Global levering
Vi sender globalt
Top-rated service
Fremragende Kundeanmeldelser
Gratis Retur
100% tilfredshed garanteret
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme Dag Dispatch
Ugedag Ordrer Placeret Før 3:00
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Hjem > Komplet Aquarium CO2 System Kits > Enkeltstående CO2-systemer > Avanceret Akvarium CO2 System Til Plantetank 80l - 500l

Avanceret Akvarium CO2 System Til Plantetank 80L - 500L

985,49 kr

Systemtilpasning

Opdater indkøbsvogn
 
 

Nøgle Fakta

  • Dual gauge CO2 regulator med strømnettet.
  • Precision regulator boble tæller.
  • Højtydende CO2-diffusor.
  • Avanceret Nem CO2-adapter (ekstraudstyr).
  • Drop checker kit til korrekt CO2 dosering.
  • 3m Polyuretanrør af høj kvalitet.
  • 4 x Sugeklemmer til rydderør.

Beskrivelse

Det avancerede akvarium CO2 system kombinerer produkter af høj kvalitet med en overkommelig pris, og indeholder alt, hvad der er nødvendigt for at skabe et meget effektivt og effektivt CO2 system for at opnå en fantastisk plantevækst i dit akvarium.

Regulatoren har dobbelt trykmålere, der viser cylindertrykket og udgangs- / arbejdstrykket og en magnetventil, der kan tilsluttes til stikkontakt eller timerudtag, så CO2-udstødning kan tændes og slukkes ved definerede intervaller (som regel at falde sammen med når akvariet lys er tændt). Du kan også vælge at opgradere til en 12V DC solenoid (medfølgende strømforsyningstransformator), som giver sikker, lav temperatur og garanteret ingen støjdrift. Nålventilen muliggør finjustering af CO2-dosering og kan opnå doseringshastigheder så lave som 1 boble / 4 sekunder.

Som tidligere nævnt overvåges doseringen ved at tælle hvor mange bobler pr. Sekund (eller minut) der tilsættes til akvariet vand. Boblerne tælles med en "bobletæller", som er en enhed, som forbinder regulatorens nåleventil og gør det muligt at se bobler af gas, der bevæger sig gennem enheden. En højkvalitets boble tæller er også inkluderet i sættet.

Som standard vedhæfter regulatoren til 'normale' CO2-cylindre, men du kan også tilføje en 'Easy CO2 Adapter', som gør det muligt at anvende ledige CO2-cylindre fra high street butikker, såsom SodaStream, Disposable CO2, eller Paintball cylindre. Den type adapter, der er inkluderet til dette sæt, er den "avancerede" model, som muliggør kobling til cylinderen, inden drejeknappen drejes for at frigøre gassen. Dette sikrer, at regulatoren, adapteren og cylinderen kan tilsluttes og kontrolleres tæt, inden der frigives nogen gas gør det både sikkert og nemt at installere og bruge.

En forstøvningsdiffusor er også forsynet med CO2-systemet, og du kan vælge mellem 'bazooka'-typen, som er indsat inden for akvariet eller' inline'-typen, som er forbundet med dit filterrør som vand- kommer ind i akvariet fra dit filter. Forstøvningsdiffusorerne giver usædvanlige niveauer af CO2-diffusion, fordi størrelsen af de bobler, der udsendes, er utroligt små.

Den drop checker inkluderet i systemet ændrer farve for at afspejle CO2 niveauer i akvariet. Enheden er permanent installeret i akvariet og gør det muligt at ændre din CO2-dosis (ved hjælp af nåleventilen og bobletælleren) for at opnå optimale CO2-niveauer. Hvis drop-checkeren er blå, angiver det utilstrækkelige CO2-niveauer; hvis den er gul, angiver det for stort CO2; og hvis det er grønt, angiver det optimale CO2-niveauer.

Også inkluderet er de forskellige tilbehør, der er nødvendige, såsom Polyurethan rør til at forbinde delene sammen, og også suge clips for at sikre, at slangen er pænt skjult fra visning.
 

kunde anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

Individuelle anmeldelser

Colin W. Verificeret køber 10th Jul 2019
Fremragende service fremragende produkt fremragende levering Mange tak Fremragende service fremragende produkt fremragende levering Mange tak
Lukas K. Verificeret køber 27th May 2019
Kom som pakke. Let at sammensætte og gør det fint. Kom som pakke. Let at sammensætte og gør det fint.
Daniel T. Verificeret køber 2nd May 2019
Alle leveres hurtigt og i ét stykke. Fremragende produkter og service, ville ikke tøve med at købe fra dem igen. Første klasse! Alle leveres hurtigt og i ét stykke. Fremragende produkter og service, ville ikke tøve med at købe fra dem igen. Første klasse!
Nicholas B. Verificeret køber 24th Apr 2019
Fremragende service. Meget hurtig levering og ser et fremragende stykke kit. Jeg er meget imponeret over hjemmesiden og de klare instruktioner om, hvad hvert enkelt sæt er til og hvordan man bruger det. Jeg vil helt sikkert anbefale denne butik til alle, der opretter et nyt akvarium. Fremragende service. Meget hurtig levering og ser et fremragende stykke kit. Jeg er meget imponeret over hjemmesiden og de klare instruktioner om, hvad hvert enkelt sæt er til og hvordan man bruger det. Jeg vil helt sikkert anbefale denne butik til alle, der opretter et nyt akvarium.
Thierry P. Verificeret køber 14th Apr 2019
Hurtig +++ Overensstemmende +++ Tak +++ Hurtig +++ Overensstemmende +++ Tak +++
Christopher M. Verificeret køber 13th Apr 2019
God kvalitet kit til en konkurrencedygtig pris. Alt der, du skal op og køre hurtigt med gode instruktioner og hurtig støtte, hvis det er nødvendigt. God kvalitet kit til en konkurrencedygtig pris. Alt der, du skal op og køre hurtigt med gode instruktioner og hurtig støtte, hvis det er nødvendigt.
Phil N. Verificeret køber 26th Mar 2019
Helt fantastisk! Kunne ikke fejl noget af det. Dette system indeholder alt, hvad der behøves til en nybegynder plante keeper, jeg har været opsat i et par uger nu og har nogle meget lykkelige planter. Mere overkommelig end mine lokale fiskere, og ser ud til at vare. Helt fantastisk! Kunne ikke fejl noget af det. Dette system indeholder alt, hvad der behøves til en nybegynder plante keeper, jeg har været opsat i et par uger nu og har nogle meget lykkelige planter. Mere overkommelig end mine lokale fiskere, og ser ud til at vare.
Conny J. Verificeret køber 3rd Feb 2019
Meget let at installere, på grund af at jeg indstillede 1 boble / sekund i mit fartøj med Mkt planter, blev det perfekt første gang. Meget let at installere, på grund af at jeg indstillede 1 boble / sekund i mit fartøj med Mkt planter, blev det perfekt første gang.
Nigel L. Verificeret køber 2nd Feb 2019
Så jeg tilbragte £ 173 med disse fyre. Jeg har kun haft problemer med et inkonsekvent system. Jeg kontaktede co2 supermarked og fik en ganske patronizing email svar, ikke hvad jeg ville forvente som jeg havde brugt næsten £ 200, men de havde mine penge på da. Jeg har læst installationsinstruktionerne, jeg har læst ofte stillede spørgsmål, jeg har drenket udstyret i skum, jeg har Læs mere... Så jeg tilbragte £ 173 med disse fyre. Jeg har kun haft problemer med et inkonsekvent system. Jeg kontaktede co2 supermarked og fik en ganske patronizing email svar, ikke hvad jeg ville forvente som jeg havde brugt næsten £ 200, men de havde mine penge på da. Jeg har læst installationsinstruktionerne, jeg har læst ofte stillede spørgsmål, jeg har drenket udstyret i skum, jeg har strammet leddene, indtil jeg er blå i ansigtet. Jeg bemærker anmeldelser er generelt positive, jeg må være en af de uheldige. Jeg bemærker co2 supermarked stolthed på god kundeservice, jeg må være en af de uheldige. Så i slutningen af dagen har jeg brugt £ 173 med disse fyre og nok omkring £ 85 spildt i sodavandgas forsøger at give det en sidste gang, strammer lidt hårdere, men e-mail fra Martin foreslog, at det var min skyld som mindst det var hans tone. Ingen opfølgningskontakt for at se om jeg havde det sorteret.


Small logo for CO2 Supermarket
Svar fra CO2 Supermarket
Vi beklager at læse din anmeldelse, Nigel, men det er helt ude af det blå. Jeg kan se, at du købte dit CO2-system for et år siden (Jan 2018), og ja du kontaktede os for at rapportere et problem med en lækage, men kun gjorde det 5 måneder senere i juni 2018, hvorefter du var forståeligt frustreret. Vi skrev straks tilbage (kun 2 timer senere) for at foreslå, hvordan man kunne identificere, hvor lækagen forekom, og vi ville derefter tage ting derfra.

Vi fulgte ikke op med dig, fordi vi stillede i vores email for at kontakte os igen, hvis du havde yderligere problemer, og vi hørte ikke noget tilbage fra dig efter det. Så ved vi virkelig ikke, hvad vi ellers kunne have gjort? Så vidt vi vidste var sagen blevet løst.

Desværre ved denne lejlighed, i stedet for at kontakte os, som vi havde bedt dig om, har du sendt en dårlig anmeldelse, der indebærer, at vi har været uhøflige, uhensigtsmæssige og ignoreret dig, når vi ikke har gjort noget af den slags og på ingen måde gjorde det vi indebærer, at dette var din skyld. Hvis du følte den måde, så er vi selvfølgelig meget ked af det, men vi har genuienly forsøgt vores bedste for at hjælpe dig. Vi har uploadet vores svar til dig her, så folk kan se præcis, hvad vi sagde og bedømme deres egen mening:Vi er virkelig stolte over at hjælpe vores kunder, så vi hilser dig stadig velkommen til at kontakte os for at prøve at etablere præcis, hvad der er galt med dit system og komme frem til en løsning.

Aaron E. Verificeret køber 19th Jan 2019
Godt køb - Virkelig glad for at jeg fandt denne side. Det er min eneste CO2 butik, jeg går til !! Personale virkelig hjælpsomme også. Godt køb - Virkelig glad for at jeg fandt denne side. Det er min eneste CO2 butik, jeg går til !! Personale virkelig hjælpsomme også.
Se flere anmeldelser  Loading

Systemindhold

Klik på et emne for at få flere oplysninger

CO2 Regulator med Solenoid & Dual Måleinstrumenter til Horisontale Cylinderventiler
CO2 Regulator med Solenoid & Dual Måleinstrumenter til Horisontale Cylinderventiler
Designet til brug specielt med akvarier, det har et let at tilpasse design, magnetventil, dobbelttryksmålere og nøjagtig nåleventil til præcis CO2 dosering. Regulatoren passer til cylindre med vandrette ventiler, typen findes på industrielle CO2-cylindre.
 
 
 
50mm Bazooka Atomizer (op Til 100L)
50mm Bazooka Atomizer (op Til 100L)
De utroligt små bobler produceret af en 50mm Bazooka Atomizer Diffuser har et stort overfladeareal, der giver utrolige diffusionshastigheder.
Komplet CO2 Drop Checker Kit
Komplet CO2 Drop Checker Kit
Et drop checker kit ændrer farve for at indikere CO2 koncentration i akvariet. Gør det muligt at indstille CO2 dosering specifikt til dit akvariums behov.
Regulator CO2 Bubble Counter med indbygget kontrolventil
Regulator CO2 Bubble Counter med indbygget kontrolventil
Denne sølv messingbobletæller er knyttet til udgangen af ​​din regulator og har også en integreret kontraventil for at forhindre vandrensning.
Stærk sugeklemme til 6 mm slange (2 stk.)
Stærk sugeklemme til 6 mm slange (2 stk.)
Sæt dit rør sikkert på siden af ​​dit akvarium ved hjælp af disse stærke sugeklemmer. Lavet til 6 mm ydre diameter rør.
4 / 6mm Klar Polyurethan CO2 Resistent Slange
4 / 6mm Klar Polyurethan CO2 Resistent Slange
Polyuretanrør er modstandsdygtig overfor CO2, hvilket giver dig ro i sindet om, at dit trykbehandlede CO2-system vil være lækagerfrit og effektivt i mange år fremover.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt