Global levering
Vi sender globalt
Top-rated service
Fremragende Kundeanmeldelser
Gratis Retur
100% tilfredshed garanteret
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme Dag Dispatch
Ugedag Ordrer Placeret Før 3:00
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Hjem > CO2-diffusorer > Spirale CO2-diffusorer > 5 Spiralglas Petal Pollen CO2 Diffuser - Til Akvarier Op Til 180l

5 Spiralglas Petal Pollen CO2-diffusor Til Akvarier Op Til 180L

91,49 kr
5 Spiralglas Petal Pollen CO2 Diffuser - Til akvarier op til 180L
 

Nøgle Fakta

  • 5 Spiraler inde i diffusor.
  • Diffuser Kropslængde 6cm.
  • Keramisk skive diameter 2,5 cm.
  • Anbefales til akvarier op til 180L.
  • 1 x Sugeklemme inkluderet.
 

Beskrivelse

Disse smukt stylede spiral diffusorer ligner noget fra en gal videnskabsmand laboratorium, og helt sikkert skabe et brændpunkt for dit akvarium. Du kan se, at CO2'en spirer op i spolerne inde i diffusoren, hvilket skaber en memoriserende effekt. CO2 bliver så tvunget gennem en keramisk skive, hvilket skaber en fin tåge af CO2-bobler, som derefter diffunderer i akvariet vand.

Diffusoren har også en attraktiv petalfælge, hvilket gør dette så meget af et designelement som at give praktisk funktion.

Instruktioner

  • Fordi genstanden er lavet af glas, er det i sig selv delikat, og der skal tages ekstra forsigtighed, når den monteres i akvariet. Det anbefales stærkt, at slangen først opvarmes i friskkogt vand for at blødgøre spidsen, når du trykker på diffusorindløbet.
  • Placer lige over substrat under filterudstrømningen. Dette sikrer, at boblerne kommer ind i vandstrømmen fra filteret og holder CO2 længere i suspension, hvilket øger CO2-diffusionsniveauet.
  • Når diffusoren er først tilsluttet, kan du finde CO2-rømmene fra et lille hul i bunden af ​​spiralerne. Vær sikker på, at hullet skal være der, og det er normal opførsel. Når diffusoren er nedsænket i vandet i et par dage, vil diffusorkammeret fylde med vand, og spiralvirkningen vil begynde.
 

kunde anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

Individuelle anmeldelser

Nigel F. Verificeret køber 1st Jul 2024
Meget smuk og meget skrøbelig Meget smuk og meget skrøbelig
Luke W. Verificeret køber 7th Dec 2023
Ser rigtig flot ud og spreder boblerne rigtig godt Ser rigtig flot ud og spreder boblerne rigtig godt
David K. Verificeret køber 9th Aug 2023
Hurtig levering, men diffuseren blev smadret, da jeg åbnede æsken. Det ser ud til at have nogle skader på den, så jeg antager, at det skete under transporten. Hurtig levering, men diffuseren blev smadret, da jeg åbnede æsken. Det ser ud til at have nogle skader på den, så jeg antager, at det skete under transporten.


Small logo for CO2 Supermarket
Svar fra CO2 Supermarket
Vi er meget kede af at høre om bruddet, David, accepter venligst vores undskyldninger. Vi kontakter dig for at aftale en erstatning.

Keith G. Verificeret køber 26th May 2022
Jeg elsker den effekt, det giver, fascinerende Jeg elsker den effekt, det giver, fascinerende
Nik O. Verificeret køber 24th Apr 2021
Dette fungerer godt og ser sejt ud at se co2 "dreje" gennem slangen - men mit eneste problem med det er den keramiske skive er ren, hvid, der stikker alt for meget ud i akvariet og distraherer øjet fra effekten. Det ville være perfekt keramikken var en mere neutral farve, ligesom bazooka-forstøveren er (lysbrun / brun). Ville give fem stjerner, men den hvide keramiske Læs mere... Dette fungerer godt og ser sejt ud at se co2 "dreje" gennem slangen - men mit eneste problem med det er den keramiske skive er ren, hvid, der stikker alt for meget ud i akvariet og distraherer øjet fra effekten. Det ville være perfekt keramikken var en mere neutral farve, ligesom bazooka-forstøveren er (lysbrun / brun). Ville give fem stjerner, men den hvide keramiske skive er for skarp i modsætning til resten af tanken. Måske misfarves det med tiden? Hvis ikke tager jeg det ud af tanken.
Stephen C. Verificeret køber 3rd Jul 2019
Fremragende kvalitet glasset er fantastisk Fremragende kvalitet glasset er fantastisk
Emma W. Verificeret køber 20th Sep 2015
Fungerer rigtig godt og rart at se på. Veyr er tilfreds med det Fungerer rigtig godt og rart at se på. Veyr er tilfreds med det

Photo Viewer

Foto af medium Petal-Rimmer Spiral Pollen Diffuser til plantede akvarier
Klik på billedet for at se fuld skærm

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt