Global levering
Vi sender globalt
Top-rated service
Fremragende Kundeanmeldelser
Gratis Retur
100% tilfredshed garanteret
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme Dag Dispatch
Ugedag Ordrer Placeret Før 3:00
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Hjem > Komplet Aquarium CO2 System Kits > Dual Stage CO2 Systems > Ultimate-se Co2-system Med Dobbelt Fase Til Plantet Akvarietank 20l - 500l +

Ultimate-SE CO2-system Med Dobbelt Fase Til Plantet Akvarietank 20L - 500L +

1 786,99 kr

Systemtilpasning

Opdater indkøbsvogn
 

Nøgle Fakta

  • Øverst i området Ultimate Dual Stage Regulator med justerbart udgangstryk, præcisionsnålventil, dobbelttrykmålere og 12V DC solenoid til tidsstyring af CO2-dosering (lysnettet transformer inkluderet).
  • Precision-bobeltæller.
  • Let CO2-adapter (valgfrit).
  • Højtydende CO2-diffusor.
  • Dropchecker for korrekt CO2-dosering.
  • Plantegødning til komplet plantenæring.
  • 3m Polyurethan-slange i høj kvalitet.
  • 4 x Sugeklips til ryddig slange.
 

Beskrivelse

Ultimate-SE CO2-system med dobbelt fase giver det meget højeste niveau af ydeevne og kontrol til din CO2-dosering af akvarium. Hver komponent i systemet er den allerbedste tilgængelige og oser af kvalitet.

Den ultimative Dual Stage CO2-regulator leveres med en 12v DC magnetventil i høj kvalitet, der giver sikker, lav temperatur og garanteret ingen støjdrift. En nåleventil med høj præcision er installeret som standard og giver hurtig, nøjagtig og nem justering af CO2-dosering, så den nøjagtige dosis kan opnås og vedligeholdes med akkompagnement af præcisionsbobeltælleren. Det justerbare outputtryk sikrer, at regulatoren kan imødekomme behovene i ethvert akvarium, fra et 30L nanoakvarium til et 3000L liter akvarium ved hjælp af 6 diffusorer.

Solenoidet til regulatoren er tilsluttet (valgfri) pH-regulator, som kontinuerligt overvåger pH-niveauet i akvariet og tænder og slukker CO2 i overensstemmelse hermed for at opretholde stabile pH- og CO2-niveauer. Brugt sammen med Drop Checker kan du identificere det optimale pH og CO2 niveau for dit akvarium og vedligeholde de nøjagtige parametre. Tilvejebringelse af disse stabile forhold vil fremme sundere plantevækst og også hjælpe med at hæmme algevækst.

Diffusorindstillingerne, der leveres med CO2-systemet, er i diffusionsfamilien 'forstøver', der producerer utroligt små ('atomstore') bobler, der let diffunderer i akvarievandet og giver enestående diffusionsniveauer. Dette betyder, at mere af CO2 absorberes og meget lidt CO2 spildes.

CO2, der diffunderes i akvarievandet, bruges af planterne under fotosyntesen, men for at vokse nye cellestrukturer har planterne brug for adgang til en lang række makro- og mikronæringsstoffer. Uden disse væsentlige byggesten vil planterne til sidst omgå, selv med tilsætning af CO2. Den (valgfri) plantegødning, der leveres med 'Ultimate Dual Stage CO2 System', vil give dine akvarieplanter alle de nødvendige næringsstoffer og elementer, de har brug for for at vokse og blomstre.

(Valgfri) 'Let CO2-adapter' giver dig muligheden for at bruge let tilgængelige CO2-cylindre som CO2-kilde til dit system. Ved hjælp af en adapter kan du enten bruge en SodaStream, en engangssvejsning eller en Paintball CO2-cylinder. Dette sikrer, at du altid vil være i stand til at skaffe gas til dit CO2-system på en omkostningseffektiv og bekvem måde fra store gade butikker.

At sammensætte alt dette sammen gør Ultimate Dual Stage CO2-systemet til det allerbedste akvarium CO2-system, som penge kan købe.
 

kunde anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

Individuelle anmeldelser

Howard D. Verificeret køber 21st Nov 2021
Meget venlige og hjælpsomme råd, før jeg købte dobbelttrinsregulatorsættet.. godt lavet, hurtigt oppe og kørende med fremragende instruktioner... Mærkede en forskel efter blot et par dage Meget venlige og hjælpsomme råd, før jeg købte dobbelttrinsregulatorsættet.. godt lavet, hurtigt oppe og kørende med fremragende instruktioner... Mærkede en forskel efter blot et par dage
Iain R. Verificeret køber 6th Nov 2021
Fantastisk system, virkelig glad og får et fremragende resultat efter et par ugers brug. Fantastisk system, virkelig glad og får et fremragende resultat efter et par ugers brug.
Robert M. Verificeret køber 1st Nov 2021
Virkelig fantastisk sæt, tøv ikke med at anbefale dette system til nogen Virkelig fantastisk sæt, tøv ikke med at anbefale dette system til nogen
Tom B. Verificeret køber 19th Oct 2021
Meget imponerende system, kan ikke fejl det. Planter vokser bedre, end de nogensinde har gjort. Meget imponerende system, kan ikke fejl det. Planter vokser bedre, end de nogensinde har gjort.
Phillip S. Verificeret køber 24th Sep 2021
Meget godt CO2 -system og service fra co2 supermarked. Meget godt CO2 -system og service fra co2 supermarked.
Adam S. Verificeret køber 28th Jul 2021
Alt perfekt, lige hvad jeg ønskede! Alt perfekt, lige hvad jeg ønskede!
Denis S. Verificeret køber 7th Jul 2021
Fantastisk kundeservice og godt produkt fra co2 supermarked. Jeg kommer tilbage igen! Fantastisk kundeservice og godt produkt fra co2 supermarked. Jeg kommer tilbage igen!
Mark M. Verificeret køber 18th May 2021
Fantastisk sæt, let at opsætte, alt hvad du behøver. Fantastisk sæt, let at opsætte, alt hvad du behøver.
Daniel K. Verificeret køber 16th May 2021
Jeg købte dette efter at have været gentagne gange svigtet af en anden dual stage regulator, der blev solgt af en anden sælger, og jeg har brugt det i et par måneder, og det har fungeret perfekt. Det er lidt dyrere, men kvaliteten er langt højere, og det er det værd. Jeg købte dette efter at have været gentagne gange svigtet af en anden dual stage regulator, der blev solgt af en anden sælger, og jeg har brugt det i et par måneder, og det har fungeret perfekt. Det er lidt dyrere, men kvaliteten er langt højere, og det er det værd.
David N. Verificeret køber 4th May 2021
Ankom i perfekt stand - meget tilfreds med dette. Penge godt brugt. Ankom i perfekt stand - meget tilfreds med dette. Penge godt brugt.
Se flere anmeldelser  Loading

Systemindhold

Klik på et emne for at få flere oplysninger

Ultimate-SE CO2-regulator med dobbelt fase
Ultimate-SE CO2-regulator med dobbelt fase
Vores Ultimate regulator er designet til brug specifikt med akvarier og har dobbelttrinsdesign til at forhindre ende på tankdumpen, justerbart arbejdstryk, 12V solenoid (med nettransformator), dobbelttrykmålere og præcisionsnålventil til nøjagtig doseringskontrol.
 
 
Lille Bazooka Atomizer (op Til 200L)
Lille Bazooka Atomizer (op Til 200L)
De utroligt små bobler produceret af en Bazooka Atomizer Diffuser har et stort overfladeareal, der giver utrolige diffusionshastigheder.
Komplet CO2 Drop Checker Kit
Komplet CO2 Drop Checker Kit
Et drop checker kit ændrer farve for at indikere CO2 koncentration i akvariet. Gør det muligt at indstille CO2 dosering specifikt til dit akvariums behov.
Regulator CO2-bobeltæller med indbygget kontrolventil
Regulator CO2-bobeltæller med indbygget kontrolventil
Denne boble tæller fastgøres til udgangen fra din regulator og har også en integreret tilbageslagsventil for at forhindre vandafvanding fra akvariet ind i regulatoren.
Stærk sugeklemme til 6 mm slange (2 stk.)
Stærk sugeklemme til 6 mm slange (2 stk.)
Sæt dit rør sikkert på siden af ​​dit akvarium ved hjælp af disse stærke sugeklemmer. Lavet til 6 mm ydre diameter rør.
4 / 6mm Klar Polyurethan CO2 Resistent Slange
4 / 6mm Klar Polyurethan CO2 Resistent Slange
Polyuretanrør er modstandsdygtig overfor CO2, hvilket giver dig ro i sindet om, at dit trykbehandlede CO2-system vil være lækagerfrit og effektivt i mange år fremover.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt