Global levering
Vi sender globalt
Top-rated service
Fremragende Kundeanmeldelser
Gratis Retur
100% tilfredshed garanteret
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme Dag Dispatch
Ugedag Ordrer Placeret Før 3:00
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Hjem > CO2 Regulatorer > Enkelt Trin Med Solenoid > CO2 Regulator Med Solenoid & Dual Måleinstrumenter Til Horisontale Cylinderventiler

CO2 Regulator Med Solenoid & Dual Måleinstrumenter Til Horisontale Cylinderventiler

619,49 kr

Systemtilpasning

Opdater indkøbsvogn
 
 

Nøgle Fakta

 • Design og fremstilling af høj kvalitet.
 • Til brug med CO2-cylindre med vandret ventilorientering eller vores udvalg af 'Avancerede' adaptere.
 • Dual trykmålere, der angiver cylindertryk og udgangstryk.
 • Solenoid magnetventil gør det muligt for CO2 at blive tændt / slukket på bestemte tidspunkter.
 • Udgangstryk sat til 3 bar, egnet til akvarier 80L - 500L.
 • Præcisionsnålventil.
 • Industri standardmøtrik, kompatibel med DIN 477 / BS 341 nr. 8 / JIS m22-14 / W21.8-14 /.860 "x 1/14 (dækker Storbritannien, Europa og Asien).
 • Fungerer med enhver CO2 diffusor.
 • Valg af stik og spænding.

Beskrivelse

Regulatoren er designet til at reducere højt tryk inde i en CO2-cylinder til et lavere, brugbart tryk, som kan anvendes til akvarier.

Under fotosyntese anvender planter kuldioxid og vand kombineret med lysenergi til fremstilling af ilt og sukker. Men i mørke timer standser planterne fotosyntese og konverterer CO2 til O2, og derfor anbefales det ikke at tilsætte CO2 til akvariet, da niveauer kan stige til det punkt, hvor der opstår uro for din fisk. Den indbyggede magnetventil giver dig mulighed for at konfigurere de nødvendige tidspunkter for CO2-frigivelse, for eksempel at konfigurere 'on' under 'lights on' og 'off' under 'lights out' timer. Dette kan opnås med en stikkontaktstik eller en pH-regulator. Du kan også vælge at opgradere til en 12V DC solenoid (medfølgende strømforsyningstransformator), som giver sikker, lav temperatur og garanteret ingen støjdrift.

Instruktioner

 • Stram møtrikken til CO2-cylinder eller adapter ved hjælp af passende skruenøgle eller nøgle (forsøge ikke at stramme).
 • Åbn nåleventilen helt ved at dreje mod uret og tænd solenoiden. Dette vil reducere den indledende trykstigning på trykmålerne, når CO2-cylinderventilen åbnes.
 • Åben flow af CO2 på cylinderen.
 • Sluk magnetventilen og luk nåleventilen ved at dreje helt mod uret.
 • Tilslut din boble tæller eller slanger til regulatoren.
 • Drej magnetventilatoren og start CO2-strømmen ved at dreje nålens ventil mod uret.
 • Tillad et par minutter for tryk at bygge i slangen og diffusoren.
 • Juster nåleventilen, indtil den ønskede boblehastighed opnås.
 • Klik her for at læse den komplette regulator setup guide
 

kunde anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

Individuelle anmeldelser

Dennis J. Verificeret køber 21st Jun 2019
Arbejde som beregnet. Fantastisk at bruge og var let at oprette. Absolut anbefale den ene. Arbejde som beregnet. Fantastisk at bruge og var let at oprette. Absolut anbefale den ene.
John W. Verificeret køber 13th Jun 2019
Jeg havde oprindeligt et problem med solenoiden, som jeg skrev til co2 supermarked for at rapportere. Jeg fik et hurtigt svar med instruktioner om, hvordan du fikser det. Det virker nu fint. Bortset fra det har jeg ikke haft nogen problemer, men desværre betød det, at jeg ikke rigtig kan give det 5/5. Jeg havde oprindeligt et problem med solenoiden, som jeg skrev til co2 supermarked for at rapportere. Jeg fik et hurtigt svar med instruktioner om, hvordan du fikser det. Det virker nu fint. Bortset fra det har jeg ikke haft nogen problemer, men desværre betød det, at jeg ikke rigtig kan give det 5/5.
Lukas K. Verificeret køber 27th May 2019
Fungerer som charme. Ingen problemer. Alle pænt synlige. Fungerer som charme. Ingen problemer. Alle pænt synlige.
Gary H. Verificeret køber 15th May 2019
Ankommet super hurtig velpakket og nem at oprette og en meget god pris godt tilfreds, jeg vil ikke shoppe andre steder i fremtiden Ankommet super hurtig velpakket og nem at oprette og en meget god pris godt tilfreds, jeg vil ikke shoppe andre steder i fremtiden
Phil N. Verificeret køber 26th Mar 2019
Jeg var først skeptisk på grund af prisforskellen mellem mine lokale fiskere og CO2-supermarkeder, men jeg tog chancen og fandt, at CO2-supermarkedet kunne være det ideelle sted at købe produkter vedrørende akvaristhobbyen. CO2-regulatoren og magnetventilen jeg modtog fremstår høj kvalitet og jeg er ikke i tvivl om, at det vil fungere godt i lang tid fremover. Jeg var først skeptisk på grund af prisforskellen mellem mine lokale fiskere og CO2-supermarkeder, men jeg tog chancen og fandt, at CO2-supermarkedet kunne være det ideelle sted at købe produkter vedrørende akvaristhobbyen. CO2-regulatoren og magnetventilen jeg modtog fremstår høj kvalitet og jeg er ikke i tvivl om, at det vil fungere godt i lang tid fremover.
Gareth M. Verificeret køber 23rd Mar 2019
Har jobbet lidt problemer i starten. Brugte den på den nye stil af co2-ildslukker "lille fedtmodel" og trådene var for korte, og den regelmæssige spinnede og wobbled prøvede den på den lange model slukker og montering fint. Så skal du få en anden vaskemaskine til at passe den til den anden version Har jobbet lidt problemer i starten. Brugte den på den nye stil af co2-ildslukker "lille fedtmodel" og trådene var for korte, og den regelmæssige spinnede og wobbled prøvede den på den lange model slukker og montering fint. Så skal du få en anden vaskemaskine til at passe den til den anden version
Leclercq F. Verificeret køber 11th Feb 2019
Sende meget hurtigt, nem implementering takket være vejledningen. Jeg forbinder det med en ildslukker, og det virker meget godt. Tak Co2 supermarked. Sende meget hurtigt, nem implementering takket være vejledningen. Jeg forbinder det med en ildslukker, og det virker meget godt. Tak Co2 supermarked.
Emanuel B. Verificeret køber 17th Dec 2018
Fantastisk og nemt produkt Fantastisk og nemt produkt
Derek C. Verificeret køber 31st Oct 2018
Synes godt lavet og let at passe, men kun tid vil fortælle. Synes godt lavet og let at passe, men kun tid vil fortælle.
Robin W. Verificeret køber 10th Jun 2018
Pænt bi af kit og for meget plads invasiv. Rådgive dig om at få et forlængerør, hvis du forbinder til en distributør, så det fjerner cylinderhåndtaget og sikkerhedsafskærmningen Pænt bi af kit og for meget plads invasiv. Rådgive dig om at få et forlængerør, hvis du forbinder til en distributør, så det fjerner cylinderhåndtaget og sikkerhedsafskærmningen
Se flere anmeldelser  Loading
Dual gauge CO2 regulator monteret på cylinder
Klik på billedet for at se fuld skærm

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt