Global levering
Vi sender globalt
Top-rated service
Fremragende Kundeanmeldelser
Gratis Retur
100% tilfredshed garanteret
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme Dag Dispatch
Ugedag Ordrer Placeret Før 3:00
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Hjem > Komplet Aquarium CO2 System Kits > Dual Stage CO2 Systems > Ultimate-pro Dual Stage Co2-system Til Plantet Akvarietank 20l - 500l +

Ultimate-Pro Dual Stage CO2-system Til Plantet Akvarietank 20L - 500L +

1 940,49 kr

Systemtilpasning

Opdater indkøbsvogn
234,49 kr
Ekstra outputmanifold og bobetæller til Ultimate-Pro-regulator
 

Nøgle Fakta

  • Øverst i området Ultimate Dual Stage Regulator med justerbart udgangstryk, præcisionsnålventil, dobbelttrykmålere og 12V DC solenoid til tidsstyring af CO2-dosering (lysnettet transformer inkluderet).
  • Tilføj hurtigt og nemt flere outputmanifolder til at betjene flere diffusorer.
  • Precision-bobeltæller.
  • Let CO2-adapter (valgfrit).
  • Højtydende CO2-diffusor.
  • Dropchecker for korrekt CO2-dosering.
  • Plantegødning til komplet plantenæring.
  • 3m Polyurethan-slange i høj kvalitet.
  • 4 x Sugeklips til ryddig slange.
 

Beskrivelse

Ultimate-Pro Dual Stage CO2-systemet giver det meget højeste niveau af ydeevne og kontrol til din CO2-dosering af akvarium. Hver komponent i systemet er den allerbedste tilgængelige og oser af kvalitet.

Den ultimative Dual Stage CO2-regulator leveres med en 12v DC magnetventil i høj kvalitet, der giver sikker, lav temperatur og garanteret ingen støjdrift. En nåleventil med høj præcision er installeret som standard og giver hurtig, nøjagtig og nem justering af CO2-dosering, så den nøjagtige dosis kan opnås og vedligeholdes med akkompagnement af præcisionsbobeltælleren. Det justerbare outputtryk sikrer, at regulatoren kan imødekomme behovene i ethvert akvarium, fra et 30L nanoakvarium til et 3000L liter akvarium ved hjælp af 6 diffusorer.

Solenoidet til regulatoren er tilsluttet (valgfri) pH-regulator, som kontinuerligt overvåger pH-niveauet i akvariet og tænder og slukker CO2 i overensstemmelse hermed for at opretholde stabile pH- og CO2-niveauer. Brugt sammen med Drop Checker kan du identificere det optimale pH og CO2 niveau for dit akvarium og vedligeholde de nøjagtige parametre. Tilvejebringelse af disse stabile forhold vil fremme sundere plantevækst og også hjælpe med at hæmme algevækst.

Diffusorindstillingerne, der leveres med CO2-systemet, er i diffusionsfamilien 'forstøver', der producerer utroligt små ('atomstore') bobler, der let diffunderer i akvarievandet og giver enestående diffusionsniveauer. Dette betyder, at mere af CO2 absorberes og meget lidt CO2 spildes.

CO2, der diffunderes i akvarievandet, bruges af planterne under fotosyntesen, men for at vokse nye cellestrukturer har planterne brug for adgang til en lang række makro- og mikronæringsstoffer. Uden disse væsentlige byggesten vil planterne til sidst omgå, selv med tilsætning af CO2. Den (valgfri) plantegødning, der leveres med 'Ultimate Dual Stage CO2 System', vil give dine akvarieplanter alle de nødvendige næringsstoffer og elementer, de har brug for for at vokse og blomstre.

(Valgfri) 'Let CO2-adapter' giver dig muligheden for at bruge let tilgængelige CO2-cylindre som CO2-kilde til dit system. Ved hjælp af en adapter kan du enten bruge en SodaStream, en engangssvejsning eller en Paintball CO2-cylinder. Dette sikrer, at du altid vil være i stand til at skaffe gas til dit CO2-system på en omkostningseffektiv og bekvem måde fra store gade butikker.

At sammensætte alt dette sammen gør Ultimate Dual Stage CO2-systemet til det allerbedste akvarium CO2-system, som penge kan købe.
 

kunde anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

Individuelle anmeldelser

Rob B. Verificeret køber 21st Nov 2021
Gode kvalitetsprodukter, der ankom hurtigt. Systemet har været sat op i over 3 uger nu, og planterne vokser godt med bonus uden tegn på alger. Forespørgsler blev behandlet hurtigt via e-mail, så generelt er jeg meget tilfreds. Gode kvalitetsprodukter, der ankom hurtigt. Systemet har været sat op i over 3 uger nu, og planterne vokser godt med bonus uden tegn på alger. Forespørgsler blev behandlet hurtigt via e-mail, så generelt er jeg meget tilfreds.
Patrick F. Verificeret køber 16th Oct 2021
Intet at sige, meget godt materiale, alle komponenter i sættet er af kvalitet. Let at installere udstyr og klare instruktioner på webstedet. Jeg havde et lille problem med forkert genmontering af bobletælleren (efter et uheld at have demonteret den), og kundeservice svarede mig inden for en halv dag, problemet var løst. Så 5 stjerner fortjente, tak til hele dit team. *** Læs mere... Intet at sige, meget godt materiale, alle komponenter i sættet er af kvalitet. Let at installere udstyr og klare instruktioner på webstedet. Jeg havde et lille problem med forkert genmontering af bobletælleren (efter et uheld at have demonteret den), og kundeservice svarede mig inden for en halv dag, problemet var løst. Så 5 stjerner fortjente, tak til hele dit team. *** Patrick ***
Graham S. Verificeret køber 30th Aug 2021
Let at installere og opnåede det resultat, jeg ønskede inden for et par timers brug. Let at installere og opnåede det resultat, jeg ønskede inden for et par timers brug.
Sam T. Verificeret køber 26th Aug 2021
Jeg har altid kæmpet for at få mine planter til at vokse, men det har gjort en kæmpe forskel, og jeg er meget glad for det. Jeg har altid kæmpet for at få mine planter til at vokse, men det har gjort en kæmpe forskel, og jeg er meget glad for det.
Michael M. Verificeret køber 3rd Aug 2021
Dette er mit første co2 -system, så jeg var lidt bekymret, da det hele virker lidt kompliceret, men jeg fik fremragende support fra gutterne i co2 -supermarkedet, og de instruktioner, der er givet, er meget klare og lette at følge, understøttet af fotos og videoer. Jeg har haft dette kørende i næsten 4 uger, og resultaterne viser helt sikkert - mine planter vokser Læs mere... Dette er mit første co2 -system, så jeg var lidt bekymret, da det hele virker lidt kompliceret, men jeg fik fremragende support fra gutterne i co2 -supermarkedet, og de instruktioner, der er givet, er meget klare og lette at følge, understøttet af fotos og videoer. Jeg har haft dette kørende i næsten 4 uger, og resultaterne viser helt sikkert - mine planter vokser meget stærkere end før, og de perler, hvilket de aldrig har gjort før. Det er overflødigt at sige, at jeg er meget glad, og jeg kan varmt anbefale co2 supermarked og dette 'Ultimate-Pro' system.
Steven G. Verificeret køber 10th Jul 2021
Fantastisk produkt og support Fantastisk produkt og support
David B. Verificeret køber 2nd Jul 2021
Fremragende system. Lette at konfigurere ved hjælp af CO2Supermarket online vejledning og meget god værdi sammenlignet med sammenlignelige CO2 opsætninger. In-line diffusoren er diskret og fungerer meget godt. Efter 2 uger ser planterne så meget bedre ud. Fremragende system. Lette at konfigurere ved hjælp af CO2Supermarket online vejledning og meget god værdi sammenlignet med sammenlignelige CO2 opsætninger. In-line diffusoren er diskret og fungerer meget godt. Efter 2 uger ser planterne så meget bedre ud.
Gabriel S. Verificeret køber 28th May 2021
Fantastisk produkt og service fra co2 supermarked - fantastisk firma at beskæftige sig med. Fantastisk produkt og service fra co2 supermarked - fantastisk firma at beskæftige sig med.
Anthony C. Verificeret køber 22nd May 2021
Dette er et strålende system, let at bruge, fremragende kvalitet, og mine planter vokser som aldrig før. Højt anbefalet! Dette er et strålende system, let at bruge, fremragende kvalitet, og mine planter vokser som aldrig før. Højt anbefalet!
Nick K. Verificeret køber 23rd Mar 2021
Langt det bedste system på markedet! Langt det bedste system på markedet!
Se flere anmeldelser  Loading

Systemindhold

Klik på et emne for at få flere oplysninger

Ultimate-Pro CO2-regulator med dobbelt fase
Ultimate-Pro CO2-regulator med dobbelt fase
Vores Ultimate regulator er designet til brug specifikt med akvarier og har dobbelttrinsdesign til at forhindre ende på tankdumpen, justerbart arbejdstryk, 12V solenoid (med nettransformator), dobbelttrykmålere og præcisionsnålventil til nøjagtig doseringskontrol.
 
 
Lille Bazooka Atomizer (op Til 200L)
Lille Bazooka Atomizer (op Til 200L)
De utroligt små bobler produceret af en Bazooka Atomizer Diffuser har et stort overfladeareal, der giver utrolige diffusionshastigheder.
Komplet CO2 Drop Checker Kit
Komplet CO2 Drop Checker Kit
Et drop checker kit ændrer farve for at indikere CO2 koncentration i akvariet. Gør det muligt at indstille CO2 dosering specifikt til dit akvariums behov.
Regulator CO2-bobeltæller med indbygget kontrolventil
Regulator CO2-bobeltæller med indbygget kontrolventil
Denne boble tæller fastgøres til udgangen fra din regulator og har også en integreret tilbageslagsventil for at forhindre vandafvanding fra akvariet ind i regulatoren.
Stærk sugeklemme til 6 mm slange (2 stk.)
Stærk sugeklemme til 6 mm slange (2 stk.)
Sæt dit rør sikkert på siden af ​​dit akvarium ved hjælp af disse stærke sugeklemmer. Lavet til 6 mm ydre diameter rør.
4 / 6mm Klar Polyurethan CO2 Resistent Slange
4 / 6mm Klar Polyurethan CO2 Resistent Slange
Polyuretanrør er modstandsdygtig overfor CO2, hvilket giver dig ro i sindet om, at dit trykbehandlede CO2-system vil være lækagerfrit og effektivt i mange år fremover.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt