Global levering
Vi sender globalt
Top-rated service
Fremragende Kundeanmeldelser
Gratis Retur
100% tilfredshed garanteret
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme Dag Dispatch
Ugedag Ordrer Placeret Før 3:00
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Hjem > CO2-diffusorer > Bazooka Atomizer CO2 Diffusorer > Bazooka Atomizer CO2 Diffuser - 80mm Til Akvarier Op Til 500l

80mm Bazooka Atomizer CO2-diffusor Til Akvarier Op Til 500L

271,99 kr
Bazooka Atomizer CO2 Diffuser - 80mm til akvarier op til 500L
 
 

Nøgle Fakta

 • Meget effektiv CO2 diffusor.
 • Producerer en dråbe af utroligt små bobler.
 • Nem at installere.
 • Denne 80mm sort anbefales til akvarier op til 500L.
 • Kræver 3 bar / 40 PSI tryk for at fungere (leveres af alle CO2 Supermarket regulatorer).

Beskrivelse

De bobler, der produceres af en Bazooka Atomizer Diffuser, er utroligt små (dermed ordet "atom" i produktnavnet) og vises næsten som en røg eller dråbe, da de forlader diffusoren. Disse utroligt fine bobler har et meget øget overfladeareal sammenlignet med en stor boble og er derfor lettere diffunderet i akvariet.

Ved hjælp af en diffusor af høj kvalitet, som f.eks. Bazooka forstøveren, vil du opdage, at du kan sænke din CO2 dosering (bobeltælling), fordi der opnås en højere CO2-diffusion. Dette vil reducere din løbende omkostninger, fordi din CO2-cylinder vil vare længere.

Hvis du placerer diffusoren under udstrømningen fra filteret, bliver de små bobler fanget i strømmen og forbliver i suspension længere, hvilket giver mere tid til, at CO2-boblerne diffunderer i akvarievandet.

Instruktioner

 • Skru kompressionskragen og foderrøret igennem.
 • Skub rør på indløb af bazooka diffusoren.
 • Brug manuel kraft (ingen værktøj), stram kompressionskragen over slangen.
 • Tryk diffusoren på dit akvariumglas ved hjælp af sugekopperne.
 • Tip: Placer lige over substrat under filterudstrømningen. Dette sikrer, at boblerne kommer ind i vandstrømmen fra filteret og holder CO2 længere i suspension, hvilket øger CO2-diffusionsniveauet.
 • Tip: Hvis du bruger polyurethanrør, varm spidsen af slangen i friskkogt vand for at blødgøre det, når du fastgør til diffusoren. Dette fjerner muligheden for uheldige skader.
 

kunde anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

Individuelle anmeldelser

Joakim A. Verificeret køber 14th Oct 2019
Indeholder små fine bobler, der spreder sig i akvariet. Brug for en streamer, hvis du kører et større akvarium. Indeholder små fine bobler, der spreder sig i akvariet. Brug for en streamer, hvis du kører et større akvarium.
Saša S. Verificeret køber 22nd Jul 2019
Fuldt tilfreds med dette produkt Fuldt tilfreds med dette produkt
Philip M. Verificeret køber 13th Jun 2019
Fremragende diffusor. Utroligt små bobler. Fremragende diffusor. Utroligt små bobler.
Will T. Verificeret køber 26th Apr 2019
Produkter ankom den følgende dag. Indpakning stort set minimeret plastik og bedst alt sammen arbejdede de perfekt. Produkter ankom den følgende dag. Indpakning stort set minimeret plastik og bedst alt sammen arbejdede de perfekt.
Chris J. Verificeret køber 24th Apr 2019
Modtaget som en del af mit Ultimate CO2 System. Det er en meget god diffusor, og boblerne er så små, jeg kan næsten ikke se dem. Jeg kan ikke se nogen gas når over overfladen, hvilket ville indikere intet spild af CO2. Meget tilfreds med det. Modtaget som en del af mit Ultimate CO2 System. Det er en meget god diffusor, og boblerne er så små, jeg kan næsten ikke se dem. Jeg kan ikke se nogen gas når over overfladen, hvilket ville indikere intet spild af CO2. Meget tilfreds med det.
Stefan F. Verificeret køber 16th Mar 2019
Før jeg købte denne forstøver talte witth Customer Servise for at sikre, at det bliver inaf og spørg om det vil fungere fint for min 500l tank.De sagde ja.Så jeg købte det! Det var i en pakke i 2 uger før jeg fik den nye 500l tank! Jeg brugte kun i 3 dage og som jeg kan sige er det ikke så godt, hvordan de taler om. Små bobler kommer kun ud, når du kører 3-4 bobler p / s. Men for 500l tank Læs mere... Før jeg købte denne forstøver talte witth Customer Servise for at sikre, at det bliver inaf og spørg om det vil fungere fint for min 500l tank.De sagde ja.Så jeg købte det! Det var i en pakke i 2 uger før jeg fik den nye 500l tank! Jeg brugte kun i 3 dage og som jeg kan sige er det ikke så godt, hvordan de taler om. Små bobler kommer kun ud, når du kører 3-4 bobler p / s. Men for 500l tank 3-4 bobler er det ikke inaf. Hvis du sætter mere så forstøver forstøveren at lave store bryster og masser af affald! Jeg er absolut utilfreds. Jeg spilder 30 £ og jeg er nødt til at bruge flere penge til at købe reaktor.. Ingen refung eller delvis af refusion var ikke tilbud. Bare sig det blev brugt. Hvis jeg ved, at jeg ikke vil købe det! Jeg stoler bare på, hvad kundeservice fortalte mig! Min fejl! Min pris! Men alligevel !! Meget skuffet! Som dig som professionel skal du ikke sige det for 500l tank. Det kan være max for 250l, men jeg ville ikke anbefale til heavilly plantetank når du har bru


Small logo for CO2 Supermarket
Svar fra CO2 Supermarket
Vi er ked af at høre, at du er utilfreds, men 4 bobler / sekund er tilstrækkelig til en 500L-tank (4 bobler / sekund er faktisk mere i 600L akvariumstørrelsen). Af lyden af det forsøger du at bruge det ud over den anbefalede grænse på 500L eller 4 bobler / sekund, og derfor har du problemer, ikke fordi produktet er defekt eller ikke leverer på dens beskrivelse.

Helle R. Verificeret køber 29th Jan 2019
Sugekopper kan være en smerte i rumpen, og man skal trykke dem rigtig godt. Sugekopper kan være en smerte i rumpen, og man skal trykke dem rigtig godt.
Phil F. Verificeret køber 9th Jan 2019
Dette er den eneste diffusor, jeg har brugt, så jeg har intet at sammenligne med, men jeg kan bekræfte, at boblerne er utroligt små, og det er nemt at holde det væk i hjørnet af tanken, så det ikke er synligt. Dette er den eneste diffusor, jeg har brugt, så jeg har intet at sammenligne med, men jeg kan bekræfte, at boblerne er utroligt små, og det er nemt at holde det væk i hjørnet af tanken, så det ikke er synligt.
Emanuela T. Verificeret køber 13th Dec 2018
Super produkt det gør små bolde Super produkt det gør små bolde
Martin S. Verificeret køber 29th Aug 2018
Super god deffusor, der skaber så små og harmoniske bobler, ingen bobler, der flyder hurtigt op til overfladen uden dem, der når overfladen, kan forblive på overfladen, indtil de blandes i vandet. Har det i en 240l vogn. Super god deffusor, der skaber så små og harmoniske bobler, ingen bobler, der flyder hurtigt op til overfladen uden dem, der når overfladen, kan forblive på overfladen, indtil de blandes i vandet. Har det i en 240l vogn.
Se flere anmeldelser  Loading

Photo Viewer

Foto af 80mm Bazooka forstøvningsdiffusor til beplantede tanke
Klik på billedet for at se fuld skærm

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt