Global levering
Vi sender globalt
Top-rated service
Fremragende Kundeanmeldelser
Gratis Retur
100% tilfredshed garanteret
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme Dag Dispatch
Ugedag Ordrer Placeret Før 3:00
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Hjem > CO2 Regulatorer > Dual Stage Med Solenoid > Ultimate-pro Co2-regulator Med Dobbelt Fase

Ultimate-Pro CO2-regulator Med Dobbelt Fase

1 457,99 kr

Systemtilpasning

Opdater indkøbsvogn
239,99 kr
Ekstra outputmanifold og bobetæller til Ultimate-Pro-regulator
 

Nøgle Fakta

 • Design og fremstilling af højeste kvalitet.
 • Dobbelttrinmekanisme sikrer konstant udgangstryk gennem cylinderens levetid.
 • Justerbart udgangstryk 0-8 bar for at imødekomme ethvert akvariums behov (20L - 3000L).
 • Tilføj hurtigt og nemt flere outputmanifolder til at betjene flere diffusorer.
 • Højtydende integreret 12v DC magnetventil - sikkert, lavt strømforbrug, kølig temperatur og garanteret ingen støj. Strømforsyning medfølger.
 • Højpræcisionsnålventil for ultimativ doseringskontrol.
 • Renseventil for sikker og nem afbrydelse fra cylinderen.
 • Dobbelttrykmålere viser indgangstryk og output arbejdstryk.
 • Magnetventil muliggør, at CO2 kan tændes / slukkes på definerede tidspunkter.
 • Industristandard møtrik, kompatibel med DIN 477 / BS 341 nr. 8 / JIS m22-14 / W21.8-14 /.860 "x 1/14 (dækker Storbritannien, Europa og Asien)
 • Arbejder med enhver CO2-diffusor.
 • Valg af stik og spænding.
 

Beskrivelse

Utrolig funktion, design og fremstilling - Ultimate-Pro Dual Stage CO2 Regulator med 12V DC solenoid giver den højest mulige ydelse.

Den dobbelte trinsmekanisme sikrer, at udgangstrykket ikke stiger, selvom indgangstrykket stiger eller falder, som det kan ske i løbet af CO2-cylinderen. Dette giver dig ro i sindet, at trykket og strømmen altid vil forblive på det niveau, du har indstillet det til.

Det justerbare udgangstryk sikrer, at regulatoren kan imødekomme ethvert akvariums behov, uanset om det er et lille nanoakvarium på kun 20L eller et akvarium på 3000L, der kræver flere diffusorer, denne regulator kan levere det nødvendige tryk.

Regulatoren leveres med en højtydende avanceret 12V DC magnetventil monteret som standard. Det garanterer sikker drift, lavt strømforbrug, kølig driftstemperatur og eliminerer muligheden for en summende lyd. Tilsætningen af magnetventilen gør det muligt at tilslutte regulatoren til et tidsstik eller pH-regulator, så doseringen af CO2 kan kontrolleres. Dette gør det muligt at slukke for strømmen af CO2, når akvarielysene ikke er tændt, og planterne ikke fotosynteser og ikke drager fordel af tilsætningen af CO2.

En højpræcisionsnålventil er monteret som standard, hvilket giver en meget høj grad af nøjagtighed af CO2-dosering. Dosering kan opnås så lavt som 1 boble / 10 sekunder til en konstant strøm af CO2, hvilket gør det muligt for den at fungere for små nanoakvarier på 20L til store akvarier på flere tusinde liter.

Instruktioner

 • Spænd regulatoren til din CO2-cylinder ved hjælp af en skruenøgle eller skruenøgle. Brug ikke hænderne til at stramme, det skaber ikke tilstrækkelig tætning og vil sandsynligvis lække.
 • Indstil udgangstrykket til minimum ved at dreje reguleringshjulet helt mod uret.
 • Luk nåleventilen ved at dreje helt med uret.
 • Sæt magnetventilen i en stikkontakt, og tænd for den.
 • Åbn gasstrømmen fra din CO2-cylinder.
 • Cylinderpresuremåleren vil nu indikere cylinderens tryk. Drej trykregulatoren med uret, indtil den læser 40PSI, hvilket er et godt udgangspunkt for en enkelt diffusorinstallation.
 • Når bobeltælleren er knyttet, skal du dreje nålventilen mod uret for at opnå den ønskede boblehastighed. 1 boble / sekund er velegnet til et 150L akvarium - juster din dosering i overensstemmelse med dette, dvs. 2 boble / sekund til 300L akvarium.
 • Klik her for at læse den komplette installationsvejledning til dobbelttrin
 

kunde anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

Individuelle anmeldelser

Adam B. Verificeret køber 14th Jan 2022
Købte forskellige regulatorer tidligere fra andre mærker/sælgere, og jeg er blevet svigtet med dem alle, men jeg har brugt dette i de sidste 6 måneder, og det har fungeret upåklageligt. Det er virkelig en utrolig godt lavet regulator - du finder ikke bedre end dette. Købte forskellige regulatorer tidligere fra andre mærker/sælgere, og jeg er blevet svigtet med dem alle, men jeg har brugt dette i de sidste 6 måneder, og det har fungeret upåklageligt. Det er virkelig en utrolig godt lavet regulator - du finder ikke bedre end dette.
Graham S. Verificeret køber 30th Aug 2021
Godt lavet og holder forhåbentlig i årevis. Godt lavet og holder forhåbentlig i årevis.
Sam T. Verificeret køber 26th Aug 2021
Meget god regulator, godt lavet og meget solid. Virker som et meget godt stykke kit. Meget god regulator, godt lavet og meget solid. Virker som et meget godt stykke kit.
Steven G. Verificeret køber 10th Jul 2021
Fantastisk produkt og support Fantastisk produkt og support
Anthony C. Verificeret køber 22nd May 2021
Dette er min første CO2-regulator, og jeg var lidt bekymret for, at det ville være lidt for komplekst for mig, men det er virkelig nemt, og instruktionerne, der findes på e-mail, er virkelig nyttige. Du kan fortælle, når du får det ud af kassen, at det er et kvalitetsudstyr - vægten og byggekvaliteten, hvis den er usædvanlig. Dette er min første CO2-regulator, og jeg var lidt bekymret for, at det ville være lidt for komplekst for mig, men det er virkelig nemt, og instruktionerne, der findes på e-mail, er virkelig nyttige. Du kan fortælle, når du får det ud af kassen, at det er et kvalitetsudstyr - vægten og byggekvaliteten, hvis den er usædvanlig.
Nick K. Verificeret køber 23rd Mar 2021
Langt den bedste regulator på markedet! Langt den bedste regulator på markedet!
David S. Verificeret køber 19th Sep 2020
Virkelig tilfreds med købet. Jeg kiggede på denne vs Co2-kunst. Min mening er dens opbygning lige så godt som co2art-versionen, men til et meget bedre prispunkt. I øjeblikket kører 3 akvarier. 2 x 60 cm og en 90 cm tank. Så masser af pres for at støtte alle tre kampvogne. Virkelig tilfreds med købet. Jeg kiggede på denne vs Co2-kunst. Min mening er dens opbygning lige så godt som co2art-versionen, men til et meget bedre prispunkt. I øjeblikket kører 3 akvarier. 2 x 60 cm og en 90 cm tank. Så masser af pres for at støtte alle tre kampvogne.
Gregory L. Verificeret køber 17th Sep 2020
Kom med dual stage kit, jeg købte, og meget tilfreds med det. Kom med dual stage kit, jeg købte, og meget tilfreds med det.
Andrew S. Verificeret køber 10th Sep 2020
Godt lavet, let at bruge og tung - indikerer god kvalitet. Godt lavet, let at bruge og tung - indikerer god kvalitet.
Kim F. Verificeret køber 27th Aug 2020
Som nybegynder til dette kan jeg ikke sammenligne med noget andet, men det virker bestemt meget godt lavet og robust og var let at installere og justere. Min største bekymring var, hvis magneten ville være støjende, men den er absolut tavs. Som nybegynder til dette kan jeg ikke sammenligne med noget andet, men det virker bestemt meget godt lavet og robust og var let at installere og justere. Min største bekymring var, hvis magneten ville være støjende, men den er absolut tavs.
Se flere anmeldelser  Loading
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt