Global levering
Vi sender globalt
Top-rated service
Fremragende Kundeanmeldelser
Gratis Retur
100% tilfredshed garanteret
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme Dag Dispatch
Ugedag Ordrer Placeret Før 3:00
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Hjem > CO2-overvågning > PH-controllere > Up Precision Ph-co2-regulator Til Plantede Akvarier

UP Precision PH-CO2-regulator Til Plantede Akvarier

1 342,99 kr

Systemtilpasning

 
 

Nøgle Fakta

 • Inkluderer styreenhed, strømkasse, pH-elektrode, kalibreringsløsninger og monteringsbeslag til styreenhed og elektrode.
 • Konstant overvågning af akvarie pH.
 • Dualpunkt pH kalibrering ved pH 4 og 7 for forbedret nøjagtighed.
 • Kan bruges til ferskvand CO2-system eller saltvandskalciumreaktor.
 • Automatisk styring af din CO2 dosering.
 • Fjerner gættet arbejde ud af det tidspunkt, hvor din CO2 skal være på.
 • Eliminerer muligheden for at overdosere dit akvarium med CO2.
 • Velegnet til 100v-240v AC.
 • Nøjagtighed: +/- 0,1%

Beskrivelse

Ved hjælp af pH-controlleren kan du sætte din CO2-indsættelse på auto-pilot og kun dosere CO2 i dit akvarium, når det er nødvendigt.

pH-kontrolleren kontrollerer konstant pH for dit akvariumvand, så når pH øges, tændes det for stikket, som din magnetventilator er tilsluttet. Det tændes for CO2-strømmen, som sænker vandets pH. Når pH når dit målniveau, slukkes solenonen.

En pH Controller sikrer også, at du ikke 'overdoser' dit akvarium med CO2, enten ved at bruge en timer-stik, der ved et uheld sætter det på for længe eller 'slutningen af tankdump'. Det betyder også, at du kun doserer CO2, når det er nødvendigt, og brug derfor mindre CO2 end du ellers ville. En pH Controller vil derfor i sidste ende betale sig selv i sparede CO2-genfyldninger.

Indhold i pakken • pH Controller

 • Power system box

 • pH 4,0 bufferopløsning

 • pH 7,0 bufferopløsning

 • Justeringskort

 • Elektrodeholder

 • Instrument Holder

Instruktioner

 • Tilslut pH-elektroden til pH-klemmen.
 • Slut strømkassen til styreenheden ved hjælp af det medfølgende kabel.
 • Tilslut din CO2-magnetventilator (medfølger ikke) eller kalciumreaktor (medfølger ikke) til stikkontakten.
 • Slut strømkassen til vekselstrøm (220-230V ~ 50 / 60Hz) og tænd.
 • Slide switch til 'SET'.
 • Brug plast skruetrækker, juster "SET" -knappen, indtil den læser den pH, du vil have dit akvarium til at opretholde. De fleste ferskvands tropiske planter som en pH på 6,5 - 6,8.
 • Til brug med ferskvands / CO2-systemer indstilles HI / LO-kontakten til 'HI' -position. Til brug med saltvand / calciumreaktor indstilles HI / LO-kontakten til 'LO'-position.
 • Skub switch til 'PH'.
 • Sæt pH-elektroden i pH 7 bufferbeholderen.
 • Juster "PH7" -knappen med plastisk skruetrækker, indtil displayet viser "7.00".
 • Sæt pH-elektroden i pH 4,01-bufferbeholderen.
 • Juster "PH4" -knappen med plastisk skruetrækker til displayet læser "4.01". Enheden er nu kalibreret.
 • Sæt pH-elektroden i akvariet vand. Sørg for, at elektrodens låg er over vandoverfladen.
 • Hvis du bruger 'HI', vil controlleren tænde for CO2, når pH-værdien klatrer 0,05 over din ønskede pH. Det forbliver tændt, indtil pH falder 0,05 under din ønskede pH.
 • Hvis du bruger 'LO', tænder regulatoren kalciumreaktoren, når pH falder 0,05 over din ønskede pH. Den forbliver tændt, indtil pH-værdien klatrer 0,05 over den ønskede pH.
 • Du kan ønske at kalibrere enheden igen hvert par måneder for at sikre en nøjagtig betjening.
 • Klik her for at læse hele UP Precision pH Controller setup guide
 

kunde anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

Individuelle anmeldelser

Richard H. Verificeret køber 11th Jan 2019
Topmærker !!! Når det er sat, sætter det alt på auto-pilot, som jeg elsker. Jeg besluttede at også sætte det på en timer plug for at sikre 100% ingen CO2 doseres, når lysene er slukket. Topmærker !!! Når det er sat, sætter det alt på auto-pilot, som jeg elsker. Jeg besluttede at også sætte det på en timer plug for at sikre 100% ingen CO2 doseres, når lysene er slukket.
Gareth W. Verificeret køber 17th Oct 2018
Har arbejdet fejlfrit de sidste to år. Købt som en del af et komplet Co2 kit. Har arbejdet fejlfrit de sidste to år. Købt som en del af et komplet Co2 kit.
Alex T. Verificeret køber 28th Aug 2018
Jeg besluttede at købe dette efter at jeg havde en uheldig hændelse med EOTD. Produktet selv virker godt fremstillet og er let at konfigurere og installere i tanken. Jeg har endda øget min CO2-dosis, så controlleren automatisk slukker CO2'en gennem dagen, så jeg har for lidt tid ikke kig på CO2-bobler, der flyder rundt i tanken, hvilket er en anden bonus i min Bestil. Jeg besluttede at købe dette efter at jeg havde en uheldig hændelse med EOTD. Produktet selv virker godt fremstillet og er let at konfigurere og installere i tanken. Jeg har endda øget min CO2-dosis, så controlleren automatisk slukker CO2'en gennem dagen, så jeg har for lidt tid ikke kig på CO2-bobler, der flyder rundt i tanken, hvilket er en anden bonus i min Bestil.
Francesco H. Verificeret køber 24th Jul 2018
Meget god enhed. Nem at bruge og udfører nøjagtigt og uden besvær. Meget god enhed. Nem at bruge og udfører nøjagtigt og uden besvær.
Garry C. Verificeret køber 7th Jul 2018
Stor enhed, men varede kun 11 måneder før relæet, der tænder og slukker for magnetventilen, begyndte at sætte sig fast. Stor kundeservice fra Martin til at begynde med. Jeg blev sendt et frit stempel og fjedersæt til at forsøge at løse problemet. Det blev klart, at den faktiske enhed var problemet. Fordi jeg nu var ude af den begrænsede garanti, giver Martin mig 25% rabat på en anden opsætning. Læs mere... Stor enhed, men varede kun 11 måneder før relæet, der tænder og slukker for magnetventilen, begyndte at sætte sig fast. Stor kundeservice fra Martin til at begynde med. Jeg blev sendt et frit stempel og fjedersæt til at forsøge at løse problemet. Det blev klart, at den faktiske enhed var problemet. Fordi jeg nu var ude af den begrænsede garanti, giver Martin mig 25% rabat på en anden opsætning. Men betingelserne i dette tilbud betød, at jeg skulle sende den gamle enhed tilbage med fotografiske beviser, før udskiftningen blev sendt. Martin ved naturligvis ikke meget om saltvandsakvarier eller calciumreaktorer, og han kunne ikke forstå, at jeg ikke bare kunne fjerne den gamle enhed og vente på udskiftningen, der forlader min revetank uden calcium. Denne ret skuffende tilgang fra Martin fik mig til at købe en ny enhed en fuld pris. Med en dejlig sarkastisk email fra Martin siger jeg fint med mig, hvis du vil købe en anden enhed til fuld pris.


Small logo for CO2 Supermarket
Svar fra CO2 Supermarket
Bare for at forklare fra vores side: Garrys produkt var langt ud over garantiperioden, men vi vil altid forsøge at hjælpe kunder, hvor vi kan. Så på trods af at det var ude af garantien, tilbød vi ham 25% rabat, hvis han ønskede at returnere sin defekte enhed, og han ville få den nye udskiftning næste dag, hvis han sendte beviset for udstationering fra posthuset. Dette ville ikke betyde længere forlænget nedetid af calciumreaktoren - som kunne have været betjent manuelt i den tid, hvis det skulle være nødvendigt. Han afviste og valgte at købe en ny - det var hans valg.

Så det er virkelig skuffende at læse denne negative anmeldelse, da vi faktisk forsøgte at hjælpe og spare Garry ganske mange penge, selv om vi ikke havde nogen forpligtelse til at hjælpe på alle, fordi enheden var ude af garantien.

John E. Verificeret køber 24th May 2018
Godt køb. Højt anbefalet Godt køb. Højt anbefalet
Jan A. Verificeret køber 17th Feb 2018
Få kun en fire. Alt fungerer perfekt, og det var let at installere, ud over kalibrering. De potentiometre er ekstremt følsomme, og indstilling tager lang tid. Få kun en fire. Alt fungerer perfekt, og det var let at installere, ud over kalibrering. De potentiometre er ekstremt følsomme, og indstilling tager lang tid.
Dickie F. Verificeret køber 22nd Nov 2017
Let at installere og betjene. Virkelig som at have et præcist niveau af kontrol, og også eliminerer muligheden for afslutning af tankdump. Let at installere og betjene. Virkelig som at have et præcist niveau af kontrol, og også eliminerer muligheden for afslutning af tankdump.
Paul M. Verificeret køber 17th Nov 2017
Kun tre stjerner, fordi justeringerne skal laves ved hjælp af en medfølgende lille plastskruetrækker, der indsættes i hver af de tre små huller, en for hver af de tre justerbare indstillinger. Jeg fandt det meget svært at se klart og måtte bruge mit forstørrelseshovedbånd, som jeg bruger til min modelfremstilling. Uden dette ville jeg have haft betydelige problemer med at foretage tilpasningerne. Læs mere... Kun tre stjerner, fordi justeringerne skal laves ved hjælp af en medfølgende lille plastskruetrækker, der indsættes i hver af de tre små huller, en for hver af de tre justerbare indstillinger. Jeg fandt det meget svært at se klart og måtte bruge mit forstørrelseshovedbånd, som jeg bruger til min modelfremstilling. Uden dette ville jeg have haft betydelige problemer med at foretage tilpasningerne. Jeg synes, at dette er meget dårligt design på et relativt dyrt emne. Brug af op / ned trykknapper eller små knapper ville være meget bedre. Som følge heraf føles det som en billigt fremstillet vare solgt til en præmiepris. Når det er sagt, en gang justeret synes det at fungere ok.
Steve L. Verificeret køber 13th Mar 2017
Let opsætning og brug. De fleste hilses velkommen Let opsætning og brug. De fleste hilses velkommen
Se flere anmeldelser  Loading

Photo Viewer

UP Precision pH Controller til Solenoid CO2 Regulatorer
Klik på billedet for at se fuld skærm

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt