Global levering
Vi sender globalt
Top-rated service
Fremragende Kundeanmeldelser
Gratis Retur
100% tilfredshed garanteret
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme Dag Dispatch
Ugedag Ordrer Placeret Før 3:00
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Hjem > CO2-diffusorer > Bazooka Atomizer CO2 Diffusorer > Bazooka Atomizer CO2 Diffuser - 70mm Til Akvarier Op Til 300l

70mm Bazooka Atomizer CO2-diffusor Til Akvarier Op Til 300L

239,99 kr
Bazooka Atomizer CO2 Diffuser - 70mm til akvarier op til 300L
 
 

Nøgle Fakta

 • Meget effektiv CO2 diffusor.
 • Producerer en dråbe af utroligt små bobler.
 • Nem at installere.
 • Denne 70mm sort anbefales til akvarier op til 300L.
 • Kræver 3 bar / 40 PSI tryk for at fungere (leveres af alle CO2 Supermarket regulatorer).

Beskrivelse

De bobler, der produceres af en Bazooka Atomizer Diffuser, er utroligt små (dermed ordet "atom" i produktnavnet) og vises næsten som en røg eller dråbe, da de forlader diffusoren. Disse utroligt fine bobler har et meget øget overfladeareal sammenlignet med en stor boble og er derfor lettere diffunderet i akvariet.

Ved hjælp af en diffusor af høj kvalitet, som f.eks. Bazooka forstøveren, vil du opdage, at du kan sænke din CO2 dosering (bobeltælling), fordi der opnås en højere CO2-diffusion. Dette vil reducere din løbende omkostninger, fordi din CO2-cylinder vil vare længere.

Hvis du placerer diffusoren under udstrømningen fra filteret, bliver de små bobler fanget i strømmen og forbliver i suspension længere, hvilket giver mere tid til, at CO2-boblerne diffunderer i akvarievandet.

Instruktioner

 • Skru kompressionskragen og foderrøret igennem.
 • Skub rør på indløb af bazooka diffusoren.
 • Brug manuel kraft (ingen værktøj), stram kompressionskragen over slangen.
 • Tryk diffusoren på dit akvariumglas ved hjælp af sugekopperne.
 • Tip: Placer lige over substrat under filterudstrømningen. Dette sikrer, at boblerne kommer ind i vandstrømmen fra filteret og holder CO2 længere i suspension, hvilket øger CO2-diffusionsniveauet.
 • Tip: Hvis du bruger polyurethanrør, varm spidsen af slangen i friskkogt vand for at blødgøre det, når du fastgør til diffusoren. Dette fjerner muligheden for uheldige skader.
 

kunde anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

Individuelle anmeldelser

Lukas K. Verificeret køber 27th May 2019
Fungerer fint. Ikke så flot selv. Fungerer fint. Ikke så flot selv.
Len W. Verificeret køber 21st May 2019
Jeg brugte dette til at begynde med, da jeg modtog det, men på grund af den enorme mængde mikrobobler, der gjorde vandet ser meget overskyet, købte jeg en inline defuser forskellen var virkelig fantastisk, det siger ikke, at denne defuser er dårlig Jeg brugte dette til at begynde med, da jeg modtog det, men på grund af den enorme mængde mikrobobler, der gjorde vandet ser meget overskyet, købte jeg en inline defuser forskellen var virkelig fantastisk, det siger ikke, at denne defuser er dårlig
Zoubir E. Verificeret køber 28th Jan 2019
Helt matcher beskrivelsen gør fine co2 bobler Jeg anbefaler stærkt denne artikel Levering og upåklagelig emballage Helt matcher beskrivelsen gør fine co2 bobler Jeg anbefaler stærkt denne artikel Levering og upåklagelig emballage
Andrew L. Verificeret køber 9th Dec 2018
Stor forstøvning af co2 Stor forstøvning af co2
Sarah J. Verificeret køber 22nd Nov 2018
Har brugt en inline diffuser, men blev fortalt, at der er mere kontrol med denne diffuser! Og dreng, hvor de ikke er forkerte, jeg har lykkelige fisk og planter vokser godt, sagen er meget mindre, end jeg troede, det ville være, hvilket er godt, da det er let at skjule, hvorfor valgte jeg inline-stilen til at begynde med! De små bobler er virkelig små, og medmindre du kigger efter dem, så vil du Læs mere... Har brugt en inline diffuser, men blev fortalt, at der er mere kontrol med denne diffuser! Og dreng, hvor de ikke er forkerte, jeg har lykkelige fisk og planter vokser godt, sagen er meget mindre, end jeg troede, det ville være, hvilket er godt, da det er let at skjule, hvorfor valgte jeg inline-stilen til at begynde med! De små bobler er virkelig små, og medmindre du kigger efter dem, så vil du ikke mærke dem! Leveringen var hurtig og tjenesten jeg har modtaget fra co2 supermarked betyder, at jeg ville defo henvise dem til alle!
Javier S. Verificeret køber 12th Nov 2018
Utroligt fine bobler. Du skal vente 5-10 minutter for at det kan fungere som i begyndelsen på grund af hvilken grund der forekommer meget store bobler. Men efter det 10 minutter er boblerne så fine du ikke kan forestille dig. For de purister, der ønsker at se krystalklart vand 100% af tiden vil jeg anbefale en reaktor, da bazooka vil producere en tåge, der ses indtil 10-15 minutter efter at solenoiden Læs mere... Utroligt fine bobler. Du skal vente 5-10 minutter for at det kan fungere som i begyndelsen på grund af hvilken grund der forekommer meget store bobler. Men efter det 10 minutter er boblerne så fine du ikke kan forestille dig. For de purister, der ønsker at se krystalklart vand 100% af tiden vil jeg anbefale en reaktor, da bazooka vil producere en tåge, der ses indtil 10-15 minutter efter at solenoiden slukker (eller hvad som helst) men for dem der allerede har polen glas og tænker på en inline eller en bazooka dette er absolut den vej at gå. Jeg kunne ikke være mere tilfreds.
Gareth W. Verificeret køber 17th Oct 2018
Producerer en meget fin tåge af Co2 bobler. Producerer en meget fin tåge af Co2 bobler.
Jørgen Sø. Verificeret køber 22nd Sep 2018
Virkelig god, nu kører vores co2 rigtig godt. mvh Jørgen Virkelig god, nu kører vores co2 rigtig godt. mvh Jørgen
Dave G. Verificeret køber 21st Aug 2018
Stor diffusor, der producerer rigtig små bobler Stor diffusor, der producerer rigtig små bobler
Jason C. Verificeret køber 7th Jul 2018
Nu bragte jeg en billig £ 3.99 glasdiffusor og troede det var godt, men da jeg bragte det var jeg blæst væk! Boble størrelse når du forlader forstøveren er omkring.2mm, når de når vandlinjen, de er næsten 100% væk, nu er det, hvad vi alle vil have 100% intet spild. Nu bragte jeg en billig £ 3.99 glasdiffusor og troede det var godt, men da jeg bragte det var jeg blæst væk! Boble størrelse når du forlader forstøveren er omkring.2mm, når de når vandlinjen, de er næsten 100% væk, nu er det, hvad vi alle vil have 100% intet spild.
Se flere anmeldelser  Loading

Photo Viewer

Foto af 70mm Bazooka Atomizer til plantede akvarier
Klik på billedet for at se fuld skærm

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt