Global levering
Vi sender globalt
Top-rated service
Fremragende Kundeanmeldelser
Gratis Retur
100% tilfredshed garanteret
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme Dag Dispatch
Ugedag Ordrer Placeret Før 3:00
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Hjem > CO2 Regulatorer > Dual Stage > Ultimate Dual Stage CO2 Regulator Med 12v Dc Solenoid Og Pisco Valve

Ultimate Dual Stage CO2 Regulator Med 12V DC Solenoid Og Pisco Valve

1 432,49 kr

Systemtilpasning

Opdater indkøbsvogn
 
 

Nøgle Fakta

 • Højeste kvalitet design og fremstilling.
 • Dual stage mekanisme sikrer konstant udgangstryk i hele cylinderens levetid.
 • Justerbart udgangstryk 0-8 bar for at imødekomme behovene hos et akvarium (20L - 3000L).
 • Højtydende integreret 12V DC magnetventil - sikkert, lavt strømforbrug, kølig temperatur og garanteret ingen støj.
 • Høj præcision Pisco nålventil til ultimativ doseringskontrol.
 • Dual-trykmålere viser indgangstryk og output arbejdstryk.
 • Magnetisk magnetventil gør det muligt for CO2 at blive tændt / slukket på bestemte tidspunkter.
 • Industri standardmøtrik, kompatibel med DIN 477 / BS 341 nr. 8 / JIS m22-14 / W21.8-14 /.860 "x 1/14 (dækker UK, Europa og Asien).
 • Fungerer med enhver CO2 diffusor.
 • Valg af stik og spænding.

Beskrivelse

Utrolig funktion, design og fremstilling - Ultimate Dual Stage CO2 Regulator med 12V DC solenoid og Pisco ventil giver den højeste ydeevne muligt.

Dobbeltsystemmekanismen sikrer, at udgangstrykket ikke stiger, selvom indgangstrykket stiger eller falder, som det kan ske i løbet af CO2-cylinderens levetid. Dette giver dig ro i sindet, at trykket og strømmen altid vil forblive på det niveau, du har sat det på.

Det justerbare udgangstryk sikrer, at regulatoren kan imødekomme et akvariums behov, uanset om det er et lille nano akvarium på kun 20L eller et akvarium på 3000L, der kræver flere diffusorer, kan denne regulator levere det tryk, der er nødvendigt.

Regulatoren leveres med en avanceret 12V DC magnetventil monteret som standard. Det garanterer sikker drift, lavt strømforbrug, kølig driftstemperatur og eliminerer muligheden for nogen summende lyd. Tilsætningen af solenoiden gør det muligt at tilslutte regulatoren til en timer-stik eller pH-regulator, så doseringen af CO2 kan styres. Dette gør det muligt at slukke for CO2-strømmen, når akvariet lys ikke er tændt, og planterne ikke fotosyntetiserer og ikke nyder godt af tilsætningen af CO2.

En høj præcision Pisco ventil er monteret som standard, hvilket giver et meget højt niveau af nøjagtighed af CO2 dosering. Dosering kan opnås så lavt som 1 boble / 10 sekunder til en konstant strøm af CO2, der gør det muligt at fungere til små nano akvarier på 20L til store akvarier på flere tusind liter.

Instruktioner

 • Stram regulatoren til din CO2-cylinder ved hjælp af en nøgle eller nøgle. Brug ikke dine hænder til at stramme, det skaber ikke tilstrækkelig tætning og kan sandsynligvis lække.
 • Indstil udgangstrykket til minimum ved at dreje trykjusteringsknappen helt mod uret.
 • Luk nåleventilen ved at dreje helt med uret.
 • Tilslut magnetventilen til en stikkontakt og tænd.
 • Åbn strømmen af gas fra din CO2-cylinder.
 • Cylinderens presurometer vil nu angive tryk på cylinderen. Drej trykjusteringen med uret, indtil den læser 40PSI, hvilket er et godt udgangspunkt for en enkelt diffusorinstallation.
 • Med bobletælleren fastgjort, drej nåleventilen mod uret for at opnå den ønskede boblehastighed. 1 boble / sekund er egnet til et 150L akvarium - juster din dosering i overensstemmelse hermed, dvs. 2 bobler / sekund til 300L akvarium.
 • Klik her for at læse den komplette dual stage regulator setup guide
 

kunde anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

Individuelle anmeldelser

Philip M. Verificeret køber 13th Jun 2019
Kom som en del af co2 systemet, jeg købte fra co2 supermarked. Selv om dette er min første regulator / system og ikke har noget at sammenligne med, kan jeg kun sige, at jeg er meget tilfreds med det, det var nemt at få setup og det har fungeret fejlfrit. Jeg kan også godt lide fred i to trin mekanisme giver vidende at jeg ikke vil have nogen problemer med slutningen af tankdump. Kom som en del af co2 systemet, jeg købte fra co2 supermarked. Selv om dette er min første regulator / system og ikke har noget at sammenligne med, kan jeg kun sige, at jeg er meget tilfreds med det, det var nemt at få setup og det har fungeret fejlfrit. Jeg kan også godt lide fred i to trin mekanisme giver vidende at jeg ikke vil have nogen problemer med slutningen af tankdump.
Conrad W. Verificeret køber 26th May 2019
Strålende produkt - virker nøjagtigt som påkrævet og installerer nemt uden opstyr. Mit tidligere setup er nu på en plantet nanostank, og dette er blevet installeret på en 6kg cylinder, der fodrer mit community akvarium. Strålende produkt - virker nøjagtigt som påkrævet og installerer nemt uden opstyr. Mit tidligere setup er nu på en plantet nanostank, og dette er blevet installeret på en 6kg cylinder, der fodrer mit community akvarium.
Len W. Verificeret køber 21st May 2019
Dette er et meget godt stykke sæt værd at prisen betalt. Dette er et meget godt stykke sæt værd at prisen betalt.
Chris J. Verificeret køber 24th Apr 2019
Jeg modtog dette som led i det ultimative CO2-system. Regulatoren er lavet til en meget høj standard og meget let at ændre tryk og strøm for at opnå den ønskede doseringshastighed. Dobbeltspændingsaspektet giver mig ro i sjælen, at jeg ikke vil få enden af tankdumpen (EOTD). Jeg modtog dette som led i det ultimative CO2-system. Regulatoren er lavet til en meget høj standard og meget let at ændre tryk og strøm for at opnå den ønskede doseringshastighed. Dobbeltspændingsaspektet giver mig ro i sjælen, at jeg ikke vil få enden af tankdumpen (EOTD).
Charlie T. Verificeret køber 27th Mar 2019
Dette er virkelig et godt stykke kit, god kvalitet, let at passe Dette er virkelig et godt stykke kit, god kvalitet, let at passe
Enda V. Verificeret køber 18th Mar 2019
Fantastisk regulator, meget nøjagtig og nem at bruge. Fantastisk regulator, meget nøjagtig og nem at bruge.
Sarah J. Verificeret køber 22nd Nov 2018
Dette er min anden regulator første gang jeg fik en rigtig billig import og brugt såååå meget co2! En ven sagde co2 supermarked leveret god kvalitet udstyr og de var ikke forkert. Denne regulator er robust, ventilen på forsiden hjælper med at sikre, at der ikke er lækager! Pisco ventilen er fantastisk. Der er en lille kontrol, så du kan sørge for, at du har den korrekte mængde co2, der går Læs mere... Dette er min anden regulator første gang jeg fik en rigtig billig import og brugt såååå meget co2! En ven sagde co2 supermarked leveret god kvalitet udstyr og de var ikke forkert. Denne regulator er robust, ventilen på forsiden hjælper med at sikre, at der ikke er lækager! Pisco ventilen er fantastisk. Der er en lille kontrol, så du kan sørge for, at du har den korrekte mængde co2, der går ind i din tank. Solenoiden virker en drøm, og med en timer behøver jeg slet ikke bekymre mig om det! Co2 supermarked besvare mine spørgsmål på ingen tid og pakken ankom meget hurtigt!
Gareth W. Verificeret køber 17th Oct 2018
Købt som et komplet sæt. Let at installere og fejlfri drift i de sidste to år. Nålventilen er nem at regulere CO2-forsyning. Købt som et komplet sæt. Let at installere og fejlfri drift i de sidste to år. Nålventilen er nem at regulere CO2-forsyning.
Simon W. Verificeret køber 23rd Sep 2018
Jeg købte på anbefaling fra en ven, der for nylig købte den samme regulator, og jeg har været lige så imponeret som han var. Fremragende byggekvalitet, gode funktioner med dobbelt trinfunktion, justerbart tryk, præcisionsventil og 12V magnet, og til en meget rimelig pris. Jeg købte på anbefaling fra en ven, der for nylig købte den samme regulator, og jeg har været lige så imponeret som han var. Fremragende byggekvalitet, gode funktioner med dobbelt trinfunktion, justerbart tryk, præcisionsventil og 12V magnet, og til en meget rimelig pris.
Trevor B. Verificeret køber 28th Aug 2018
Jeg har fået det til at fungere i lidt over en uge, og jeg kan ikke fejl det. Stor kvalitet og funktionalitet til en meget rimelig pris. Jeg har fået det til at fungere i lidt over en uge, og jeg kan ikke fejl det. Stor kvalitet og funktionalitet til en meget rimelig pris.
Se flere anmeldelser  Loading
Cylinderforbindelse
Klik på billedet for at se fuld skærm

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt