Global levering
Vi sender globalt
Top-rated service
Fremragende Kundeanmeldelser
Gratis Retur
100% tilfredshed garanteret
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme Dag Dispatch
Ugedag Ordrer Placeret Før 3:00
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Hjem > CO2-diffusorer > Spirale CO2-diffusorer > 9 Spiralglas Pollen CO2 Diffuser - Til Akvarier Op Til 180l

9 Spiralglas Pollen CO2-diffusor Til Akvarier Op Til 180L

104,99 kr
9 Spiralglas Pollen CO2 Diffuser - Til akvarier op til 180L
 
 

Nøgle Fakta

  • 9 Spiraler inde i diffusor.
  • Diffuser Kropslængde ~ 12cm.
  • Keramisk skive diameter ~ 2,5cm.
  • Anbefales til akvarier op til 180L.
  • 2 x Sugekopper inkluderet.

Beskrivelse

Disse smukt stylede spiral diffusorer ligner noget fra en gal videnskabsmand laboratorium, og helt sikkert skabe et brændpunkt for dit akvarium. Du kan se, at CO2'en spirer op i spolerne inde i diffusoren, hvilket skaber en memoriserende effekt.

CO2 bliver så tvunget gennem en keramisk skive, hvilket skaber en fin tåge af CO2-bobler, som derefter diffunderer i akvariet.

Instruktioner

  • Fordi genstanden er lavet af glas, er det i sig selv delikat, og der skal tages ekstra forsigtighed, når den monteres i akvariet. Det anbefales stærkt, at slangen først opvarmes i friskkogt vand for at blødgøre spidsen, når du trykker på diffusorindløbet.
  • Placer lige over substrat under filterudstrømningen. Dette sikrer, at boblerne kommer ind i vandstrømmen fra filteret og holder CO2 længere i suspension, hvilket øger CO2-diffusionsniveauet.
  • Når diffusoren er først tilsluttet, kan du finde CO2-rømmene fra et lille hul i bunden af ​​spiralerne. Vær sikker på, at hullet skal være der, og det er normal opførsel. Når diffusoren er nedsænket i vandet i et par dage, vil diffusorkammeret fylde med vand, og spiralvirkningen vil begynde.
 

kunde anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

Individuelle anmeldelser

Jo W. Verificeret køber 3rd Oct 2019
Fungerer fint, men fyldes ikke op til toppen med vand, som jeg troede, det ville være, så du er nødt til at tælle boblerne, der kommer op fra det lille hul i bunden, ser ud til at gøre det samme Fungerer fint, men fyldes ikke op til toppen med vand, som jeg troede, det ville være, så du er nødt til at tælle boblerne, der kommer op fra det lille hul i bunden, ser ud til at gøre det samme
Frédéric Bou. Verificeret køber 5th Nov 2017
produktet er meget kraftfuldt med en smuk æstetisk takk produktet er meget kraftfuldt med en smuk æstetisk takk
Alan W. Verificeret køber 5th Oct 2017
Fandt at være beskadiget, når den er monteret, for meget besvær for at få en udskiftning Fandt at være beskadiget, når den er monteret, for meget besvær for at få en udskiftning
Andrew C. Verificeret køber 21st Aug 2017
Ikke så god som jeg troede, det ville være en boble, må ikke rejse hele vejen op i twisterrøret efter en uge, bortset fra at boblerne er små som forventet. Ikke så god som jeg troede, det ville være en boble, må ikke rejse hele vejen op i twisterrøret efter en uge, bortset fra at boblerne er små som forventet.
Ian T. Verificeret køber 24th Sep 2016
store genstande planter elsker diffunderer bobler store og ser godt ud at se på store genstande planter elsker diffunderer bobler store og ser godt ud at se på
Peter M. Verificeret køber 31st Aug 2016
Ikke meget effektiv og svært at rense luften ud af. Gør meget bedre, hvis det placeres direkte under filterudstrømningen. Gets dækket med alger hurtigt. Ikke meget effektiv og svært at rense luften ud af. Gør meget bedre, hvis det placeres direkte under filterudstrømningen. Gets dækket med alger hurtigt.
D.harvey Verificeret køber 16th May 2016
Ser cool ud i min tank og gør jobbet godt kun ulempen ville være indløbspunkterne ned, det ville være bedre at pege på, hvilket ville forhindre luftslangen til at kinke... Ser cool ud i min tank og gør jobbet godt kun ulempen ville være indløbspunkterne ned, det ville være bedre at pege på, hvilket ville forhindre luftslangen til at kinke...
Philip G. Verificeret køber 7th Mar 2016
Stor kvalitet, godt pakket og meget hurtig levering. Fungerer en godbid. Stor kvalitet, godt pakket og meget hurtig levering. Fungerer en godbid.
David D. Verificeret køber 4th Nov 2015
Jeg kan virkelig godt lide denne diffuser, det ser fantastisk ut. Jeg kan virkelig godt lide denne diffuser, det ser fantastisk ut.
Monair S. Verificeret køber 28th Sep 2015
Stor kvalitet, ser strålende ud, især glas, så det er tid til at fylde med vand som været i tanken i løbet af en uge, men er kun en tredjedel fuld, så det kommer til sidst. Stor kvalitet, ser strålende ud, især glas, så det er tid til at fylde med vand som været i tanken i løbet af en uge, men er kun en tredjedel fuld, så det kommer til sidst.
Se flere anmeldelser  Loading

Photo Viewer

Foto af stor spiralpollendiffusor til plantede akvarier
Klik på billedet for at se fuld skærm

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt