Global levering
Vi sender globalt
Top-rated service
Fremragende Kundeanmeldelser
Gratis Retur
100% tilfredshed garanteret
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme Dag Dispatch
Ugedag Ordrer Placeret Før 3:00
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Hjem > Komplet Aquarium CO2 System Kits > Dual Stage CO2 Systems > Det Ultimative Co2-system Med Dobbelt Fase Til Plantet Akvarietank 20l - 500l +

Det Ultimative CO2-system Med Dobbelt Fase Til Plantet Akvarietank 20L - 500L +

1 823,49 kr

Systemtilpasning

Opdater indkøbsvogn
 
 

Nøgle Fakta

  • Øverst i området Ultimate Dual Stage Regulator med justerbart udgangstryk, præcision Pisco-nåleventil, dobbelttrykmålere og 12V DC magnetventil til tidsstyret kontrol af CO2-dosering (lysnettet transformer inkluderet).
  • Præcise bobetæller.
  • Let CO2-adapter (valgfrit).
  • Højtydende CO2-diffusor.
  • Dropchecker for korrekt CO2-dosering.
  • Plantegødning til komplet plantenæring.
  • 3m Polyurethan-slange i høj kvalitet.
  • 4 x Sugeklips til ryddig slange.

Beskrivelse

Det ultimative CO2-system med to faser giver det meget højeste niveau for ydeevne og kontrol til din CO2-dosering af akvarium. Hver komponent i systemet er den allerbedste tilgængelige og oser af kvalitet.

Den ultimative Dual Stage CO2-regulator leveres med en 12v DC magnetventil i høj kvalitet, der giver sikker, lav temperatur og garanteret ingen støjdrift. En Pisco-nåleventil med høj præcision er installeret som standard og giver hurtig, nøjagtig og nem justering af CO2-dosering, så den nøjagtige dosis kan opnås og vedligeholdes med akkompagnement af præcisionsbobeltælleren. Det justerbare outputtryk sikrer, at regulatoren kan imødekomme ethvert akvariums behov, fra et 30L nanoakvarium til et 3000L liter akvarium ved hjælp af 6 diffusorer.

Solenoidet til regulatoren er tilsluttet (valgfri) pH-regulator, som kontinuerligt overvåger pH-niveauet i akvariet og tænder og slukker CO2 i overensstemmelse hermed for at opretholde stabile pH- og CO2-niveauer. Brugt sammen med Drop Checker kan du identificere det optimale pH og CO2 niveau for dit akvarium og vedligeholde de nøjagtige parametre. Tilvejebringelse af disse stabile forhold vil fremme sundere plantevækst og også hjælpe med at hæmme algevækst.

Diffusorindstillingerne, der leveres med CO2-systemet, er i 'forstøver'-familien af diffusoren, der producerer utroligt små (' atomstore ') bobler, der let diffunderer i akvarievandet og giver enestående niveauer af diffusion. Dette betyder, at mere af CO2 absorberes og meget lidt CO2 spildes.

CO2, der diffunderes i akvarievandet, bruges af planterne under fotosyntesen, men for at vokse nye cellestrukturer har planterne brug for adgang til en lang række makro- og mikronæringsstoffer. Uden disse væsentlige byggesten vil planterne til sidst omgå, selv med tilsætning af CO2. Den (valgfri) plantegødning, der leveres med 'Ultimate Dual Stage CO2 System', vil give dine akvarieplanter alle de nødvendige næringsstoffer og elementer, de har brug for for at vokse og blomstre.

(Valgfri) 'Let CO2-adapter' giver dig muligheden for at bruge let tilgængelige CO2-cylindre som CO2-kilde til dit system. Ved hjælp af en adapter kan du enten bruge en SodaStream, en engangssvejsning eller en Paintball CO2-cylinder. Dette sikrer, at du altid vil være i stand til at skaffe gas til dit CO2-system på en omkostningseffektiv og bekvem måde fra high street-butikker.

At sammensætte alt dette sammen gør Ultimate Dual Stage CO2-systemet til det allerbedste akvarium CO2-system, som penge kan købe.
 

kunde anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

Individuelle anmeldelser

Debbie B. Verificeret køber 16th Sep 2019
En nybegynder til CO2-systemer, men denne virksomheds kundeservice og nyttige videoer er enestående. Alt udstyr ser ud til at være af god kvalitet, og jeg havde ingen problemer med at sætte det sammen og få det op og køre. Det har kun været i tanken i en uge, så jeg venter stadig på at se rigtige resultater, men baseret på hvad jeg har set hidtil, ville jeg ikke have noget problem med at anbefale En nybegynder til CO2-systemer, men denne virksomheds kundeservice og nyttige videoer er enestående. Alt udstyr ser ud til at være af god kvalitet, og jeg havde ingen problemer med at sætte det sammen og få det op og køre. Det har kun været i tanken i en uge, så jeg venter stadig på at se rigtige resultater, men baseret på hvad jeg har set hidtil, ville jeg ikke have noget problem med at anbefale
Keith B. Verificeret køber 26th Jul 2019
Fantastisk kit, har alt hvad der er behov for. Mine planter vokser bedre end nogensinde. Fantastisk kit, har alt hvad der er behov for. Mine planter vokser bedre end nogensinde.
Philip M. Verificeret køber 13th Jun 2019
Dette er mit første CO2-system og var villig til at bruge lidt ekstra til et højkvalitetssystem, og jeg blev ikke skuffet. Mine planter vokser rigtig godt og masser af perle på gang, som jeg aldrig har haft før. Dette er mit første CO2-system og var villig til at bruge lidt ekstra til et højkvalitetssystem, og jeg blev ikke skuffet. Mine planter vokser rigtig godt og masser af perle på gang, som jeg aldrig har haft før.
Tomas B. Verificeret køber 1st Jun 2019
Top kvalitet, og kom med stor instruktion, som gjorde det meget nemt at bruge. Højt anbefalet. Top kvalitet, og kom med stor instruktion, som gjorde det meget nemt at bruge. Højt anbefalet.
Chris J. Verificeret køber 24th Apr 2019
Dette er mit første CO2-system, så jeg havde mange spørgsmål før bestilling. CO2 Supermarket reagerede hurtigt og med meget gode detaljer, som lindrede alle mine bekymringer / forespørgsler. Jeg har fået dybtgående instruktioner via email før pakken ankom, så jeg vidste, hvordan man forbinder alt. Ordren ankom den næste dag som annonceret, alt var til stede og korrekt. Alle dele er af høj Læs mere... Dette er mit første CO2-system, så jeg havde mange spørgsmål før bestilling. CO2 Supermarket reagerede hurtigt og med meget gode detaljer, som lindrede alle mine bekymringer / forespørgsler. Jeg har fået dybtgående instruktioner via email før pakken ankom, så jeg vidste, hvordan man forbinder alt. Ordren ankom den næste dag som annonceret, alt var til stede og korrekt. Alle dele er af høj kvalitet, og jeg kunne forbinde alt uden problemer. Jeg har haft systemet i mere end 3 uger, og mine planter vokser bedre end nogensinde, så jeg er meget tilfreds med mit køb. Tak og godt klaret til CO2 Supermarket, jeg har anbefalet dine tjenester til en række af mine venner.
Craig L. Verificeret køber 16th Mar 2019
Fremragende kit med fantastisk kundeservice hvad mere kan du bede om !! Fremragende kit med fantastisk kundeservice hvad mere kan du bede om !!
Charlie T. Verificeret køber 28th Feb 2019
Hej gutter virkelig imponeret over levering og kvalitet af varer desværre gøre for dårligt helbred jeg har ikke haft chance for at installere det, men så snart jeg gør vil jeg forlade en ny anmeldelse hilsner Charlie Hej gutter virkelig imponeret over levering og kvalitet af varer desværre gøre for dårligt helbred jeg har ikke haft chance for at installere det, men så snart jeg gør vil jeg forlade en ny anmeldelse hilsner Charlie
Mike L. Verificeret køber 4th Aug 2018
Meget nyttigt at besvare mine spørgsmål og oplysninger før mit køb, da jeg lagde min ordre, ankom den næste dag. Kvaliteten er fremragende, meget nem at oprette og fungere godt. Meget nyttigt at besvare mine spørgsmål og oplysninger før mit køb, da jeg lagde min ordre, ankom den næste dag. Kvaliteten er fremragende, meget nem at oprette og fungere godt.
Paul M. Verificeret køber 11th Nov 2017
Alle førsteklasses kvalitetsvarer. Regulatoren skal vare for altid, da den er meget solid, velbygget og absolut en kvalitetsvare. Hvis læseren er interesseret, passer den til industristandard CO2-cylindre, der har BS341 # 8 / DIN477 # 6 regulatorforbindelser (jeg bruger en 6,35 kg CO2-cylinder). Et meget let system til at oprette og justere følgende CO2 Supermarket s fremragende on line instruktioner. Læs mere... Alle førsteklasses kvalitetsvarer. Regulatoren skal vare for altid, da den er meget solid, velbygget og absolut en kvalitetsvare. Hvis læseren er interesseret, passer den til industristandard CO2-cylindre, der har BS341 # 8 / DIN477 # 6 regulatorforbindelser (jeg bruger en 6,35 kg CO2-cylinder). Et meget let system til at oprette og justere følgende CO2 Supermarket s fremragende on line instruktioner. Anbefalede.
Simon L. Verificeret køber 19th Oct 2017
Kun ét ord er nødvendigt: fantastisk Kun ét ord er nødvendigt: fantastisk
Se flere anmeldelser  Loading

Systemindhold

Klik på et emne for at få flere oplysninger

Ultimate CO2-regulator med dobbelt fase med 12V DC magnetventil og Pisco Ventil
Ultimate CO2-regulator med dobbelt fase med 12V DC magnetventil og Pisco Ventil
Vores Ultimate regulator er designet til brug specifikt med akvarier og har dobbelttrinsdesign til at forhindre ende på tankdumpen, justerbart arbejdstryk, 12V solenoid (med nettransformator), dobbelttrykmålere og præcisionsnålventil til nøjagtig doseringskontrol.
 
 
60mm Bazooka Atomizer (op Til 200L)
60mm Bazooka Atomizer (op Til 200L)
De utrolig små bobler produceret af en 60mm Bazooka Atomizer Diffuser har et stort overfladeareal, der giver utrolige diffusionshastigheder.
Komplet CO2 Drop Checker Kit
Komplet CO2 Drop Checker Kit
Et drop checker kit ændrer farve for at indikere CO2 koncentration i akvariet. Gør det muligt at indstille CO2 dosering specifikt til dit akvariums behov.
Regulator CO2 Bubble Counter med indbygget kontrolventil
Regulator CO2 Bubble Counter med indbygget kontrolventil
Denne sølv messingbobletæller er knyttet til udgangen af ​​din regulator og har også en integreret kontraventil for at forhindre vandrensning.
Pisco Flow Controller til Bubble Counter Adapter
Pisco Flow Controller til Bubble Counter Adapter
Denne adapter bruges til at forbinde vores sortiment af regulatorbobletællere til Pisco precision flow controller.
Stærk sugeklemme til 6 mm slange (2 stk.)
Stærk sugeklemme til 6 mm slange (2 stk.)
Sæt dit rør sikkert på siden af ​​dit akvarium ved hjælp af disse stærke sugeklemmer. Lavet til 6 mm ydre diameter rør.
4 / 6mm Klar Polyurethan CO2 Resistent Slange
4 / 6mm Klar Polyurethan CO2 Resistent Slange
Polyuretanrør er modstandsdygtig overfor CO2, hvilket giver dig ro i sindet om, at dit trykbehandlede CO2-system vil være lækagerfrit og effektivt i mange år fremover.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt