltæller giver dig mulighed for let at opnå din nødvendige CO2-dosis.

For at sikre de bedste niveauer af CO2-diffusion opnås en 'forstøverdiffusor'. Fordi boblerne, de producerer, er utroligt små ('atomstørrelse'). Fordi boblen er så lille, diffunderes den mere effektivt i akvarievandet end større bobler produceret af andre diffusorer og giver derfor utroligt høje diffusionsniveauer. Det betyder, at meget lidt CO2 spildes, hvilket sparer penge på lang sigt.

En dråbechecker er inkluderet i CO2-systemet, der bruges til let at indstille den rigtige CO2-dosis til dit akvarium. Uden en dråbe checker ville du i det væsentlige bare gætte på, hvor meget CO2 der skal doseres; en dråbe tjek skifter farve for at afspejle om du doserer for meget, for lidt eller det rigtige beløb.

(valgfri) pH-regulator sætter din CO2-dosering på auto-pilot og sikrer, at CO2 kun doseres i akvariet, når det er nødvendigt. Når det bruges sammen med dråbe-checkeren, kan du sikre dig, at dine CO2- og pH-niveauer forbliver konstante for at give de mest stabile vækstbetingelser for planterne, men samtidig hjælpe med at reducere algevækst.

(Valgfri) 'Let CO2-adapter' giver dig muligheden for at købe den krævede CO2-cylinder fra en række praktiske placeringer og endda butikker på gaden. At sikre, at den krævede gas til dit CO2-system er let og let tilgængeligt. Vælg blot hvilken adapter du ønsker; SodaStream-, engangs- eller Paintball-cylindre.

CO2-systemet leveres også med alle andre nødvendige ting, inklusive 3 m polyurethan-rør, sugeklemmer og boble-tæller.
 

kunde anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

Individuelle anmeldelser

Vince O. Verificeret køber 3rd Jul 2019
Førsteklasses service fra et førsteklasses firma Førsteklasses service fra et førsteklasses firma
Stephen C. Verificeret køber 3rd Jul 2019
Stor værdi for pengene at få pakken end at købe et emne ad gangen Stor værdi for pengene at få pakken end at købe et emne ad gangen
David T. Verificeret køber 20th Jun 2019
fremragende produkt og service, meget hjælpsomme og knowledgable personale, kunne ikke gør nok for at hjælpe mig, anbefales fremragende produkt og service, meget hjælpsomme og knowledgable personale, kunne ikke gør nok for at hjælpe mig, anbefales
Leslie S. Verificeret køber 15th May 2019
Opsætning af instruktioner online er fremragende. Alle arbejder perfekt, brillant pakket og def problemfri installation Opsætning af instruktioner online er fremragende. Alle arbejder perfekt, brillant pakket og def problemfri installation
Martin D. Verificeret køber 13th Mar 2019
Fantastisk produkt og enkel opsætning. Planterne trives! Holdet var mest nyttigt via email med rådgivning. Strålende! Fantastisk produkt og enkel opsætning. Planterne trives! Holdet var mest nyttigt via email med rådgivning. Strålende!
Helle R. Verificeret køber 29th Jan 2019
Alt i alt er det et godt system, og endog muligt at regne ud for nybegyndere, som mig selv. Alt i alt er det et godt system, og endog muligt at regne ud for nybegyndere, som mig selv.
Phil F. Verificeret køber 9th Jan 2019
Jeg har fået mit CO2 system opsætning i et par uger nu, og jeg er meget imponeret over det. Alt fungerer som det skal, og mine planter vokser som om det ikke er i morgen. Jeg har fået mit CO2 system opsætning i et par uger nu, og jeg er meget imponeret over det. Alt fungerer som det skal, og mine planter vokser som om det ikke er i morgen.
Chris B. Verificeret køber 25th Nov 2018
let at bestille, fleksibelt valg og ankom hurtigt let at bestille, fleksibelt valg og ankom hurtigt
Steven . Verificeret køber 9th Nov 2018
Dette er mit første co2-system, og som sådan var jeg lidt bekymret over det hele fra at sætte det op til fiskens velvære. Før jeg købte jeg e-mailet co2 supermarked for rådgivning om hvilket system der bedst passer til mine behov, fik jeg et hurtigt svar med råd og anbefaling, jeg tog springet og bestilte systemet, som ankom den næste dag. Når du modtager din ordreformation e-mail, indeholder Læs mere... Dette er mit første co2-system, og som sådan var jeg lidt bekymret over det hele fra at sætte det op til fiskens velvære. Før jeg købte jeg e-mailet co2 supermarked for rådgivning om hvilket system der bedst passer til mine behov, fik jeg et hurtigt svar med råd og anbefaling, jeg tog springet og bestilte systemet, som ankom den næste dag. Når du modtager din ordreformation e-mail, indeholder den links om, hvordan du opsætter systemet, jeg så disse videoer et par gange og fulgte dem med brevet, der medførte en problemfri opsætning. Systemet har kørt uden problemer overhovedet, og jeg kan allerede se fordelene i plantevæksten og kraften. Fiskens opførsel ændres aldrig eller ændres. Så alt går godt. Den eneste beklagelse jeg har er, har jeg aldrig købt systemet tidligere. Jeg bruger sodastream co2 og boblen tæller 1 boble per sekund. Tilsluttet en timerkontakt, så systemet tændes to timer, før lyset tændes og slukker en time før lyset ud.
Alan G. Verificeret køber 18th Sep 2018
Mit andet CO2-system fra co2 supermarked til min anden tank på mit kontor, og igen modtaget fremragende service og produkter. Jeg kan meget anbefale disse fyre til alle, der leder efter et co2-system. Mit andet CO2-system fra co2 supermarked til min anden tank på mit kontor, og igen modtaget fremragende service og produkter. Jeg kan meget anbefale disse fyre til alle, der leder efter et co2-system.
Se flere anmeldelser  Loading

Systemindhold

Klik på et emne for at få flere oplysninger

CO2-regulator med magnetventil, dobbeltmålere og justerbart outputtryk
CO2-regulator med magnetventil, dobbeltmålere og justerbart outputtryk
Designet til brug specifikt med akvarier; det har et let tilpasset design, justerbart arbejdstryk, magnetventil, dobbelttrykmålere og præcisionsnålventil. Regulatoren passer til cylindere både lodrette og vandrette ventiler.
 
 
60mm Bazooka Atomizer (op Til 200L)
60mm Bazooka Atomizer (op Til 200L)
De utrolig små bobler produceret af en 60mm Bazooka Atomizer Diffuser har et stort overfladeareal, der giver utrolige diffusionshastigheder.
Komplet CO2 Drop Checker Kit
Komplet CO2 Drop Checker Kit
Et drop checker kit ændrer farve for at indikere CO2 koncentration i akvariet. Gør det muligt at indstille CO2 dosering specifikt til dit akvariums behov.
Regulator CO2 Bubble Counter med indbygget kontrolventil
Regulator CO2 Bubble Counter med indbygget kontrolventil
Denne sølv messingbobletæller er knyttet til udgangen af ​​din regulator og har også en integreret kontraventil for at forhindre vandrensning.
Pisco Flow Controller til Bubble Counter Adapter
Pisco Flow Controller til Bubble Counter Adapter
Denne adapter bruges til at forbinde vores sortiment af regulatorbobletællere til Pisco precision flow controller.
Stærk sugeklemme til 6 mm slange (2 stk.)
Stærk sugeklemme til 6 mm slange (2 stk.)
Sæt dit rør sikkert på siden af ​​dit akvarium ved hjælp af disse stærke sugeklemmer. Lavet til 6 mm ydre diameter rør.
4 / 6mm Klar Polyurethan CO2 Resistent Slange
4 / 6mm Klar Polyurethan CO2 Resistent Slange
Polyuretanrør er modstandsdygtig overfor CO2, hvilket giver dig ro i sindet om, at dit trykbehandlede CO2-system vil være lækagerfrit og effektivt i mange år fremover.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt