Global levering
Vi sender globalt
Top-rated service
Fremragende Kundeanmeldelser
Gratis Retur
100% tilfredshed garanteret
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme Dag Dispatch
Ugedag Ordrer Placeret Før 3:00
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Hjem > CO2 Regulatorer > Enkelt Trin Med Solenoid > Co2-regulator Med Magnetventil, Dobbeltmålere Og Justerbart Outputtryk

Enkelttrins CO2-regulator Med Magnetventil, Dobbeltmålere Og Justerbart Udgangstryk

813,49 kr

Systemtilpasning

Opdater indkøbsvogn
 

Nøgle Fakta

 • Design og fremstilling af højeste kvalitet.
 • Justerbart udgangstryk 0-8 bar for at imødekomme ethvert akvariums behov (20L - 3000L).
 • 12v DC magnetventil giver mulighed for at tænde / slukke for CO2 på definerede tidspunkter. Strømforsyning medfølger.
 • Høj præcision nåleventil for ultimativ doseringskontrol.
 • Output kan justeres for at muliggøre brug med vandrette eller lodrette CO2-cylinderventiler.
 • Dobbelttrykmålere viser indgangstryk og output arbejdstryk.
 • Industristandard møtrik, kompatibel med DIN 477 / BS 341 Nr. 8 / JIS m22-14 / W21.8-14 /.860 "x 1/14 (dækker Storbritannien, Europa og Asien)
 • Arbejder med enhver CO2-diffusor.
 

Beskrivelse

Enkelttrinsregulatoren med justerbart tryk vil reducere CO2-cylinderens høje tryk til et lavere og anvendeligt tryk til brug i akvariet. Evnen til at justere arbejds- / udgangstrykket sikrer, at regulatoren er i stand til at imødekomme behovene i ethvert akvariekrav; Uanset om det betjener en enkelt CO2-diffusor eller flere diffusorer, kan denne regulator justeres for at levere det nødvendige tryk.

En højpræcisionsnålventil er monteret som standard, hvilket giver dig nem og utroligt nøjagtig kontrol af CO2-dosering. Som et resultat er regulatoren egnet til små / nano akvarier, da boblehastigheden (dosis) kan reduceres til så lav som 1 boble / 10 sekunder.

Fordi nåleventilen kan dreje, kan regulatoren bruges med enten vandrette eller lodrette cylinderventiler. Stammen / møtrikken kan også fjernes og kan derefter tilsluttes til nanopatroner, hvilket gør regulatoren velegnet til nanoakvarier og meget større akvarier.

Den integrerede magnetventil giver mulighed for automatisk at slukke for CO2 med tidsbestemte intervaller, f.eks. Til at synkronisere med akvarielyset. Dette sikrer, at CO2 ikke doseres, når det ikke er nødvendigt, og vil derfor forlænge levetiden på din CO2-cylinder og spare penge. 12V DC solenoid (lysnettet transformer inkluderet) giver sikker, lav temperatur og garanteret ingen støjdrift.

Dobbelttrykmålere angiver cylindertrykket og output / arbejdstrykket.

Instruktioner

 • Spænd regulatoren til din CO2-cylinder ved hjælp af en skruenøgle eller skruenøgle. Brug ikke hænderne til at stramme, det skaber ikke tilstrækkelig tætning og vil sandsynligvis lække.
 • Indstil udgangstrykket til minimum ved at dreje trykknappen helt mod uret.
 • Luk nåleventilen ved at dreje helt med uret.
 • Sæt magnetventilen i en stikkontakt, og tænd for den.
 • Åbn strømmen af gas fra din CO2-cylinder.
 • Cylinderpresuremåleren vil nu indikere cylinderens tryk. Drej trykregulatoren med uret, indtil den læser 40PSI, hvilket er et godt udgangspunkt for en enkelt diffusorinstallation.
 • Når bobeltælleren er knyttet, skal du dreje nålventilen mod uret for at opnå den ønskede boblehastighed. 1 boble / sekund er velegnet til et 150L akvarium - juster din dosering i overensstemmelse med dette, dvs. 2 boble / sekund til 300L akvarium.
 • Klik her for at læse den komplette guide til regulatoropsætning
 

kunde anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

Individuelle anmeldelser

Martin P. Verificeret køber 17th May 2022
Fantastisk produkt. Fantastisk service. Højt anbefalet. Fantastisk produkt. Fantastisk service. Højt anbefalet.
Sebastian Y. Verificeret køber 9th May 2022
God reg og hurtig levering God reg og hurtig levering
Catherine M. Verificeret køber 23rd Apr 2022
Jeg har denne tilsluttet en CO2-ildslukker, og jeg har været meget tilfreds med den. Det er godt lavet, pålideligt og ingen problemer overhovedet. Jeg har denne tilsluttet en CO2-ildslukker, og jeg har været meget tilfreds med den. Det er godt lavet, pålideligt og ingen problemer overhovedet.
Jenny B. Verificeret køber 19th Apr 2022
Meget nem at bruge selv for en komplet novice som mig. Kvaliteten er meget imponerende, og jeg er ikke i tvivl om, at jeg vil få mange års brug ud af det. Meget nem at bruge selv for en komplet novice som mig. Kvaliteten er meget imponerende, og jeg er ikke i tvivl om, at jeg vil få mange års brug ud af det.
Tom G. Verificeret køber 5th Apr 2022
Meget godt lavet og pålidelig. Altid god service fra CO2 Supermarket Meget godt lavet og pålidelig. Altid god service fra CO2 Supermarket
Jacob J. Verificeret køber 1st Apr 2022
Virkelig nem at bruge og sætte op selv for en komplet novice som mig! Virkelig nem at bruge og sætte op selv for en komplet novice som mig!
Mat B. Verificeret køber 27th Mar 2022
Regulatoren er godt lavet og nem at bruge og er købt i Pro CO2 systemet. Jeg vurderer alt meget højt og kan anbefale det. Regulatoren er godt lavet og nem at bruge og er købt i Pro CO2 systemet. Jeg vurderer alt meget højt og kan anbefale det.
Lloyd P. Verificeret køber 23rd Mar 2022
Dette er det første regulator/co2-system, jeg har brugt, så intet at sammenligne med, men jeg fandt det virkelig nemt at tilslutte og konfigurere. Jeg har haft den i gang i næsten en måned nu, og den har fungeret upåklageligt - trykket og flowet er blevet, hvor jeg har indstillet det, og solenoiden fungerer fantastisk. Dette er det første regulator/co2-system, jeg har brugt, så intet at sammenligne med, men jeg fandt det virkelig nemt at tilslutte og konfigurere. Jeg har haft den i gang i næsten en måned nu, og den har fungeret upåklageligt - trykket og flowet er blevet, hvor jeg har indstillet det, og solenoiden fungerer fantastisk.
Tom G. Verificeret køber 19th Mar 2022
Rigtig god regulator, top kvalitet med hurtig levering Rigtig god regulator, top kvalitet med hurtig levering
Sally F. Verificeret køber 19th Mar 2022
Fremragende kundeservice fra CO2 Supermarket, som omgående besvarede mine spørgsmål og besluttede sig for dette system. Passer perfekt til mine behov, og planterne vokser hurtigere end nogensinde med god perleevne. Fremragende kundeservice fra CO2 Supermarket, som omgående besvarede mine spørgsmål og besluttede sig for dette system. Passer perfekt til mine behov, og planterne vokser hurtigere end nogensinde med god perleevne.
Se flere anmeldelser  Loading
Enkelttrins CO2 regulator monteret på vandret cylinder
Klik på billedet for at se fuld skærm

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt