Global levering
Vi sender globalt
Top-rated service
Fremragende Kundeanmeldelser
Gratis Retur
100% tilfredshed garanteret
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme Dag Dispatch
Ugedag Ordrer Placeret Før 3:00
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Hjem > CO2 Regulatorer > Enkelt Trin Med Solenoid > Co2-regulator Med Magnetventil, Dobbeltmålere Og Justerbart Outputtryk

Enkelttrins CO2-regulator Med Magnetventil, Dobbeltmålere Og Justerbart Udgangstryk

817,99 kr

Systemtilpasning

Opdater indkøbsvogn
 

Nøgle Fakta

 • Design og fremstilling af højeste kvalitet.
 • Justerbart udgangstryk 0-8 bar for at imødekomme ethvert akvariums behov (20L - 3000L).
 • 12v DC magnetventil giver mulighed for at tænde / slukke for CO2 på definerede tidspunkter. Strømforsyning medfølger.
 • Høj præcision nåleventil for ultimativ doseringskontrol.
 • Output kan justeres for at muliggøre brug med vandrette eller lodrette CO2-cylinderventiler.
 • Dobbelttrykmålere viser indgangstryk og output arbejdstryk.
 • Industristandard møtrik, kompatibel med DIN 477 / BS 341 Nr. 8 / JIS m22-14 / W21.8-14 /.860 "x 1/14 (dækker Storbritannien, Europa og Asien)
 • Arbejder med enhver CO2-diffusor.
 

Beskrivelse

Enkelttrinsregulatoren med justerbart tryk vil reducere CO2-cylinderens høje tryk til et lavere og anvendeligt tryk til brug i akvariet. Evnen til at justere arbejds- / udgangstrykket sikrer, at regulatoren er i stand til at imødekomme behovene i ethvert akvariekrav; Uanset om det betjener en enkelt CO2-diffusor eller flere diffusorer, kan denne regulator justeres for at levere det nødvendige tryk.

En højpræcisionsnålventil er monteret som standard, hvilket giver dig nem og utroligt nøjagtig kontrol af CO2-dosering. Som et resultat er regulatoren egnet til små / nano akvarier, da boblehastigheden (dosis) kan reduceres til så lav som 1 boble / 10 sekunder.

Fordi nåleventilen kan dreje, kan regulatoren bruges med enten vandrette eller lodrette cylinderventiler. Stammen / møtrikken kan også fjernes og kan derefter tilsluttes til nanopatroner, hvilket gør regulatoren velegnet til nanoakvarier og meget større akvarier.

Den integrerede magnetventil giver mulighed for automatisk at slukke for CO2 med tidsbestemte intervaller, f.eks. Til at synkronisere med akvarielyset. Dette sikrer, at CO2 ikke doseres, når det ikke er nødvendigt, og vil derfor forlænge levetiden på din CO2-cylinder og spare penge. 12V DC solenoid (lysnettet transformer inkluderet) giver sikker, lav temperatur og garanteret ingen støjdrift.

Dobbelttrykmålere angiver cylindertrykket og output / arbejdstrykket.

Instruktioner

 • Spænd regulatoren til din CO2-cylinder ved hjælp af en skruenøgle eller skruenøgle. Brug ikke hænderne til at stramme, det skaber ikke tilstrækkelig tætning og vil sandsynligvis lække.
 • Indstil udgangstrykket til minimum ved at dreje trykknappen helt mod uret.
 • Luk nåleventilen ved at dreje helt med uret.
 • Sæt magnetventilen i en stikkontakt, og tænd for den.
 • Åbn strømmen af gas fra din CO2-cylinder.
 • Cylinderpresuremåleren vil nu indikere cylinderens tryk. Drej trykregulatoren med uret, indtil den læser 40PSI, hvilket er et godt udgangspunkt for en enkelt diffusorinstallation.
 • Når bobeltælleren er knyttet, skal du dreje nålventilen mod uret for at opnå den ønskede boblehastighed. 1 boble / sekund er velegnet til et 150L akvarium - juster din dosering i overensstemmelse med dette, dvs. 2 boble / sekund til 300L akvarium.
 • Klik her for at læse den komplette guide til regulatoropsætning
 

kunde anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

Individuelle anmeldelser

John K. Verificeret køber 6th Aug 2022
Fantastisk regulator, der er godt lavet og nem at bruge Fantastisk regulator, der er godt lavet og nem at bruge
Ethan D. Verificeret køber 25th Jul 2022
En høj spec regulator og meget rimelig pris. Hurtig levering. En høj spec regulator og meget rimelig pris. Hurtig levering.
Andrew J. Verificeret køber 23rd Jul 2022
Pålidelig, nøjagtig, nem at bruge = fantastisk regulator Pålidelig, nøjagtig, nem at bruge = fantastisk regulator
François T. Verificeret køber 16th Jul 2022
Denne regulator er rigtig god. Meget præcist mister han ikke det tryk i løbet af natten Denne regulator er rigtig god. Meget præcist mister han ikke det tryk i løbet af natten
Eugene G. Verificeret køber 18th Jun 2022
Tilslut den til en CO2-ildslukker og virker en godbid! Hurtig levering, jeg bestilte kl. 15.30, og den var med mig næste morgen kl. 10.00! Jeg ville ønske, jeg havde fundet dig, før jeg fik det lorte system fra JBL (som gik i stykker efter et par måneder!!!) Jeg vil være sikker på at bruge dig, når de andre CO2-bits skal udskiftes. Tilslut den til en CO2-ildslukker og virker en godbid! Hurtig levering, jeg bestilte kl. 15.30, og den var med mig næste morgen kl. 10.00! Jeg ville ønske, jeg havde fundet dig, før jeg fik det lorte system fra JBL (som gik i stykker efter et par måneder!!!) Jeg vil være sikker på at bruge dig, når de andre CO2-bits skal udskiftes.
Thomas C. Verificeret køber 15th Jun 2022
Topregulator og kom med instruktioner via e-mail, så havde ingen problemer med at sætte den op. Nem at bruge og virker en godbid! Topregulator og kom med instruktioner via e-mail, så havde ingen problemer med at sætte den op. Nem at bruge og virker en godbid!
Darren H. Verificeret køber 8th Jun 2022
Fantastisk regulator, der gør alt hvad jeg har brug for den til Fantastisk regulator, der gør alt hvad jeg har brug for den til
Elisa F. Verificeret køber 26th May 2022
En rigtig god regulator med god kontrol over tryk og flow. Solenoiden er pålidelig og har en LED-indikator, der viser, når den er tændt. En rigtig god regulator med god kontrol over tryk og flow. Solenoiden er pålidelig og har en LED-indikator, der viser, når den er tændt.
Kevin B. Verificeret køber 25th May 2022
Ser godt ud. Ankom hurtigt og nemt at bruge Ser godt ud. Ankom hurtigt og nemt at bruge
Stephen G. Verificeret køber 23rd May 2022
Alt perfekt og meget hjælpsomt personale: tak! Alt perfekt og meget hjælpsomt personale: tak!
Se flere anmeldelser  Loading
Enkelttrins CO2 regulator monteret på vandret cylinder
Klik på billedet for at se fuld skærm

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt