Global levering
Vi sender globalt
Top-rated service
Fremragende Kundeanmeldelser
Gratis Retur
100% tilfredshed garanteret
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme Dag Dispatch
Ugedag Ordrer Placeret Før 3:00
Lifetime Support
Med udvidede garantier
Hjem > Komplet Aquarium CO2 System Kits > Enkeltstående CO2-systemer > Avanceret Akvarium CO2 System Til Plantetank 80l - 500l

Avanceret Akvarium CO2 System Til Plantetank 80L - 500L

1 022,49 kr

Systemtilpasning

Opdater indkøbsvogn
 
 

Nøgle Fakta

  • Dual gauge CO2 regulator med Solenoid til horisontale cylinderventiler.
  • Nøjagtig regulator boble tæller.
  • Højtydende CO2-diffusor.
  • Avanceret Nem CO2-adapter (ekstraudstyr).
  • Drop checker kit til korrekt CO2 dosering.
  • 3m Højkvalitets polyuretanrør.
  • 4 x Sugeklemmer til rydderør.

Beskrivelse

Det avancerede akvarium CO2 system kombinerer produkter af høj kvalitet med en overkommelig pris, og indeholder alt, hvad der er nødvendigt for at skabe et meget effektivt og effektivt CO2-system for at opnå en fantastisk plantevækst i dit akvarium.

Regulatoren har dobbelt trykmålere, der viser cylindertrykket og udgangs- / arbejdstrykket og en magnetventil, som kan tilsluttes til stikkontakt eller timerudtag, så CO2-udstødning kan tændes og slukkes ved definerede intervaller (normalt at falde sammen med når akvariet lys er tændt). Du kan også vælge at opgradere til en 12V DC solenoid (medfølgende strømforsyningstransformator), som giver sikker, lav temperatur og garanteret ingen støjdrift. Nålventilen muliggør finjustering af CO2-dosering og kan opnå doseringshastigheder så lave som 1 boble / 4 sekunder.

Som tidligere nævnt overvåges doseringen ved at tælle hvor mange bobler pr. Sekund (eller minut) der tilføjes til akvariet vand. Boblerne tælles med en "bobletæller", som er en enhed, der forbinder regulatorens nåleventil og gør det muligt at se bobler af gas, der bevæger sig gennem enheden. En pakke af høj kvalitet er også inkluderet i kittet.

Som standard vedhæfter regulatoren til 'normale' CO2-cylindre, men du kan også tilføje en 'Easy CO2 Adapter', som muliggør brug af let tilgængelige CO2-cylindre fra high street butikker, såsom SodaStream, Disposable CO2, eller Paintball cylindre. Den type adapter, der er inkluderet til dette sæt, er den "avancerede" model, som muliggør kobling til cylinderen inden drejning af drejeknappen for at frigøre gassen. Dette sikrer, at regulatoren, adapteren og cylinderen kan tilsluttes og kontrolleres tæt, inden der frigives nogen gas gør det både sikkert og nemt at installere og bruge.

En forstøvningsdiffusor er også forsynet med CO2-systemet, og du kan vælge mellem 'bazooka'-typen, som anvendes inden for akvariet eller' inline'-typen, der er forbundet til dit filterrør som vand- kommer ind i akvariet fra dit filter. Forstøvningsdiffusorerne giver usædvanlige niveauer af CO2-diffusion, fordi størrelsen af ​​de bobler, der udsendes, er utroligt små.

Den drop checker indgår i systemet ændrer farve for at afspejle CO2-niveauer i akvariet. Enheden er permanent installeret i akvariet og giver dig mulighed for at ændre din CO2-dosis (ved hjælp af nåleventilen og bobletælleren) for at opnå optimale CO2-niveauer. Hvis drop-checkeren er blå, angiver det utilstrækkelige CO2-niveauer; hvis det er gul det angiver overdreven CO2; og hvis det er grønt, angiver det optimale CO2-niveauer.

Også inkluderet er de forskellige tilbehør, der er nødvendige, såsom Polyurethan rør til at forbinde delene sammen, og også suge clips for at sikre slangen er pænt skjult fra visning.
 

kunde anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

Individuelle anmeldelser

Thierry P. Verificeret køber 14th Apr 2019
Hurtig +++ Overensstemmende +++ Tak +++ Hurtig +++ Overensstemmende +++ Tak +++
Christopher M. Verificeret køber 13th Apr 2019
God kvalitet kit til en konkurrencedygtig pris. Alt der, du skal op og køre hurtigt med gode instruktioner og hurtig støtte, hvis det er nødvendigt. God kvalitet kit til en konkurrencedygtig pris. Alt der, du skal op og køre hurtigt med gode instruktioner og hurtig støtte, hvis det er nødvendigt.
Phil N. Verificeret køber 26th Mar 2019
Helt fantastisk! Kunne ikke fejl noget af det. Dette system indeholder alt, hvad der behøves til en nybegynder plante keeper, jeg har været opsat i et par uger nu og har nogle meget lykkelige planter. Mere overkommelig end mine lokale fiskere, og ser ud til at vare. Helt fantastisk! Kunne ikke fejl noget af det. Dette system indeholder alt, hvad der behøves til en nybegynder plante keeper, jeg har været opsat i et par uger nu og har nogle meget lykkelige planter. Mere overkommelig end mine lokale fiskere, og ser ud til at vare.
Conny J. Verificeret køber 3rd Feb 2019
Meget let at installere, på grund af at jeg indstillede 1 boble / sekund i mit fartøj med Mkt planter, blev det perfekt første gang. Meget let at installere, på grund af at jeg indstillede 1 boble / sekund i mit fartøj med Mkt planter, blev det perfekt første gang.
Nigel L. Verificeret køber 2nd Feb 2019
Så jeg tilbragte £ 173 med disse fyre. Jeg har kun haft problemer med et inkonsekvent system. Jeg kontaktede co2 supermarked og fik en ganske patronizing email svar, ikke hvad jeg ville forvente som jeg havde brugt næsten £ 200, men de havde mine penge på da. Jeg har læst installationsinstruktionerne, jeg har læst ofte stillede spørgsmål, jeg har drenket udstyret i skum, jeg har Læs mere... Så jeg tilbragte £ 173 med disse fyre. Jeg har kun haft problemer med et inkonsekvent system. Jeg kontaktede co2 supermarked og fik en ganske patronizing email svar, ikke hvad jeg ville forvente som jeg havde brugt næsten £ 200, men de havde mine penge på da. Jeg har læst installationsinstruktionerne, jeg har læst ofte stillede spørgsmål, jeg har drenket udstyret i skum, jeg har strammet leddene, indtil jeg er blå i ansigtet. Jeg bemærker anmeldelser er generelt positive, jeg må være en af de uheldige. Jeg bemærker co2 supermarked stolthed på god kundeservice, jeg må være en af de uheldige. Så i slutningen af dagen har jeg brugt £ 173 med disse fyre og nok omkring £ 85 spildt i sodavandgas forsøger at give det en sidste gang, strammer lidt hårdere, men e-mail fra Martin foreslog, at det var min skyld som mindst det var hans tone. Ingen opfølgningskontakt for at se om jeg havde det sorteret.


Small logo for CO2 Supermarket
Svar fra CO2 Supermarket
Vi beklager at læse din anmeldelse, Nigel, men det er helt ude af det blå. Jeg kan se, at du købte dit CO2-system for et år siden (Jan 2018), og ja du kontaktede os for at rapportere et problem med en lækage, men kun gjorde det 5 måneder senere i juni 2018, hvorefter du var forståeligt frustreret. Vi skrev straks tilbage (kun 2 timer senere) for at foreslå, hvordan man kunne identificere, hvor lækagen forekom, og vi ville derefter tage ting derfra.

Vi fulgte ikke op med dig, fordi vi stillede i vores email for at kontakte os igen, hvis du havde yderligere problemer, og vi hørte ikke noget tilbage fra dig efter det. Så ved vi virkelig ikke, hvad vi ellers kunne have gjort? Så vidt vi vidste var sagen blevet løst.

Desværre ved denne lejlighed, i stedet for at kontakte os, som vi havde bedt dig om, har du sendt en dårlig anmeldelse, der indebærer, at vi har været uhøflige, uhensigtsmæssige og ignoreret dig, når vi ikke har gjort noget af den slags og på ingen måde gjorde det vi indebærer, at dette var din skyld. Hvis du følte den måde, så er vi selvfølgelig meget ked af det, men vi har genuienly forsøgt vores bedste for at hjælpe dig. Vi har uploadet vores svar til dig her, så folk kan se præcis, hvad vi sagde og bedømme deres egen mening:Vi er virkelig stolte over at hjælpe vores kunder, så vi hilser dig stadig velkommen til at kontakte os for at prøve at etablere præcis, hvad der er galt med dit system og komme frem til en løsning.

Aaron E. Verificeret køber 19th Jan 2019
Godt køb - Virkelig glad for at jeg fandt denne side. Det er min eneste CO2 butik, jeg går til !! Personale virkelig hjælpsomme også. Godt køb - Virkelig glad for at jeg fandt denne side. Det er min eneste CO2 butik, jeg går til !! Personale virkelig hjælpsomme også.
Karen B. Verificeret køber 12th Jan 2019
Få gode resultater ved at bruge det, og mine planter vokser virkelig stærkt. Stærkt anbefales til alle, der ønsker deres planter at vokse bedre. Få gode resultater ved at bruge det, og mine planter vokser virkelig stærkt. Stærkt anbefales til alle, der ønsker deres planter at vokse bedre.
Trevor B. Verificeret køber 24th Dec 2018
Fremragende produkt nemt at følge instruktioner om opsætning. Fremragende eftersalg hjælper efter bestilling af de forkerte gasflasker til mit system. Lige færdig med opsætning i dag. Meget tilfreds, og jeg vil anbefale dig til mine venner. Fremragende produkt nemt at følge instruktioner om opsætning. Fremragende eftersalg hjælper efter bestilling af de forkerte gasflasker til mit system. Lige færdig med opsætning i dag. Meget tilfreds, og jeg vil anbefale dig til mine venner.
Derek C. Verificeret køber 31st Oct 2018
Bare fik det op og kører i denne uge, og alt var lige frem for at oprette. Tog et par dage for at få drop checker til at skifte fra blå til grøn, men kom til sidst. Bobletælleren er lidt uregelmæssig, så juster den omhyggeligt. Jeg har 60mm Bazooka forstøvningsdiffusor, og det er fint, jeg kan se de fine bobler hvirvlende omkring akvariet. Som jeg sagde, er det stadig tidlige dage, men alt Læs mere... Bare fik det op og kører i denne uge, og alt var lige frem for at oprette. Tog et par dage for at få drop checker til at skifte fra blå til grøn, men kom til sidst. Bobletælleren er lidt uregelmæssig, så juster den omhyggeligt. Jeg har 60mm Bazooka forstøvningsdiffusor, og det er fint, jeg kan se de fine bobler hvirvlende omkring akvariet. Som jeg sagde, er det stadig tidlige dage, men alt er alt i orden.
Charles G. Verificeret køber 24th Aug 2018
Fantastisk opsætning. Store oplysninger sendt automatisk om, hvordan man får det hele oprettet korrekt. Alt kom i en brøndkasse og leverede den allerførste dag. Det virker godt, og planterne vokser utrolig hurtigt, jeg læser et par dårlige anmeldelser, men problemerne var temmelig trivielle leveringsskader osv. Eller opstille fejl, men læs infoen, se video-øvelserne (automatisk sendt efter Læs mere... Fantastisk opsætning. Store oplysninger sendt automatisk om, hvordan man får det hele oprettet korrekt. Alt kom i en brøndkasse og leverede den allerførste dag. Det virker godt, og planterne vokser utrolig hurtigt, jeg læser et par dårlige anmeldelser, men problemerne var temmelig trivielle leveringsskader osv. Eller opstille fejl, men læs infoen, se video-øvelserne (automatisk sendt efter køb) og du kan Det går måske ikke galt. Jeg har allerede anbefalet CO2 supermarked til aquatic shop medarbejdere i to forskellige butikker lige på kvaliteten af ​​produkterne, endsige værdien for pengene...
Se flere anmeldelser  Loading

Systemindhold

Klik på et emne for at få flere oplysninger

CO2 Regulator med Solenoid & Dual Måleinstrumenter til Horisontale Cylinderventiler
CO2 Regulator med Solenoid & Dual Måleinstrumenter til Horisontale Cylinderventiler
Designet til brug specielt med akvarier, det har et let at tilpasse design, magnetventil, dobbelttryksmålere og nøjagtig nåleventil til præcis CO2 dosering. Regulatoren passer til cylindre med vandrette ventiler, typen findes på industrielle CO2-cylindre.
 
 
 
Sølv Messing Med Integreret Kontrolventil
Sølv Messing Med Integreret Kontrolventil
Denne sølv messingbobletæller er knyttet til udgangen af ​​din regulator og har også en integreret kontraventil for at forhindre vandrensning.
50mm Bazooka Atomizer (op Til 100L)
50mm Bazooka Atomizer (op Til 100L)
De utroligt små bobler fremstillet af en 50mm Bazooka Atomizer Diffuser har et stort overfladeareal, der giver utrolige diffusionshastigheder.
Komplet CO2 Drop Checker Kit
Komplet CO2 Drop Checker Kit
Et drop checker kit ændrer farve for at indikere CO2 koncentration i akvariet. Gør det muligt at indstille CO2 dosering specifikt til dit akvariums behov.
 
Stærk sugeklemme til 6 mm slange (2 stk.)
Stærk sugeklemme til 6 mm slange (2 stk.)
Sæt dit rør sikkert på siden af ​​dit akvarium ved hjælp af disse stærke sugeklemmer. Lavet til 6 mm ydre diameter rør.
4 / 6mm Klar Polyurethan CO2 Resistent Slange
4 / 6mm Klar Polyurethan CO2 Resistent Slange
Polyuretanrør er modstandsdygtig overfor CO2, hvilket giver dig ro i sindet om, at dit trykbehandlede CO2-system vil være lækagerfrit og effektivt i mange år fremover.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt