Global levering
Vi sender globalt
Top-rated service
Fremragende Kundeanmeldelser
Gratis Retur
100% tilfredshed garanteret
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme Dag Dispatch
Ugedag Ordrer Placeret Før 3:00
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Hjem > CO2-diffusorer > Spirale CO2-diffusorer > 3 Spiralglas Pollen Co2-diffusor - Til Akvarier Op Til 180l

3 Spiralglas Pollen CO2-diffusor Til Akvarier Op Til 180L

86,99 kr
3 Spiralglas Pollen CO2-diffusor - Til akvarier op til 180L
Undskyld, ude af lager Advisér mig, når den er på lager
 
 

Nøgle Fakta

  • 3 Spiraler inde i diffusor.
  • Diffuser Kropslængde ~ 4,5cm.
  • Keramisk skive diameter ~ 2,5cm.
  • Anbefales til akvarier op til 180L.
  • 1 x Sugeklemme inkluderet.

Beskrivelse

Disse smukt stylede spiro diffusorer ligner noget fra en gal videnskabsmand laboratorium og helt sikkert skabe et kontaktpunkt for dit akvarium. Du kan se, at CO2'en spirer op i spolerne inde i diffusoren, hvilket skaber en memoriserende effekt.

CO2 bliver så tvunget gennem en keramisk skive, hvilket skaber en fin tåge af CO2-bobler, som derefter diffunderer i akvariet.

Instruktioner

  • Fordi genstanden er lavet af glas, er det i sig selv delikat, og der skal tages ekstra forsigtighed, når den monteres i akvariet. Det anbefales stærkt, at slangen først opvarmes i friskkogt vand for at blødgøre spidsen, når du trykker på diffusorindløbet.
  • Placer lige over substrat under filterudstrømningen. Dette sikrer, at boblerne kommer ind i vandstrømmen fra filteret og holder CO2 længere i suspension, hvilket øger CO2-diffusionsniveauet.
  • Når diffusoren er først tilsluttet, kan du finde CO2-rømmene fra et lille hul i bunden af ​​spiralerne. Vær sikker på, at hullet skal være der, og det er normal opførsel. Når diffusoren er nedsænket i vandet i et par dage, vil diffusorkammeret fylde med vand, og spiralvirkningen vil begynde.
 

kunde anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

Individuelle anmeldelser

Thierry R. Verificeret køber 21st Sep 2019
God, men diffusoren holder ikke ordentligt God, men diffusoren holder ikke ordentligt
Ramsey A. Verificeret køber 28th Apr 2019
Suckerne er blevet hvide med i 1 uge og er holdt op med at være funktionelle ikke imponeret Suckerne er blevet hvide med i 1 uge og er holdt op med at være funktionelle ikke imponeret


Small logo for CO2 Supermarket
Svar fra CO2 Supermarket
Vi beklager at høre dette, Ramsey. Det er aldrig sket før, så jeg ved ikke, hvad der kunne have forårsaget at det sker, men vi sørger for, at nogle udskiftninger sendes til dig.

Peter B. Verificeret køber 22nd Dec 2018
Ekstraordinær service. Jeg vil altid beskæftige mig med disse mennesker. Troværdige og pålidelige. Ekstraordinær service. Jeg vil altid beskæftige mig med disse mennesker. Troværdige og pålidelige.
Kenneth S. Verificeret køber 8th Feb 2017
Nöjd med glas diffusern, funkar kanon bh Nöjd med glas diffusern, funkar kanon bh
Laurids O. Verificeret køber 5th May 2016
Min diffusor gør en lille, men irriterende rystestøj, når den er på. Og diffunderer ikke så godt. Alle gasboblerne er forholdsvis store i sammenligning med andre diffusorer og kommer kun fra en lille plet af kanten af ​​den keramiske skive. Min diffusor gør en lille, men irriterende rystestøj, når den er på. Og diffunderer ikke så godt. Alle gasboblerne er forholdsvis store i sammenligning med andre diffusorer og kommer kun fra en lille plet af kanten af ​​den keramiske skive.
John T. Verificeret køber 11th Nov 2015
Meget flot diffuser, godt lavet og en smuk spiral effekt virker meget godt. Meget flot diffuser, godt lavet og en smuk spiral effekt virker meget godt.
Jack J. Verificeret køber 4th Nov 2015
Bobler lækker fra bunden af ​​diffusoren, går ikke op spiral. Jeg vil have mine penge tilbage! Bobler lækker fra bunden af ​​diffusoren, går ikke op spiral. Jeg vil have mine penge tilbage!


Small logo for CO2 Supermarket
Svar fra CO2 Supermarket
Jeg er ked af at høre, at du ikke er glad, men det anbefales at være opmærksom på dette er normal opførsel, og hullet i diffusorens bund er beregnet til at være der. Hvis du nedsænker diffusoren i dit akvarium og tillader det at fylde næsten helt med vand, der får CO2 til at gå op i spiralen frem for hullet i bunden af ​​spiralen.

David R. Verificeret køber 27th Sep 2015
Jeg elsker diffusorens spiral effekt og meget gerne med mit køb. Jeg har ikke læst instruktionerne til at begynde med, så jeg troede, at det var defekt, da CO2 kom fra bunden af ​​spiralen, men efter at have læst den instruktion, jeg læste, var normal opførsel, indtil den var fyldt med vand. Min fejl. God service og en dejlig leder hjemmeside. Jeg elsker diffusorens spiral effekt og meget gerne med mit køb. Jeg har ikke læst instruktionerne til at begynde med, så jeg troede, at det var defekt, da CO2 kom fra bunden af ​​spiralen, men efter at have læst den instruktion, jeg læste, var normal opførsel, indtil den var fyldt med vand. Min fejl. God service og en dejlig leder hjemmeside.

Photo Viewer

Foto af medium størrelse spiral co2 diffuser
Klik på billedet for at se fuld skærm

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt