Global levering
Vi sender globalt
Top-rated service
Fremragende Kundeanmeldelser
Gratis Retur
100% tilfredshed garanteret
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme Dag Dispatch
Ugedag Ordrer Placeret Før 3:00
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Hjem > CO2 Regulatorer > Enkelt Trin Med Solenoid > Co2-regulator Med Magnetventil Og Dobbeltmålere

CO2-regulator Med Magnetventil Og Dobbeltmålere

604,99 kr

Systemtilpasning

Opdater indkøbsvogn
 
 

Nøgle Fakta

 • Design og fremstilling af høj kvalitet.
 • Til brug med CO2-cylindre med vandret ventilretning eller vores sortiment af 'avancerede' adaptere.
 • Dobbelttrykmålere, der angiver cylindertryk og output arbejdstryk.
 • Magnetventil muliggør, at CO2 kan tændes / slukkes på definerede tidspunkter.
 • Udgangstryk indstillet til 3 bar, velegnet til akvarier 80L - 500L.
 • Præcisionsnålventil.
 • Industristandard møtrik, kompatibel med DIN 477 / BS 341 nr. 8 / JIS m22-14 / W21.8-14 /.860 "x 1/14 (dækker Storbritannien, Europa og Asien)
 • Arbejder med enhver CO2-diffusor.
 • Valg af stik og spænding.

Beskrivelse

Regulatoren er designet til at reducere det høje tryk inden i en CO2-cylinder til et lavere, brugbart tryk, der kan bruges til akvarier.

Under fotosyntesen bruger planter kuldioxid og vand kombineret med lysenergi til at producere ilt og sukker. Imidlertid stopper planter i mørke timer fotosyntesen og omdanner CO2 til O2, og det anbefales derfor ikke at tilføje CO2 til akvariet, da niveauerne kan stige til det punkt, hvor der er årsag til din fisk. Den indbyggede magnetventil giver dig mulighed for at konfigurere de krævede tider til CO2-frigivelse, for eksempel at konfigurere den 'tændt' i 'lysene tændt' og 'slukket' i 'tændt' timer. Dette kan opnås med et netværkstimerstik eller pH-regulator. Du kan også vælge at opgradere til en 12v DC magnetventil (lysnettet transformer inkluderet), som giver sikker, lav temperatur og garanteret ingen støjdrift.

Instruktioner

 • Spænd møtrikken til CO2-cylinder eller adapter ved hjælp af passende skruenøgle eller skruenøgle (ikke forsøg at stramme hånd).
 • Åbn nåleventilen helt ved at dreje mod uret og tænde magnetventilen. Dette reducerer den første trykstød på trykmålerne, når CO2-cylinderventilen åbnes.
 • Åben strøm af CO2 på cylinderen.
 • Sluk magnetventilen og luk nålventilen ved at dreje helt mod uret.
 • Tilslut din boble tæller eller slange til regulatoren.
 • Tænd magnetventil og start strømmen af CO2 ved at dreje nåleventilen mod uret.
 • Tillad et par minutter for tryk at indbygge slangen og diffusoren.
 • Juster nålventilen, indtil den ønskede boblehastighed er opnået.
 • Klik her for at læse den fulde reguleringsopsætningsguide
 

kunde anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

Individuelle anmeldelser

Joakim A. Verificeret køber 14th Oct 2019
Let at installere. Men du skal være forsigtig. Det er trods alt en regulator. Let at installere. Men du skal være forsigtig. Det er trods alt en regulator.
Jo W. Verificeret køber 3rd Oct 2019
Arbejdet godt, er let at konfigurere og gør arbejdet perfekt Arbejdet godt, er let at konfigurere og gør arbejdet perfekt
Joe B. Verificeret køber 19th Sep 2019
Havde et lille problem med det første sendt, men det blev sorteret og et nyt sendt straks. Nålventil tager nogle spil for at blive perfekt, men systemet fungerer perfekt og lydløst. Spild ikke dine penge på billigere alternativer, meget glade. Havde et lille problem med det første sendt, men det blev sorteret og et nyt sendt straks. Nålventil tager nogle spil for at blive perfekt, men systemet fungerer perfekt og lydløst. Spild ikke dine penge på billigere alternativer, meget glade.
Richard T. Verificeret køber 18th Sep 2019
Nåleventilen tog et stykke tid at slå sig ned og få justeret, men det er meget konsistent nu. Nåleventilen tog et stykke tid at slå sig ned og få justeret, men det er meget konsistent nu.
Dennis J. Verificeret køber 21st Jun 2019
Arbejde som beregnet. Fantastisk at bruge og var let at oprette. Absolut anbefale den ene. Arbejde som beregnet. Fantastisk at bruge og var let at oprette. Absolut anbefale den ene.
John W. Verificeret køber 13th Jun 2019
Jeg havde oprindeligt et problem med solenoiden, som jeg skrev til co2 supermarked for at rapportere. Jeg fik et hurtigt svar med instruktioner om, hvordan du fikser det. Det virker nu fint. Bortset fra det har jeg ikke haft nogen problemer, men desværre betød det, at jeg ikke rigtig kan give det 5/5. Jeg havde oprindeligt et problem med solenoiden, som jeg skrev til co2 supermarked for at rapportere. Jeg fik et hurtigt svar med instruktioner om, hvordan du fikser det. Det virker nu fint. Bortset fra det har jeg ikke haft nogen problemer, men desværre betød det, at jeg ikke rigtig kan give det 5/5.
Lukas K. Verificeret køber 27th May 2019
Fungerer som charme. Ingen problemer. Alle pænt synlige. Fungerer som charme. Ingen problemer. Alle pænt synlige.
Gary H. Verificeret køber 15th May 2019
Ankommet super hurtig velpakket og nem at oprette og en meget god pris godt tilfreds, jeg vil ikke shoppe andre steder i fremtiden Ankommet super hurtig velpakket og nem at oprette og en meget god pris godt tilfreds, jeg vil ikke shoppe andre steder i fremtiden
Phil N. Verificeret køber 26th Mar 2019
Jeg var først skeptisk på grund af prisforskellen mellem mine lokale fiskere og CO2-supermarkeder, men jeg tog chancen og fandt, at CO2-supermarkedet kunne være det ideelle sted at købe produkter vedrørende akvaristhobbyen. CO2-regulatoren og magnetventilen jeg modtog fremstår høj kvalitet og jeg er ikke i tvivl om, at det vil fungere godt i lang tid fremover. Jeg var først skeptisk på grund af prisforskellen mellem mine lokale fiskere og CO2-supermarkeder, men jeg tog chancen og fandt, at CO2-supermarkedet kunne være det ideelle sted at købe produkter vedrørende akvaristhobbyen. CO2-regulatoren og magnetventilen jeg modtog fremstår høj kvalitet og jeg er ikke i tvivl om, at det vil fungere godt i lang tid fremover.
Gareth M. Verificeret køber 23rd Mar 2019
Har jobbet lidt problemer i starten. Brugte den på den nye stil af co2-ildslukker "lille fedtmodel" og trådene var for korte, og den regelmæssige spinnede og wobbled prøvede den på den lange model slukker og montering fint. Så skal du få en anden vaskemaskine til at passe den til den anden version Har jobbet lidt problemer i starten. Brugte den på den nye stil af co2-ildslukker "lille fedtmodel" og trådene var for korte, og den regelmæssige spinnede og wobbled prøvede den på den lange model slukker og montering fint. Så skal du få en anden vaskemaskine til at passe den til den anden version
Se flere anmeldelser  Loading
CO2-regulator med dobbelt gauge fastgjort til cylinderen
Klik på billedet for at se fuld skærm

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt