Global levering
Vi sender globalt
Top-rated service
Fremragende Kundeanmeldelser
Gratis Retur
100% tilfredshed garanteret
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme Dag Dispatch
Ugedag Ordrer Placeret Før 3:00
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Hjem > Komplet Aquarium CO2 System Kits > Dual Stage CO2 Systems > Ultimate-se Dual Stage CO2 System Til Planted Aquarium Tank 20l - 500l+

Ultimate-SE Dual Stage CO2 System Til Planted Aquarium Tank 20L - 500L+

1 518,49 kr

Systemtilpasning

Opdater indkøbsvogn
 

Nøgle Fakta

  • Top of the range Ultimate Dual Stage Regulator med justerbart udgangstryk, præcisionsnåleventil, dobbelte trykmålere og 12v DC solenoide til tidsstyret kontrol af CO2-dosering (nettransformator inkluderet).
  • Præcisions bobletæller.
  • Nem CO2-adapter (valgfri).
  • Højtydende CO2 diffuser.
  • Drop checker for korrekt CO2-dosering.
  • Plantegødning til komplet planteernæring.
  • 3m højkvalitets polyurethanslange.
  • 4 x sugeklemmer til ryddelige slanger.
 

Beskrivelse

Ultimate-SE Dual Stage CO2-systemet giver det allerhøjeste niveau af ydeevne og kontrol til dit akvarie CO2-dosering. Hver komponent i systemet er den allerbedste tilgængelige og oser af kvalitet.

Den ultimative dobbelttrins CO2-regulator kommer med en højkvalitets 12v DC magnetventil, der giver sikker, lav temperatur og garanteret ingen støjdrift. En højpræcisions nåleventil er installeret som standard og giver hurtig, præcis og nem justering af CO2-dosering, så den nøjagtige dosis kan opnås og vedligeholdes med akkompagnement af præcisionsbobletælleren. Det justerbare udgangstryk sikrer, at regulatoren kan opfylde behovene i ethvert akvarium, fra et 30L nano-akvarie til et 3000L-liters akvarium ved hjælp af 6 diffusorer.

Regulatorens magnetventil kan sættes i et normalt timerstik og indstilles til at dosere CO2 i samme periode som akvariebelysningen. Ved hjælp af den medfølgende Drop Checker kan du identificere det optimale CO2-niveau for dit akvarium og vedligeholde de nøjagtige parametre. At give disse stabile forhold vil fremme sundere plantevækst og også hjælpe med at hæmme algevækst.

Diffusormulighederne, der følger med CO2-systemet, er i 'atomizer'-familien af diffusorer, som producerer utroligt små ('atom-størrelse') bobler, der let diffunderer ind i akvarievandet og giver exceptionelle niveauer af diffusion. Det betyder, at mere af CO2'en 'optages', og meget lidt CO2 går til spilde.

Den CO2, der spredes i akvarievandet, bruges af planterne under fotosyntesen, men for at kunne dyrke nye cellestrukturer har planterne brug for adgang til en bred vifte af makro- og mikronæringsstoffer. Uden disse essentielle byggesten vil planterne til sidst gå til grunde, selv med tilsætning af CO2. Den (valgfri) plantegødning, der følger med 'Ultimate Dual Stage CO2 System', vil give dine akvarieplanter alle de nødvendige næringsstoffer og elementer, de har brug for for at vokse og blomstre.

Den (valgfri) 'Easy CO2-adapter' giver dig mulighed for at bruge let tilgængelige CO2-cylindre som CO2-kilde til dit system. Ved at bruge en adapter kan du bruge enten en SodaStream, en engangssvejsning eller en Paintball CO2 cylinder. Dette sikrer, at du altid vil være i stand til at hente gassen til dit CO2-system på en omkostningseffektiv og bekvem måde fra gadebutikker.

Ved at sætte alt dette sammen gør det Ultimate Dual Stage CO2-systemet til det allerbedste akvarie-CO2-system, man kan købe for penge.
 

kunde anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

Individuelle anmeldelser

Darren H. Verificeret køber 17th May 2022
fantastiske produkter og planterne elsker deres co2! fantastiske produkter og planterne elsker deres co2!
Colin M. Verificeret køber 11th May 2022
Fantastisk produkt og service kan varmt anbefales Fantastisk produkt og service kan varmt anbefales
Harry W. Verificeret køber 9th May 2022
Nem at bruge med klare instruktioner, der blev sendt på e-mail efter bestilling, og alt fungerer godt og producerer en lind strøm af små bobler. Solenoiden fungerer godt og fantastisk til at kunne time doseringsskemaet. Nem at bruge med klare instruktioner, der blev sendt på e-mail efter bestilling, og alt fungerer godt og producerer en lind strøm af små bobler. Solenoiden fungerer godt og fantastisk til at kunne time doseringsskemaet.
John D. Verificeret køber 7th May 2022
Jeg er en nybegynder til co2-systemet og var lidt betænkelig, da jeg ikke lige er, hvad man ville kalde "handy", men det var virkelig nemt at sammensætte selv for mig! Diffuseren bobler pænt afsted, og jeg justerede co2'en over et par dage, så dropcheckeren er en lysegrøn farve. Planterne perler, så jeg tror det betyder, at de nyder co2! Jeg er en nybegynder til co2-systemet og var lidt betænkelig, da jeg ikke lige er, hvad man ville kalde "handy", men det var virkelig nemt at sammensætte selv for mig! Diffuseren bobler pænt afsted, og jeg justerede co2'en over et par dage, så dropcheckeren er en lysegrøn farve. Planterne perler, så jeg tror det betyder, at de nyder co2!
Nick D. Verificeret køber 26th Apr 2022
Fremragende produkt, ingen klager overhovedet! Fremragende produkt, ingen klager overhovedet!
Jack S. Verificeret køber 23rd Apr 2022
Jeg bestilte 3:30 tirsdag, og den var hos mig før kl. 10 næste morgen - utrolig service. Når jeg kiggede igennem alt, var jeg imponeret over kvaliteten, og især regulatoren ser ud til at være rigtig rigtig god. Opsætningen var en tumult og brugte et par dage på at justere CO2'en for at få de rigtige niveauer (dråbekontrollen er meget nyttig), Læs mere... Jeg bestilte 3:30 tirsdag, og den var hos mig før kl. 10 næste morgen - utrolig service. Når jeg kiggede igennem alt, var jeg imponeret over kvaliteten, og især regulatoren ser ud til at være rigtig rigtig god. Opsætningen var en tumult og brugte et par dage på at justere CO2'en for at få de rigtige niveauer (dråbekontrollen er meget nyttig), men nu er alt på autopilot, og jeg er virkelig spændt på at se, hvilken forskel det vil gøre.
Robert H. Verificeret køber 15th Apr 2022
Fantastisk sæt til at starte med. Fantastisk sæt til at starte med.
Laurrie S. Verificeret køber 12th Apr 2022
Den positive feedback fra andre er fortjent! Fantastisk produkt og god service, jeg kan heller ikke tage fejl! Den positive feedback fra andre er fortjent! Fantastisk produkt og god service, jeg kan heller ikke tage fejl!
Jan W. Verificeret køber 8th Apr 2022
En ven købte dette system for et par måneder siden, og jeg så mig selv den enorme forbedring, det gjorde, og de anbefalede stærkt dette system, så jeg havde ingen forbehold for at købe det til mig selv. Fantastisk service fra CO2 Supermarket, meget hurtig, alt i god kvalitet. Jeg glæder mig til resultaterne! En ven købte dette system for et par måneder siden, og jeg så mig selv den enorme forbedring, det gjorde, og de anbefalede stærkt dette system, så jeg havde ingen forbehold for at købe det til mig selv. Fantastisk service fra CO2 Supermarket, meget hurtig, alt i god kvalitet. Jeg glæder mig til resultaterne!
Alan T. Verificeret køber 1st Apr 2022
Jeg er rigtig glad og meget imponeret over systemet og supporten fra co2 supermarked, som behandlede mine forskellige spørgsmål hurtigt og professionelt. Jeg kan allerede se en forbedring med mine planter efter at have brugt det i lidt over en uge, og algerne, som jeg har kæmpet med i årevis, ser også ud til at være på tilbagetog. Jeg er rigtig glad og meget imponeret over systemet og supporten fra co2 supermarked, som behandlede mine forskellige spørgsmål hurtigt og professionelt. Jeg kan allerede se en forbedring med mine planter efter at have brugt det i lidt over en uge, og algerne, som jeg har kæmpet med i årevis, ser også ud til at være på tilbagetog.
Se flere anmeldelser  Loading

Systemindhold

Klik på et emne for at få flere oplysninger

Ultimate-SE CO2-regulator med dobbelt fase
Ultimate-SE CO2-regulator med dobbelt fase
Vores Ultimate regulator er designet til brug specifikt med akvarier og har dobbelttrinsdesign til at forhindre ende på tankdumpen, justerbart arbejdstryk, 12V solenoid (med nettransformator), dobbelttrykmålere og præcisionsnålventil til nøjagtig doseringskontrol.
 
 
Pollenspreder - Lille (op Til 200L)
Pollenspreder - Lille (op Til 200L)
CO2 tvinges gennem en keramisk skive, der bruges til at producere en tåge af små bobler for at opnå et højt niveau af diffusion.
Komplet CO2 Drop Checker Kit
Komplet CO2 Drop Checker Kit
Et drop checker kit ændrer farve for at indikere CO2 koncentration i akvariet. Gør det muligt at indstille CO2 dosering specifikt til dit akvariums behov.
Regulator CO2-bobeltæller med indbygget kontrolventil
Regulator CO2-bobeltæller med indbygget kontrolventil
Denne boble tæller fastgøres til udgangen fra din regulator og har også en integreret tilbageslagsventil for at forhindre vandafvanding fra akvariet ind i regulatoren.
Stærk sugeklemme til 6 mm slange (2 stk.)
Stærk sugeklemme til 6 mm slange (2 stk.)
Sæt dit rør sikkert på siden af ​​dit akvarium ved hjælp af disse stærke sugeklemmer. Lavet til 6 mm ydre diameter rør.
4 / 6mm Klar Polyurethan CO2 Resistent Slange
4 / 6mm Klar Polyurethan CO2 Resistent Slange
Polyuretanrør er modstandsdygtig overfor CO2, hvilket giver dig ro i sindet om, at dit trykbehandlede CO2-system vil være lækagerfrit og effektivt i mange år fremover.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt