Global levering
Vi sender globalt
Top-rated service
Fremragende Kundeanmeldelser
Gratis Retur
100% tilfredshed garanteret
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme Dag Dispatch
Ugedag Ordrer Placeret Før 3:00
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Hjem > CO2-diffusorer > Spirale CO2-diffusorer > 9 Spiralglas Petal Pollen CO2 Diffuser - Til Akvarier Op Til 180l

9 Spiralglas Petal Pollen CO2-diffusor Til Akvarier Op Til 180L

104,99 kr
9 Spiralglas Petal Pollen CO2 Diffuser - Til akvarier op til 180L
 
 

Nøgle Fakta

  • 9 Spiraler inde i diffusor.
  • Diffuser Kropslængde 12cm.
  • Keramisk skive diameter 2,5 cm.
  • Anbefales til akvarier op til 180L.
  • 2 x Sugekopper inkluderet.

Beskrivelse

Disse smukt stylede spiral diffusorer ligner noget fra en gal videnskabsmand laboratorium, og helt sikkert skabe et brændpunkt for dit akvarium. Du kan se, at CO2'en spirer op i spolerne inde i diffusoren, hvilket skaber en memoriserende effekt. CO2 bliver så tvunget gennem en keramisk skive, hvilket skaber en fin tåge af CO2-bobler, som derefter diffunderer i akvariet vand.

Diffusoren har også en attraktiv petalfælge, hvilket gør dette så meget af et designelement som at give praktisk funktion.

Instruktioner

  • Fordi genstanden er lavet af glas, er det i sig selv delikat, og der skal tages ekstra forsigtighed, når den monteres i akvariet. Det anbefales stærkt, at slangen først opvarmes i friskkogt vand for at blødgøre spidsen, når du trykker på diffusorindløbet.
  • Placer lige over substrat under filterudstrømningen. Dette sikrer, at boblerne kommer ind i vandstrømmen fra filteret og holder CO2 længere i suspension, hvilket øger CO2-diffusionsniveauet.
  • Når diffusoren er først tilsluttet, kan du finde CO2-rømmene fra et lille hul i bunden af ​​spiralerne. Vær sikker på, at hullet skal være der, og det er normal opførsel. Når diffusoren er nedsænket i vandet i et par dage, vil diffusorkammeret fylde med vand, og spiralvirkningen vil begynde.
 

kunde anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

Individuelle anmeldelser

Jo W. Verificeret køber 3rd Oct 2019
Arbejdede fint til at starte med, da den buede del af røret knækkede, ikke sikker på hvordan, men du behøver at være meget blid med dem, skiftet til en uden kurven, og det synes bedre og lettere at konfigurere. Arbejdede fint til at starte med, da den buede del af røret knækkede, ikke sikker på hvordan, men du behøver at være meget blid med dem, skiftet til en uden kurven, og det synes bedre og lettere at konfigurere.
Conrad W. Verificeret køber 26th May 2019
Når det var tilstrækkeligt primet det fungerede godt og er fascinerende at se Når det var tilstrækkeligt primet det fungerede godt og er fascinerende at se
Jonas B. Verificeret køber 4th Dec 2018
Fik det hurtigt til Sverige. Kundesupport havde god service. Definitivt anbefale c02supermarket. Fik det hurtigt til Sverige. Kundesupport havde god service. Definitivt anbefale c02supermarket.
Edward M. Verificeret køber 24th Feb 2018
Virker kvalitet stykke, selv om det tager lang tid at mætte, når du først bruger det Virker kvalitet stykke, selv om det tager lang tid at mætte, når du først bruger det
Olivier A. Verificeret køber 27th Feb 2016
Hej (fra Bordeaux i Frankrig) Jeg købte dette produkt efter mange års brug af plastik. Dette hyggelige spiralglas er meget nyttigt og økonomisk med CO2. Med venlig, Olivier Hej (fra Bordeaux i Frankrig) Jeg købte dette produkt efter mange års brug af plastik. Dette hyggelige spiralglas er meget nyttigt og økonomisk med CO2. Med venlig, Olivier
Simon J. Verificeret køber 15th Oct 2015
Jeg købte et komplet CO2-system til min søn til sin fødselsdag, og han valgte denne diffusor. Jeg var meget imponeret over niveauet af håndværk, der er gået i at gøre dette, og virkelig for under £ 15 det er virkelig godt prissat. Efter at have ladet det fylde med vand skaber det en smuk spiralvirkning, og CO2 kommer ud i små bobler, der synes at forsvinde ret stort set, når de når Læs mere... Jeg købte et komplet CO2-system til min søn til sin fødselsdag, og han valgte denne diffusor. Jeg var meget imponeret over niveauet af håndværk, der er gået i at gøre dette, og virkelig for under £ 15 det er virkelig godt prissat. Efter at have ladet det fylde med vand skaber det en smuk spiralvirkning, og CO2 kommer ud i små bobler, der synes at forsvinde ret stort set, når de når overfladen.

Photo Viewer

Foto af stor Petal-Rimmer Spiral Pollen Diffuser til plantede akvarier
Klik på billedet for at se fuld skærm

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt