Global levering
Vi sender globalt
Top-rated service
Fremragende Kundeanmeldelser
Gratis Retur
100% tilfredshed garanteret
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme Dag Dispatch
Ugedag Ordrer Placeret Før 3:00
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Hjem > Komplet Aquarium CO2 System Kits > Dual Stage CO2 Systems > Ultimate Dual Stage CO2 System Til Plantet Aquarium Tank 20l - 500l +

Ultimate Dual Stage CO2 System Til Plantet Aquarium Tank 20L - 500L +

1 790,49 kr

Systemtilpasning

Opdater indkøbsvogn
 
 

Nøgle Fakta

  • Øverst i serien Ultimate Dual Stage Regulator med justerbart udgangstryk, præcision Pisco nåleventil, dobbelt trykmålere og 12V magnetventil og transformer til tidsbestemt styring af CO2 dosering.
  • Precision boble tæller.
  • Easy CO2 adapter (ekstraudstyr).
  • Højtydende CO2-diffusor.
  • Drop checker til korrekt CO2 dosering.
  • Plantegødning til komplet plantnæring.
  • 3m Polyuretanrør af høj kvalitet.
  • 4 x Sugeklemmer til rydderør.

Beskrivelse

Ultimate Dual Stage CO2-systemet giver det allerbedste niveau af ydeevne og kontrol for dit akvarium CO2 dosering. Hver komponent i systemet er den allerbedste tilgængelige og udstråler kvalitet.

Den Ultimate Dual Stage CO2 Regulator leveres med en højkvalitets 12V magnetventil, der giver sikker, lav temperatur og garanteret ingen støjdrift. En høj præcision Pisco nåleventil er installeret som standard og giver hurtig, præcis og nem indstilling af CO2 dosering, så den nøjagtige dosis kan opnås og vedligeholdes med akkompagnementet af præcisionsbobletælleren. Det justerbare udgangstryk sikrer, at regulatoren kan imødekomme et akvariums behov, fra et 30L nano akvarium til et 3000L liter akvarium ved hjælp af 6 diffusorer.

Regulatorens magnetventil er tilsluttet til (valgfri) pH-regulatoren, som kontinuerligt overvåger akvariumets pH-værdi og tænder og slukker for CO2 for at opretholde stabile pH- og CO2-niveauer. Anvendes i forbindelse med Drop Checker, kan du identificere den optimale pH og CO2-niveau for dit akvarium og opretholde de nøjagtige parametre. Tilvejebringelse af disse stabile betingelser vil fremme sundere plantevækst og også bidrage til at hæmme algevækst.

Diffusionsmulighederne med CO2-systemet er i diffuserens forstøvningsfamilie, der producerer utroligt små ("atomstørrelses") bobler, som let diffunderer ind i akvarievandet og giver exceptionelle diffusionsniveauer. Det betyder, at flere af CO2'en er "absorberet", og meget lidt CO2 er spildt.

CO2, der er diffunderet i akvariet vand bruges af planterne under fotosyntese, men for at dyrke nye cellestrukturer skal planterne have adgang til et bredt udvalg af makro- og mikronæringsstoffer. Uden disse væsentlige byggesten vil planterne til sidst blive til grunde, selv med tilsætning af CO2. Den (valgfrie) plantegødning, der leveres med 'Ultimate Dual Stage CO2 System', vil give dine akvarieplanter med alle de nødvendige næringsstoffer og elementer, som de har brug for til at vokse og blomstre.

Den (valgfri) 'Easy CO2 adapter' giver dig mulighed for at bruge ledige CO2-cylindre som CO2-kilde til dit system. Ved hjælp af en adapter kan du bruge enten en SodaStream, en Disposable Welding eller en Paintball CO2 cylinder. Dette sikrer, at du altid kan kilde gassen til dit CO2-system på en omkostningseffektiv og bekvem måde fra high street butikker.

Ved at kombinere alt sammen gør Ultimate Dual Stage CO2 System det allerbedste akvarium CO2 system, som penge kan købe.
 

kunde anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

Individuelle anmeldelser

Keith B. Verificeret køber 26th Jul 2019
Fantastisk kit, har alt hvad der er behov for. Mine planter vokser bedre end nogensinde. Fantastisk kit, har alt hvad der er behov for. Mine planter vokser bedre end nogensinde.
Philip M. Verificeret køber 13th Jun 2019
Dette er mit første CO2-system og var villig til at bruge lidt ekstra til et højkvalitetssystem, og jeg blev ikke skuffet. Mine planter vokser rigtig godt og masser af perle på gang, som jeg aldrig har haft før. Dette er mit første CO2-system og var villig til at bruge lidt ekstra til et højkvalitetssystem, og jeg blev ikke skuffet. Mine planter vokser rigtig godt og masser af perle på gang, som jeg aldrig har haft før.
Tomas B. Verificeret køber 1st Jun 2019
Top kvalitet, og kom med stor instruktion, som gjorde det meget nemt at bruge. Højt anbefalet. Top kvalitet, og kom med stor instruktion, som gjorde det meget nemt at bruge. Højt anbefalet.
Chris J. Verificeret køber 24th Apr 2019
Dette er mit første CO2-system, så jeg havde mange spørgsmål før bestilling. CO2 Supermarket reagerede hurtigt og med meget gode detaljer, som lindrede alle mine bekymringer / forespørgsler. Jeg har fået dybtgående instruktioner via email før pakken ankom, så jeg vidste, hvordan man forbinder alt. Ordren ankom den næste dag som annonceret, alt var til stede og korrekt. Alle dele er af høj Læs mere... Dette er mit første CO2-system, så jeg havde mange spørgsmål før bestilling. CO2 Supermarket reagerede hurtigt og med meget gode detaljer, som lindrede alle mine bekymringer / forespørgsler. Jeg har fået dybtgående instruktioner via email før pakken ankom, så jeg vidste, hvordan man forbinder alt. Ordren ankom den næste dag som annonceret, alt var til stede og korrekt. Alle dele er af høj kvalitet, og jeg kunne forbinde alt uden problemer. Jeg har haft systemet i mere end 3 uger, og mine planter vokser bedre end nogensinde, så jeg er meget tilfreds med mit køb. Tak og godt klaret til CO2 Supermarket, jeg har anbefalet dine tjenester til en række af mine venner.
Craig L. Verificeret køber 16th Mar 2019
Fremragende kit med fantastisk kundeservice hvad mere kan du bede om !! Fremragende kit med fantastisk kundeservice hvad mere kan du bede om !!
Charlie T. Verificeret køber 28th Feb 2019
Hej gutter virkelig imponeret over levering og kvalitet af varer desværre gøre for dårligt helbred jeg har ikke haft chance for at installere det, men så snart jeg gør vil jeg forlade en ny anmeldelse hilsner Charlie Hej gutter virkelig imponeret over levering og kvalitet af varer desværre gøre for dårligt helbred jeg har ikke haft chance for at installere det, men så snart jeg gør vil jeg forlade en ny anmeldelse hilsner Charlie
Mike L. Verificeret køber 4th Aug 2018
Meget nyttigt at besvare mine spørgsmål og oplysninger før mit køb, da jeg lagde min ordre, ankom den næste dag. Kvaliteten er fremragende, meget nem at oprette og fungere godt. Meget nyttigt at besvare mine spørgsmål og oplysninger før mit køb, da jeg lagde min ordre, ankom den næste dag. Kvaliteten er fremragende, meget nem at oprette og fungere godt.
Paul M. Verificeret køber 11th Nov 2017
Alle førsteklasses kvalitetsvarer. Regulatoren skal vare for altid, da den er meget solid, velbygget og absolut en kvalitetsvare. Hvis læseren er interesseret, passer den til industristandard CO2-cylindre, der har BS341 # 8 / DIN477 # 6 regulatorforbindelser (jeg bruger en 6,35 kg CO2-cylinder). Et meget let system til at oprette og justere følgende CO2 Supermarket s fremragende on line instruktioner. Læs mere... Alle førsteklasses kvalitetsvarer. Regulatoren skal vare for altid, da den er meget solid, velbygget og absolut en kvalitetsvare. Hvis læseren er interesseret, passer den til industristandard CO2-cylindre, der har BS341 # 8 / DIN477 # 6 regulatorforbindelser (jeg bruger en 6,35 kg CO2-cylinder). Et meget let system til at oprette og justere følgende CO2 Supermarket s fremragende on line instruktioner. Anbefalede.
Simon L. Verificeret køber 19th Oct 2017
Kun ét ord er nødvendigt: fantastisk Kun ét ord er nødvendigt: fantastisk
Dennis Verificeret køber 24th Sep 2017
fremragende produktkvalitet kvalitet. nem at installere. god service. fremragende produktkvalitet kvalitet. nem at installere. god service.
Se flere anmeldelser  Loading

Systemindhold

Klik på et emne for at få flere oplysninger

Ultimate Dual Stage CO2 Regulator med 12V DC Solenoid og Pisco Valve
Ultimate Dual Stage CO2 Regulator med 12V DC Solenoid og Pisco Valve
Vores Ultimate regulator er designet til brug specielt med akvarier. Det er designet i to etaper for at forhindre slutningen af tankdumpen, justerbart arbejdstryk, 12V-solenoid (med nettransformator), dobbelttryksmålere og præcisionsnålventil til nøjagtig doseringskontrol.
 
 
60mm Bazooka Atomizer (op Til 200L)
60mm Bazooka Atomizer (op Til 200L)
De utrolig små bobler produceret af en 60mm Bazooka Atomizer Diffuser har et stort overfladeareal, der giver utrolige diffusionshastigheder.
Komplet CO2 Drop Checker Kit
Komplet CO2 Drop Checker Kit
Et drop checker kit ændrer farve for at indikere CO2 koncentration i akvariet. Gør det muligt at indstille CO2 dosering specifikt til dit akvariums behov.
Regulator CO2 Bubble Counter med indbygget kontrolventil
Regulator CO2 Bubble Counter med indbygget kontrolventil
Denne sølv messingbobletæller er knyttet til udgangen af ​​din regulator og har også en integreret kontraventil for at forhindre vandrensning.
Pisco Flow Controller til Bubble Counter Adapter
Pisco Flow Controller til Bubble Counter Adapter
Denne adapter bruges til at forbinde vores sortiment af regulatorbobletællere til Pisco precision flow controller.
Stærk sugeklemme til 6 mm slange (2 stk.)
Stærk sugeklemme til 6 mm slange (2 stk.)
Sæt dit rør sikkert på siden af ​​dit akvarium ved hjælp af disse stærke sugeklemmer. Lavet til 6 mm ydre diameter rør.
4 / 6mm Klar Polyurethan CO2 Resistent Slange
4 / 6mm Klar Polyurethan CO2 Resistent Slange
Polyuretanrør er modstandsdygtig overfor CO2, hvilket giver dig ro i sindet om, at dit trykbehandlede CO2-system vil være lækagerfrit og effektivt i mange år fremover.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt