Global levering
Vi sender globalt
Top-rated service
Fremragende Kundeanmeldelser
Gratis Retur
100% tilfredshed garanteret
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme Dag Dispatch
Ugedag Ordrer Placeret Før 3:00
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Hjem > Komplet Aquarium CO2 System Kits > Enkeltstående CO2-systemer > Avanceret Akvarium CO2 System Til Plantetank 80l - 500l

Avanceret Akvarium CO2 System Til Plantetank 80L - 500L

1 103,49 kr

Systemtilpasning

Opdater indkøbsvogn
 
 

Nøgle Fakta

  • Dual gauge CO2 regulator med strømnettet.
  • Precision regulator boble tæller.
  • Højtydende CO2-diffusor.
  • Avanceret Nem CO2-adapter (ekstraudstyr).
  • Drop checker kit til korrekt CO2 dosering.
  • 3m Polyuretanrør af høj kvalitet.
  • 4 x Sugeklemmer til rydderør.

Beskrivelse

Det avancerede akvarium CO2 system kombinerer produkter af høj kvalitet med en overkommelig pris, og indeholder alt, hvad der er nødvendigt for at skabe et meget effektivt og effektivt CO2 system for at opnå en fantastisk plantevækst i dit akvarium.

Regulatoren har dobbelt trykmålere, der viser cylindertrykket og udgangs- / arbejdstrykket og en magnetventil, der kan tilsluttes til stikkontakt eller timerudtag, så CO2-udstødning kan tændes og slukkes ved definerede intervaller (som regel at falde sammen med når akvariet lys er tændt). Du kan også vælge at opgradere til en 12V DC solenoid (medfølgende strømforsyningstransformator), som giver sikker, lav temperatur og garanteret ingen støjdrift. Nålventilen muliggør finjustering af CO2-dosering og kan opnå doseringshastigheder så lave som 1 boble / 4 sekunder.

Som tidligere nævnt overvåges doseringen ved at tælle hvor mange bobler pr. Sekund (eller minut) der tilsættes til akvariet vand. Boblerne tælles med en "bobletæller", som er en enhed, som forbinder regulatorens nåleventil og gør det muligt at se bobler af gas, der bevæger sig gennem enheden. En højkvalitets boble tæller er også inkluderet i sættet.

Som standard vedhæfter regulatoren til 'normale' CO2-cylindre, men du kan også tilføje en 'Easy CO2 Adapter', som gør det muligt at anvende ledige CO2-cylindre fra high street butikker, såsom SodaStream, Disposable CO2, eller Paintball cylindre. Den type adapter, der er inkluderet til dette sæt, er den "avancerede" model, som muliggør kobling til cylinderen, inden drejeknappen drejes for at frigøre gassen. Dette sikrer, at regulatoren, adapteren og cylinderen kan tilsluttes og kontrolleres tæt, inden der frigives nogen gas gør det både sikkert og nemt at installere og bruge.

En forstøvningsdiffusor er også forsynet med CO2-systemet, og du kan vælge mellem 'bazooka'-typen, som er indsat inden for akvariet eller' inline'-typen, som er forbundet med dit filterrør som vand- kommer ind i akvariet fra dit filter. Forstøvningsdiffusorerne giver usædvanlige niveauer af CO2-diffusion, fordi størrelsen af de bobler, der udsendes, er utroligt små.

Den drop checker inkluderet i systemet ændrer farve for at afspejle CO2 niveauer i akvariet. Enheden er permanent installeret i akvariet og gør det muligt at ændre din CO2-dosis (ved hjælp af nåleventilen og bobletælleren) for at opnå optimale CO2-niveauer. Hvis drop-checkeren er blå, angiver det utilstrækkelige CO2-niveauer; hvis den er gul, angiver det for stort CO2; og hvis det er grønt, angiver det optimale CO2-niveauer.

Også inkluderet er de forskellige tilbehør, der er nødvendige, såsom Polyurethan rør til at forbinde delene sammen, og også suge clips for at sikre, at slangen er pænt skjult fra visning.
 

kunde anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

Individuelle anmeldelser

Mats H. Verificeret køber 24th Dec 2019
Perfekt pakke til mit akvarium meget hurtig levering Perfekt pakke til mit akvarium meget hurtig levering
Stephen S. Verificeret køber 15th Dec 2019
Meget godt co2 akvariumsæt. Dele af god kvalitet Meget godt co2 akvariumsæt. Dele af god kvalitet
Andrew R. Verificeret køber 12th Dec 2019
Fantastisk stykke sæt, meget godt lavet og perfekt til min plantede tank. Varerne ankom meget hurtigt og var temmelig enkle at konfigurere efter instruktionen fra CO2-supermarkedet. Jeg havde et lille problem med magnetventilen, men dette blev rettet ekstremt hurtigt af Martin på CO2supermarked. 5 stjerner til både produkt og kundeservice. Fantastisk stykke sæt, meget godt lavet og perfekt til min plantede tank. Varerne ankom meget hurtigt og var temmelig enkle at konfigurere efter instruktionen fra CO2-supermarkedet. Jeg havde et lille problem med magnetventilen, men dette blev rettet ekstremt hurtigt af Martin på CO2supermarked. 5 stjerner til både produkt og kundeservice.
Joakim A. Verificeret køber 14th Oct 2019
Samlet set et godt sæt til gode penge. Har lige kørt det og har været tilfreds så længe. Den første adapter blev udskiftet uden problemer overhovedet, fordi den ikke var i funktion. Fantastisk service! // Jocke Samlet set et godt sæt til gode penge. Har lige kørt det og har været tilfreds så længe. Den første adapter blev udskiftet uden problemer overhovedet, fordi den ikke var i funktion. Fantastisk service! // Jocke
Frode O. Verificeret køber 16th Aug 2019
Jeg kan ikke tænke på nogen anden webshop, jeg har købt noget fra med så hurtig og service. Det tog kun 20 minutter, fra jeg bestilte ordren, og indtil jeg modtog bekræftelse på, at den blev sendt! Da den ankom, var magnetventilen med forkert strømtilslutning og spænding. Jeg underrettede CO2 Supermarket, og de sendte mig en ny strømspole samme dag. Mange tak Martin for fremragende service! Selve Læs mere... Jeg kan ikke tænke på nogen anden webshop, jeg har købt noget fra med så hurtig og service. Det tog kun 20 minutter, fra jeg bestilte ordren, og indtil jeg modtog bekræftelse på, at den blev sendt! Da den ankom, var magnetventilen med forkert strømtilslutning og spænding. Jeg underrettede CO2 Supermarket, og de sendte mig en ny strømspole samme dag. Mange tak Martin for fremragende service! Selve kittet var også fejlfrit. Jeg kan varmt anbefale CO2 Supermarket til nogen.
Callum H. Verificeret køber 30th Jul 2019
Grundlæggende hvis du google bedst diffusorer og køber en af dem til 4x er prisen for denne diffuser din dum. Dette produkt er fremragende, og den service, en-til-en rådgivning og support, du får, er uden sidestykke. Kan ikke anbefale nok, fastgjort dette produkt til et ildslukker, og mine planter blomstrer, ingen stopper med at perle og vokse som vanvittigt! Hvis du ikke kan beslutte, om du vil Læs mere... Grundlæggende hvis du google bedst diffusorer og køber en af dem til 4x er prisen for denne diffuser din dum. Dette produkt er fremragende, og den service, en-til-en rådgivning og support, du får, er uden sidestykke. Kan ikke anbefale nok, fastgjort dette produkt til et ildslukker, og mine planter blomstrer, ingen stopper med at perle og vokse som vanvittigt! Hvis du ikke kan beslutte, om du vil få et co2-system, ville jeg 100000% procent og bestemt bruge dette firma ikke være lykkeligere. P.s Jeg er ikke sponsoreret lige nu på vej til at få min drømmeopsætning haha
Colin W. Verificeret køber 10th Jul 2019
Fremragende service fremragende produkt fremragende levering Mange tak Fremragende service fremragende produkt fremragende levering Mange tak
Lukas K. Verificeret køber 27th May 2019
Kom som pakke. Let at sammensætte og gør det fint. Kom som pakke. Let at sammensætte og gør det fint.
Daniel T. Verificeret køber 2nd May 2019
Alle leveres hurtigt og i ét stykke. Fremragende produkter og service, ville ikke tøve med at købe fra dem igen. Første klasse! Alle leveres hurtigt og i ét stykke. Fremragende produkter og service, ville ikke tøve med at købe fra dem igen. Første klasse!
Nicholas B. Verificeret køber 24th Apr 2019
Fremragende service. Meget hurtig levering og ser et fremragende stykke kit. Jeg er meget imponeret over hjemmesiden og de klare instruktioner om, hvad hvert enkelt sæt er til og hvordan man bruger det. Jeg vil helt sikkert anbefale denne butik til alle, der opretter et nyt akvarium. Fremragende service. Meget hurtig levering og ser et fremragende stykke kit. Jeg er meget imponeret over hjemmesiden og de klare instruktioner om, hvad hvert enkelt sæt er til og hvordan man bruger det. Jeg vil helt sikkert anbefale denne butik til alle, der opretter et nyt akvarium.
Se flere anmeldelser  Loading

Systemindhold

Klik på et emne for at få flere oplysninger

CO2-regulator med magnetventil og dobbeltmålere
CO2-regulator med magnetventil og dobbeltmålere
Det er designet til brug specifikt med akvarier og har et let at passe design, magnetventil, dobbelttrykmålere og nøjagtig nåleventil til præcis CO2-dosering. Regulatoren passer til cylindre med vandrette ventiler, den type, der findes på industrielle CO2-cylindre.
 
 
 
60mm Bazooka Atomizer (op Til 200L)
60mm Bazooka Atomizer (op Til 200L)
De utrolig små bobler produceret af en 60mm Bazooka Atomizer Diffuser har et stort overfladeareal, der giver utrolige diffusionshastigheder.
Komplet CO2 Drop Checker Kit
Komplet CO2 Drop Checker Kit
Et drop checker kit ændrer farve for at indikere CO2 koncentration i akvariet. Gør det muligt at indstille CO2 dosering specifikt til dit akvariums behov.
Regulator CO2 Bubble Counter med indbygget kontrolventil
Regulator CO2 Bubble Counter med indbygget kontrolventil
Denne sølv messingbobletæller er knyttet til udgangen af ​​din regulator og har også en integreret kontraventil for at forhindre vandrensning.
Stærk sugeklemme til 6 mm slange (2 stk.)
Stærk sugeklemme til 6 mm slange (2 stk.)
Sæt dit rør sikkert på siden af ​​dit akvarium ved hjælp af disse stærke sugeklemmer. Lavet til 6 mm ydre diameter rør.
4 / 6mm Klar Polyurethan CO2 Resistent Slange
4 / 6mm Klar Polyurethan CO2 Resistent Slange
Polyuretanrør er modstandsdygtig overfor CO2, hvilket giver dig ro i sindet om, at dit trykbehandlede CO2-system vil være lækagerfrit og effektivt i mange år fremover.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt